4825
Crysis Warhead
-
Eddig is látszott hogy vissza lett butítva,függetlenül attól hogy nincs benne dx10 -
Hát én szeretem a Crysist, de ez azért messze van a jó történettől. Persze kinek mi tetszik. -
bajsz #128 Akkor lehet a többi folytatásra igaz,de ne legyen igazam.Amúgy a többit is kiadhatnák mert azért az hogynézki,hogy egy jó történetek a végére érnél azt ennyi.olyan mintha egy moziba nézed a várva várt filmet ,aztán a befejező résznél lekapcsolják a vetítőt:D -
Én nem tudok olyanról, hogy valaha is kérdéses volt, hogy a Crysis 2 megjelenik-e PCre, én csak olyanról tudok, hogy nem csak PCre jelenik meg, hanem konzolra is kiadják. -
bajsz #126 amúgy sztm a crytek csak tanulhat a magyaroktól:DRemélem meggondolják magukat és a Crysis 2-őt kiadják pc-re a magyarok fejlesztésével postázva:D -
bajsz #125 a lényeg amit leírtak,hogy lehet futattni ugye a dx10-filinget már az xp-s gépeken is.De oda írták aztis ,hogy elérhetővé válik és használja az akinek van olyan gépe hozzá.Szóval a lényeg ,hogy lehet elérhetővé teszik ,de nem tudni hogy fog futni.Ezt majd akkor tudjuk meg ha kijött. -
Jah értem nem baj akkor is jót röhögtem, mikor olvastam...
-
Ez le van írva a #119ben is, csak a link nevéből nem derül ez ki. -
Ez a játék érte el azt, amit soha nem hittem volna...ez egy szopatás a DX10 és Vista kapcsán, ahhogy sokan eddig is tudtuk.
A Crysis alkotói ezt nyomatékosították is...
DX9=DX10 -
Végre valami okos, amit a Crysisal tettek. Csak így most ezzel elárulták, hogy mennyire hülyének voltunk nézve, amikor anno a DX10 híres képességeit mutogatták a Crysisban. -
na végre. ms+nvidia KO
-
:ASD:A:DSA:D:AD: -
képek -
Ha volt már sorry!
7 perces gameplay -
Ez így van! -
nekem is ez tűnt fel, főleg a crysishez képest.
kérdés milyen masinán futott... -
Na ez már eléggé szépen futott. -
annyi változást véltem fel fedezni hogy nagyobb a fegyo menüje. -
hát a játékos nem volt a helyzet magaslatán az biztos :-) -
Azért abból a "szatyor" gránátból eldobhatott volna egyet :D -
gameplay -
Én is, az tuti :D -
Akkor csak simán akármilyen PC megjelenés :)))) Ritka mint a fehér hollo ...Sorra vonulnak ki a kiadók, fejlesztők a pc platformról .... Ha csak negyed annyi jó és ötletes játék jönne ki pc-re mint konzolokra, örülnék ... -
Ez a nagy név dolog kicsit hülyeség szerintem. Persze, ismert játékokat sokan veszik, de nem tök mindegy, hogy mi a neve? Csak legyen jó. -
Ez eggyátalán nem ígyvan.Ezt azért szajkózza a nép, mert olyannal akar játszani ami konzolon van, de nekünk is megvannnak a nagy neveink, csak természetesnek vesszük őket. -
Hát ha brutál védelem lesz rajta akkor nemtom :D
Csacsogtak valami hogy hasonló lesz mint az AITD 5-ön.De szerintem nem lesz!Én megveszem az tuti. -
Abu85 #104 Vajon a gyér eladási mutatók is megismétlődnek?
-
Háromból :))))
Manapság nem nehéz PC platformon valamit elhozni, a nagy nevek már mind csak konzolra jelennek meg ... -
IGN's PC Best of E3 2008 Awards - Warhead Wins Two Times! -
Nekem 2 konzolom is van, de valahogy a PC jobban vonz. A konzolnak, meg a PCnek is megvan a maga "szépsége". Meg aztán kinek melyik tetszik, mire van pénze, mi kell neki, stb. -
Minden plaformnak van jövője... ha nem lenne, pl a capcom nem adna ki minden platformra játékot... előbb utóbb max 2009 Q1-ig még a gta4 is ki fog jönni pc-re, ha nem, akkor kövezettek meg :D -
van hát, csak a konzolos majmok szerint nincs.
folyton a PC kihalós dumával jön mindegyik, mert van egy konzolja. -
Ja, az PCn elég erős. Bár a konzolok sem panaszkodhatnak ilyen téren, a PS3on kívül minden konzolon van warez.
Ár/teljesítmény arányban a konzol valóban jobb. Viszont a PCn meg talán nagyobb a szabadság a játékok terén. De hát kinek mi tetszik. Szerintem azért még bőven van jövője a PCnek játék téren és nem fog az csak úgy eltűnni. -
Na épp ezaz... már minden 2.-ik háztartásban van internet... jó statisztika a pc fejlesztőknke, ill jó ok... [spoiler]csak ott a wrz[/b] -
Szerintem meg van. Hidd el, mindig is lesznek játékok PCre. -
Rodman6 #95 Engem már nem érdekel a gépigénye sem. Nem gondoltam hogy egyszer a PC ellen fogok beszélni, de ha nem azon kell izgulni hogy fut-e rendesen valami játék pc-n, akkor azon hogy megjelenik-é PC-re. Ez biztosan megjelenik de csak emiatt nem fogok negyedszerre is százezreket költeni számítógépre. Veszek konzolt és ámen. Nincs jövőjük a PC-játékoknak. Évente 2-3 nagy név jelenik meg, ezt pedig bírja az ember pénztárcája eredeti konzol verzióban is. -
Ebből is lesz special edition? -
Unatkoztam:D és pont kéznél volt... más topikokba is bigyesztettem diszdobozos megjelenést -
Akkor mégis mért raktad be? -
Biztos vagyok benne, h már mindenki tudja, h fog kinézni a tokja, mikor megjelenik: