Comedy Central Hungary
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még szép.
Egyértelmû: Amíg nem volt magyar CC, jó hogy odaadja az elsõdleges vetítési lehetõséget (lásd: premier évadok elsõként) a tesónak (vagyis az MTV-nek.)
Egyértelmû: Amíg nem volt magyar CC, jó hogy odaadja az elsõdleges vetítési lehetõséget (lásd: premier évadok elsõként) a tesónak (vagyis az MTV-nek.)
ne már, tényleg! akkor simán kisajátíthatják... lol...
What would Jesus do?
most nézem h 7tõl banánhéj lesz, lesz min punnyadni otthon!
What would Jesus do?
hidd el, hogy sokan fognak váltani
azért mert sokak nem fognak csak azért csomagot váltani m már nem láthatják az mtv-n! ellenben az mtv-t nem fogják abban az idõpontban nézni m lehet h jobb mûsort találnak, ergo leesik a reklámok értéke és pénztõl esik el a csatorna. ezért nem fogják átadni. én pl csak a south parkot szoktam nézni az mtv-n.
What would Jesus do?
Nem hinném, h a MTV vetélytársként tekintene a CC-re...
ha a comedy central az mtv networks csatornája már miért ne adná át?
Berakják egy magasabb csomagba mint az mtv van és máris egy csomó pénzzel többet keresnek
Berakják egy magasabb csomagba mint az mtv van és máris egy csomó pénzzel többet keresnek
na akkor soha az életben nem fogja átadni az mtv mivel jellegzetesen elem a south park annak a kulturális képnek amit kialakított magáról... sztem nem érné meg nekik...
What would Jesus do?
Ha fizettek eleget, akkor lehetséges
mi van? csak a CC? sztem azért ebbe az MTV is bele fog majd szólni...
What would Jesus do?
Akkor már csak azért érdemes rá elõfizetni
Igen, nyelvgyakorlásnak sem utolsó eredeti nyelven nézni egy filmet/sorozatot.
a magyarok az ûrben címû mûsor rettenetes, gagyi, fojj. kiváncsi vagyok ki nézi 😄
nekem a family guy, szerintem az a legjobb 😊
hogyan fogod rögzíteni a dvdbõl ?
Nekem ez:
South Park Forewááá!
South Park Forewááá!
Nektek melyik a kedvencetek egyébként?
Hello-Bello, ez nem így mûködik <#idiota>#idiota><#crazya>#crazya><#buck>#buck>..
DVD filmekrõl van szó, amiknek alapból ott a menüje, és be tudsz mindent állítani.. Ha most TV-rõl rögzíted DVD-re a Comedy Central adásait, attól még nem lesz hozzá angol szinkron, vagy bármilyen felirat..
DVD filmekrõl van szó, amiknek alapból ott a menüje, és be tudsz mindent állítani.. Ha most TV-rõl rögzíted DVD-re a Comedy Central adásait, attól még nem lesz hozzá angol szinkron, vagy bármilyen felirat..
az a baj h az évadokkal nem vok nagyon tisztában... eddig össze vissza néztem. de sztem mindegyik jó!
What would Jesus do?
Én úgytudom, hogy az elsõ évadtól kezdtek mindent.
De javítsatok ki ha tévedek
De javítsatok ki ha tévedek
Nem is az angol tudással van itt a baj sztem, szimplán az élvezet, hogy észreveheted a nagy kontrasztot akár az angol szinkron, akár a felirat vagy a magyar szinkron között..
IP-TV-n lehetne olyan opció, hogy felirat és szinkronnyelv állítás mint a DVD-ken.. Hisz ez már gyerekjáték lenne.. Minden az internetrõl megy..
IP-TV-n lehetne olyan opció, hogy felirat és szinkronnyelv állítás mint a DVD-ken.. Hisz ez már gyerekjáték lenne.. Minden az internetrõl megy..
mondjuk jogos, de attól még kényelmes vok😄 south park rulez!!!:p
What would Jesus do?
Ezért kell megtanulni angolul 😊
Én csak angol nyelven nézem a filmeket. Van alatta felirat, mert azért nem mindent vágok, de egyre kevesebbszer van rá szükségem
És éppen ezért sajnálom, hogy a comedy centralon szinkronizálták a Famil Guy-t
Én csak angol nyelven nézem a filmeket. Van alatta felirat, mert azért nem mindent vágok, de egyre kevesebbszer van rá szükségem
És éppen ezért sajnálom, hogy a comedy centralon szinkronizálták a Famil Guy-t
szerintem is nagyobb flash feliratosan megnézni egy filmet, de amikor egymás után jönnek az új beszólások, akkor nincs olyan érzésetek mintha lemaradnátok valamirõl m nem tudtok egyszerre figyelni és nevetni?
What would Jesus do?
Csatlakozom. Általában már a Magyarországra érkezésük elõtt belenézek a sorozatokba, így össze tudom hasonlítani az eredeti és a magyar szinkront. Háááát... Sokszor a magyar nyelv nem tudja visszaadni az amerikai/angol szófordulatokat, sõt, sok esetben rossz szinkronhangot választanak egy-egy (vagy több) szereplõnek. Felirat párti vagyok.
Aki szereti, az már iWiW-en is csatlakozhat a Comedy Central klub-hoz! Várunk szeretettel, hagyj röhögjünk egy jót együtt <#mf2>#mf2><#idiota>#idiota><#alien2>#alien2><#violent>#violent><#crazya>#crazya>...
Nálam a Daily Show a nyerõ. Ha szinkronizálták volna tuti xar lenne, de így isteni! 😄
most így új szemszögbõl...😄
What would Jesus do?
nem tudom, azért nekem két fekve röhögés között egy kicsit nehezemre esik olvasni...😊
What would Jesus do?
Képzeljétek, tegnap még a kutyám is leült velem Comedy-t nézni 😊.. Ahogy észrevettem, õt is lekötötte 😊..
Nem rossz csati, de hiányolom belõle a feliratos mûveket 😛P..
Nem rossz csati, de hiányolom belõle a feliratos mûveket 😛P..
Moziban lehet megfigyelni, hogy néha nagyon kurtítanak a mondanivalón, ha kényes a hangvétel 😄.. És sajnos ez a szinkronstúdiókban sincsen másképpen 😞(..
na igen én már iszonyodom a szinkronos filmektõl:S
Jobb lenne csak feliratosan
Jobb lenne csak feliratosan
Az biztos 😊,mindenki jól járna. Mi is mivel hamarabb nézhetnénk a filmeket,nem kéne a szinkron színészekre várni.De a fene tudja lesz-e ebbõl valami.
Valamikor sokkal rosszabbúl sikerül a szinkronizálás.
Valamikor sokkal rosszabbúl sikerül a szinkronizálás.
A felirat mindig is gyorsabb volt, mint a szinkronkészítés, de hát magyar tévében mikor láttál feliratos filmet? Vagy csak az egy két szem többnyire fizetõs erre specializálódott csatornán, vagy a kereskedelmiken 100-ból 1 esetén..
Lehet, hogy ezt törvény is szabályozza, hogy magyar adókra csak szinkronos film/rajzfilm jöhet.. Már a Cartoon Network-ot is full magyarosították... Errõl ennyit..
Lehet, hogy ezt törvény is szabályozza, hogy magyar adókra csak szinkronos film/rajzfilm jöhet.. Már a Cartoon Network-ot is full magyarosították... Errõl ennyit..
What would Jesus do?
Ezt sajnos még nem tudni, erre én is kíváncsi lennék.. Magyarul nézni már olyan snassz 😄.. És gyakran valóban teljesen máshogy fordítják le, mint ami valójában 😞.. Írok is a Comedy-nek, hogy legyen ez egy opció a DigiTV esetében 😊...
MEGVAN!!!!!!!!
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
És azt tudni, hogy feliratosan elérhetõ lesz-e a mûsor?
Én is úgy tudom,hogy azon van
Nekem megvan az egész évad, de nem emlékszem rá. Melyik részben volt?
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
teljesen egyetértek veled😊
What would Jesus do?