2595
  • kaposi1
    Ez mekkora szemétség volt már megint.
    Ha nem magyarként néztem volna akkor is látom hogy a fehér ruhás volt a jobb.
  • Effe88
    na megvan az első csalás ellenünk
    hülye bírók
  • benőmenő
    Valami iszonyat idegtépő ez a judo :S
    Mintha össze-vissza pontoznának/ítélnének.
  • Effe88
    hajrá Karakas!
    (a Hedvig azt hittem férfi név:D:D:Dde tévedtemD:)
  • Grenzjager
    Karakas esetében is full respect a videobíróknak a korrektségük miatt.
  • Effe88
    na szász emese szépen leszerepelt:(
  • Black Ghost
    Sziasztok!

Növényi Norbert 1980-as Moszkvai döntőjéről keresek videót, de már kezdem feladni, egyszerűen mintha nem is lenne.

Ha esetleg valakinek meg van a felvétel, vagy tud olyan oldalról ahol megtekinthető, kérem ossza meg velem.

Előre is köszönöm.
  • Shep
    Olyannyira, hogy a döntő közelébe sem került.
  • Coolfire
    Az szar ügy.Pedig ő is éremesélyesnek lett titulálva.
  • Coolfire
    Azért megint az agyvérzés kerülgetett a judonál.De csak becsúszott egy ippon Hedvigtől.Pedig már lemondtam róla.
  • Grenzjager
    írtam modiknak, mert nekem nincs jogom, de nyilván majd.
  • setuh
    Fasza
  • ReszegKoldus
    Nem, szerintem ez eredetileg a megnyitóig számolt volna vissza, de nem állt le, hanem azóta óránként visszaszámol 1 órát :)
  • setuh
    Ez a visszaszamlalo a kovetkezo kozvetitest mutatja ahol lesznek magyarok?
  • kovi04
    A sportlövő selejtezőnek nincs TV-s közvetítése az Olimpián, csak a döntőnek. Jobb is, hogy nem látjuk, Sidinek már három rontása van, és nagy bajban van.
  • kaposi1
    Sidi számát sehol sem lehet nézni????
    Nagy szégyen lenne ha esetleg nyerne és nem nézhetnénk meg.
    Bár azt már lassan megszokjuk hogy egy világeseményen amin érdekeltek vagyunk mindenki közvetíti csak mi nem.
  • karajjj
    Sporttv: Ezt most olvastuk egy Londonban dolgozó amerikai újságíró Twitter-accountján: "Az előbb egy magyar vívó fel akart szállni a médiabuszra. Egy tisztviselő megkérte, hogy mutassa meg az akkreditációját. Előhúzott egy aranyérmet. Felengedték."
  • szabii98
    Mai program /lenti táblázat/
  • Solten
    A noi beach wolleyball erdekes volt...

• IXEMGabeo
    kár érte, ráadásul a fene egye meg pedig éremesélyesként fogadtam rá...ez a méreg ám
  • IXEMGabeo
    ezért nem nézek kézilabdát, megint az utolsó percekben a bírók kiszúrtak velünk
  • IXEMGabeo
    Gratulálok Áronnak és Ungvárinak is:) 29-e jó nap volt
  • ToCsEk
    Szilágyi Áron olimpiai bajnok!
  • commissioner
    Gina kikapott :((
  • Chris Lowe
    Ha megverjük a dánokat az a nap megkoronázása lenne...toom álmodik a nyomor.
  • Shep
    Na a kis litván benyomta Son Goku technikát a magyar srác meg nem tudott mit kezdeni ellene.
  • Chris Lowe
    Szilágyi nem kérdezett, mindenkit megvert simán. Nagy győzelem, grat neki!
    Gyurta basszus 4századdal maradt le... grrr.
  • Coolfire
    Bazzeg..4 század és lett volna még egy bronz,Dani jóvoltából..
  • Narxis
    Érdekes volt ez a himnusz... :D
  • szabii98
    Hát pl. mikor Michelisz nyert a WTCCben egy futamot, akkor is gyorsítottak rajta...de pl. múltkor a szegedi kajak-kenu(?) vb-n(???) a régi német himnuszt játszották le :D
  • Shep
    Szerintem ez hülyeség, és ha így van az meg tiszteletlenség is egy másik nemzettel szemben.
  • Coolfire
    Bánja a faszom,csak minél több ilyen "feldolgozást" hallhassak..
  • szabii98
    A miénk egy lassú ritmusú himnusz, ami a szomorú dolgokat idézi fel, nem úgy például az olasz vagy az orosz himnusz. Általában fel szokták gyorsítani kicsit mert évekig tartana kivárni :)
  • Shep
    És csak a minéket nem akarták elhúzni? Mi dolguk volt még, hamarabb akartak menni a sarki pubba?
  • Shep
    Ja vagy te így általánosságban kérdezted, mert akkor nem, a többiekét jól szokták játszani, legalábbis a nagyokét.
  • Krinyo
    Valszeg nem akarták elhúzni a himnuszt
  • Shep
    Hát én nem tudom, mert nekem ez volt az első amit néztem.
  • K Ace
    Azt még nem is figyeltem, hogy a többi is ilyen, vagy csak a miénk van így eltorzítva?
  • Shep
    De az amúgy feltűnt már nektek ,hogy szinte minden világversenyen "más" a himnuszunk? Szerintem 1 kezemen meg tudom számolni hányszor volt jó.
  • tutituti
    kicsit fel is volt gyorsítva.gondolom direkt.Nem baj majd belerázódnak a többi alatt!