Dracula origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
most vagy ennyire rövid a játék, vagy te vagy ennyire betegesen megszállott már bocs! 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ne mondd hogy végigjátszottad? 😊
én elakadtam cairo végén lenn ahol a krokodil
meg a csónak van, nem tudok mit csinálni a köddel. 😊
zzeN
sikerült végigvinnem, szerintem jó lett ez a Dracula-s sztori, csak ajánlani tudom mindenkinek😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Broafka
szerintem az a space az áldás!
nem jöttem volna rá hogy a szóköz az ennyit segít! 😊

ügyi vagy, én kerestem már tegnap is, de nem találtam végigjátszást
zzeN
hohoho micsoda áldás😄 egy kis segítség😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zzeN
de tudod a külsõ háromszögeket is forgatni és ha nyomsz egyet a vámpír fejre, akkor kijön egy szöveg...
de most akkor a kis gyémántoknak belül vagy kívül kell lenniük?

itt írnak arról, csak én nem értem: itt

láttam, de nem lesz egyszerû forgatni a háromszögeket, hogy jól jöjjön ki,egyenlõre még nem jöttem rá a logikájára. 😊
zzeN
na köszi mariann, megi s van, de durva a köv rejtvény, de viszont segítség képpen találsz egy könyvet arról az ördögi körrõl😊

Broafka
hmm, oké, köszi! 😊

broatka, elõbb fel kell feszíteni a vasat egy fém rúddal, amit a kis házban találsz..
egymás után így beállítod és jólesz, de mindjárt agybajt kapok, meg te is ha meglátod milyen rejtvény a következõ.. a drakula szobába, asszem most elmegyek fõzni és d.u. folytatom mert erre rá kell pihenni, bár lehet hogy addigre meg majd te kitalálod 😊
se-e-n-se-n-se n-e-n-s-se-e
Broafka

remélem mûködik
szal ez van...

Broafka
de nem engedi berakni! :S
vagy hogy kell? mingyá megpróbálkozom vele még1X akkor

zzeN
azt értem, az S E E N S E N SE-t kell elsõnek utána a N E E S SE E-t, de az elsõ karikától kezdve?
Broafka: a rács közepénél lesz majd egy kéz ikon, oda kell a lapátos lámpa😄

igen, megvan a széfbõl a kulcs, a tájolás szeirnt ment, szólj ha nem megy, leírom.
(csak a földszinten tudsz tájolni, és elsõ szint kódjával kezded, majd a második szint kódja következik, az egymás mellett lévõ betûk pedig észak-nyugatot jelentenek,tehát 2 betû egy jellé olvad.. érted?: )
zzeN
na kinyílt a titkos ajtó, bent meg megint kéne vmi h megbuheráljam azt a falon lévõ izét😊, most meg jöhetnek a forgatós témák

zzeN
jaja, de amit ezelõtt írtál h az égtájak lehetnek, akkor úgy kell lent h a S E E N S E N S E, h beállítod h a megfelelõ irányt, és még felül is van 1, ott is beállítod és lehet h kész is lesz, megpróbálom

Broafka:
bekell rakni a rácson lapátostul😊

Broafka
egy kérdés: a temetõnél...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
már megvan a lámpás, meg is gyújtottam, ráraktam a lapátra, odamentem ahhoz a mausoleumhoz ami kell nekem, és még mindig azt mondja hogy kell neki valami mert nagyon sötét van és egészen belülre kell a lámpás

csak annyi a kérdésem, hogy kell még valami vagy ez valami hiba lenne?
bár mindenki ugyanezt használja, szóval biztos kell, de már körbe jártam az egész temetõt, mnid1, ne mondjátok meg hogy mi, csak az hogy kell e valami még (magam akarok rájönni)
köszi

megvan, a vastag ,világos fából vágj bele kb 5centis éket
igen, vmi ék hiányzik, én is kész agyok a pálcikákkal, de látod ott a tartófán, középen van vmi kis lyuk.
zzeN
10, 8, 12 és 5 cm-eseknek kell lenniük...de 1 vmit nem értek, a kis fapálcikákat leszabtam, beraktam felülre, lecsiszoltam, a szegeket bele ütöttem és mégse jó még vmi

figyi, sejtem mi lehet ez a két kódolt szó. mindkettõben s e n betûk vannak, south, east, north, iránytû szerint, csak tudni kéne milyen sorrendbe, és föl, le jobbra,balra lehet majd ez alapján állítani a kis tekerõket, nem?
nah, megyek megnéztem én is a satut 😊
zzeN
make a key, szóval csinálni kéne vmibõl, lehet h a fa piszkálókból vagy a szegekbõl:S
aha a satupadba kell vhogy méretve szabva megcsinálni

igen, 1 perce jöttem rá épp, csak most hogyan tovább. megadott centi méretû akármiket kéne dugdosni a titkos ajtóba, kulcs gyanánt, csak mit?
zzeN
nagyon szépen köszönöm😊
vhol találtam egy csomó papírt, azt ráraktam az elsõ és 2. emeleten található képekre a lyukakhoz és úgy kilyukasztotta.
azokat meg mindkét képre, és 2 szót lejegyzetelt

most h megvan ez a leméregetõs cucc, kulcsot is kell csinálni, szerintem a pincében lévõ satuban kéne csinálni vhogy:S

zzen, tovább tudtál menni? látom a bevágott screenshot alapján még nem tetted össze a fakanalat, centit és a köteg zsinórt, ezzel kell lemérni az 1 és 2 emelet közti titkos ajtónál a kulcs lyukakat, elõtte le kell verni a falról a gyertyákat. honnan van olyan kódolt leveled?
zzeN
de h most mit kell csinálni...kezd nehezedni
a lépcsõnél a fogóval leszedtem a a gyertyatartót, a lyukakba kell vmi kulcs féleség, a tekergetõs képnél se tudom mit kéne csinálni, a fenti ajtón nem tudok bemenni, totál kész<#shakehead>

Sir Quno Jedi
Jah bocs, elírtam, igen a space-ra csinálja itt. (másik gémben van s)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zzeN
space-el csinálja nekem, nem az S-el

hol tudod beállítani hogy mutassa a hotspotokat? nekem nincs ilyen lehetõség az options-ben, és semmit nem sinál az S-re. bizti ebben a játékban van ez? 😄
zzeN
hát télleg nem rongynak néz ki, de fémhálóval legyet vagy szúnyogot fogni se semmi😄

nem is tudtam h S-el a hotspotokat mutatja, thx😄

jajj, én azokat légynek néztem.. 😊 a fekete meg rongy? azt hittem fém háló. 😊
Sir Quno Jedi
Ugye ha nyomkodjátok az "S" gombot, akkor megmutatja a hotspotokat! Ez igen nagy segítség tud lenni néha...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zzeN
ahol bejössz a temetõbe, oda van írva h rest in peace és ott a vázában, az ahhoz szükséges rongyot pedig a sírásó fickó mellett találod meg, csak menjél 1-et balra, és bal alsó sarokba lesz egy nagy kereszt, azon lesz rajta

befõttes üveg van, fakanál is, de hol vannak szúnyogok?? sehol se találkoztam olyannal..
de megyek és megnézem, biztos visszább van.
zzeN
ott kell felvenni a fakanalat meg még 1-2 dolgot(már pontosan nem emlékszek:S) és ezelõtt "fogtál" szúnyogokat, na azt bele kell tenni egy befõttes üvegbe és odagurítani neki

Sir Quno Jedi
pók, béka, kígyó, farkas a ló elõtt, farkas a ló alatt és farkas a pók alatt ha emlékeim nem csalnak

én ott akadtam el, hogy vmi hapi a titkos folyosóról nyíló szobában a földön négykézláb bogarakat eszik és elvileg csendben kéne vmit csinálnom, de ütletem sincs. Zzen? tudsz segíteni? úgy látom te már messzebb vagy.
briksz, nem az alapján kell választani, melyik tûnik démoninak, hanem az angol szöveg melyik állatokat sorolja fel, van alul egy idézet, rá kell kattintani, amúgy a pók, a béka,a kígyó és a farkasok (vigyázat ez utóbbi nem összekverendõ a kutyákkal, amiknek nyakörve van...)
zzeN
ja, nem tom mi köze hozzá, de amikor indítod a gamet akkor is kiírja😊

Eagle16
Nálatok is fel akarja telepíteni az Ageia PhysX-et? Ez valami vicc? 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

zzeN
ez pontosan hol van?még a manorban?

csináltam pár shotot ahol épp tartok:

ennyi cuccom van, nem tom h hiányzik-e még vmi

a lépcsõnél lévõ titkos rekeszt vagy mit nem tom kinyitni, egy nõ szobájában az egyik képen lehet tekergetni, más nincs:S

Nekem is segíthetne vki. A szobornál ahol az állatokban lakozó démont kell megtalálni. Egyszerûen nem tudom megtalálni melyik állat démon. Elég sok kombináció van. Egyszerûen ránézésre nekem majEnem mindegyik démoni lélekkel van felvértezve 😊. Plz help.
A démonoknak serleget állítsd a szegényeknek meg cseppet. (a démonok a vérét isszák, a szegények meg siratják).
zzeN
na a köv. nehézség, h mit kell az angyalnál csinálni?ott vannak a figuráknál homokóra vagy esõ csap jelek, de h mi a helyes kombó?h jöjjek rá ha nincs semmi kiinduló pont...

szerk:mégis van:When the saint sacrifies himself to redeem our sins, the demons drink his blood, and the pure cry on him.

ok, megvan
nah, új játékot kezdtem.. de hova kell beírnom a kódot, nincs sehol számkódos beíró... egy lakatot látok, de csak azt mondja closed...
most meg nem mûúködik a ceruza, nem enged összekötni semmit semmivel, marha jó, mi ez ? bug? 😞