Dracula origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
A fejlesztõk tudják behelyezni a nyersanyagot a játék állományába - nem adták ki a kezükbõl az eljárást.
A master DVD meg azért van a kezemben, mert ugye én fordítottam s most én tesztelhetem is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nagyon gazdag lehetsz, ha a fordítást elhalasztják, mert nincs rá pénz, mert akkor nem kevés lehet. 😊
Nemrég kaptam meg a béta master anyagot.
Döbbenetesen szuper a dolog: bármelyik fejezetet duplaklikkel indíthatom, a fordított szöveg azonnal ellenõrizhetõ.
Nem tudom ki csinálta, de mindegy. Ha nem te, akkor miért nem azt mondtad.
Ha 1 oldalt csináltál te, akkor gondolom a másik 2 mondatot a többi jóképességû. Akkor nem te miattad van.
Hagyjuk ezt légyszi!
Azért mert részt vettem 1(!) olyan fordításban, ami sokat csúszott, már azt feltételezed, hogy én ezt rendszerben csinálom. EZ elõítélet. Ráadásul nem is miattam csúszott.
Na mindegy, csak ennyit szerettem volna.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Hát ott már messze nem errõl van szó, hogy elõítélet, de hagyjuk, én lekakeszolom a Bioshock magyarítást.
Ehhez semmi közöm.
Sajnálom, hogy elõítéletes vagy másokkal szemben.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Elárulom:
- excel dokumentumokban és psd képfájlokban kaptam meg a nyersanyagot
- megkaptam az angol kiadványt, és játszom a játékkal
Maximalista vagyok, így a Bram Stoker-regény képi világának megfelelõen fordítok.
Ha igen - már meg ne sértõdj - de akkor remélem ehhez nincs semmi közöd még véletlenül se! (De ami a BioShock-al megy az nagyon gáz!)
iránytûs széf: mindegyik jó irányban áll, mégsem nyílik ki
(bár a naplóban megvan akét bejegyzés, a két lyukas papír még a tárgylistában van)
Kösz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fakanál a konyhában van, a sétapálca a földszinten az esernyõk között!Ha már igy se találod akkor nem tudok segíteni!<#bee1>#bee1><#bee1>#bee1>

Tudsz abba nsegíteni hogyan rakhatok be ide képet?
N I N C S rúd! Az eddigi segítségeket azért köszönöm!!
Én ott akadtam el, amikor Cairóban ki kell nyitni egy ajtót, és golyók vannak rajta.

Olvasgattam a hozzászólásokat, és nem találtam a mérleges temetõs feladat megoldását. kb 20féleképpen számoltam, és szerintem én vagyok a gyökér, de nem volt jó semelyik!
Mennyi sújt kell odarakni?
Köszi