326
Igen, PC-re is jön!
-
zsotesz #166 köszi -
#165 köszi szépen a részletes leírást -
SaGa Jr #164 Chain felfogható tapasztalati pontként is, ha már hasonlítani kéne valamihez. Minél többet gyűjtesz, annál hamarabb növekszik a Battle Rank (ezáltal fejlődnek a karakterek, elérhetővé válnak feladatok, plusz segítők és így tovább). Ha a harcokat egy ellenféllel vívod, akkor lassabban gyűlik a chain és így lassabban fejlődik a banda.
Az AP az az érték, amiből a varázslatokat és a speciális közelharci manővereket végzik az egységek. De ugyanebből megy a speciális támadások kivitelezése is (bár ezekhez még kell más is, ami nincs zámszerüsítve).
Automatikusan újratermelődik a harc folyamán, bár lassan teszi ezt. Hogy mikor milyen lehetőséget ad be a program (mikor melyik varázslatot ajánlja fel vagy melyik harci skillt) az eléggé véletlenszerű. A harciaknál persze befolyásolja a forgatott fegyver/fegyverek a beadott manővert.
Egyébként meg "z" billentyű lenyomásával mindig kiírja a program, hogy az éppen választani kívánt lehetőség az egység tagjaira lebontva mit is takar. -
#163 nah erre a kérdésre én is várom majd a választ:)
chaint akkor ad ha te vagy az aki kezdeményezi a harcot, és elvész ha nem nyomsz spacet-amikor targeted van kiírva...többet nem tok::(:(::( -
zsotesz #162 a chain amit a csata közben ír az mire jó? Ill. az ap-nek van valami szerepe? Én eddig nem vettem észre, hogy lenne valami max. ap amiből gazdálkodni kell. -
#161 köszi szépen a válaszokat -
MrAndree #160 Cserélni nem tudod de időnként találsz vagy vehetsz olyan fegyvereket amiket te nem tudsz használni /oda van írva például, hogy yama specific/, ezeket el szokták kérni és akkor azt használják. -
SaGa Jr #159 Nem cserélgetheted a társaid felszerelését. -
#158 és olyant lehet csinálni hogy másik fegyvert adok a társaimnak:::???
magamnak tudok cserélni,de a társaimnak nem....:(
lécci help;)
am nagyon jó játék csak a töltések sokak benne -
sakal6 #157 kösz -
#156 csak simán ok, ha a tárgyra nyomsz akkor azt lehet választani, hogy nem adod oda -
sakal6 #155 a társaknak hogy lehet odaadni a cuccokat? amikor bejön a képe a szerzett dolog mellett akkor a tárgyra kell entert nyomni vagy az ok-ra? -
mzoleeeex #154 Késöbb a diggingnél amikor felvillan a "loop chance" tudom valamivel befolyásolni vagy abszolúlt random hányszor úgrik oda a robot?
-
#153 Egyébként meg SPACE -
sakal6 #152 ha az irányitást xbox 360 kontrollerről keyboardra állítod akkor a bill gombokat mutatja -
MrAndree #151 Át lehet állítani hogy ne ilyen marhaságokat írogasson ki, hogy RT gomb hanem azt, hogy a billentyűzeten mit kell nyomni... -
tyrant71 #150 Right Trigger a box kontrollerén -
Beyond silence #149 Totál az elején a barlang vagyok.. azt írja hogy mennyek a szörnyhöz és press RT... lehet én vagyok a hülye, de mi a franc az az RT gomb? KÖSZI -
tyrant71 #148 ha megkapják, amit kérnek, akkor fejlesztik saját magukat
nem kell velük semmit csinálni -
mzoleeeex #147 Na még 1 kérdés. A unitok kérnek cuccot a harc után, hogy adjam nekik mert fejleszteni lehet a felszerelésüket. Ha neki adom hogy tudom fejleszteni? És ha valaki tudja a választ az elöző kérdésem az is jó lenne. -
tyrant71 #146 itt van 2 térkép
az első, ahogy bemész a kastélyba, északon kimész a második térképre és a kör alaku részen van a harangtorony
-
valaminick #145 oké köszi.
A quest nevet azert nem tudom mert nem vagyok otthon ugye napkozbe es melobol nemigen tudom. -
#144 Valoszinuleg Paris-re gondolsz, ő elég jófej érdemes megcsinálni a questjeit. Ott a harangtoronyba kell eljutni északon van. Nem kell azokkal az ajtokkal foglalkozni. -
tyrant71 #143 ha leirnád a quest nevét könnyebb lenne... -
valaminick #142 Sziasztok!
Érdeklődnék hogy járt e valaki annal a mellek kuldetesnel amit egy kocsmaba lehet felvenni mégpedig egy fickotol aki velunk is jön mert valamilyen kastely ruins nál kellett volna talalkoznia egy csajjal..
lenyeg hogy azon a palyan nemtudok ilyen keypad os ajtokon bejutni mert mondja hogy kulcs meg kod kell hozza.. egyszeruen nem talalom ehhez a cuccot. es ahogy lattam ha masik palyareszre megyek visszatolt nehany szornyet is. -
mzoleeeex #141 Csátok lenne 1 olyan kérdésem hogy a karakterem még értem mi a strenght, intellect és speed. De mi a 4. skill aim karakterenként változó ( bravery. love ...)? -
omi88 #140 Nagyon jó ez a játék!!!! Én már 35-ös Battle Rank-on vagyok és most szabadítottam ki Rush hugát. Utána egy nagyon kemény csata jön de ha megcsináljátok akkor olyan látványos animáció jön amit legutoljára Final Fantasy-ban láttam. Sok sikert mindenkinek :) -
spcs #139 Na most értem el délen egy sárkányhoz ami nagyon kemény. Még nem sikerült legyőznöm, de szerintem újra kezdem a játékot, most már jobban csinálnám. Ráadásul szerintem a különböző helyekre többször érdemes visszamenni mert igy fejlődik minden karakter. -
spcs #138 De én sem vagyok profi még én is tanulom a játékot. -
spcs #137 A formációk alapján kell Őket elhelyezni. Az első mindig az unit parancsnoka. A formációt eldönti, hogy mágiát használsz-e főleg. A guildben kapod az új formációkat miután teljesítettél bizonyos dolgokat.
Nekem egyben volt először a 3 fő, most 4-5-ös az elosztás. Szerintem használható az "Arrow" formáció és ami utána jön, annak a nevére nem emlékszem sajna. A mágiahasználókat kell védeniük a harcosoknak, a négyzetrácson mutatja is, hogy melyik hol áll harcban. -
sakal6 #136 a sorrend fontos? milyennek kéne lennie?
-
spcs #135 Hát először én sem tudtam elhelyezni az újakat, no meg a sorrenddel is szenvedtem, de aztán itt olvastam, hogy hogyan kell átállítani, hogy ne a konzolos billentyűket írja ki. Azóta már sokkal könnyebb az irányítás. -
sakal6 #134 az meg is volt hogy hol lehet venni, csak nem tudtam berakni őket Rush mellé, de már sikerült -
spcs #133 Akkor jó!! -
spcs #132 A városban felvehetsz zsoldosokat miután Rush összebalhézott Daviddel ha jól emlékszem. Ki is írja, hogy max. 3 fő lehet 2 csapatban. Utána néhány mellékküldetés után újra indul a főszál.
Ki kell menni a palotából és elmenni abba a városrészbe ahol a kocsma van, na az mögött van a "guild" ahol zsoldosokat lehet felbérelni. -
sakal6 #131 sikerült betenni rush mellé két zsoldost -
sakal6 #130 de csak egyedül rush van, senki nincs mellete egy csapatba, csak másik kettő van ami külön áll -
spcs #129 Igen, mivel max. 3 fő lehet összesen a csapatodban. Időbel majd nő a létszám. -
sakal6 #128 zöld szinü lett -
spcs #127 Menj be a warrior guild-be, a kocsma környékén van. Ott lehet felbérelni zsoldosokat.