2595
  • Coolfire
    Ma meglesz az első aranyunk Katinka jóvoltából...érzem az erőben.:)
  • IXEMGabeo
    vízilabdánál, ha elkerüljük a szerbeket akkor jó, mert rajtuk és talán Montenegron kívül mindenkit verünk
  • Shep
    Vízilabda szerintem ilyen 5-6 lesz de ne legyen igazam és legyen 4. arany.
  • IXEMGabeo
    Ebben igazad van nagyon, felgyorsult a színvonal, de szinte mindenben. Vízilabda esetleg a kajak maradtak meg, amik hagyományosan a mi sportágaink.

Néztem archív felvételeket pl egy asztali tenisz meccsről hát kb 4x lassabban játszották (kis túlzással és gyakorlással) még én is nyerhettem volna egy olimpiát egy jó 60 éve.:OO
  • Coolfire
    Lehet,ezzel nem tudok vitatkozni,a fociban voltam biztos.de a "sikersportágakat" úszás,kajak etc.. miért nem támogatják?
    Támogassanak egységesen mindent v. semmit.
    Nemzetközi szinten talán a vízilabda fog valameddig eljutni most is,de nem a döntőig.A kézisek nem jutnak ki a csoportból,az a szégyen foci nincs ott stb..
  • Shep
    Azt ne felejtsd el ,hogy míg 52-ben "hobbi" sportolók voltak egyszerűbb volt egy tehetségnek villanni és nyerni, ma már annyira kiélezett a mezőny és annyira a pénzről szól itt is minden, hogy egyszerűen ma már nem elég csak annyi ,hogy tehetséges vagy. Úgyhogy a régi eredmények szépek voltak de azok az idők már nem nagyon fognak visszajönni.
  • IXEMGabeo
    5 sportág van, ami kiemelt támogatásban részesül...tévedés

kézilabda, vízilabda, foci, kosárlabda és asszem a jégkorong.
  • Coolfire
    Kiesik sajna.:(
  • Coolfire
    Magyarországon a királyunk miatt a foci kap egyedül brutális támogatást,az olyan sportok,amiben igazán jók vagyunk,nem.Szégyen,de ez van.Pedig nagyon sok tehetséges magyar sportoló van,de pénz híján az edzésen kívül semmi..

De,3 aranytól szerintem több lesz.:)
  • IXEMGabeo
    table teniszben szarul áll Ádám:(
  • IXEMGabeo
    persze érdemes a realitás talaján maradni, de úgy gondolom Peking után várható a jobb teljesítmény...

52-ben se volt jobb a gazdasági helyzetünk mégis 16 aranyat vittünk haza mondjuk akkoriban nagy volt a sportélet az igaz...
  • IXEMGabeo
    19 éves ez a Harcsa Zoli, grat neki
  • Shep
    Női kosár 3 perc 2 pont :D
  • Shep
    Hát ez a probléma, mindenki várja a 100 aranyat, meg mit tudom én, de észre kellene már venni ,hogy a legtöbb sport egyre kevesebb támogatást élvez, úgy meg azért nehéz jól teljesíteni ,hogy másra is kell koncentrálnod. Szerintem ha lesz 3 arany, már összetehetjük a kezünket és szerintem ezek is olyanoktól várhatóak akik annyira azért nem is igazi favoritok. Vízilabda aranyról pl. szerintem álmodozni is kár.
  • ReszegKoldus
    A magyar női kézilabda válogatott nem jutott ki az Olimpiára.
  • Coolfire
    Csak a kijutottak menetrendje.A női kéziválogatott nincs kint.:(
  • EnxTheOne
    Sziasztok, megnéztem a mob.hu-n a magyar menetrendet, de nem találtam pár dolgot:
    Nöi kézi labda
    nöi terem/strand röpi

ezek mikor lesznek?
  • Coolfire
    Még a bunyón kívül úszás lesz..Hajrá Katinka!:)
    Kéne már az arany a mai napra.:))
  • IXEMGabeo
    az oké, de nálam tudod, hogy az érem az elsődleges bármennyire is szép a részvétel:)
  • Shep
    Továbbment a srác, legalább 16-ban már ott van.
  • Coolfire
    Úgy legyen.De az már régen rossz,mikor a többieken múlik.Ha nem nyitja szét a lábát,szerintem első lett volna,mert amúgy fasza volt.:)
  • IXEMGabeo
    jön az amatőr box. Ebben általában elvérzünk. Erdei 2000-es bronzérme óta semmi sikerélmény nincs
  • szabii98
    Este milyen számok lesznek?:)
  • IXEMGabeo
    Hídvégi 3. és Berki 5. helyen...Szerintem bejutottak a döntőbe
  • Coolfire
    Csúnyán elbaszta.:(Most azon kell izgulni,hogy a hátralévők rontsanak.
  • Coolfire
    Hoppácska a ló nem fog összejönni?
  • IXEMGabeo
    Itt van Berki Krisztián, go krisz
  • Coolfire
    Muszáj lesz az m1,m2,eusport1-2-t egymás után rakni a tévén,mert ezek a buzik egész nap a biciklit nyomták.
  • Coolfire
    Kiesett Aida?
    fákk..
    De szép az a judo bronz is,a námber ván ellen ipponnal.:))
  • Shep
    Szávay amúgy mit keres az olimpián? Nincs játékban, utoljára vagy 3 éve volt értékelhető meccse.
  • lippet
    Valakinek nincs kedve egy kicsit a topikot kidekorálni? Elég kopár így, kicsit fel lehetne dobni...
  • IXEMGabeo
    világelsőt verte meg ráadásul
  • ManoNegra
    Jeeeee
  • IXEMGabeo
    Csernoviczky bronzérmet szerzett!!!

Nagyon szép kezdés:)))

ez a lány még egyszer be fog érni következő Olimpián már arany lesz belőle:)
  • banok
    Csernoviczki Éva cselgáncsozó bronzérmes!
  • banok
    Vinokurov gazdagabb lett 200.000 euróval
  • setuh
    Masnal is akadozik neha az olimpiaia kozvetites az m1en?
  • banok
    Az EBU oldalára gondolsz?
  • IXEMGabeo
    köcsög hisztis koreai...persze h kiesik Aida
  • Shep
    Csak én nem látom vagy tényleg nincsen a hivatalos olimpiai oldalon az eseményekhez stream? Pekingben volt.