Comedy Central Hungary

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FZoleee
valaki nem tudja? vagy ilyenkor ismételnek, este nyolckor meg adják az új részt?
theone91
Tányéroson még jóidejig nem lesz. Kábelcsatorna.

FZoleee
most ismétlik megint a nevem Earl-t?
Carlos HUN
dekiráy digikábelen énis fogom és nálaunk nem avh1 classicon van

zaki
digikábelen már van

De jó nektek, hog nincs még ez a szenny adótok. 😞 Am nekün ksem volt visszaszámláló, és nekünk is vmikor 4 és 7-között váltott át, mert addig nem néztem tv-t.
Akk majd talán lesz. Me UPC-k van..

FZoleee
akkor meg szívnak és kész, mittudomén 😄
banok
mindenhol az van. DigiTV-n és UPC Directen nincs (még) CC

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

FZoleee
akkor lehet nem a VH1 Europe-ot fogjátok...
fogalmam sincs. nemnagyon néztem VH1-et...

FZoleee
ott volt a visszaszámláló indulás elõtt?
nálunk még nemállt át.:S miélrt lehet ez? Pedig van VH1-ünk és VH1 Classik-unk is:S

banok

theone91
Lesz az original (Ricky Geraveis-os) The Office is!
Remek lesz még a Colbert/Steward páros, nemnarrálva, felirattal!

Mi még jobban jártunk a 12-ás CC-vel. Hollandiában este 8-tól hajnali 2-ig megy, viszont náluk (szintén okt. 1-tõl) indul a Comedy Central Family, de ott egy keményebb nyelvezetû mûsor sincs...

theone91
A VH1 az egyetlen értékelhetõ zenecsatorna. Nagyon változatos zenékkel, a 70-es évektõl a legújabb slágerekig, és kevésbé mainstream, de annál jobb dalokig. Röviden nagyon változatos, ritkán futok bele szar zenébe ott.
A magyar MTV meg olyan szinten alter, hogy szinte nézhetetlen. Amíg az angliai változat ment, addig tûrhetõ volt.
VIVA-ról meg ugye szót se ejtsünk, az a 10-16 éves korosztály igényeit tudja kielégíteni, már ha.

Úgyhogy mérges vagyok, hogy belepiszkálnak a VH1 mûsoridejébe...

Csucsu2030
Egyetértek és sajnálom, hogy így elbasszák ezt a zenecsatornát.
Ennyi!

FZoleee
és azok mirõl szólnak? 😄
DöflingR
Jee holnap startol a csatorna 😊 Family Guy, My name is Earl 😊))

theone91
Family Guy! Family Guy! Family Guy! Yeah!

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

DöflingR
DE azért megnézném 😊

Risu Führer
én úgy értettem hogy a mai zenecsatornák között ez a legnormálisabb.az már nem az én gondom hogy neked nem tetszik.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

theone91
Psszzt... Neveszekedjetek!<#ejnye1>

csgery
Akárhányszor odakapcsoltam, májküldzsekszon meg madonna meg '70 es évek zenéi mennek, nagyon ritkán tudok rajta csemegézni. Pl. anno lenyomtak egymásután 4 jó zenét, de azonkívül meg tonnaszámra megy nem a divatszar, hanem a másik véglet......

Nem mondtam h "emos divatszar" megy rajta, és nemtudom honnan veszed, hogy én e dolog miatt gondolom ezt.
Family Guy végre .... mert mostanábanm eléggé elmaradtak itthon a feliratokkal.

Klemice
ja, nem kéne leszólni a vh1-t

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

theone91
Haggyad lehet, hogy neki az "emós meg divitszar" zenék jönnek be... 😄

Risu Führer
hát ezt azért nem mondanám.azért mert nem nyomatnak orrba szája ilyen emós meg divatszarokat hanem retro vagy régebbi számokat sztem marha jó kis adó.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Magoo
Köszi 😊

banok
VH-1 zenecsatornán fogja sugározni a CC mûsorát, egy 10 vagy 12 órás "ablakban"

comment.blog.hu

csgery
Az jó, nekünk van VH1, aztán a helyére simán mehetne, mert szarzene megy rajta...XD

Jha, én is várom😊
Magoo
Hányadikától fog élni és milyen idõben?
Úgy értesültem hogy a VH1-el fog osztozni a mûsoridõben...de kérdés milyen arányban.

trogerzsiger
dejó

Bandee1987
én is várom

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

theone91
Jól tudod 😊

Lacee
várjuk 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Jó tv mûsor, de kicsit olyan begyepesedett amcsi style az egész, nagyon sok a szar is közte szerintem.

Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?

Vaxi
Peter, Brian, Stewie, és Quagmire hangja az alkotó ha jól tom 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

theone91
Igen... Brian és Stewie hangja utánozhatatlan <#worship>Seth MacFarlane<#worship>

Vaxi
Family Guy!!! 😄DD
csak szerintem az nem lenne jó szinkronosan 😞

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

theone91
"Az örömhírrõl már beszámoltam (többször is), vagyis arról, hogy MTV Networks, egy újabb csatornáját löki a magyar tévénézõk elé, mégpedig a Comedy Centralt. Ugye a tavaly októberben induló magyar MTV-n van a hangsúly, de ha régebbre nyúlunk, akkor ott a Viva vagy a Nickelodeon. A kezdés, október közepére tehetõ, kicsivel hamarabb pedig a próbasugárzás.

Az induláskor, több mint másfél millió háztartásba jut el a csatorna és a célközönség , mint bármely Comedy Central-nál a 18-39 éves korosztály, és lesznek hazai készítésû mûsorok, de lesznek, meglévõ amerikai mûsorok, mint a "The Daily Show with Jon Stewart" (politikai és közéleti komolytalanság, szarráröhögõs), a "The Colbert Show" (Ismerõs a név? Colbert-rõl akartak Magyaroszágon hídat elnevezni, beelõzte Chuck Norrist is!) vagy a "South Park", amely (reméletõleg) így hamarabb jut el, mint az MTV-re, vagy a Cool-ra. Én személy szerint jobban örülnék, hogyha az eredeti nyelvet nem piszkálnák, hanem leadnák feliratosan (nem mintha nem szeretném az SP szinkronját, sõt, hogyha meg kéne neveznem egy olyan mûsort, amelynek a szinkronja a legkiemelkedõbb, akkor egyértelmûen és hamar rávágnám a "South Park"-ot).

Nemrégiben nem csak hazánk írt alá szerzõdést, de Anglia, Spanyolország, Olaszország, Németország, Hollandia és Lengyelország is "CC tulajdonos" lett, náluk már az utóbbi hónapokban elindult a szórás." -mitnezzek.blog.hu

És lesz Family Guy is!

← ElőzőOldal 5 / 5