4825
Crysis Warhead
  • KILLER2
    Nektek látszanak a képek? Úgy veszem észre, hogy igen. Nem tudom miért, de nekem a gamespot csak nagyon ritkán töltődik be.
  • bertino
    ehh...
  • mikiking
    mér nem ingame ?
  • DarkSector
    Azért érdemes hozzátenni, hogy a felső 3 kéne hogy valós legyen, holott a felső 3 kép nem ingame!!!!!!!!!!
    És ez a probléma.
  • Prince23
    :D
  • bertino
    pláne, hogy már volt párszor :D
  • mikiking
    Jónak néz ki
  • Prince23
    Pár képek:

• Snexi
    itthon 12.-én...
  • poppe
    szept 16-án jön ha minden igaz!
  • grebber
    Hehe mekkora lenne már hogy egy ilyen baszott nagy döggel 1 vs 1be kéne nyomni de gombnyomkodásos módszerrel.És minden egyes jó kombinációnál maximum powerral pofánkurná a lényt azt 4-5 után megfeküdne.
  • bertino
    de az a nagy döggel már valahol utközben is össze fogunk akadni bakker, azt rühelltem a legjobban a crysisben, ami a legvégén volt.

de talán nem -.-'
  • lac coo
    Mész mész mész, lősz, mész mész mész, lősz, mész, cvarokat állítasz, mész mész mész, lősz, cvarokat állítasz, képeket csinálsz bogarak árnyékáról, mész mész mész, lősz lősz, mész videokártyáért stb ...

Erről fog szólni ismét :D
  • Timber
    Psycho az eredetiben ugye ott van az elejen aztan szolozgatni kell majd a varosban amikor bemegyunk a csajert akkor ott jelenik meg ismet. Aztan eltunik mert viszi ki a csajt. Kesobb a kikotoben (a tankos palya elott) elkuldik fedezni Nomad es Prophet tankos akciojat. Utana (eleg sok ido telik el...) a hajon talalkozunk vele ahol egy elo alient hozott magaval. Utana a hajon megint eltunik es jon ertunk egy VTOL-al. Na ebbol lehet osszerakni, hogy vajon mirol szolhat a Warhead :)
  • KILLER2
    Igen, úgy volt ott és szerintem nem lesz. Pedig kéne. Az a baj, hogy a Crysisban ott van rengeteg mindenre a lehetőség, de nem használják ki.
  • bertino
    szerintem az csak egy animációként volt ott, átvezetés közben, nem ?
    persze ettől még lehet, hogy lesz.
  • Prince23
    De hát tudni, h crysis trilógia lesz + kitérőkkel. nem lehet már befejezni a wh-ba atörténetet.
  • Snexi
    ha ugyanaz a sztori akkor még is mi lenne a vége?!De egyébként a végét is biztosan másképp fogjuk átélni mivel Pyscho eltűnik a hajórol és egy VTOL-el jön értünk
  • bertino
    pff...
  • Hedic
    ha ugyenaz mint az elozonek akk inkabb meg se veszem!!!!!!
  • bertino
    na vajon... ? :)
  • Hedic
    akkor kivancsi vok h ennek a kiegnek mi lesz a vege!
  • KILLER2
    Jónak tűnik. ez alapján talán ez lesz olyan, mint amilyennek a Crysisnak kellett volna lennie.
  • bordy
    mint ha úgy láttam volna hogy lehet benne rugni. jól tüdőn lett rugva az egyik koreai :D
    én meg sok sok idegent akarok, hehe.
  • bertino
    na, ez már egész fasza.

kár, hogy ez a trailer szaggat mint az állat :D

előző warhead ingame-ekkel ellentétben.
  • Snexi
    nem folytatodni fog hanem az alap sztorijának egy párhuzamos szálját kapjuk meg
  • mikiking
    én sem..... na mindegy.... akkor ez most kb meik jelenettől fog folytatódni,ami az orogibe benne volt ???
  • Snexi
    ugyanaz a történet csak másik szemszögből és a sziget másik felén,nem tudom mit vártál
  • mikiking
    megint lesznek benne idegenek ??? na ez nálam bebasznagyon :S
  • bajsz
    Jól láttam ,hogy egy idegen anyahajó röpködött a videóban?Amit az alapban az amcsi anyahajón lőttünk szét?

amúgy nagyon fasza :D
  • Snexi
    új trailer

fasza
  • lac coo
    Mondtam én hogy több :)))
  • Timber
    es megis melyik kiegeszito lemez volt tobb ennel?:)
  • lac coo
    Hát.. inkább editorban összepakolgatott új mapok, stb .
    Ugyanaz mint Crysis, kapott néhány új modellt stb azt jól van ....
  • DarkSector
    Bocs commentben aszittem első részről van szó.
  • Timber
    Crysis Warhead (azaz a Single Player) az magyar fejlesztes. Teljesen :)
  • DarkSector
    Nem a crysis egy részét kapták meg a magyar fejlesztők, asszem a járműveket.
  • grebber
    #244-ben volt már!
  • Prince23
    Crysis Wars official trailer!
  • Timber
    A Crysis Warhead es a Crysis Wars az ket kulon jatek lenyegeben de nem tudod kulon megvenni oket. Olyan ez mint pl. a CoD4. Ott is a SP es az MP az ket kulon jatek szinte (kulon menu, kulon exe stb)...