244
Comedy Central Hungary
-
#204 3 csatornán megy a SzülFel, így nagyon nincs szükség egy negyedikre is...
TV2, Cool, Sorozat+... -
#203 Miért adnák a született feleségeket ha az már egy másik csatornán fut? Barátok Közt kéne még CC-re :P -
jagooo23 #202 Ez lett a kedvenc adóm,szerintem valamit nagyon tud,mivel a legütősebb sorozatokat adják rajta.Már csak a született feleségeket hiányoloom,de abszolút kedvencem az Így jártam anyátokkal. -
#201 Mondjuk az attól függ h te min látod először, nekem pl az eredeti nem tettszik mert megszoktam a magyart :P -
Namary #200 szerintem nincs benne ciki,nekem is Butters a favorit.Azzal meg szintén egyetértek,hogy a simpsonnak csak utánzata-ilyet mégegyet nem lehet csinálni.Amugy még jó az Earli is szerintem. -
#199 Lehet, hogy az a baj, hogy kevés Family guy-t láttam eddig, de nekem nem jött be annyira mint a Simpsons, vagy a South Park. /Ciki de Butters a kedvencem :P/
Valahogy furika.
Persze ahogy lejebb is írtátok, vannak sorozatok, amik csak eredeti nyelven érthetőek, poénosak. Azért az angol humor kicsit más. Példáúl homér Doh ja visz mindent. -
#198 Határozottan eredetivel nézd! -
#197 Főleg Stewie-ét... Egy amerikai, angol akcentussal született mizantróp kisbaba. :D -
#196 Nem tudom mi a roszabb hogy a VH1 helyén van ez a csatorna vagy az hogy ilyen pocsék vicces sorozatok vanak mint earth vagy az a szar mike adams akadémia -
Daza500 #195 Nekem az eredeti sokkal jobban tetszik. Seth MacFarlane hangját nem lehet pótolni. -
#194 a family guy magyar szinkronja a jobb, vagy az eredeti? találtam feliratost, csak azért kérdezem :D -
#193 CoolTV-n van dögivel. -
Daza500 #192 Nem. -
#191 melyiket?
komolyan úgy hallottam mintha az következett volna, de lehet -sőt valószinű hogy kevertem valamivel!
az tuti nem megy?
-
tronk #190 A rém rendes valóban nem megy :D
Melyiket gondoltad Rém rendesnek? -
#189 A rém rendest nem is játszák ha jól tudom :)
Nem lehet hogy te mással szembesültél tegnap? :) -
bagdadigiliszta #188 igen, de gyorsan porognek a reszek, ugyh erdemes odafigyelni:) -
#187 előröl nyomnak mindent? -
tronk #186 Letölteni:utorrent vagy dc++ -
bagdadigiliszta #185 hát igen, a bugris elég gyenge pontja az adónak:) a simpsonst én is nagyon sokat néztem, a rém rendest is szeretem, de azt kevésbé néztem, és csak tvben:) -
#184 Hello!
Ismeri valaki a comedy centralt?
Én tegnap szembesültem vele először. Az a bugris nem kéne az elejére, amúgy számomra kedves sorozatok mennek.Simpson, rém rendes.
Látott már valaki részt ezekből a comedyn? -
#183 csak csöndben kérdezem, hogy nem tudjátok honnan lehetne letölteni? csak az első évad első 2 részét találtam meg :( -
tronk #182 A Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat Quahog kitalált városában. A történet középpontjában a Griffin ház áll, ahol egy furcsa család lakik: két szülő, két gyerek, idáig semmi különös. De abban a házban él Brian, a zseniális kutya, akinek a legtöbb sütnivalója van a bandában, és egy mutáns bébi. Egy nem normális család mindennapjai egy nem normális városban.
:) -
bagdadigiliszta #181 fzolee a comedycentral.hu, és a sorozatjunkie.hu nagyon jó összefoglalókkal és kritikákkal szolgál róla. a lényege egy simpsons szerű társadalomparódia -
#180 Hát arra, hogy mi volt benne :D -
bagdadigiliszta #179 :) mind a 2 rész, ami eddig kijött reméljük az egész évad ilyen jó lesz:) -
#178 Miről szól ez a Family Guy? :D -
peterattis #177 a 7ik éved sztem az egyik legkirályabb:D -
tronk #176
Bocsi,de először nem töltötte be a képet. Tehát ez lenne a Family Guy :) -
bagdadigiliszta #175 ja, utánanéztem a honlapon. hát, sajna nem tudom most hol tart a sorozat pontosan, mert én már a 7. évadnál tartok..:D -
bagdadigiliszta #174 Mire gondolsz? -
#173 Tegnapi részben mi volt? Tegnap is elaludtam :( -
#172 Kár hogy olyan későn van, sajnos nem mindig tudok fent maradni addig :):S -
tronk #171 Péntek kivételével 23.00 órakkor kötelező elfoglaltság :P
-
bagdadigiliszta #170 A beugró sztem is flash, igazi vérfrissítés a magyarok között:) igen, a punk'd elég király:D tronk, szeretném ha különbséget tennél a beteg és a beteges között:P -
#169 Nekem is ezek jönnek be, meg én még szeretem a Beugrót is, de azokat már láttam mikor adták tv2-n.
Eszembe jutott egy MTV-s adás, bár már régen nem láttam a "Punk'd" az. Ashton Kutcher vezette, és mindig más sztárt/asztárokat vertek át benne.
Azt nem bánnám, ha elkezdenék nyomni :D -
tronk #168 Igazad van a reklámok közötti bejátszások elég betegesek,de így jó ahogy van. Aki szereti az ilyet úgyis nézni fogja. -
bagdadigiliszta #167 (ja, és nem utolsó sorban talán kevésbé lenne erőltetett, mint a magyarok..:) ) -
bagdadigiliszta #166 én benne lennék, szeretem az mtv beteg humorát(ld. reklámok közötti bejátszások), sztem illene a comedyhez.:) -
tronk #165 Szerintem a South parknál és a Family guynál tuti nincs jobb műsor,bárki akármit is mond :D