244
Comedy Central Hungary
-
#44 valaki nem tudja? vagy ilyenkor ismételnek, este nyolckor meg adják az új részt? -
#43 Tányéroson még jóidejig nem lesz. Kábelcsatorna. -
#42 most ismétlik megint a nevem Earl-t? -
#41 dekiráy digikábelen énis fogom és nálaunk nem avh1 classicon van -
#40 digikábelen már van -
enddav #39 De jó nektek, hog nincs még ez a szenny adótok. :( Am nekün ksem volt visszaszámláló, és nekünk is vmikor 4 és 7-között váltott át, mert addig nem néztem tv-t. -
puma1 #38 Akk majd talán lesz. Me UPC-k van.. -
#37 akkor meg szívnak és kész, mittudomén :D -
#36 mindenhol az van. DigiTV-n és UPC Directen nincs (még) CC -
#35 akkor lehet nem a VH1 Europe-ot fogjátok... -
puma1 #34 fogalmam sincs. nemnagyon néztem VH1-et... -
#33 ott volt a visszaszámláló indulás előtt? -
puma1 #32 nálunk még nemállt át.:S miélrt lehet ez? Pedig van VH1-ünk és VH1 Classik-unk is:S -
#31 stream -
#30 Lesz az original (Ricky Geraveis-os) The Office is!
Remek lesz még a Colbert/Steward páros, nemnarrálva, felirattal!
Mi még jobban jártunk a 12-ás CC-vel. Hollandiában este 8-tól hajnali 2-ig megy, viszont náluk (szintén okt. 1-től) indul a Comedy Central Family, de ott egy keményebb nyelvezetű műsor sincs... -
#29 Itt meg lehet kostólni... -
Exxon Valdeez #28 A VH1 az egyetlen értékelhető zenecsatorna. Nagyon változatos zenékkel, a 70-es évektől a legújabb slágerekig, és kevésbé mainstream, de annál jobb dalokig. Röviden nagyon változatos, ritkán futok bele szar zenébe ott.
A magyar MTV meg olyan szinten alter, hogy szinte nézhetetlen. Amíg az angliai változat ment, addig tűrhető volt.
VIVA-ról meg ugye szót se ejtsünk, az a 10-16 éves korosztály igényeit tudja kielégíteni, már ha.
Úgyhogy mérges vagyok, hogy belepiszkálnak a VH1 műsoridejébe... -
#27 Egyetértek és sajnálom, hogy így elbasszák ezt a zenecsatornát.
Ennyi! -
#26 és azok miről szólnak? :D -
#25 Jee holnap startol a csatorna :) Family Guy, My name is Earl :))) -
#24 Family Guy! Family Guy! Family Guy! Yeah! -
#23 A Comedy Central várható októberi műsorstruktúrája -
#22 DE azért megnézném :) -
#21 én úgy értettem hogy a mai zenecsatornák között ez a legnormálisabb.az már nem az én gondom hogy neked nem tetszik. -
#20 Psszzt... Neveszekedjetek! -
#19 Akárhányszor odakapcsoltam, májküldzsekszon meg madonna meg '70 es évek zenéi mennek, nagyon ritkán tudok rajta csemegézni. Pl. anno lenyomtak egymásután 4 jó zenét, de azonkívül meg tonnaszámra megy nem a divatszar, hanem a másik véglet......
Nem mondtam h "emos divatszar" megy rajta, és nemtudom honnan veszed, hogy én e dolog miatt gondolom ezt. -
#18 [URL=http://www.thedailyshow.com/video/index.jhtml?videoId=114684&title=headlines-hungary-man&tag=generic_tag_hungary&itemId=114682]A "The Daily Show" jónak igérkezik :D (Feltétlen katt!)[/URL] -
gabeszg #17 Family Guy végre .... mert mostanábanm eléggé elmaradtak itthon a feliratokkal. -
#16 ja, nem kéne leszólni a vh1-t -
#15 Haggyad lehet, hogy neki az "emós meg divitszar" zenék jönnek be... :D -
#14 hát ezt azért nem mondanám.azért mert nem nyomatnak orrba szája ilyen emós meg divatszarokat hanem retro vagy régebbi számokat sztem marha jó kis adó. -
#13 Köszi :) -
#12 VH-1 zenecsatornán fogja sugározni a CC műsorát, egy 10 vagy 12 órás "ablakban"
comment.blog.hu -
#11 Az jó, nekünk van VH1, aztán a helyére simán mehetne, mert szarzene megy rajta...XD
Jha, én is várom:) -
#10 Hányadikától fog élni és milyen időben?
Úgy értesültem hogy a VH1-el fog osztozni a műsoridőben...de kérdés milyen arányban. -
#9 dejó -
#8 én is várom -
#7 Jól tudod :) -
#6 várjuk :) -
1st3nf4sz4tm444 #5 Jó tv műsor, de kicsit olyan begyepesedett amcsi style az egész, nagyon sok a szar is közte szerintem.