2595
-
m2
WMP nyitja meg
Továbbá ajánlom az onlinetvkeresre.eu-t már akinek van regisztrációja ott. -
AgabaHUN #434 Én itt nézem, szerintem tűrhető, m1 & m2 között is lehet választani:
http://www.hirado.hu/Olimpia/Elo.aspx -
m1
WMP nyitja meg
de ajánlatos még a
-
hm, ok, azt nem találtam még meg :) -
Jogdíjas adásoknak ezt a hivatalos, állandó streamet lekapcsolják. Ezért van külön stream az olimpiához. -
Van egy ilyen linkjuk, hogy online adás, azt hittem itt mindig megy valami:
m1 online -
M1-en most F1 van, lehet azért nem megy. -
Megy valakinek az M1 tv stream? Se a telesport oldalán se az mtv.hu-n nem megy... -
Coolfire #427 Te tudod.. Csernoviczky Éva kikapott,vigaszágra került,Aida nyert,de elvérzik,mert az első kiemeltet kapta meg. -
IXEMGabeo #426 F1 nálam hagyomány az Olimpián számtalan sport van, ami sosem izgatott főleg Atlétika, ami nem igazán érdekel...amúgy is 2 napig lehet nélkülözni a limpiát 2-3 órára:D -
Coolfire #425 Ehhhh...hülyeség volt megkérdezni.Olimpia csak 4 évenként van,az a fos meg mindig.:)
Amúgy sem a futam még.:) -
IXEMGabeo #424 F1 fontosabb olimpiát még leshetjük vagy 2 hétig -
Coolfire #423 Aida most vív az m2-őn,ha érdekel valakit.:) -
Csak nálunk nem megy az M1? -
Coolfire #421 Na F1 v. Olimpia?:) -
Kemény lesz a 4x100-as női váltó is. Remélem az ausztrálok behúzzák! :) -
IXEMGabeo #419 komolyan nem tudtam, hogy ugyanaz. Egy sportnak adjanak 1 nevet:) -
Coolfire #418
ugye ezt most nem komolyan mondtad?A kettő egy és ua.:)
-
sanyiute #417 Cseh Laci ezt kurvára elbaszta:S:S -
IXEMGabeo #416 gondolom ez is egy hosszú sztori
-
Coolfire #415 A hollandot lenyomta,most könnyebbek jönnek elvileg. -
IXEMGabeo #414 nem is cselgáncs ahogy látom, hanem Dzsúdó...pedig 4 évvel ezelőtt cselgáncsban láttam -
'Cseh László - Ezt elrontottam' -
Coolfire #412 Én a kajakot.Gondolod el,most Kovács Katival járnék..
-
IXEMGabeo #411 Csernoviczky Évában is nagyon bízok. 4 évvel ezelőtti esetből tanult és érettebb cselgáncsos lett remélem. Ő tőle is érmet várok -
Coolfire #410 Mondták,hogy már túl vannak az első ellenfeleken.Most ismétlik a királyi tévén.:) -
Coolfire #409 Ja,menjen a búsba.:) -
IXEMGabeo #408 hülye fejemmel anno járhattam volna asztali tenisz edzésre (BVSC-be) akkor most én is kint lehetnék és virítanék valamit
-
IXEMGabeo #407 annak a Kitajimának régen vissza kellett volna vonulnia...Szétnyerte az agyát most hagyjon Gyurtának helyet:D -
Coolfire #406 Szép volt,grat. neki.Csak még úsznia kell azért a kurva döntőért.De hátha az is meglesz.
Nem mertem addig írni,míg nem úszott a két japcsi.:) -
IXEMGabeo #405 ő rá fogadtam is, hogy érmet szerez remélem bejön:) Holnap fog kiderülni -
IXEMGabeo #404 Ez az Gyurta mekkorát úszott...
5. helyen volt még 50 méteren -
Coolfire #403 Jah,de legalább Katinka és Kis Gergő bent van.
Ebből is lehet még érem.:) -
IXEMGabeo #402 Jakabos is 9. lett a fasz ki van... -
Coolfire #401 Múltkor dicsérték Lacikát,hogy "belső órája" van.Hát ennyit erről.Elhiszem,hogy csak annyit akart kiadni,hogy bekerüljön,de ezt beszopta.Ez nem egy csíra EB,ez Olimpia... -
IXEMGabeo #400 9. helynek én sem tudok örülni ez csalódás a köbön...pláne, hogy Phelps a mumus meg épphogy bekerült. Lapátfüles jenki -
IXEMGabeo #399 Máris megvan az 1. kínai érem sportlövészetben...Inkább Bogacka a lengyel lány nyerhetett volna -
a vissaszámláló a bannerban mit számol?:D -
Az az igazság, hogy sajnálni sem tudom.
Jól pofán szarta a szurkolóit.
Itt nem számolgatni kell, egyszerűen 4:10-en belül kell úszni jóval. Persze csak annak, aki érmet szeretne nyerni. -
Mert elszamolta magat Phelpsel...az ufo Phelps h tudta most igy elbaszni,makja volt h bejutott.