Dracula origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Tud nekem valaki abban segíteni mit kell most csinálnom?!A házban vagyok és már megvan a két kilyukaszotott pairom,de a szót még nem jegyezte fel,ezt hogy tudom elérni vagy mit kell most csinálnom?Elõre is köszi!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Miután összekötötted rá kell kattintani a metszéspontok közepén levõ temetõre.
#100. hsz-ben ott a végigjátszás, ha elakadsz.
[merlinw.org]
Összekötöttem a ceruzával az ujságokban felmerülõ neveket szép sorban...de semmi.HELP!
Megfejtés:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elsõ sor: Weapon with magical powers within seker head.
második sor: Cursed blood hidden under north altar.
harmadik sor: Before enter darkness, destroy guard curse be on you forever.
[merlinw.org]
be a kódbeütési lehetõséget, ha a kriptáról a
mohát teljes egészében lekapargattad, amíg a karakter
fel nem szólal,kapargasd még 😊)
Azon gondolkozom, hogy az XP újratelepítése megoldhatná a problémát. A runaway esetében mûködött...
[merlinw.org]
Egy torrent oldalról letöltöttem a Dracula Origin RELOADED-ot. Feltelepítettem mindent, amit felkínált majd elindítottam a játékot és néhány HIBÁT diagnosztizáltam. A beállításoknál nem tudom változtatni a 640X480-as felbontást, elfelejti a már elmentett beállításokat. Ezeke még kevésbé zavarnának, de van egy nagyobb GOND is. A játékban egyáltalán nem jelennek meg a szereplõk. Csak a szereplõk hangját hallom illetve az általuk végzett cselekvést (ld. sírásó a temetõben), de maguk a szereplõk láthatatlanok,még Van Helsing is. Szóval nem Van Helsing, azaz nincs. 😄
Tudnátok segíteni a probléma megoldásában? Valami gáz lenne a videókártyámmal, vagy mi a szösz???
Elõre is köszi,
Tom
újra rakom a gamet...
egy kis help,ha nagyon nem megy:
szedd össze az összes iratot, fogd a cerkát, és kattintsd végig az összes pontot, egy párnál beszélni fog.
Az iratokban általában kettõ utca vagy közösségi hely szerepel, kösd össze azokkal. (ahol támadott, és amerre menekült a támadó)
Próbáld meg fordítva beírni, hogy leõbb az elsõ szinten lévõ kódot, majd a másodikat, vagy ha úgy nem megy, akkor fordítva
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Story, már amennyit értettem és amennyit elolvastam, és amennyit alapból tudok a Dracula storykról jó volt! egy dolgot leszámítva. Jonathan Harker nem hal meg a Dracula storyban, itt miért kellett kicsinálni? értelmetlen volt...
Grafikailag szerintem szép a játék, azzla nincsen semmi gond, a videók szebbek is lehettek volna
A puzzle-ök egész jók, pl a temetõben lévõ szobros feladatokat nagyon élveztem. Volt hangulata, ovlt amikor elõvettem egy papírt, számoltam, magamban beszéltem, hogy "De hát ez nem lehet, mert azt írja, hogy..." aztán meg "áhh, megvan, ha azt ide, azt meg oda, akkor... ez az, meg lesz ez"
szóval teljesen beleéltem magam! 😊
A legnagyobb hibája a játéknak, és minden ehhez hasonló játéknak, hogy egyszer játszhatós! Egyszer végig viszed, és kész, kerül a polcra (feltéve ha majd lesz hozzá magyar fordítás, akkor majd azzal is átfutom még1X hogy minden világos legyen de amúgy 1 alkalmas)
10-bõl 7-es a játék nálam (volt pár idegesítõ, és idétlen feladat, + az egysuzerjátszhatóságán bukott meg nálam a pontozással)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Most komolyan, milyen szín az a bézs? 😄
nálam ezek a színek léteznek: Fekete, fehér, piros, sárga, narancssárga, kék, lila, rózsaszín, zöld, barna... asszem ennyi, az ilyen hupilila, meg türkisz meg ilyenektõl én falra mászom!
hogy a hajó lecsúszott oda a lenti barlangba... ír vmi szobrokat
a földön a végigjátszás, de nekem semmi nincs ott... vmit kihagytam..
mariann: asszem van nálad vmi amivel a hajó alatt fadarabot ki tod ütni, azt alápóckolod azzal a hosszú kõ oszloppal, utána a szobornál lévõ hosszú karó szerûséggel is, utána tudni fogod😉