244
Comedy Central Hungary
-
mirakon #124 Nektek melyik a kedvencetek egyébként? -
vossen #123 Hello-Bello, ez nem így működik ..
DVD filmekről van szó, amiknek alapból ott a menüje, és be tudsz mindent állítani.. Ha most TV-ről rögzíted DVD-re a Comedy Central adásait, attól még nem lesz hozzá angol szinkron, vagy bármilyen felirat.. -
#122 az szupi akkor most rögzítem is dvd-re -
bagdadigiliszta #121 az a baj h az évadokkal nem vok nagyon tisztában... eddig össze vissza néztem. de sztem mindegyik jó! -
mirakon #120 Én úgytudom, hogy az első évadtól kezdtek mindent.
De javítsatok ki ha tévedek -
vossen #119 Nem is az angol tudással van itt a baj sztem, szimplán az élvezet, hogy észreveheted a nagy kontrasztot akár az angol szinkron, akár a felirat vagy a magyar szinkron között..
IP-TV-n lehetne olyan opció, hogy felirat és szinkronnyelv állítás mint a DVD-ken.. Hisz ez már gyerekjáték lenne.. Minden az internetről megy.. -
#118 Valaki tudja, hogy a South Park melyik évadjánál járnak ? -
bagdadigiliszta #117 mondjuk jogos, de attól még kényelmes vok:D south park rulez!!!:p -
mirakon #116 Ezért kell megtanulni angolul :)
Én csak angol nyelven nézem a filmeket. Van alatta felirat, mert azért nem mindent vágok, de egyre kevesebbszer van rá szükségem
És éppen ezért sajnálom, hogy a comedy centralon szinkronizálták a Famil Guy-t -
bagdadigiliszta #115 szerintem is nagyobb flash feliratosan megnézni egy filmet, de amikor egymás után jönnek az új beszólások, akkor nincs olyan érzésetek mintha lemaradnátok valamiről m nem tudtok egyszerre figyelni és nevetni? -
mopsar #114 Csatlakozom. Általában már a Magyarországra érkezésük előtt belenézek a sorozatokba, így össze tudom hasonlítani az eredeti és a magyar szinkront. Háááát... Sokszor a magyar nyelv nem tudja visszaadni az amerikai/angol szófordulatokat, sőt, sok esetben rossz szinkronhangot választanak egy-egy (vagy több) szereplőnek. Felirat párti vagyok. -
vossen #113 Aki szereti, az már iWiW-en is csatlakozhat a Comedy Central klub-hoz! Várunk szeretettel, hagyj röhögjünk egy jót együtt ...
-
mofakil #112 Nálam a Daily Show a nyerő. Ha szinkronizálták volna tuti xar lenne, de így isteni! :D -
bagdadigiliszta #111 most így új szemszögből...:D -
bagdadigiliszta #110 nem tudom, azért nekem két fekve röhögés között egy kicsit nehezemre esik olvasni...:) -
vossen #109 Képzeljétek, tegnap még a kutyám is leült velem Comedy-t nézni :).. Ahogy észrevettem, őt is lekötötte :)..
Nem rossz csati, de hiányolom belőle a feliratos műveket :PP.. -
vossen #108 Moziban lehet megfigyelni, hogy néha nagyon kurtítanak a mondanivalón, ha kényes a hangvétel :D.. És sajnos ez a szinkronstúdiókban sincsen másképpen :((.. -
mirakon #107 na igen én már iszonyodom a szinkronos filmektől:S
Jobb lenne csak feliratosan -
bigyokaaa #106 Az biztos :),mindenki jól járna. Mi is mivel hamarabb nézhetnénk a filmeket,nem kéne a szinkron színészekre várni.De a fene tudja lesz-e ebből valami.
Valamikor sokkal rosszabbúl sikerül a szinkronizálás. -
vossen #105 A felirat mindig is gyorsabb volt, mint a szinkronkészítés, de hát magyar tévében mikor láttál feliratos filmet? Vagy csak az egy két szem többnyire fizetős erre specializálódott csatornán, vagy a kereskedelmiken 100-ból 1 esetén..
Lehet, hogy ezt törvény is szabályozza, hogy magyar adókra csak szinkronos film/rajzfilm jöhet.. Már a Cartoon Network-ot is full magyarosították... Erről ennyit.. -
bagdadigiliszta #104 én is örülnék, ha végre lenne egy magyar csatorna, ami nagyjabol koveti idoben a kulfoldieket, es a feliratokat sokkal gyorsabb lenne legyartani, mint a szinkronokat -
vossen #103 Ezt sajnos még nem tudni, erre én is kíváncsi lennék.. Magyarul nézni már olyan snassz :D.. És gyakran valóban teljesen máshogy fordítják le, mint ami valójában :(.. Írok is a Comedy-nek, hogy legyen ez egy opció a DigiTV esetében :)... -
MEGVAN!!!!!!!! -
bigyokaaa #101 És azt tudni, hogy feliratosan elérhető lesz-e a műsor? -
bigyokaaa #100 Én is úgy tudom,hogy azon van -
#99 Elvileg már Digikábelen van. Javítsatok ha nem. -
#98 Jót kérdezel bazz. :D -
#97 Nemtudja valaki hogy DigiTv-re mikor kerül fel? -
#96 Nekem megvan az egész évad, de nem emlékszem rá. Melyik részben volt? -
bagdadigiliszta #95 teljesen egyetértek veled:) -
vossen #94 Itt egy másik, most hátha sikerül :D:
-
#93 A ficak volt a Showder Klubban, ott elég gyengus volt.
A csatorna arculata nekem nagyon bejön. -
bagdadigiliszta #92 [fliph][flipv]na erre kivancsi vagyok, mer nekem se ment sose:)[/flipv][/fliph] -
#91 1: A Beugrón kívül a többit szerintem hülyeség erőltetni. Már mindenki látta a TV2-n a mirigyéket, meg a banánhéj izét.
2: Ismeretleneknek lehet, hogy tetszik a szinkron, és olyan sorozatot is tudok mondani, aminek a magyar hangja sokkal jobb, mint az eredeti (a HIMYM nem ezek közé tartozik). Szóval én csak örülök, hogy szinkronosan adják őket. -
#90 [flash]http://www.youtube.com/v/_KFB24rFgEU&hl=en&fs=1[ /flash] (a per jel előtt nem kell szóköz)
Az SRC kódot kell flash tagek közé rakni :D -
bigyokaaa #89 Na ez haláli :D -
vossen #88 FZoleee, ezt hogy csináltad, leírod a kódot? Kérlek tedd idézőjelek közé a parancsot, amivel beraktad a videót, és mutasd meg..
Köszönöm! -
vossen #87 Ebben mondjuk igazad van.. Erről az oldalról nem is közelítettem meg a dolgot.. Észre sem vettem, hogyha a Comedy-t nézem folyton mosolyra fakad a szám.. A regenesisnél ez nem így lenne, az biztos :D.. -
tessék -
vossen #85 Egy humorherold videót akartam beszúrni a Comedyről, de nem jött be, elnézést mindenkitől..