4825
Crysis Warhead
-
Az nem lenne rossz, ha úgy menne, mert éni is így szándékozom játszani, csak én inkább nem erőltetem azt az AAt. -
Ha jobban lesz optimalizálva, akkor talán vinni fogja, de én a helyedben egy 1280/2xaa/high/átlag 30fps-ben bíznék :S -
Remélem azért hogy ezzel az új optimalizáltabb graffal maxon tolva nem fog majd belassulni 25 fps alá.Az meg ha ezt 2x élsimitással is meglehetne akkor az már maga lenne a csoda :D Persze ezt 8800GT-mre értem. -
2x találkozunk elvileg vele HA ugyan az a téma az ő szemszögéből.
1x a sulinál, ebben azért nem vagyok biztos, 2x pedig a hajón. -
Ahoz Nomadnak is szerepelnie kell a jatekban :) -
Igaz, akkor igen. Azaz akkor veszi fel. Tényleg, ott esetleg mutathatnák. De kétlem. -
Nem photoshop. Valoban nem jatek kozben keszulnek az ilyen jellegu kepek hanem elore beallitott jelenetek. Anno a Codename Panzers: Cold War-hoz kellett csinalnom marketing shotokat valami 8000x5000 pixeles felbontasban :) Vicces feladat volt nem mondom :P -
De,a legelején -
Kizárt, hogy mutatják, már csak azért sem, mert ő egyszer sem veszi le a sisakját. -
Amúgy most már külső nézetből fogjuk látni az átvezetőket mivel tudjuk hogy hogy néz ki(guruba írták,ők kipróbálták).Kiváncsi vagyok Nomad arcát fogják e mutatni :D -
vagy ha lehetne másodpercenként 2 képkocka menne le
-
Persze hogy photoshop ilyen képeket nem igazán lehetne csinálni játék közben. -
Úgy látszik, hogy nem jók a képek, de nem is baj, mert elég nagyok. -
Íme a negyedik és ötödik kép:
Nem tudom, hogy a játékban is így lesz-e vagy csak PS az egész, de nagyon hasonlóak. Az ember feje alatt az ötödiken nincs kő, hanem arrébb van egy kicsit. Viszont ugyanaz a hulla póz, ugyanaz a vértócsa, ugyanúgy áll a fegyver, ugyanaz a talaj, ugyanott vannak a kövek és a környezet is ugyanaz. A másodikon csak mások a fényviszonyok, több az ember, más a jármű és kicsit arrébb van a kamera.
Csak észrevettem én gondoltam, hogy megemlítem, mint érdekességet. -
10 új kép -
PC Dome-nál már elő lehet rendelni és csak 7490FT -
A VTOL elcseszi a multit. Nagyon egyenlőtlenné tudja tenni a küzdelmet és nem úgy, hogy azt élvezni lehessen. Betámad egy bunkert és nem lehet kijönni. Ez egy idő múlva nagyon unalmas már, amikor vagyunk bent kb 5en, veszi mindenki a rakátét, kimegy, mellélő egyet, mert a VTOLT persze nem könnyű eltalálni, aztán meghal. -
Ja, VTOL-t nagyon elcseszte a patch :( Az alap verzióban még ki lehetett lőni, most meg csak nagyon-nagyon nehezen :( Nanoruci: ha nem lenne, unalmas lenne a játék :D -
Megint írtam egy regényt :) -
Ez jól hangzik, csak nekem nagyon tetszik a nanoruha. A fegyverek is rendben vannak kinézetet tekintve. Nekem az a bajom, hogy a sebzés elég érdekes. Nem szeretem, hogy pl az FY71 gecinagyot sebez és elég olykor 3-4 lövés is egy emberre, emellett pedig a SCARból van, hogy egy tárat rálövök az ellenre úgy, hogy azoknak 80-90%a talál lábra/testre és még mindig rohangál, ez nekem soknak tűnik. Valamint az érdekes fejlövések is, hogy van, amikor végig a fejére célzok valakinek, de nem találja fejen, viszont van, hogy testet lövök és egyszer csak headshot, de persze lehet, hogy én vagyok a béna. Viszont a rakéta és a gránát igazán szar lett szerintem. Igaz, hogy már csökkentettek a gránát hatótávolságán, de szerintem még mindig túl nagy, mert szerintem nem kéne megölnie akkor, ha elém dobják és én speed módban ugrok hátra egy nagyot, csak le kéne húznia rendesen az életemet, de nem megölnie. A rakéta meg túl gyenge lett. Hiába van az, hogy valóságban is ember mellé megy a rakéta és elrepül, de aztán rohan tovább, a Crysisban nem repül el az ember, így viszont igencsak szar, ha fél méterrel mellette robban a rakéta és semmi baja. Jut eszembe, valami ügyes modder tehetne bele valami ilyen repkedős cuccot is, hogy gránát vagy rakéta melletted robban, akkor pl elesel vagy puskatussal csúnyán pofánvágnak és pl elfordul a fejed vagy esetleg picit megszédülsz vagy akár el is esel. Meg az is nagyon idegesítő, hogy a hullák nem mozognak, ha belelősz, csak ezt még tovább rontja, hogy ha autóval mész neki egy hullának, akkor meg reagál rá. Mondjuk erre már van mod, de akkor is idegesítő egy ilyen fizikával rendelkező játéknál. Bár szerintem a fizika is ritkaszar. Sokat tud, szép meg jó, csak annyira nem reális, hogy nem igaz... -
Ok, no problem. -
akkor szori
-
"Lol"
De en nem azt irtam hogy a Crysis legyen ilyen.
-
"Tehat semmi nanoruha, superman futas-ugras, vtol, stb"
Lol pont ettől Crysis a Crysis :D -
Az en multi alomjatekom / modom ilyesmi lenne kb:
Crysis / Crysis Warhead engine. (Minden benne van egy jo multi alapjahoz: nagy terep, levego / fold / viz / fizika + jol nez ki)
Modern hadviseles, minden realis amennyire lehet, eredeti fegyverek, katonai felszereles, egyenruha, stb, tehat hasonlitana a BF2 / COD 4 / CS -hez csak Crysis grafika / fizika / terep / viz / jarmuvek. (Tehat semmi nanoruha, superman futas-ugras, vtol, stb)
Jarmuvek nem olyan fontosak, soxor csak elrontjak a jatekot ha valamelyik jarmu eros es majdnem kilohetetlen (Crysis Vtol / BF2 repcsik).
Inkabb infantry nagyon durva lenne dzsungelos, mindenfele novenyzettel es tereptarggyakkal telerakott mapokon, amik 2-3* nagyobbak legalabb mint a pl az eleg kicsi COD4-es palyak, viszont olyan jatek modok lennenek benne amik elegge oszpontositjak a harcokat maximum 1-2 helyre, frontra, tehat 20-30 ember nem kulon-kulon rohangalna vagy kempelne a map szelen.
A crysisban abszolut megvan a lehetoseg, csak a multi supportja eleg xar volt az alap jateknal, remeljuk Warhead-el ez meg fog valtozni... -
LOL! Nem lenne jó, hamar elszédülnék
-
Szerintem ezt esetleg modban lehetne megcsinalni. Marmint a realisabb sebzest. En szivesen latnek olyan modot is ahol csak speed mode es csak gauss esetleg kifogyhatatlan loszerrel. 1 loves 1 ember. Masneven Instagib :D -
Nem hiszem hogy külön is kiadnák ! -
Ez érdekes. Hát meglátjuk. Ha meg lesz optimizálva a cucc, akkor szerintem a multis résznek lehet jövője, mert szerintem elég jó lett a Crysis mutlija. Ha rendesen fut a gépeken és kicsit rágyúrnak a sebzések realitására, akkor állat lesz! -
A Crysis Warhead onmagaban csak Single player lesz de tartalmazni fogja a Crysis Wars-t ami meg csak Multiplayer. (EA Store infoi alapjan)
A kerdes csak az, hogy a Crysis Wars ki lesz-e adva kulon is vagy csak a Warheaddel? -
Nem is vettem eszre, hogy van ilyen topik is itt :D gyorsan +fav -
Abszolút kizárt. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Főleg az, hogy viszi-e majd a Crysishoz írt modokat, bár mivel az enigne nem változik, ezért gondolom, hogy igen. Valamint arra is kíváncsi leszek, hogy benne lesznek-e a jó öreg multis mapok vagy csak újakat tesznek bele, meg hogy multiban ez vagy a sima Crysis lesz-e a népszerűbb. Bár erről is gondolom, hogy inkább ez, mivel akinek tetszett a Crysis, akkor az gondolom, hogy ezt is megveszi és mivel ez újabb, ezért nyilván ezt fogja játszani. -
nemvalószínű, hogy ilyen nagylelkűek lesznek
-
Kizárt! -
én meg remélem jó lesz a crysis kulcs a warhead multihoz is
-
kinek mi tetszik. Én jobban szeretem, ha a hűn szeretett játék a polcon figyel. Meg aztán alig van hely a gépemen :) -
Nem biztos hogy előbb kapom meg, nekem pont az a jó hogy nincs DVD, a kézikönyv meg ott lesz pdf-ben
-
Én majd inkább boltban megveszem. Jobban szeretem, ha egyszer már fizettem valamiért, akkor az inkább a polcon figyel egy szép DVD tokban kézikönyvvel, meg minden szarral, mint a dokumentumok között pl Warhead setup.exe néven egy szaros parancsikonnal meg 8GBs mérettel díszelegve. Azt a pár napot meg ki tudom várni. -
csak mint a krizist is, azt majd egy nappal később ezt is sikerül elindítani. -
Na igazi fanatikus révén kiperkáltam a 30 ejurót a gaméért
Elméletileg szeptember 18-án éjfélkor lehet tőteni