305
  • jujugo
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Mostmár tökéletesen működik. :)
  • jujugo
    Hmm... Köszönöm a tanácsodat, próbálkozom és az eredményt azonnal közlöm:)
  • apasaky
    Hm-Hm nem jutok ki ebből a szobából.:(
    Összekötöttem a ceruzával az ujságokban felmerülő neveket szép sorban...de semmi.HELP!
  • Vergherizoik
    Nekem is 9200-radeonom van, és ugyan ezek voltak a problémáim! Telepítgesd csak újra az AGIEA-t, én kábé 5ször telepítettem ujra, aztán megnyomtam az optionsban hogy default, és a felbontás felugrott 1280*1024-re, és mikor elíndítottam már a karakterek is látszottak, ugyhogy csak probálkozz:).
  • MerlinW
    Kis logika és angol. Pár szimbólumnak ott a megfejtése mint pl felfele nyíl és N betű az a North, stb. A hiányzókat meg logikusan "mondatba" kell foglalni.

Megfejtés:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

első sor: Weapon with magical powers within seker head.
    második sor: Cursed blood hidden under north altar.
    harmadik sor: Before enter darkness, destroy guard curse be on you forever.
  • ace18
    kairóban a fordításban kérnék segítséget. Hogyan kell lefordítani a szöveget?
  • Talley
    már megvan
  • mariann84
    Talley, te is úgy jártál mint én, csak akkor adja
    be a kódbeütési lehetőséget, ha a kriptáról a
    mohát teljes egészében lekapargattad, amíg a karakter
    fel nem szólal,kapargasd még :))
  • Talley
    A temetőben vagyok és ki szeretném nyitni a lakatot. a kód már megvan, de mindig azt mondja hogy closed, mikor ráklikkelek a lakatra. VAn valami trükkje vagy próbálkozzak hátha jó helyre klikkelek?
  • jujugo
    Már régebbi videókarim van, ATI Radeon 9200
  • hella
    köszi, sikerült!
  • Broafka
    hmm, azt mondja a pap hogy hozz neki szentelt vizet, de mivel nincsen sehol se szentelt vizet, ezért csinálnod kell, a pap elmondása szerint, szerezz neki olyan vizet mit NEM ÉRINTETT A FÖLD, és itt leginkább a földön van a hangsúly (egy kis help: kombinálj)
  • hella
    Kairóban a tevéknél mit kell csinálni? Már felszedtem a vasvillával a fűcsomót vagy mit, de ezután semmi. A tevék gazdája csak kesereg, a pap se mond semmi újat és sehová se lehet menni.
  • MerlinW
    Milyen videokártyád van?
  • jujugo
    Ageia-t újratelepítettem ,semmi változás, a karakterek továbbra sem jelennek meg látható formában:D

Azon gondolkozom, hogy az XP újratelepítése megoldhatná a problémát. A runaway esetében működött...
  • MerlinW
    Ha újratelepíted nem oldasz meg vele semmit:) A forelból is felvetted az iratokat? Nyomj Space-t kijelzi mit tudsz felmarkolni.
  • MerlinW
    Ageia PhysX-et telepítsd újra.
  • shayra
    ez furcsa nekem is ez van meg és semmi baja nem volt.
  • jujugo
    Hello!

Egy torrent oldalról letöltöttem a Dracula Origin RELOADED-ot. Feltelepítettem mindent, amit felkínált majd elindítottam a játékot és néhány HIBÁT diagnosztizáltam. A beállításoknál nem tudom változtatni a 640X480-as felbontást, elfelejti a már elmentett beállításokat. Ezeke még kevésbé zavarnának, de van egy nagyobb GOND is. A játékban egyáltalán nem jelennek meg a szereplők. Csak a szereplők hangját hallom illetve az általuk végzett cselekvést (ld. sírásó a temetőben), de maguk a szereplők láthatatlanok,még Van Helsing is. Szóval nem Van Helsing, azaz nincs. :D

Tudnátok segíteni a probléma megoldásában? Valami gáz lenne a videókártyámmal, vagy mi a szösz???

Előre is köszi,
    Tom
  • shayra
    hello. Lenne egy kérdésem. hogy a játék hova rakja a mentéseket? XD lehet hogy vak vagyok de nem látom. Köszii :) Jó játék bár néhol aztán gondolkodni kell de a végére bele rázódik az ember a játékba.
  • Kriszt020
    igen végig néztem mindent! azt a nagykupac újságot is és mégsincs cerka! :S
    újra rakom a gamet...
  • Broafka
    ha tudsz angolul akkkor menni fog

egy kis help,ha nagyon nem megy:
    szedd össze az összes iratot, fogd a cerkát, és kattintsd végig az összes pontot, egy párnál beszélni fog.
    Az iratokban általában kettő utca vagy közösségi hely szerepel, kösd össze azokkal. (ahol támadott, és amerre menekült a támadó)
  • Sam87
    Az elején hogyan kell pontosan összekötni a helyeket?
  • Broafka
    majd mondja hogy perfect ha jól állítod be, egyébként az nekem se működött, pedig pont úgy cisnáltam ahogy leolvastam a papírral a betűket.

Próbáld meg fordítva beírni, hogy leőbb az első szinten lévő kódot, majd a másodikat, vagy ha úgy nem megy, akkor fordítva
  • hawkie22
    Srácok, hol a széf, amiben a kulcs van? Megvan a SE N S... kód, beállítottam, ahogy kellett, de hol nyílik ki a széf? Vagy azt jelzi valahol? Mert a beállítás biztos, hogy jó lett.
  • Broafka
    u.i.: a Dracula puzzle-t még a végigjátszás leírással sem értettem hogy miért pont azokat kellett kivenni...
  • Broafka
    nah, a játékról egy kis vélemény:

Story, már amennyit értettem és amennyit elolvastam, és amennyit alapból tudok a Dracula storykról jó volt! egy dolgot leszámítva. Jonathan Harker nem hal meg a Dracula storyban, itt miért kellett kicsinálni? értelmetlen volt...

Grafikailag szerintem szép a játék, azzla nincsen semmi gond, a videók szebbek is lehettek volna

A puzzle-ök egész jók, pl a temetőben lévő szobros feladatokat nagyon élveztem. Volt hangulata, ovlt amikor elővettem egy papírt, számoltam, magamban beszéltem, hogy "De hát ez nem lehet, mert azt írja, hogy..." aztán meg "áhh, megvan, ha azt ide, azt meg oda, akkor... ez az, meg lesz ez"
    szóval teljesen beleéltem magam! :)

A legnagyobb hibája a játéknak, és minden ehhez hasonló játéknak, hogy egyszer játszhatós! Egyszer végig viszed, és kész, kerül a polcra (feltéve ha majd lesz hozzá magyar fordítás, akkor majd azzal is átfutom még1X hogy minden világos legyen de amúgy 1 alkalmas)

10-ből 7-es a játék nálam (volt pár idegesítő, és idétlen feladat, + az egysuzerjátszhatóságán bukott meg nálam a pontozással)
  • Broafka
    az egyik szobánál asszem, ahol a zongora van
  • zzeN
    a satunál kell majd megcsinálni a kulcsot...
  • alt23
    segítseg merre van az a feher vastag fa ami kell a kulcshoz?
  • zzeN
    át nézted már a asztalon lévő dokumentumokat?ott keresni kell egy aktát, azt majd lejegyzeteli és nekem utána lett ott a cerka
  • Kriszt020
    üdv!
    ez mért van: hol a piros cerka???
  • Broafka
    nah, én is végig vittem
  • Broafka
    ez a zenés nagyon szemét, fingom sincs hogy jönnek a hangok sorba...
  • Broafka
    ez a hülye játék nem gondol a pasikra!
    Most komolyan, milyen szín az a bézs? :D

nálam ezek a színek léteznek: Fekete, fehér, piros, sárga, narancssárga, kék, lila, rózsaszín, zöld, barna... asszem ennyi, az ilyen hupilila, meg türkisz meg ilyenektől én falra mászom!
  • Broafka
    vágd ketté a fekete phinxet és használd az energia mezőn.
  • zzeN
    ott megkell vizsgálnod a sírt, utána vmék tárgyal meg "elűzöd" azt a szellemet
  • mariann84
    az már megvolt, kiütöttem a hajót, azután nem tudok mit cisnálni
    hogy a hajó lecsúszott oda a lenti barlangba... ír vmi szobrokat
    a földön a végigjátszás, de nekem semmi nincs ott... vmit kihagytam..
  • zzeN
    össz-vissz küszködésekkel együtt volt vagy 4-5 óra, tegnap is egy kicsit nyomtam:)

mariann: asszem van nálad vmi amivel a hajó alatt fadarabot ki tod ütni, azt alápóckolod azzal a hosszú kő oszloppal, utána a szobornál lévő hosszú karó szerűséggel is, utána tudni fogod;)
  • kirol
    Én még ott tartok, hogy letöröltem a ki nem próbált demo-t és felraktam a teljeset. :D