Comedy Central Hungary
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Remek lesz még a Colbert/Steward páros, nemnarrálva, felirattal!
Mi még jobban jártunk a 12-ás CC-vel. Hollandiában este 8-tól hajnali 2-ig megy, viszont náluk (szintén okt. 1-tõl) indul a Comedy Central Family, de ott egy keményebb nyelvezetû mûsor sincs...
A magyar MTV meg olyan szinten alter, hogy szinte nézhetetlen. Amíg az angliai változat ment, addig tûrhetõ volt.
VIVA-ról meg ugye szót se ejtsünk, az a 10-16 éves korosztály igényeit tudja kielégíteni, már ha.
Úgyhogy mérges vagyok, hogy belepiszkálnak a VH1 mûsoridejébe...
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Nem mondtam h "emos divatszar" megy rajta, és nemtudom honnan veszed, hogy én e dolog miatt gondolom ezt.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
comment.blog.hu
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Jha, én is várom😊
Úgy értesültem hogy a VH1-el fog osztozni a mûsoridõben...de kérdés milyen arányban.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
csak szerintem az nem lenne jó szinkronosan 😞
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Az induláskor, több mint másfél millió háztartásba jut el a csatorna és a célközönség , mint bármely Comedy Central-nál a 18-39 éves korosztály, és lesznek hazai készítésû mûsorok, de lesznek, meglévõ amerikai mûsorok, mint a "The Daily Show with Jon Stewart" (politikai és közéleti komolytalanság, szarráröhögõs), a "The Colbert Show" (Ismerõs a név? Colbert-rõl akartak Magyaroszágon hídat elnevezni, beelõzte Chuck Norrist is!) vagy a "South Park", amely (reméletõleg) így hamarabb jut el, mint az MTV-re, vagy a Cool-ra. Én személy szerint jobban örülnék, hogyha az eredeti nyelvet nem piszkálnák, hanem leadnák feliratosan (nem mintha nem szeretném az SP szinkronját, sõt, hogyha meg kéne neveznem egy olyan mûsort, amelynek a szinkronja a legkiemelkedõbb, akkor egyértelmûen és hamar rávágnám a "South Park"-ot).
Nemrégiben nem csak hazánk írt alá szerzõdést, de Anglia, Spanyolország, Olaszország, Németország, Hollandia és Lengyelország is "CC tulajdonos" lett, náluk már az utóbbi hónapokban elindult a szórás." -mitnezzek.blog.hu
És lesz Family Guy is!