Olimpia 2012 London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Nem tudjuk, mire lehetett elég az a pár óra, a csapat játékosai mindenesetre ott álltak a kezdéskor a pályán – és azt hallották, hogy a saját himnuszuk helyett valami egészen mást játszanak a szervezők. Mint később kiderült, a venezuelai himnusz volt az. A focisták fejében talán az is megfordult, hogy a nagy rohanásban rossz stadionban kötöttek ki."
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Mennyi aranyat vártok? :)
Most nincs semmi elnézést riport,hogy leszartalak titeket és hülyét csináltam mindenkibõl?Menjen a bánatos p...ába!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
/hír24/
Én erre inkább nem mondok semmit.
REAL MADRID
Ez jó,tetszik:)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Remélem többet nem engednek neki.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
...eddig nem volt még sírás
2, mennyit ér meg neki hogy visszajöjjön, azért õ is költésegekbe kerül majd a Kajak-kenu szövetség valamint a Magyar Olimpiai Bizottságnak és a Sportért felellõs tárcának...
de semmi sírás? egy könnycseppet sem? egy árva könnycsepp??????? ledöbbentem
SÍRÁST!!!
És még mielõtt megvádolna bárki,igen,én is szurkoltam neki minden versenyén és persze a sportolókat nem az eszükért szeretjük.De azért mindennek van egy határa.Hosszú éveken át amikor egy ország segíti és népes szurkoló tábora van,akkor egyik napról a másikra telibe szar mindenkit,hátat fordít az egésznek,sír a nagyérdemû elõtt,hogy neki milyen baromi nehéz,és miután mindenki beletörõdött,hogy elvesztünk egy éremesélyest a versenyekrõl,akkor õ kegyesen meggondolja magát.Anyukájádat :P
Nekem sosem volt szimpatikus,roppant buta nõszemély,egy értelmes mondat nem hagyta el a száját egyik interjúja során sem.És ez az ide-oda táncolgatása is bizonyítja,hogy kb. ennyi esze van.
szakadjak meg ha értem a nõt...
Janics Natasa mégis Magyarországon folytatná. A kajakos szándékáról levélben tájékoztatta Baráth Etelét, az MKKSZ elnökét és az elnökséget.
Valentin napi meglepetés lett volna a dologból ...
Motto: Avagy, hogyan ne ijesszük meg a barátnõnket!
A medve nem játék.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
A karate és baseball sportágakkal van "versenybe"?Nonszensz!
Törökország, kaukázusi országok kifejezett nagy vesztesei is lehetnek.
..jó hír, hogy marad az öttusa.
pfff hát röhej hogy itt is rezgett a léc.
és akkor jön a rekettyeépítés meg a fakivágás egy kis heringgel a trambulin meg a bmx-hez ...
Ha jól tudom már az ókori olimpiákon is volt (persze nem ugyan így) akkor meg mi a fenének veszik ki?
Hajrá Magyarország!
hogy nyilvánosságra tudod hozni a fórumon az eredményt? - persze ha körülmények publikussá teszik egyáltalán.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Úgy látom, ez a topik nem halt ki teljesen az olimpia lezárultával, gondoltam egy kéréssel fordulok hozzátok.
Lenne egy kérdõívem az olimpiai közvetítésekrõl, örülnék, ha kitöltenétek minél többen. Esetleg jó ismerõssel is töltethetitek.
KÉRDÕÍV
Elõre is nagyon köszönöm!
Hajrá Magyarország!
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Bizony,hogy gratula!:)
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Hatos Gábor lehet bronzérmes
A december 4-i végrehajtó bizottsági ülésén foglalkozik a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) Szoszlan Tyigijev doppingügyével, így akkor válhat véglegessé, hogy Hatos Gábor – akit az üzbég birkózó legyõzött a londoni olimpián a szabadfogásúak 74 kilós kategóriájának harmadik helyért rendezett mérkõzésén – megkapja-e a bronzérmet.
"Hihetetlen szappanopera az, ami Janics Natasa körül zajlik. Egyes embereknek a nemzeti lobogó egyáltalán nem fontos, s ha már nem hûséges senki felé, akkor miért ne versenyezne katari színekben?" - Milorad Csavics uszó, olimpiai ezüstérmes
De õk legalább óriási profitot csináltak belõle.
Nem semmi ami ebben a sportágban megy...