Comedy Central Hungary
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a family guy magyar szinkronja a jobb, vagy az eredeti? találtam feliratost, csak azért kérdezem 😄
Nem.
melyiket?
komolyan úgy hallottam mintha az következett volna, de lehet -sõt valószinû hogy kevertem valamivel!
az tuti nem megy?
komolyan úgy hallottam mintha az következett volna, de lehet -sõt valószinû hogy kevertem valamivel!
az tuti nem megy?
A rém rendes valóban nem megy 😄
Melyiket gondoltad Rém rendesnek?
Melyiket gondoltad Rém rendesnek?
igen, de gyorsan porognek a reszek, ugyh erdemes odafigyelni😊
What would Jesus do?
Letölteni:utorrent vagy dc++
hát igen, a bugris elég gyenge pontja az adónak😊 a simpsonst én is nagyon sokat néztem, a rém rendest is szeretem, de azt kevésbé néztem, és csak tvben😊
What would Jesus do?
Hello!
Ismeri valaki a comedy centralt?
Én tegnap szembesültem vele elõször. Az a bugris nem kéne az elejére, amúgy számomra kedves sorozatok mennek.Simpson, rém rendes.
Látott már valaki részt ezekbõl a comedyn?
Ismeri valaki a comedy centralt?
Én tegnap szembesültem vele elõször. Az a bugris nem kéne az elejére, amúgy számomra kedves sorozatok mennek.Simpson, rém rendes.
Látott már valaki részt ezekbõl a comedyn?
csak csöndben kérdezem, hogy nem tudjátok honnan lehetne letölteni? csak az elsõ évad elsõ 2 részét találtam meg 😞
A Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat Quahog kitalált városában. A történet középpontjában a Griffin ház áll, ahol egy furcsa család lakik: két szülõ, két gyerek, idáig semmi különös. De abban a házban él Brian, a zseniális kutya, akinek a legtöbb sütnivalója van a bandában, és egy mutáns bébi. Egy nem normális család mindennapjai egy nem normális városban.
😊
😊
fzolee a comedycentral.hu, és a sorozatjunkie.hu nagyon jó összefoglalókkal és kritikákkal szolgál róla. a lényege egy simpsons szerû társadalomparódia
What would Jesus do?
😊 mind a 2 rész, ami eddig kijött reméljük az egész évad ilyen jó lesz😊
What would Jesus do?
a 7ik éved sztem az egyik legkirályabb😄
Bocsi,de elõször nem töltötte be a képet. Tehát ez lenne a Family Guy 😊
ja, utánanéztem a honlapon. hát, sajna nem tudom most hol tart a sorozat pontosan, mert én már a 7. évadnál tartok..😄
What would Jesus do?
Mire gondolsz?
What would Jesus do?
Péntek kivételével 23.00 órakkor kötelezõ elfoglaltság 😛
A beugró sztem is flash, igazi vérfrissítés a magyarok között😊 igen, a punk'd elég király😄 tronk, szeretném ha különbséget tennél a beteg és a beteges között😛
What would Jesus do?
Nekem is ezek jönnek be, meg én még szeretem a Beugrót is, de azokat már láttam mikor adták tv2-n.
Eszembe jutott egy MTV-s adás, bár már régen nem láttam a "Punk'd" az. Ashton Kutcher vezette, és mindig más sztárt/asztárokat vertek át benne.
Azt nem bánnám, ha elkezdenék nyomni 😄
Eszembe jutott egy MTV-s adás, bár már régen nem láttam a "Punk'd" az. Ashton Kutcher vezette, és mindig más sztárt/asztárokat vertek át benne.
Azt nem bánnám, ha elkezdenék nyomni 😄
Igazad van a reklámok közötti bejátszások elég betegesek,de így jó ahogy van. Aki szereti az ilyet úgyis nézni fogja.
(ja, és nem utolsó sorban talán kevésbé lenne erõltetett, mint a magyarok..😊 )
What would Jesus do?
én benne lennék, szeretem az mtv beteg humorát(ld. reklámok közötti bejátszások), sztem illene a comedyhez.😊
What would Jesus do?
Szerintem a South parknál és a Family guynál tuti nincs jobb mûsor,bárki akármit is mond 😄
Nem ilyenekre, hanem inkább a vicces, szórakoztató mûsorokra. Van az MTV-nek egy pár saját gyártású, de most nekérd hogy soroljam fel õket, mert nem menne 😊
ezalatt ilyen pimpmyride meg ilyenekre gondolsz?😊
What would Jesus do?
Köszi szépen!Én ahogy hazajövök már vágódok is le a TV elé😊
Jó néha kikapcsolódni egy kis szórakozáásal
Jó néha kikapcsolódni egy kis szórakozáásal
A www.comedycentral.hu oldalon a mûsorok alatt az összes most futó sorozat elérhetõ. Azt, hogy mi lesz még, szerintem õk sem tudják😛 de én mindennap ránézek, szóval majd max szólok..
What would Jesus do?
Szerintem ezt így elõre nem nagyon lehet tudni,majd kiderül 😄
Reméljük ugyan ilyen jó mint eddig
Reméljük ugyan ilyen jó mint eddig
Sziasztok!
Ezeken kívül amik fent vannak a honlapon milyen sorozatok lesznek még vetítés alatt?
Ezeken kívül amik fent vannak a honlapon milyen sorozatok lesznek még vetítés alatt?
az biztos, hogy ok csinaljak a legbetegebb videokat. es itt a betegseg alatt a _beteg_seget ertem😊
http://www.youtube.com/watch?v=qTWmjiXIGm0
http://www.youtube.com/watch?v=qTWmjiXIGm0
What would Jesus do?
Hát ja. Pénz hiányáról nem igen beszélhetünk.
Más: Remélem az évenkénti Comedy Central's Roast of... -ot nyomják majd feliratosan...
Aki nem ismeri: A anya-CC minden évben összehívja Hállivúd javát/alját és együtt dobálnak meg egy sztárt szarral, mint itt Dennis Leary-t...
Más: Remélem az évenkénti Comedy Central's Roast of... -ot nyomják majd feliratosan...
Aki nem ismeri: A anya-CC minden évben összehívja Hállivúd javát/alját és együtt dobálnak meg egy sztárt szarral, mint itt Dennis Leary-t...
Mindenki csak problémázik, én pl örülök hogy megindult a comedy central nálunk, van pár olyan müsor amit néha jó megnézni, ha nem fog az agya az embernek, és nincs kedve éppen lövöldözõset vagy nyáladdzót nézni
Igen? Akkor ezért tudnak ennyi (viszonylag) új sorozatot sugározni... Persze ez egyáltalán nem baj <#nevetes1>#nevetes1>
Valószínûleg mindig is marad majd pár rég régebbi sorozat, az tényleg rengeteg pénz lenne, hogy csak új licenszeket vegyenek meg...
De ne legyen igazam 😊
De ne legyen igazam 😊
Igen. De csak mert a Viasat rá van kényszerülve.
Régi sorozat = Olcsó licenszköltség...
Õk csak egy-két új/nagy sorozatért tudnak fizetni (The Simpsons, Pushing Daisies), útána az aprópénz megy a mûsoridõ olcsó kitöltésére.
Régi sorozat = Olcsó licenszköltség...
Õk csak egy-két új/nagy sorozatért tudnak fizetni (The Simpsons, Pushing Daisies), útána az aprópénz megy a mûsoridõ olcsó kitöltésére.
nem úgy értem, hanem h mikor fog leállni a régebbi sorozatok vetítésével újabb, pl. 2000 után készülteket vetíteni. m azért jellemzõ az új adókra h jó, de többnyire régebbi sorozatokat vetítenek. lásd a viasat is.
What would Jesus do?
Hát, elnézve más (igaz nagyobb) csatornákat, ott se kell már 1 évnél többet várni az új részekre/évadokra, ellentétben 1-2 évvel ezelõtt.
azért arra majd kíváncsi leszek h mikor fog felfejlõdni annyira a CC h teljes mûsoridõben újabb sorozatokat nyomjon!
What would Jesus do?
lehet neked nem az volt, de az elõtted hozzászólók, nem teljesen voltak ezzel tisztában 😊
ezzel nem montál újdonságot 😊
Így van és pont ezért fogják nézni sokan a CC-t, mert utána ottmarad, nem kapcsol át, és rájön, hogy milyen jó is ez az adó