2595
-
Coolfire #475 Ma meglesz az első aranyunk Katinka jóvoltából...érzem az erőben.:) -
IXEMGabeo #474 vízilabdánál, ha elkerüljük a szerbeket akkor jó, mert rajtuk és talán Montenegron kívül mindenkit verünk -
#473 Vízilabda szerintem ilyen 5-6 lesz de ne legyen igazam és legyen 4. arany. -
IXEMGabeo #472 Ebben igazad van nagyon, felgyorsult a színvonal, de szinte mindenben. Vízilabda esetleg a kajak maradtak meg, amik hagyományosan a mi sportágaink.
Néztem archív felvételeket pl egy asztali tenisz meccsről hát kb 4x lassabban játszották (kis túlzással és gyakorlással) még én is nyerhettem volna egy olimpiát egy jó 60 éve.:OO -
Coolfire #471 Lehet,ezzel nem tudok vitatkozni,a fociban voltam biztos.de a "sikersportágakat" úszás,kajak etc.. miért nem támogatják?
Támogassanak egységesen mindent v. semmit.
Nemzetközi szinten talán a vízilabda fog valameddig eljutni most is,de nem a döntőig.A kézisek nem jutnak ki a csoportból,az a szégyen foci nincs ott stb..
-
#470 Azt ne felejtsd el ,hogy míg 52-ben "hobbi" sportolók voltak egyszerűbb volt egy tehetségnek villanni és nyerni, ma már annyira kiélezett a mezőny és annyira a pénzről szól itt is minden, hogy egyszerűen ma már nem elég csak annyi ,hogy tehetséges vagy. Úgyhogy a régi eredmények szépek voltak de azok az idők már nem nagyon fognak visszajönni. -
IXEMGabeo #469 5 sportág van, ami kiemelt támogatásban részesül...tévedés
kézilabda, vízilabda, foci, kosárlabda és asszem a jégkorong. -
Coolfire #468 Kiesik sajna.:( -
Coolfire #467 Magyarországon a királyunk miatt a foci kap egyedül brutális támogatást,az olyan sportok,amiben igazán jók vagyunk,nem.Szégyen,de ez van.Pedig nagyon sok tehetséges magyar sportoló van,de pénz híján az edzésen kívül semmi..
De,3 aranytól szerintem több lesz.:) -
IXEMGabeo #466 table teniszben szarul áll Ádám:( -
IXEMGabeo #465 persze érdemes a realitás talaján maradni, de úgy gondolom Peking után várható a jobb teljesítmény...
52-ben se volt jobb a gazdasági helyzetünk mégis 16 aranyat vittünk haza mondjuk akkoriban nagy volt a sportélet az igaz... -
IXEMGabeo #464 19 éves ez a Harcsa Zoli, grat neki -
#463 Női kosár 3 perc 2 pont :D -
#462 Hát ez a probléma, mindenki várja a 100 aranyat, meg mit tudom én, de észre kellene már venni ,hogy a legtöbb sport egyre kevesebb támogatást élvez, úgy meg azért nehéz jól teljesíteni ,hogy másra is kell koncentrálnod. Szerintem ha lesz 3 arany, már összetehetjük a kezünket és szerintem ezek is olyanoktól várhatóak akik annyira azért nem is igazi favoritok. Vízilabda aranyról pl. szerintem álmodozni is kár. -
#461 A magyar női kézilabda válogatott nem jutott ki az Olimpiára. -
Coolfire #460 Csak a kijutottak menetrendje.A női kéziválogatott nincs kint.:( -
EnxTheOne #459 Sziasztok, megnéztem a mob.hu-n a magyar menetrendet, de nem találtam pár dolgot:
Nöi kézi labda
nöi terem/strand röpi
ezek mikor lesznek? -
Coolfire #458 Még a bunyón kívül úszás lesz..Hajrá Katinka!:)
Kéne már az arany a mai napra.:)) -
IXEMGabeo #457 az oké, de nálam tudod, hogy az érem az elsődleges bármennyire is szép a részvétel:) -
#456 Továbbment a srác, legalább 16-ban már ott van. -
Coolfire #455 Úgy legyen.De az már régen rossz,mikor a többieken múlik.Ha nem nyitja szét a lábát,szerintem első lett volna,mert amúgy fasza volt.:) -
IXEMGabeo #454 jön az amatőr box. Ebben általában elvérzünk. Erdei 2000-es bronzérme óta semmi sikerélmény nincs -
#453 Este milyen számok lesznek?:) -
IXEMGabeo #452 Hídvégi 3. és Berki 5. helyen...Szerintem bejutottak a döntőbe -
Coolfire #451 Csúnyán elbaszta.:(Most azon kell izgulni,hogy a hátralévők rontsanak. -
Coolfire #450 Hoppácska a ló nem fog összejönni? -
IXEMGabeo #449 Itt van Berki Krisztián, go krisz -
Coolfire #448 Muszáj lesz az m1,m2,eusport1-2-t egymás után rakni a tévén,mert ezek a buzik egész nap a biciklit nyomták. -
Coolfire #447 Kiesett Aida?
fákk..
De szép az a judo bronz is,a námber ván ellen ipponnal.:)) -
#446 Szávay amúgy mit keres az olimpián? Nincs játékban, utoljára vagy 3 éve volt értékelhető meccse. -
#445 Valakinek nincs kedve egy kicsit a topikot kidekorálni? Elég kopár így, kicsit fel lehetne dobni... -
IXEMGabeo #444 világelsőt verte meg ráadásul -
ManoNegra #443 Jeeeee -
IXEMGabeo #442 Csernoviczky bronzérmet szerzett!!!
Nagyon szép kezdés:)))
ez a lány még egyszer be fog érni következő Olimpián már arany lesz belőle:) -
#441 Csernoviczki Éva cselgáncsozó bronzérmes! -
#440 Vinokurov gazdagabb lett 200.000 euróval -
#439 Masnal is akadozik neha az olimpiaia kozvetites az m1en? -
#438 Az EBU oldalára gondolsz? -
IXEMGabeo #437 köcsög hisztis koreai...persze h kiesik Aida -
#436 Csak én nem látom vagy tényleg nincsen a hivatalos olimpiai oldalon az eseményekhez stream? Pekingben volt.