The Last Remnant
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Sword of Remembrance: (Aqueducts - The Third Channel)
Staff of Remembrance: (The Fourth Path in Siebenbur)
Bandanna of Remembrance: (The Southwestern Road)
Book of Remembrance: (Melphina - Cobalt Plaza)
Letter of Remembrance: (Vale of the Gods)
Belt of Remembrance: (Athlum - Town Square)
Boots of Remembrance: (Blackdale Second Entrance)
Shield of Remembrance: (Undelwalt - Gefyri District)
Azonban nem mind1, h melyik 3at adod oda neki, attól függ, milyen kasztja lesz Jorgennek:
Belt, Bandanna and Letter - Adventurer
Book, Bandanna and Letter - Sage
Sword, Bandanna and Letter - Warrior
Shield, Bandanna and Letter - General
Shield, Belt and Letter - Raider
Shield, Bandanna and Boots - Aristocrat
Shield, Belt and Boots - Djin
Am meg: Wikipedia <#integet2>#integet2>
Van egy Quest amit nem tudok megcsinálni,a címe Amnesia...
le van írva hogy mit kell csinálni csak angolban nem vagyok otthon:(

Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Meteorite alapanyagot hol a rákba tudok szerezni? mert ez hianyzik egy kardhoz meg a tobbieknek is ez kell szinte.
Pl. ha mindenki az adott csapatban Magic Missile-t nyomna (lehetõleg azonos szintût) és gyakran is nyomják egy körön belül minél többen (3-5 legalább), akkor 1xcsakk majd beugrik a synergy a hõsnek. Utána minél többet használják ezt az új synergy based támadást, annál magasabb szintû lesz az is és többet sebez stb.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Why so serious?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN
nekem 17 a BR-em.
és a valami durva háboru közepén vagyok: Nage Eaglesi azt hiszem.
Kalapácsos meg KArdos csajszi + egy rakat kisseb egy helyen..
hát 2 ütésnél többet nem birtam ki.
Valami ötlet merre tovább?
Hogy lehet a föszereplök cuccait lecserélni jobbra?
Rush az meele vagy Magic tipusu legyen inkább?
köszi :)
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
Why so serious?
iszonyat jól fejlõdnek a karakterek itt
nektek sokkal könnyebb
360-as verzióban max 6 leader lehet a unionokban...
Õ a leggyengébb a felsorakozó nagy dögök közül. Lesz például nagy lebegõ szem erõsebb változata (overseer vagy valami hasonló néven). Egyrészt minden pályára jut majd itt belõle, másrészt általában overload-dal kezd a mocsok. Aztán minden õt támadó egységre 4 alkalommal rányom valami kedvességet (Curse, Bewitch, robbantás, tüskék, miegymás).
De ott lesz a szent õrzõ sárkányka, 400K körüli HP mennyiséggel, a prímet viszont egyértelmûen a demigod viszi majd az egész kóceráj végén. Hatalmas, rengeteget kibír, alig lehet sebezni, de ettõl még nem fogja vissza magát a kis mocsok.
Nem éppen ilyen kicsi BR értékû bandára tervezett az a dungeon.
mzoleeeex:
Az aquaducts-ra ha visszamész, az utolsó területén akad nem kevés barbarossa. Ha már elég magas a chain értéked (40+) és egyszerre többet is bevállalsz, akkor esélyes hogy dobni fognak. De jó hely például még a Siebenburb The Fifth Path is. Ott is vannak hasonló kolosszusok.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
az szokott dobni
egybõl nekem jött Ymir nevü rare moster
350k hp, 35 perc alatt nyomtam le a 40 BR-es csapatommal
Why so serious?
Lehet törekedni az általános, mindenhol, mindenki ért mindenhez jellegû csapatokra, de nem feltétlenül kell.
Kell az ütõerõ, mert úgyis be fogják támadni a népeket. Kell a védelem. A mágia fontos, különösen a gyógyító (egy kell minden csapatba). Ámbátor ezt a növényismeret kiválthatja. Ráadásul a növényészek rendelkeznek az általam eddig megismert egyetlen ellenszerrel, ami leveszi az átkozott státuszt. Ehhez vivification herb ismerete kell. Egy megátkozott csapaton lehet segíteni vele (saját csapatra nem mûködik). Ekkor odamegy a banda, egy ütésbõl leveri az átkozott csapatot, majd feltámasztja õket a növénnyel és így már nem átkozottak. Kell persze az ilyen dologhoz gyógyító is, mert nagyon kevés HP-val kel fel a célpont csapat és nem árt ha gyógyít rajtuk valaki.
A jelenlegi, a tiedéhez hasonló helyzetben leledzõ, elég hatékony kombinációm 3 uniont használ. Mindegyikben található növényész, mindenhol van mágia támadásra összpontosítva és egy kis védelem/gyógyítás is akad. De alapvetõen mindegyiknek megvan a maga feladatköre.
Elsõben (Pincers Grip támadó formációban) az élen van Rush, aztán itt van még David, Emma, Gabriel (piszok jó pajzsos+kardos fickó, akit az északi város egyik nemesétõl kapott két küldetés után tudtam bevenni a csapatba). Közülük csak Emma akinek realtíve gyenge a védelme, a többiek pajzsos kombinációval mennek, így a védelmük egész jó. Mindenki tud gyógyítani, Emma kivételével mindenki jól kezeli a növényeket (Vivification herb miatt fontos), de a támadó varázslatokban sem szûkölködnek. Igazából a synergy-re kigyúrt csapat, és elég gyakran be is jön nekik a dolog.
Második formációt Blocter vezeti (eredetileg Torgal volt a fõnök, csak kíváncsi vagyok ennek a nagy halnak a speciális támadására is). Itt van még Torgal, Baulson aki már nagyon fel van turbózva és Caedmon a Silver Falcon vezér. Õk az ütõerõ és iszonyat mennyiségû HP-val rendelkeznek. Gyógyítani, löttyöt használni legtöbbjük tud, növényészkedni csak egyikük. Támadó varázslatokkal vagy ilyen hatású dolgokkal mind rendelkeznek. Õk az ütõerõ. Jelenleg az Arrow formációban nyomulnak.
Harmadik formációt a qsiti Pagus vezeti. Itt kapott még helyet Violet (Gabriel szerelme, szintén az északi városban felbérelve, de a második guildból). Õ elég jó gyógyító és elég hatékonyan buzózik már. Leshau a harmadik (õ egész jó agybuzergátor és a buzogánnyal is jól bánik már). Utolsónak meg Nora van jelenleg a mágikus kommandóban. Bazinagy kalapáccsal és "átkaival" jól segíti a bandát (és a plusz HP mennyiség is jól jön). Na õk meg egy mystic defense formációt használnak, jól el vannak eresztve mágiával és akad azért benne gyógyító potenciál rendesen. Kitûnõ támogatók.
Rajtuk kívül több másik karater is fel lett véve. Pajzsos zsoldosokból van 2, két fegyveresbõl is akad 2. Van itt healer (valamelyik küldetés után lett felvéve, ahol a tesókája sírjára kellett virágot hozni). De például Jorgent is felvehettem volna már, csak a kardjára várok, mert a warrior összeállítása eszement jó támadóvá teszi.
Írtani a kis bogarakat annyiból felesleges, hogy mindig jön újabb adag belõlük. Arra perszejó hely, hogy az ember gyorsan fejlõdjön.
PSN ID.: Beegabor
már hülységbõl próbáltam, és a felét be chain-oltam, és most a chainom 140:D::D:
de tényeg chain-ozzam be az egészet:?:
itt egy kép róla
és jött segíteni egy páncél ruhás nõ neve: Glenys
és amikor ide értem akkor mutatta a bogarakat meg egy zöld "hínár szerû lényt' hiába szedek le bogarakat nem változik semmi, nem tünnek el
lécci helpmeeee
68db van
most épp azon vagyok harmadik nekifutásra, hogy mindet megcsináljam
valamit mindig kihagytam eddig :-(
Mindegyik formáció ad valami elõnyt és hátrányt (csak elõnyös nincs, illetve iszonyat követelményei vannak).
Ami például növeli a mobility-t a leírása szerint, az növeli a sebességet (Speed), ezáltal elõbb kerülnek sorra a union tagjai (persze nem mindegy ki hol áll). Mikor kiválasztott és egyberakott az ember egy uniont, akkor érdemes új formát választani és miközben lapozgat köztük az ember, nézni oldalt a union értékeit. Ugyan így csak az attack, defense, mystic attack (ezt használja a varázslat jelelgû támadásokhoz a program) és mystic defense van feltüntetve. A sebességre így nem kap választ az ember.
Last Remnant segítség
Itt rengeteg információ található, sok kérdésre választ lehet kapni. Nem mindenre, de azért bõven elegendõ az élménydúsabb játékhoz.
Mystic arts, Combat Arts vagy special? Elõbbi kettõt minél többször használod, akkor fejlõdik, újat kapsz idõvel. Ugyanez igaz még az item arts és a többi arts képességre is (Hexes, Traps stb.).
A Special nem fejleszthetõ, a használatának a menete meg le lett már írva a 170-es postban. Mondjuk az ott lévõket kiegészíteném azzal, hogy a morál csíknak 50% felett kell állnia, különben hiába van elegendõ AP, hiába magas a jelzõ, nem lehet elõvbûvölni a képességet.
Közben azt vettem észre, hogy majd csak azután lesz a "helyén", hogy az ember már meglátogatta a katakombákat a sztorivonalban (Elysion-ban). Utána azonnal a helyén volt.
Mondjuk az egészben az érdekes, hogy például Dominator és Prometheus, sõt még Sledgehammer is azonnal megtalálható volt, amint feltûntek "feladatként". Viszont problémásnak mutatkozott még Hellbiter befogása is. Elég sokszor vissza kellett menni a sivatagba miatta. Általában egy nagy bogár, vagy egymás után 5 alkalommal egy másik mini boss (Lil salamander) volt a helyén, de végülis csak elkaptam a mocskot.
Az újonnan megnyíló területre nekem is keményebbeket rakott be. Bár a karavános buli elég egyszerû volt, a másik, területbõvítõs feladat már komolyabb kihívást okozott (a kis röpködõ rovarok meg mantikórok mellett jöttek nusskrackerek és bazinagy lepkeszerû valamik, néhány röpködõ, harapdálós medúza/polip jellegû dög kíséretében).
de nagy attack-ot más színnel jelöl sárga, rózsaszín...
spéci támadásokat hogy lehet kivitelezni és hogy lehet ujjat tanulni?
köcce elõre is