4825
Crysis Warhead
-
Nektek látszanak a képek? Úgy veszem észre, hogy igen. Nem tudom miért, de nekem a gamespot csak nagyon ritkán töltődik be. -
ehh... -
mikiking #289 mér nem ingame ? -
Azért érdemes hozzátenni, hogy a felső 3 kéne hogy valós legyen, holott a felső 3 kép nem ingame!!!!!!!!!!
És ez a probléma. -
:D -
pláne, hogy már volt párszor :D -
mikiking #285 Jónak néz ki -
Pár képek:
-
itthon 12.-én... -
szept 16-án jön ha minden igaz! -
Hehe mekkora lenne már hogy egy ilyen baszott nagy döggel 1 vs 1be kéne nyomni de gombnyomkodásos módszerrel.És minden egyes jó kombinációnál maximum powerral pofánkurná a lényt azt 4-5 után megfeküdne.
-
de az a nagy döggel már valahol utközben is össze fogunk akadni bakker, azt rühelltem a legjobban a crysisben, ami a legvégén volt.
de talán nem -.-' -
Mész mész mész, lősz, mész mész mész, lősz, mész, cvarokat állítasz, mész mész mész, lősz, cvarokat állítasz, képeket csinálsz bogarak árnyékáról, mész mész mész, lősz lősz, mész videokártyáért stb ...
Erről fog szólni ismét :D -
Psycho az eredetiben ugye ott van az elejen aztan szolozgatni kell majd a varosban amikor bemegyunk a csajert akkor ott jelenik meg ismet. Aztan eltunik mert viszi ki a csajt. Kesobb a kikotoben (a tankos palya elott) elkuldik fedezni Nomad es Prophet tankos akciojat. Utana (eleg sok ido telik el...) a hajon talalkozunk vele ahol egy elo alient hozott magaval. Utana a hajon megint eltunik es jon ertunk egy VTOL-al. Na ebbol lehet osszerakni, hogy vajon mirol szolhat a Warhead :) -
Igen, úgy volt ott és szerintem nem lesz. Pedig kéne. Az a baj, hogy a Crysisban ott van rengeteg mindenre a lehetőség, de nem használják ki. -
szerintem az csak egy animációként volt ott, átvezetés közben, nem ?
persze ettől még lehet, hogy lesz. -
De hát tudni, h crysis trilógia lesz + kitérőkkel. nem lehet már befejezni a wh-ba atörténetet. -
ha ugyanaz a sztori akkor még is mi lenne a vége?!De egyébként a végét is biztosan másképp fogjuk átélni mivel Pyscho eltűnik a hajórol és egy VTOL-el jön értünk -
pff... -
Hedic #272 ha ugyenaz mint az elozonek akk inkabb meg se veszem!!!!!! -
na vajon... ? :) -
Hedic #270 akkor kivancsi vok h ennek a kiegnek mi lesz a vege! -
Jónak tűnik. ez alapján talán ez lesz olyan, mint amilyennek a Crysisnak kellett volna lennie. -
mint ha úgy láttam volna hogy lehet benne rugni. jól tüdőn lett rugva az egyik koreai :D
én meg sok sok idegent akarok, hehe. -
na, ez már egész fasza.
kár, hogy ez a trailer szaggat mint az állat :D
előző warhead ingame-ekkel ellentétben. -
nem folytatodni fog hanem az alap sztorijának egy párhuzamos szálját kapjuk meg -
mikiking #265 én sem..... na mindegy.... akkor ez most kb meik jelenettől fog folytatódni,ami az orogibe benne volt ??? -
ugyanaz a történet csak másik szemszögből és a sziget másik felén,nem tudom mit vártál -
mikiking #263 megint lesznek benne idegenek ??? na ez nálam bebasznagyon :S -
bajsz #262 Jól láttam ,hogy egy idegen anyahajó röpködött a videóban?Amit az alapban az amcsi anyahajón lőttünk szét?
amúgy nagyon fasza :D -
új trailer
fasza -
Mondtam én hogy több :))) -
es megis melyik kiegeszito lemez volt tobb ennel?:) -
Hát.. inkább editorban összepakolgatott új mapok, stb .
Ugyanaz mint Crysis, kapott néhány új modellt stb azt jól van .... -
Bocs commentben aszittem első részről van szó. -
Crysis Warhead (azaz a Single Player) az magyar fejlesztes. Teljesen :) -
Nem a crysis egy részét kapták meg a magyar fejlesztők, asszem a járműveket. -
#244-ben volt már! -
Crysis Wars official trailer! -
A Crysis Warhead es a Crysis Wars az ket kulon jatek lenyegeben de nem tudod kulon megvenni oket. Olyan ez mint pl. a CoD4. Ott is a SP es az MP az ket kulon jatek szinte (kulon menu, kulon exe stb)...