4825
Crysis Warhead
-
No akkor ez a játék teljesen magyar fejlesztésű, ugye?
A Crysis az nem volt, de részt vettek pár jelenetekben a magyarok is, ugye?
ez nekem kissé nem világos... -
Warheadben lesz benne -
hát ezt én sem vágom ám hogy ez most a warheadben lesz benne vagy külön le kell emelni a polcról. -
Van benne valami :D
Videóról:
Hát ha ez a valóságban is így nézne ki... Kíváncsi vagyok erre a Crysis Wars-ra. Ez a warheaddal együtt jön, nem, és ez csak multi lesz, igaz? Nem lenne rossz, ha ezt a korlát felett átugrásos izét tényleg beletennék, ha jól emlékszem, ilyen a FEARban is van és nem rossz az. Néhány mozdulattal megpakolva sokkal jobb lenne a Crysis. Én elviselnék benne valami fejlettebb közelharcot, esetleg védés, rúgás, meg ilyenek. Meg ezek a mozdulatok, hogy ugrásnál kezével támaszkodik, meg ilyenek. Beleférne valami vetődés meg csúszás is. Faszántos lenne. És még pár fegyver. -
Van aki nem tudja ? ;) -
Nem konkrétan tőled kérdeztem. Viszont, ha azt kérdezném, hogy ér-e valamit a DX10 a Crysisban vagy hogy mennyire hülyék benne az emberek, esetleg, hogy milyen optimizálatlan, akkor azt tudnád, mi? xD -
Jótól kérdezed :)))) -
http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200808&id=160 -
És ez szerintem baromság. De tényleg, most nem mindegy, hogy ha tudod dobálni a hullákat, szétlőni őket, káromkodik a főszereplő meg minden, akkor most nem mindegy, hogy tudod-e mozgatni azt a szerencsétlen hullát vagy sem? Pláne így, hogy ha nekimész valamivel, akkor attól mozog, tehát így most attól lett 18+ helyett 16+, mert te közvetlenül vagy lőfegyverrel nem tudod mozgatni? Tényleg, robbanásra reagálnak a hullák? -
Sok országban csak cenzúrázva hajlandók kiadni ... -
Hedic #241 ez egy jo ötlett lett vona....mért nem tették be a játékba??
akinek kell a játék az ugyis valami uton modon hozzájt akár +16 akár +18!! -
Kár, mert akkor el lehetne rejteni a hullákat.
-
Ha a hullának fizikája lenne, rögtön rá kellene rakn ia 18-as piros karikát .Azt meg nem akarták .... -
ez nem 2. resz :D -
bajsz #237 jah igen és kb 3-4topicba még berakta:D -
bajsz #236 :D
Álltalában ,tapasztalataimból, akkor írják,ezt be valahova,ha piszokul nem látogajták azt a servert.Vagy kevés a tag és ha valaki fellép akkor megkérdezik belépne e.Ráadásul az oldaluk címét is megírta:hogy látogasság sokan.(mlap.hu-meg rohadtul gagyi.)
Azért mert a szerkesztő oldal neve az ,hogy mindenkilapja.hu
:DNem kell mindenkinek tudni róla:D
Nah oFF nak vége:D -
Ahhogy néztem már intézkedtek...nemtuom, hogy mit hisznek, hogy ez miatt elmegyek CS-ezni.
Háát bakker ha saját magamtól nem jut eszembe vele játszani, akkor egy IP miatt, nem fogok ....
-
Háát nemsok. -
bajsz #233 nem azért ,de semmiköze ennek a topichoz. -
jah csútkagrafon. -
Azt is írják, hogy nem lesz olyan nagy a gépigénye. Hát ezt jó hallani.
Akkor talán az én gépemen is eljátszok vele.
-
add be írásban Yerli-éknek. -
Most olvasom 1 hónap múlva jön az új Crysis. De miért ilyen hamar?
Nem fogyott a Crysis és gyorsan kiadták a kiegészítőt?
Én úgy tudtam, csak jövőre adják ki a következőt.
Szerintem így nem fogják nagyon venni az első részt. Mindenki inkább a 2.-ra hajt. Pedig biztos vannak akik még nem szerezték be és a multi kedvéért megveszik az elsőt. -
bajsz #227 nekem nem gond , az alapból hiányoltam,hogy lelövök valakit azt beáll,mint a Pízai ferdetorony. -
de most az a gond, hogy a hullakra is hat a fizika? -
bajsz #225 akkor nem biztos ,hogy a warheadben benne lessz?
Bár mondjuk azt nem tudtam ,hogy direkt lett kivéve. -
nem hallottal meg a hullamerevsegrol? :D -
ez nem "orvoslás", hanem direkt vették ki a gamebol, ha jol rémlik. -
bajsz #222 azt nem tudjátok srácok,hogy a hulla fizikáját is megcsinálják?vagyis arra gondolok,ha lelősz valakit akkor nem merevedik meg mint a beton.
Ez orvosolva lessz? -
jah asszonnyák szebb...én remélem is, mert első rész, az nem egy szint, amit minimum hozni kéne, hanem egy bugos sz.r, amit ki kéne javítani. -
mikiking #220 Lesz olyan szép grafikája a warheadnak minmt a normál crysisnek ????? -
Jah az kb 9is megvolt asszem.
Lehet hogy nem jól nézted...?
-
Nálam volt a hiba, hogy a rendes DVD9-es Crysis csak 2-3 gigát foglalt? -
Igen erről a képről igen...15GB-os kép. -
De foglal ez hivatalos. -
én hiszek neked
-
fogadunk? :) (bar uriember nem fogad tutira... de en nem vagyok uriember :P) -
Persze h nem, de elvileg ez egy kiegészítő játék, s nem tartalmazhat többet, mint a Crysis. Maximum ugyanannyit foglalhat. -
ja a képekről meglehet állapítani hogy mennyit foglal... -
Szerintem is!