244
Comedy Central Hungary
  • mirakon
    Nektek melyik a kedvencetek egyébként?
  • vossen
    Hello-Bello, ez nem így működik ..
    DVD filmekről van szó, amiknek alapból ott a menüje, és be tudsz mindent állítani.. Ha most TV-ről rögzíted DVD-re a Comedy Central adásait, attól még nem lesz hozzá angol szinkron, vagy bármilyen felirat..
  • hellobello
    az szupi akkor most rögzítem is dvd-re
  • bagdadigiliszta
    az a baj h az évadokkal nem vok nagyon tisztában... eddig össze vissza néztem. de sztem mindegyik jó!
  • mirakon
    Én úgytudom, hogy az első évadtól kezdtek mindent.
    De javítsatok ki ha tévedek
  • vossen
    Nem is az angol tudással van itt a baj sztem, szimplán az élvezet, hogy észreveheted a nagy kontrasztot akár az angol szinkron, akár a felirat vagy a magyar szinkron között..
    IP-TV-n lehetne olyan opció, hogy felirat és szinkronnyelv állítás mint a DVD-ken.. Hisz ez már gyerekjáték lenne.. Minden az internetről megy..
  • hellobello
    Valaki tudja, hogy a South Park melyik évadjánál járnak ?
  • bagdadigiliszta
    mondjuk jogos, de attól még kényelmes vok:D south park rulez!!!:p
  • mirakon
    Ezért kell megtanulni angolul :)
    Én csak angol nyelven nézem a filmeket. Van alatta felirat, mert azért nem mindent vágok, de egyre kevesebbszer van rá szükségem
    És éppen ezért sajnálom, hogy a comedy centralon szinkronizálták a Famil Guy-t
  • bagdadigiliszta
    szerintem is nagyobb flash feliratosan megnézni egy filmet, de amikor egymás után jönnek az új beszólások, akkor nincs olyan érzésetek mintha lemaradnátok valamiről m nem tudtok egyszerre figyelni és nevetni?
  • mopsar
    Csatlakozom. Általában már a Magyarországra érkezésük előtt belenézek a sorozatokba, így össze tudom hasonlítani az eredeti és a magyar szinkront. Háááát... Sokszor a magyar nyelv nem tudja visszaadni az amerikai/angol szófordulatokat, sőt, sok esetben rossz szinkronhangot választanak egy-egy (vagy több) szereplőnek. Felirat párti vagyok.
  • vossen
    Aki szereti, az már iWiW-en is csatlakozhat a Comedy Central klub-hoz! Várunk szeretettel, hagyj röhögjünk egy jót együtt ...
  • mofakil
    Nálam a Daily Show a nyerő. Ha szinkronizálták volna tuti xar lenne, de így isteni! :D
  • bagdadigiliszta
    most így új szemszögből...:D
  • bagdadigiliszta
    nem tudom, azért nekem két fekve röhögés között egy kicsit nehezemre esik olvasni...:)
  • vossen
    Képzeljétek, tegnap még a kutyám is leült velem Comedy-t nézni :).. Ahogy észrevettem, őt is lekötötte :)..
    Nem rossz csati, de hiányolom belőle a feliratos műveket :PP..
  • vossen
    Moziban lehet megfigyelni, hogy néha nagyon kurtítanak a mondanivalón, ha kényes a hangvétel :D.. És sajnos ez a szinkronstúdiókban sincsen másképpen :((..
  • mirakon
    na igen én már iszonyodom a szinkronos filmektől:S
    Jobb lenne csak feliratosan
  • bigyokaaa
    Az biztos :),mindenki jól járna. Mi is mivel hamarabb nézhetnénk a filmeket,nem kéne a szinkron színészekre várni.De a fene tudja lesz-e ebből valami.
    Valamikor sokkal rosszabbúl sikerül a szinkronizálás.
  • vossen
    A felirat mindig is gyorsabb volt, mint a szinkronkészítés, de hát magyar tévében mikor láttál feliratos filmet? Vagy csak az egy két szem többnyire fizetős erre specializálódott csatornán, vagy a kereskedelmiken 100-ból 1 esetén..
    Lehet, hogy ezt törvény is szabályozza, hogy magyar adókra csak szinkronos film/rajzfilm jöhet.. Már a Cartoon Network-ot is full magyarosították... Erről ennyit..
  • bagdadigiliszta
    én is örülnék, ha végre lenne egy magyar csatorna, ami nagyjabol koveti idoben a kulfoldieket, es a feliratokat sokkal gyorsabb lenne legyartani, mint a szinkronokat
  • vossen
    Ezt sajnos még nem tudni, erre én is kíváncsi lennék.. Magyarul nézni már olyan snassz :D.. És gyakran valóban teljesen máshogy fordítják le, mint ami valójában :(.. Írok is a Comedy-nek, hogy legyen ez egy opció a DigiTV esetében :)...
  • icepick16

MEGVAN!!!!!!!!
  • bigyokaaa
    És azt tudni, hogy feliratosan elérhető lesz-e a műsor?
  • bigyokaaa
    Én is úgy tudom,hogy azon van
  • theone91
    Elvileg már Digikábelen van. Javítsatok ha nem.
  • theone91
    Jót kérdezel bazz. :D
  • Randelz
    Nemtudja valaki hogy DigiTv-re mikor kerül fel?
  • icepick16
    Nekem megvan az egész évad, de nem emlékszem rá. Melyik részben volt?
  • bagdadigiliszta
    teljesen egyetértek veled:)
  • vossen
    Itt egy másik, most hátha sikerül :D:
  • theone91
    A ficak volt a Showder Klubban, ott elég gyengus volt.

A csatorna arculata nekem nagyon bejön.
  • bagdadigiliszta
    [fliph][flipv]na erre kivancsi vagyok, mer nekem se ment sose:)[/flipv][/fliph]
  • icepick16
    1: A Beugrón kívül a többit szerintem hülyeség erőltetni. Már mindenki látta a TV2-n a mirigyéket, meg a banánhéj izét.
    2: Ismeretleneknek lehet, hogy tetszik a szinkron, és olyan sorozatot is tudok mondani, aminek a magyar hangja sokkal jobb, mint az eredeti (a HIMYM nem ezek közé tartozik). Szóval én csak örülök, hogy szinkronosan adják őket.
  • FZoleee
    [flash]http://www.youtube.com/v/_KFB24rFgEU&hl=en&fs=1[ /flash] (a per jel előtt nem kell szóköz)
    Az SRC kódot kell flash tagek közé rakni :D
  • bigyokaaa
    Na ez haláli :D
  • vossen
    FZoleee, ezt hogy csináltad, leírod a kódot? Kérlek tedd idézőjelek közé a parancsot, amivel beraktad a videót, és mutasd meg..
    Köszönöm!
  • vossen
    Ebben mondjuk igazad van.. Erről az oldalról nem is közelítettem meg a dolgot.. Észre sem vettem, hogyha a Comedy-t nézem folyton mosolyra fakad a szám.. A regenesisnél ez nem így lenne, az biztos :D..
  • FZoleee

tessék
  • vossen
    Egy humorherold videót akartam beszúrni a Comedyről, de nem jött be, elnézést mindenkitől..