Várakozáson felül kezdett az LHC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ilyen megtörténne, akkor viszont igen, 8 percig a Föld továbbra is keringne, utána meg az aktuális sebessége irányába haladna tovább.
Ha egy távoli csillag felrobban, azt is csak annyi idõ múlva tudjuk meg, amennyi ideig tart, hogy a fénye ideérjen, és a gravitációs hatása is csak akkor ér el minket.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Mert az ûrben mi a regisztrációs viszonyítási vagy bármilyen pont? Ugye pont Einstein mondta hogy éter az aztán nincs, ezzel el is puffogtatta a viszonyítási pontot ennek ellenére azt mondja a fénysebesség határsebesség. Na ez azért nem kicsi ellentmondás.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Ez a koordináta rendszerek ekvivalenciájából következik.
De a tömegváltozásnak más vonzata is van, pl. hogy az atommagok nehezebbek, mint az õket alkotó protonok és neutronok külön-külön, mert a kötési energia felszabadult.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Na de ez azt is jelenté hogy föld még 8 percig keringene vajon a nagy semmi körül, vagy egybõl elrepülne a picsába? (mindkettõ érdekes dolgokat feltételez)
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Háh meg gravitációs mezõ...elõször tudni kéne van-e olyan hogy gravitron...meg hogy? Részecskék plusz tömege nekiáll spontán áramlani?
Jajj van egy jó sztorim hogy a szakavatottak egy része mennyire nincs képben.
Középsuliban kérdeztem tanárnénitõl, hogy ha egy bolygó felrobban akkor a gravitációs vonzása eloszlik. A kérdés, hogy ha 1 fényév távolságban van akkor mikor fogjuk érezni, milyen gyorsan terjed a megszûnést jelzõ úgymond gravitációs hullám.
A válasz erre az volt hogy 47Km/h-val jön sokára ér ide. Teccikérteni.
Annak, akitõl kölcsönvette: az õt vonzó másik testnek. Min keresztül? A gravitációs mezõn keresztül.
Kara kánként folytatom tanításom.
Emberek! Az einsteini elmélet baromi jó ám! A szellemekre ad magyarázatot! 😄
Merthogy, gondolok 1-et nekiállok futni kicsit mert jön a busz...ekkor megnõ a tömegem. Baromi kicsit csak de elvileg megnõ(szerintem nem de ez más kérdés)..aztán felszállok a buszra és a felszedett tömeg huss leadódik.
Azaz rólam levált egy minimális x tömeg ami végülis teljes egészében én vagyok csak õ még fut tovább, nem állhat meg mert a végén elfogy. 😄 Kicsi a tömege ezért sokan szellemként azonosítják. 😄DD Kopi rájt.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Persze ez biztos nem így van, de én hirtelen erre jutottam. <#zavart2>#zavart2>
Nothing to say
Másrészt...ah az ûrben gyorsítok 10 000 000* egy bármit, annak a végén akkor iszonyat energiájának kéne lennie de nem attól hogy bele fektettem energiát és lökdöstem hanem csak úgy mert gondolt egyet és megnõtt a tömege. Ez itt a gond.
Tehát ha egy labdát feldobok és az még gyorsul akkor elvileg nagyobb a tömege mint amennyi volt...nade a holtponton fönt egy pillanatra megáll akkor a plusz tömeg elveszik....na de könyörgöm, hova???
Egyébként erre azért lennék kíváncsi, mert tudtommal nem az ütközés hatására jöhet létre feketéjük, hanem a felgyorsított részecske tömegnövekedésének hatására, mert a lentebb említett úr azt mondta hogy a fénysebesére felgyorsított tömeggel rendelkezõ anyag tömege végtelen nagyra nõ, ami ugye magával hozza a tömegvonzás növekedését is.
amúgy, ha egy tárgyat sokszor leejtek akkor valóban megnõ az energiája, és
halálsugár lessz belõle, CSAK azt nem szabad hagyni, hogy két lesejtés között
lelassuljon, mert akkor a lassulás emészti fel az eddig kismértékben felhalmozott
energiát...
Namost Tesla(igen pont õ megint) azt mondta hogy kizárt.
Mert ha így lenne akkor a semmibõl lehetne csinálni energiát. Hogyan? Hát ha ledobunk egy tárgyat, mire földet ér, megnõne az energiája. Kicsivel de megnõne...jópofa mi? 1000 000* leejtem és már maga lesz a halálsugár. 😄 mert ugye E=m*c négyzet így a tömeg ha megnõ akkor úgyis marad...ha meg nem akkor hova adja le?
Amúgy mind meghaluuuunk! 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kara kánként folytatom tanításom.
menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak