2595
  • Shep
    Vannak legális teljesítmény növelők és akinek több a lóvéja annak jobbra futja a sport már nem csak az egyéni teljesítményről, akarásról, tehetségről szól. Óriási üzlet ez is.
  • MrSpock
    Nem fogy a szuri,csak ha megnézed a felkészüléseket,akkor semmi meglepő nem volt ebben. Én is max dobogóra számítottam tőle,az előzeteseket figyelve. egyszerűen későn kezdett felkészülni,és már Pekingben,sőt az után már nem tartotta fő számának a 400 vegyest. Túl hosszú már,és elég sűrű aprogramja,mivel sok számban indul,azért fárasztó. Pekingi 8 arany az megismételhetetlen,akkor csúcsformában volt,és csoda,hogy végigbírta. Nézzük azt,hogy 1-1 versenyző bevállal max 2 számot,vagy távot,+ váltók de ott is saját úszásában. Pl Gyurta,ő nem fog vegyest úszni,neki ott a 100-200 mell,ennyi. Specializálódnak ami nekik fekszik,és ez nem is baj. Cseh Lacinál mi fogyott el? Mert még be sem jutott a döntőbe a fő számában! Szóval ez hülyeség,de könnyebb azért doppingra és hasonlókra fogni. De azért mondjuk 8 év alatt lebukhattak volna,ha az van. azért megnézzük úszóknál elég kevés eset szokott lenni,néha valami,de nem jellemző. Ha van is akkor minden versenyző ugyanazt szedi.:) Nekem azzal van bvajom ha ami versenyzőn az első akkor minden okés,de ha jól elverik,vagy valaki kimagaslik akkor dopping. Darnyi,Egerszegi,Kovács Ági doppingolt? Ugye nem! Kicsi egérke,olyan kis vékonyka,volt..persze a nagydarab ndk-sok melett úgy tűnt. Ő legyőzhette,de pl most akínai kislány,nem avilágot. Tuti dopping! Az fel sem merül,hogy tehetséges,hogy micsoda munka van benne. Vízfekvés,sebesség,kitartás,sorolhatnám. Kínaiak sem kockáztatják meg a presztízst,hogy már lebukjanak,mint régen. Hisz az szinte országuk elárulása,azért ott nem úgy viszonyulnak a csalásokhoz mint itt :D
    El kell fogadni,hogy a sok emberből van merítési lehetőség. Kilehet termelni,főleg ott azért az iskolásoknál sem heti 1 tesióra van. Japánok is kicsi korukban kötelezően dzsúdót tanulnak pl.,alapból benen vana sport,vagy usa-t nézzük meg. Egyetemeken milyen sportélet van! Itt utoljára még a 50-60-70es években a foci,amit grundokon mindenhol játszották,és volt is eredmény. Szóval nem mindegy milyen közegben nő fel az ember. De ma újabb események,és végre kézi,kosár,vízilabda(bár nem szeretem) és persze asok egyéni induló. Hajrá magyarok,és hajrá jó meccsek,eredménye,országoktól függetlenül.
    Azért az angol bringások megszívták. Vinokurov megérdemelte! Örültem hogy nyert,szépen vonul vissza,annyi küzdelem,sérülés,vízhordás után! :)
  • bakkerman
    persze az tény,hogy Lochte utóbbi hónapokban párszor elverte már a bogyóst,de azrét egy Olimpián ilyen csúnyán odaverni...háát nem tudom mivan Phelpsel,fogy a szuri?
  • bakkerman
    Cseh Laci WTF,Phelps még nagyobb WTF,mi történt az aliennel? 4. hely az nagyon nulla teljesítmény tőle,3-4 másodpercet kapott Lochte-től...
  • Shep
    De előtte meg ő hasonló helyzetből hozta vissza a meccset, most ellene húzták meg ugyanazt.
  • Shep
    Ahogy Lotti is, meg Lacika is. nekik még max 1-2 évük van elúszkálgatnak és kész. Kitayima (vagy hogy kell írni) is most majd szépen átadja a helyét valaki másnak. Egy újabb generációváltás zajlik éppen és ez így is van rendjén.
  • MrSpock
    Azért dúrva volt honnan bukta el Tóth Kriszta :( De hát ilyen asport,míg az egyik mentálisan felszívja magát,és minden bejön,akkor amásik hullámvölgybe kerül.
    Norvég kézis csajok meg...elbuktam a mixemet rajtuk :(
  • MrSpock
    Mi van? Nézed te egyáltalán az úszósportot? Lochte Pekingben ezüst,és bronz a 2 vegyes számban. A VB-n már nyert is,usa válogatón is verte Phelpset. Egyértelmű elsőszámú esélyes volt 400m-n. Számomra nem volt kérdéses hogy nyerni fog. Phelps meg kihagyott szinte majd 2 évet,igazából max 1 éve kezdett megint úszni,és ez látszott rajta. Meg neki már nem feskzik a 400,anno VB-n sem favorizálta már. 200vegyes,és 200 pillango ami igazán az ő birodalma volt. Ezért is adta szinte át Lochtenak a 400at szépen,persze utóbbi ki is érdemelte.
  • IXEMGabeo
    szomorú, hogy a ping pongosaink hullanak, mint a legyek...

Hol vannak már Jónyer Istvánék:S
  • IXEMGabeo
    Lochteról beszélsz ő volt Phelps árnyéka és most végre beérett...Phelps pedig kezd kiöregedni...
  • ManoNegra
    Persze hogy mindegyik szedi, de nem mind ugyanazt...
  • zaki
    egyszerű az ok: 4 évet öregedett peking óta.
    dopping téma meg azért uncsi szvsz, mert mindenki szedi őket, az amatőrök, kicsik néha lebuknak, nagyok meg nem.
  • zaki
    végülis bejutott :P
  • 66zio
    Azért ez kicsit se feltűnő , pl férfi 400 as úszásban olyan amcsi nyer akiről eddig nem nagyon hallottunk, bezzeg pehlps aki sok csúcsút tart, őt nevezték a the amazing ALIEN nek msot megközelíteni se tudta régi teljesítményeit, mi van? Elfelejtett úszni? Hagyuk már.... itt igazából az orvosok küzdenek egymással ki tud jobb olyan szert csinálni amit nem mutat ki a teszt, vicc az egész. Az se igaz, hogy egy 16 éves ha nem szedne cuccost így nézne ki 16 évesen, és ennyire leveri a mezőnyt...
  • Tikal #501
    elég szomoru hogy wmv :)
  • zaki
    hát szvsz Gyurta le fog maradni a döntőről. remélem azért bejut.
  • Coolfire
    Ma is józan maradok..:)
    Azért egy bronz,egy negyedik és egy hatodik hely az Olimpián egy nap nem rossz teljesítmény.
    Lesz itt még arany is.:)
  • MrSpock
    Azért dúrva volt hogy ment az utolsó 100on a kis kínai! Állva hagyott mindenkit.
    De gratula Katinkának,hisz legjobb európai lett!:)
  • kvák kapitány
    ez a sok kínai de unalmas már
    és még mennyi lesz a végéig........
  • ManoNegra
    Túl jó doppingot fejlesztett Kína.
  • Coolfire
    Nem lehet ezekkel a mocskokkal mit kezdeni.Pedig féltávig oké volt minden..
    Van miből válogatni.
  • IXEMGabeo
    Katinka 4. lett...szép volt azért, de megint 2 kínai a dobogón a picsába ezekkel
  • Coolfire
    Ő sem fogja megnyerni.:)
  • IXEMGabeo
    már megijedtem, hogy kint sincs:/
  • IXEMGabeo
    köcsög kínai
  • Coolfire
    Hát ebben a vegyesben Lacinak nem sok babér termett volna...
  • zaki
    csak az a román zászló nem kéne oda :P
  • banok
    wmv.
  • COOLancs
    Ezt az épületet bármelyik román lakótelep megirigyelné, remélem ősszel bontják, vagy eleve bevándorlási gettóként akarák újrahasznosítani?
  • Grenzjager
    hatalmas plakát:)
  • Tikal #485
    nekem ez nem megy... egész nap szar... néha kiirja mi közül tudok választani, de ennyi...hihetetlen szar technikai szinvonal... wmv??
  • Grenzjager
    olimpiai falu, magyar csapat lakhelye :)

• Coolfire
    Inkább jött volna fel hozzám estére.Bár abba meg én sérülnék bele..
  • Coolfire
    Kint van Timike.:)
    "Vasárnap mutatkozik be a londoni Olimpián. A 19 éves magyar játékos egyesben a világranglistán 58. Jelena Voszkobojevával találkozik a 15-ös pálya első találkozóján, magyar idő szerint 12:30 órától. Sok pihenésre nem lesz ideje, mert ugyanazon a pályán játssza a 3. összecsapást: Szávay Ágnes oldalán a cseh Andrea Hlavackova és Lucie Hradecka ellen veszi fel a versenyt."
  • banok
    Babos is kinnt van.
  • IXEMGabeo
    Szávayt hiba volt egyáltalán kivinni. Nem is értem miért nem Babos jutott ki:S Mindig kiesik az 1. fordulóban ráadásul állandóan sérült is...
  • Coolfire
    Jaja,a kis seggdugó.Szávay kiesett?Nem sokáig bírta..
  • IXEMGabeo
    Az a brazíl lány nyerte a cselgáncs aranyat, aki Pekingben pont az 1. körben Csernoviczkitől kapott ki:O
  • IXEMGabeo
    röpi csapatunk nem az igazi és igen szégyen szemre nem sikerült a női kéziseknek a kvóta...

a fene egye meg a spanyol kéziseket, hogy kikaptak Koreától
  • EnxTheOne
    nincs kint nöi kézi? :(
    És nöi röpi? Mondjuk a menetrenden férfi csapatot se láttam. :S