Dracula origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Hát azt még kibírjuk! 😊

IMYke2.0.0.0
Hát, szerintem november vége... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nagykispeter
Fuhh,akkor így mikor lesz a boltokba!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

IMYke2.0.0.0
Valamit félreértesz 😊
A fejlesztõk tudják behelyezni a nyersanyagot a játék állományába - nem adták ki a kezükbõl az eljárást.
A master DVD meg azért van a kezemben, mert ugye én fordítottam s most én tesztelhetem is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
Hurrá! Mi köze a fejlesztõknek ahhoz, hogy a magyar kiadó elkészíti e a megengedett honosítást, vagy sem?

Nagyon gazdag lehetsz, ha a fordítást elhalasztják, mert nincs rá pénz, mert akkor nem kevés lehet. 😊

IMYke2.0.0.0
Biztos infó: a megjelenés csúszik. A Fejlesztõk egy másik projekttel foglalkoztak, és nem inplantálták a végleges honosítást.
Nemrég kaptam meg a béta master anyagot.
Döbbenetesen szuper a dolog: bármelyik fejezetet duplaklikkel indíthatom, a fordított szöveg azonnal ellenõrizhetõ.

nagykispeter
Én csak a Runaway megjelenésrõl gondolom ,na meg persze a Sherlock is hasonlóan jött ki annak idején.Mindkettõ jó hosszú idõt csúszott,de az a lényeg hogy kijön és magyarul.

kirol
OFF
Nem tudom ki csinálta, de mindegy. Ha nem te, akkor miért nem azt mondtad.
Ha 1 oldalt csináltál te, akkor gondolom a másik 2 mondatot a többi jóképességû. Akkor nem te miattad van.

Hagyjuk ezt légyszi!

Evin
OFF
Azért mert részt vettem 1(!) olyan fordításban, ami sokat csúszott, már azt feltételezed, hogy én ezt rendszerben csinálom. EZ elõítélet. Ráadásul nem is miattam csúszott.
Na mindegy, csak ennyit szerettem volna.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

kirol
Megnyugodtam.
Hát ott már messze nem errõl van szó, hogy elõítélet, de hagyjuk, én lekakeszolom a Bioshock magyarítást.

Evin
Remélem, hogy én vagyok az egyetlen is.
Ehhez semmi közöm.
Sajnálom, hogy elõítéletes vagy másokkal szemben.

IMYke2.0.0.0
Én azt nem tudom, mindenestre nekem augusztus elsõ hetére kell végeznem az anyag fordításával - és az meg is lesz.

Elárulom:
- excel dokumentumokban és psd képfájlokban kaptam meg a nyersanyagot
- megkaptam az angol kiadványt, és játszom a játékkal
Maximalista vagyok, így a Bram Stoker-regény képi világának megfelelõen fordítok.

kirol
Te az az Evin vagy, akinek a BioShoch néphülyítõ honosításához is van köze?

Ha igen - már meg ne sértõdj - de akkor remélem ehhez nincs semmi közöd még véletlenül se! (De ami a BioShock-al megy az nagyon gáz!)

nagykispeter
Hát ez tényleg nagyon jó,de szerintem lesz az karácsony környéke is mire a polcokra kerül!

Evin
Így van.

kirol
Az szuper! Te csinálod?

IMYke2.0.0.0
Hamarosan - 1 hónap talán - és elérhetõ lesz magyarul is a játék...

üdv, légyszíves segítsetek:
iránytûs széf: mindegyik jó irányban áll, mégsem nyílik ki
(bár a naplóban megvan akét bejegyzés, a két lyukas papír még a tárgylistában van)
Kösz

Sziasztok.Kéne egy kis segítség, megakadtam Kairóban a piactéren. Már voltam a múzeumben és összeszedtem mindent amit kelett,de nem tudom hogyan tovább.Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.<#falbav>
Most játszottam végig. Szerintem nagyon jó játék. A sztori nagyon jó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Várom a második részt.

nah én végeztem,mondjuk magyar végigjátszási segitség nélkül nem ment volna😊,de sikerült.sok sikert mindenkinek aki játszik még!
nagynehezen megvan ez volt a legrosszabb
a drakula képregényt hiába forditottam le nem értem,vki tudna segiteni?
Szivesen,sok sikert!!Én is csak ugy jöttem rá hogy elmentem a játékban odáig!
Szia!! Istenem sikerült végre! Képzeld legalább 100000000 elmentem a sétapálca mellett. Húú most megcsináltam a kulcsot ki is nyílt a fal. Nagyon köszönöm a segítséged!!! Majd írok hogy hohy haladok!
bocs nem azokat a szájlikat akartam,hanem ezeket<#kacsint><#whatever>
Na hali eljutottam odáig és ha minden olyan dolgot összeszedtél ahol megjelent a kéz(segit a space)akkor nálad kell hogy legyen a nyél!
A fakanál a konyhában van, a sétapálca a földszinten az esernyõk között!Ha már igy se találod akkor nem tudok segíteni!<#bee1><#bee1>
Vagy a sétapálca?
Hali! a fakanalad meg van még?
Na itt a kép: a vonalzó alatt és rövid sötétbarna botocskák felett van a nyél, neked nincs ott? Ha újra oda jutok majd jelentkezem,addig ha nincs probáld kombinálni az eszköztáradban lévõ dolgokat.
A kulcs késõbb kell!
Tudsz abba nsegíteni hogyan rakhatok be ide képet?
Keti007! Kimentem a temetõbe, ott már semmi nem volt. Visszamentem a koporsón át a házba ott a pincében csak a satuval kell eljáccadozni. Fent a házban a földszinten megcsinálnam a kirakóst a szobában, van egy kulcsom is. Felfelé menet a gyertyát letörtem kinyitottam ott valamit az is megvan. Majd elmentem az emeletre ott felvettem pár tárgyat, mwgvan minden, a fenti az nem kirakós csak segítség az alsó megoldásához! A satunál nemtok semmit csinálni, mert nincs nyél, a kulcs segítségével sem tudom kinyitni egyik ajtót se a kettõbõl. Na most hogy tovább? Amúgy minek a kulcs ha nem jó egyik ajtóhoz sem?
Koj nézzél szét a házban hátha elmaradt valami,vagy esetleg kombinálni kell valamit az eszköztárban
Na jó elegem lett ebbõl! LETÖRLÖM EZT A JÁTÉKOT!! A VONALZÓ ALATT
N I N C S rúd! Az eddigi segítségeket azért köszönöm!!
ezzel én is szoptam,nekem is tesóm segitett a forditásban,itt a végigjátszás angolul http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcDd/draculaorigin.htm
Sziasztok!
Én ott akadtam el, amikor Cairóban ki kell nyitni egy ajtót, és golyók vannak rajta.
SatoshiT! Azt hiszem a fenti 10-est kell csak lehúzi, a többit hagyd békén!
Szia! Nem megy! A vonalzó alatt nincs rúd!!
megcsináltam a kulcsot a titkos ajtóhoz,kilyukasztottam a papírokat,eltekertem azokat a gombokat,de nem történik semmi.azt se mondja hogy jó,azt se hogy rossz.és már nem tudok mit csinálni.segítsen valaki.
Sziasztok!

Olvasgattam a hozzászólásokat, és nem találtam a mérleges temetõs feladat megoldását. kb 20féleképpen számoltam, és szerintem én vagyok a gyökér, de nem volt jó semelyik!

Mennyi sújt kell odarakni?

Köszi

A vonalzó alatt van egy világosbarna hosszú rud,vagy bot az lesz a nyél!
bocsi de nem akarja a képet be tenni
A nyél pirossal be van karikázva:
És hol a fa a satunál készült kulcshoz?
Megvan a Kulcs!!! Most hogy tovább még mindig nincs meg a nyél?!!
Hogy kell megoldani a képletet a falon ha már megvan a kilyukasztott papír, és fel is jegyezte a betûket?
És hol a bot?
GodGamer nézd meg a festményeket a falon, és asszem elötte a kriptába is be kell menni.Ha igy sem megy akkor nem tudom.
A vonalzó alatti boto kell elvágni .ha jól emlékszem 5 cm.