305
-
#265 Már csak a kiadótól függ. [576.hu] -
Zaladár #264 És mikor? -
#263 Nincs magyarítás,eredeti játék lesz magyarul. -
mariann84 #262 van magyarítás? vagy mikor lesz kész?
-
#261 Szívesen "kiszivárogtatnám" a master DVD-t, de akkor végképp elvágnám magam GMiki-nél, akitől a hivatalos fordítási megbízásokat kapom... :)( -
#260 Amit most csináltál az vérlázító!!! -
#259 Pedig ez az!
Sőt egyenest bűncselekmény!
Azért köszi,és már nagyon várom! -
#258 Értelemszerűen: nem Photoshop-machinált képek, hanem a magyar verzióból vannak. -
#257 Nem hergelésnek / idegesítésnek szánom: magyar képek
Csak néhány kép a játékból... -
#256 Hát azt hittem ahhoz képest fog még csúszni!
Így még jó! -
#255 Hát azt még kibírjuk! :) -
#254 Hát, szerintem november vége... :( -
#253 Fuhh,akkor így mikor lesz a boltokba! -
#252 Valamit félreértesz :)
A fejlesztők tudják behelyezni a nyersanyagot a játék állományába - nem adták ki a kezükből az eljárást.
A master DVD meg azért van a kezemben, mert ugye én fordítottam s most én tesztelhetem is.
-
#251 Hurrá! Mi köze a fejlesztőknek ahhoz, hogy a magyar kiadó elkészíti e a megengedett honosítást, vagy sem?
Nagyon gazdag lehetsz, ha a fordítást elhalasztják, mert nincs rá pénz, mert akkor nem kevés lehet. :) -
#250 Biztos infó: a megjelenés csúszik. A Fejlesztők egy másik projekttel foglalkoztak, és nem inplantálták a végleges honosítást.
Nemrég kaptam meg a béta master anyagot.
Döbbenetesen szuper a dolog: bármelyik fejezetet duplaklikkel indíthatom, a fordított szöveg azonnal ellenőrizhető.
-
#249 Én csak a Runaway megjelenésről gondolom ,na meg persze a Sherlock is hasonlóan jött ki annak idején.Mindkettő jó hosszú időt csúszott,de az a lényeg hogy kijön és magyarul.
-
#248 OFF
Nem tudom ki csinálta, de mindegy. Ha nem te, akkor miért nem azt mondtad.
Ha 1 oldalt csináltál te, akkor gondolom a másik 2 mondatot a többi jóképességű. Akkor nem te miattad van.
Hagyjuk ezt légyszi! -
#247 OFF
Azért mert részt vettem 1(!) olyan fordításban, ami sokat csúszott, már azt feltételezed, hogy én ezt rendszerben csinálom. EZ előítélet. Ráadásul nem is miattam csúszott.
Na mindegy, csak ennyit szerettem volna. -
#246 Megnyugodtam.
Hát ott már messze nem erről van szó, hogy előítélet, de hagyjuk, én lekakeszolom a Bioshock magyarítást. -
#245 Remélem, hogy én vagyok az egyetlen is.
Ehhez semmi közöm.
Sajnálom, hogy előítéletes vagy másokkal szemben. -
#244 Én azt nem tudom, mindenestre nekem augusztus első hetére kell végeznem az anyag fordításával - és az meg is lesz.
Elárulom:
- excel dokumentumokban és psd képfájlokban kaptam meg a nyersanyagot
- megkaptam az angol kiadványt, és játszom a játékkal [igen, minden lehetséges választ és rejtvényt megoldok]
Maximalista vagyok, így a Bram Stoker-regény képi világának megfelelően fordítok.
-
#243 Te az az Evin vagy, akinek a BioShoch néphülyítő honosításához is van köze?
Ha igen - már meg ne sértődj - de akkor remélem ehhez nincs semmi közöd még véletlenül se! (De ami a BioShock-al megy az nagyon gáz!) -
#242 Hát ez tényleg nagyon jó,de szerintem lesz az karácsony környéke is mire a polcokra kerül! -
#241 Így van. -
#240 Az szuper! Te csinálod? -
#239 Hamarosan - 1 hónap talán - és elérhető lesz magyarul is a játék... -
lurdyhaz #238 üdv, légyszíves segítsetek:
iránytűs széf: mindegyik jó irányban áll, mégsem nyílik ki
(bár a naplóban megvan akét bejegyzés, a két lyukas papír még a tárgylistában van)
Kösz
-
Aqvamaya #237 Sziasztok.Kéne egy kis segítség, megakadtam Kairóban a piactéren. Már voltam a múzeumben és összeszedtem mindent amit kelett,de nem tudom hogyan tovább.Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném. -
akii #236 Most játszottam végig. Szerintem nagyon jó játék. A sztori nagyon jó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Várom a második részt.
-
Pentek13 #235 nah én végeztem,mondjuk magyar végigjátszási segitség nélkül nem ment volna:),de sikerült.sok sikert mindenkinek aki játszik még! -
Pentek13 #234 nagynehezen megvan ez volt a legrosszabb -
Pentek13 #233 a drakula képregényt hiába forditottam le nem értem,vki tudna segiteni?
-
Keti007 #232 Szivesen,sok sikert!!Én is csak ugy jöttem rá hogy elmentem a játékban odáig! -
koj #231 Szia!! Istenem sikerült végre! Képzeld legalább 100000000 elmentem a sétapálca mellett. Húú most megcsináltam a kulcsot ki is nyílt a fal. Nagyon köszönöm a segítséged!!! Majd írok hogy hohy haladok! -
Keti007 #230 bocs nem azokat a szájlikat akartam,hanem ezeket -
Keti007 #229 Na hali eljutottam odáig és ha minden olyan dolgot összeszedtél ahol megjelent a kéz(segit a space)akkor nálad kell hogy legyen a nyél!
A fakanál a konyhában van, a sétapálca a földszinten az esernyők között!Ha már igy se találod akkor nem tudok segíteni! -
Keti007 #228 Vagy a sétapálca? -
Keti007 #227 Hali! a fakanalad meg van még? -
Keti007 #226 Na itt a kép: a vonalzó alatt és rövid sötétbarna botocskák felett van a nyél, neked nincs ott? Ha újra oda jutok majd jelentkezem,addig ha nincs probáld kombinálni az eszköztáradban lévő dolgokat.