2595
-
xido #315 ez a Wayans tesó?:) -
IXEMGabeo #314 ezt biztos a Man in Blackből szalajtották
-
Egyébként mindenki kínai zászlót visz? -
nem tudom, lehet.. közbe nézem a Tomorrowland-et is. :D
De az biztos, hogy Great Britain néven szerepelnek. -
xido #311 orosz szőke se csúf :) -
IXEMGabeo #310 jaj Sarapova...pfff -
Iylet lehet - most láttam -
deszép a portugál szőke *o* -
IXEMGabeo #307 Radwanska viszi a zászlót:) ez szép. Én azért Kubicát is odaállítottam volna mellé csakúgy: -
ilyet lehet?
-
Oroszokra fogadni merek, hogy másnaposak lesznek. :D -
IXEMGabeo #304 rendező ország nem az utolsó szokott lenni? Görögöknél anno így volt -
xido #303 Palau a Karolina-szigetek legnyugatibb szigetcsoportjain helyezkedik el. Az államot 241 sziget alkotja, amelyből csupán 12 lakott. Nagyobb szigetei vulkanikus eredetűek, a kisebbek korallképződmények. A trópusi éghajlatú köztársaság elsősorban idegenforgalmáról nevezetes. -
figure85 #302 Electric Light Orchestra :D:D:D -
IXEMGabeo #301 Paraguay nagyon karcsú... -
Great Britain-ként voltak már. -
-
IXEMGabeo #298 Panama. Mekkora pillanat volt, amikor a távolugrójuk megnyerte 1. arany érmét a nemzetnek:) -
Palau?? az mit tesz magyarul? -
IXEMGabeo #296 na afavágó Norvégok. Ahhoz képest mekkora ott a jólét alig van kint épkézláb sportolójuk...Norvég kézi válogatott remélem elveri a Franciákat rájuk is fogadtam:D -
-

-
Szerintem így volt, azt nem hiszem, hogy most kezdtek volna új hagyományt :D -
xido #292 egész Középfölde :) -
IXEMGabeo #291 New Zeland:) Ők is sokan vannak -
IXEMGabeo #290 Namíbiánál is fehér viszi a zászlót, ahogy Kenyánál is. Érdekes -
IXEMGabeo #289 ja az egyik mikronéziai:D -
Akkor eddig is igy volt mindig csak ennyire rossz a memoriam?:D -
felvonulás közbe rágózni
lol -
IXEMGabeo #286 Montenegro remélem megveri USA-t vízilabdában. Fogadtam rájuk:D -
Azért The Stiget megnéztem volna ahogy száguldozik, esetleg Jeremy Clarkson-t :D:D:D -
IXEMGabeo #284 Malawi kimaradt volna? -
French and English are the official languages of the Olympic Movement. The other language used at each Olympic Games is the language of the host country (or languages, if a country has more than one official language apart from French or English). Every proclamation (such as the announcement of each country during the parade of nations in the opening ceremony) is spoken in these three (or more) languages, or the main two depending on whether the host country is an English or French speaking country. -
Coolfire #282 Az olimpiai játékok hivatalos nyelve a francia és az angol, de a mindenkori rendező ország nyelve is hivatalos címet kap.
És igen,Pierre de Coubertin miatt van.Most néztem utána.:) -
IXEMGabeo #281 megjöttek az Amigosok:D -
ja, bocsi :D -
IXEMGabeo #279 zöldet megszoktam már:) könnyebb is megjegyezni:) -
Ugy ertem az eddigi olimpiakon... -
IXEMGabeo #277 NOB hivatalos nyelvei az angol és francia azért van ez -
meg , Kadafhi bukása után a régi zászló lett a hivatalos