2595
-
#395 De hogy lehet 4:13-as időt úszni, annak aki éremesélyesnek tartja magát?
Darnyi 91-ben úszott VB-én 4:12 világcsúcsot. 21 éve!!! -
peetfire #394 Sziasztok!
Bocs,hogy nem sportról írok,de mivel Ti is nézitek az olimpiát,nálatok HD-ben megy?Nálam se a Mindig tv-n,se a T-Home-os Sat tv-n nincs kint a HD logó.Ez csak azért érdekes,mert az F1-et HD-ban nézem,és ugye a foci vb így így volt látható.
Viszont a minősége sem HD,hiába sasolom.
Előre is köszönöm
-
#393 Komolyan ilyen nincs! Így eltaktiktikázni egy olimpiát! Faternak mondtam mikor utolsó csoport ment,hogy féltvánál necces az idő,túl jól úszott Lochte,és 4en még rajta voltak viszonylag szorosan. És vészmadárkodtam,hogy végén Phelps 8.Laci meg kiesik. Úgy volt vele,hogy másra nem is kell figyelni,csak hogy szinte együtt érjenek célba,és sínen van a dolog. -
#392 Jól hallottam?
Cseh még döntőbe sem jutott 400 vegyesen?
Mi a fene történt? Lemaradtam a futamról. -
#391 Megiscsak lesz eselye Lacinak a dontobe.
Ezt elkiabaltam:( -
#390 Szerbia ellen kezdenek a fiú pólósok?:) -
Coolfire #389 Jó kérdés,de pár perc és indul a nagy buli.:)
Szarrá fogom itt ordítani magam,és remélem este pezsgőzöm,bár nem sok esély van rá.. -
Grenzjager #388 csapatkönyv alatt másra gondoltam :)
a számláló minek még amúgy? -
Coolfire #387 Már betettem(#382),viszont be lehetne a számláló alá nyomni is a linket.:) -
Grenzjager #386 magyar menetrend (mob.hu) -
#385 YESS! :)
-
Louis Cyphre #384 Amikor felsorolták a nagy brit zenéket, igazán becsúszhatott volna egy kis Depeche Mode is... -
Coolfire #383 Nem baj az.Nyerje meg és kész.Én ma már Himnuszt akarok hallgatni.:)Itt van 15 üveg pezsgő(utálom,csak az aranyak miatt vettem),08.12-ig meg akarom őket inni.De ha ötöt kidobok az sem baj.:)) -
Coolfire #382 Magyar Csapatkönyv.pdf -
#381 lol wut
camilláék is ledobták a láncot hátul -
#380 ja szegény elég ramaty volt.
a Londonos visszaszámláló meg mi a rák a fejlécben? Még 47 perc van hátra, hát úristen 4kor már valami kezdődik vagy mi? A megnyitónak meg már vége rég. -
IXEMGabeo #379 Gyurta remélem arannyal kezd 100m vegyesen. Bár azt mondták nem a legerősebb száma:S -
IXEMGabeo #378 ki tudja mennyire sérült meg az idegpályája...boxoló volt és rohadt nagy ütésekkel nézett szembe -
Coolfire #377 Na akkor ma még úszunk.:))
HAJRÁ MAGYAROK!!! -
Coolfire #376 70 évesen és parkinsonosan mi sem néznénk ki jobban.. -
Coolfire #375 Ez nagyon ötletes kivitelezés volt,le a kalappal a szervezők előtt. -
Coolfire #374 Hát nem lett volna a Beatles(Hey Jude) nélkül igazi megnyitó...:)
Sir Paul forever!:)
És élőben! -
IXEMGabeo #373 Steven Redgrave méltán viszi a lángot -
#372 Muhammed Ali nem néz ki túl jól... -
#371 Nálam tökéletes. -
#370 nekem a bbc-t nem adja hd-ban :/ -
#369 itt -
#368 Jöjjön már Paul McCartney...
-
#367 te hol nézed? -
IXEMGabeo #366 nagyon szép -
#365 bicikliznek..:D:D -
#364 minden egyes óra után el kezd még1et. -
#363 A Királynő nem volt lenyűgőzve -
#362 Visszaszámláló mit számol itt?
Az előbb még 15 perc volt -
#361 bwin odds? :P -
#360 Artcic Monkeys <33 -
#359 mo. 2 mp után lekerül a képről, de a házigazdi uk meg az atomszuperhatalom USA 1 percig itt díszeleg ... :D -
#358 Meglepetések mindig vannak. :) -
#357 ez egyértelmű.. -
#356 "Látok egy kínai papírdarabkát"
lol itt is már minden kínai