Comedy Central Hungary
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What would Jesus do?
2: Ismeretleneknek lehet, hogy tetszik a szinkron, és olyan sorozatot is tudok mondani, aminek a magyar hangja sokkal jobb, mint az eredeti (a HIMYM nem ezek közé tartozik). Szóval én csak örülök, hogy szinkronosan adják õket.
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
Az SRC kódot kell flash tagek közé rakni 😄
Köszönöm!
What would Jesus do?
What would Jesus do?
daza ha tetszik a simpson a my name is earl és a mr. bean is, akkor ajánlom a family guyt és a how i met your mothert, ha esetleg azokat nem követted😛 és az office, meg a waczak szálló se rossz ám😛
What would Jesus do?
Azért a jóbarátok az jóbarátok. Számomra azt nem múlja felül semmi.
A My Name Is Earl-t jó ötlet volt beletenni a mûsorba, nagyon röhögtetõ, most látom elõször szinkronosan 😊
Meg még a Mr. Bean-t meg a Nooormális-t favorizálom.
A többihez nagyon még nem volt szerencsém, meglátjuk még. ;-)
Hja tényleg, a Futurama nem megy rajta véletlenül ?
Vossen: magyarországon szerintem jelenleg nincs high-definiton adás belõle, legfeljebb digitális. de én sem vagyok túl jólinformált e téren...
What would Jesus do?
Viszont akit érdekel, van végre egy klub az iWiW-en Comedy Central néven, gyertek csatlakozzatok..
Tudja valaki, hogy HDTV-n is megy e normálisan? Annyira nem értek hozzá..
Comedy POWA:
What would Jesus do?
Már a digi-n is megy!
jaj ne csináld már!
2.: a kedvenc sorozataim magyar szinkronjai egyszerüen borzalmasak, de lehet csak azért mert megszoktam angolul. De legalább bejött pár új sorozat.
3.: az angol bejátszások (mi az a 10 dolog, meg az esti hirbemondós) az egyszerüen verhetetlen. Csak ezért megéri nézni 😊
Végül is csak a magyar müsort nem értem miért kell eröltetni ha egyszerüen nem értenek a komédia müfajához.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
What would Jesus do?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"csatorna s 19
frekvencia 287.25" ?
Az nekem a prosieben!
Amin most éppen a "Krieg der Sterne" megy. (még jó, hogy Chewbacca-t nem szinkronizálták le németre)
😊
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Ha ott nem a VH1-on megy akkor melyiken?