305
  • koj
    Köszönöm a segítséget!!
  • Broafka
    katt a végén a metszéspontra
  • koj
    Sikerült összekötnöm de nem történik semmi! Mit kell csinálni?
  • koj
    Milyen sorrendben jönnek az utcák? Hogy kell őket összekötni?
  • Broafka
    #100 hsz
  • koj
    Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy az első pályán miután megvannak a dokumentumok, a térképen megvan a ceruza, akkor mit kell csinálni?
    Mert nem enged ki az ajtón se! Segítséget köszönöm!
  • Raven21
    Én az első sztobábol (ahonnan kezdek) sem tudok kijönni.
  • Evin
    Jelenleg nem megoldható. Egy korábbi Sherlock Holmes játék motorját használja, ami magyarul jelent meg, szóval van rá esély, hogy ez is így fog, de hivatalos infó nincs róla.
  • Raven21
    Van magyarosítás?
  • baranykutya
    a puzzle leirasa itt van ezen az oldalon...http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcDd/draculaorigin.htm
  • baranykutya
    VALAKI TUDJA MI A SZÉF KODJA MERT AMIT A PAPIRON ÁTT OLVASOK AZ NEM JO.
  • Keti007
    Drakula kastélyában a cripta elötti falon van az a puzzle,hogy meg megcsinálni?
  • baranykutya
    A démonoknak serleget állítsd a szegényeknek meg cseppet. (a démonok a vérét isszák, a szegények meg siratják).
  • Keti007
    Hali!A kripta elötti kirakot hogy kell megcsinálni?
  • Keti007
    Bocsi de már nem emlékszem rá mit kell csinálni.nem kell öket kinyirni,majd a köv pályán kellenek.Probálgas mindent végig,esetleg kell e még valahová tenni valamit,vagy összekell rakni valamit.itt én is sokat szenvedtem,sőt van amikor össze kell rakni valamit elsőre nem csinálja meg
  • baranykutya
    kösszi szépen. értem hogy a legyeket ki kell nyirni de hogy
  • Keti007
    Ajánlom figyelmedbe a #100,ott van egy link a végigjátszáshoz,ami igaz hogy angol,de el lehet rajta menni,én pl nem tudok angolul de már a vége felé járok a játéknak!
  • baranykutya
    bementem a maluzoleumba felvetem a könyvet és tovább nem csinál semit mitt kell még a temetöben csinálni
  • baranykutya
    mar megvan
  • baranykutya
    a temetöben mit kell még csinálni már szétfeszitetem a rácsot és betetem a lápát a lapátal meg összeszedtem a legyeket is de megakadtam
  • baranykutya
    kösszi
  • Keti007
    Hali! A kód:9698
  • baranykutya
    valaki tudna segiteni a temetöben a lakatnak mi a kodja
  • Broafka
    ha jól emlékszem, lehet csinálni egy fáklyát és akkor azzal ellehet üldözni a patkányokat, de asszem ha megcsinálod a fáklyát először meg kell "kűzdened" egy őrült pappal!
  • Broafka
    átfogom csinálni ezt a logót, mindenki T-nek nézi! :D
    Broafka! nem Broatka :P
    Mint Broáfka Ottokár! :P
  • Keti007
    Mit kell csinálni a pincében azzal amit kifolyattunk és a patkányokkal,és hogy jutunk át az ajtón,mert amit kulcsot találtam az nem nyitja.Előre is köszi!
  • ace18
    köszi broatka
  • Broafka
    nah attól én kiakadtam, mert fingom sincs a hangokról a zongorán, ajánlom figyelmedbe a #100 hsz-t
  • ace18
    mit kell csinálni a dolgozó szobában a kémiai labornál? aki tud segítsen.
  • Keti007
    Sikerült nagy nehezen.
  • Keti007
    Na jó most meg azt ne mtalálom havá való ez a kulcs!Help!
  • Keti007
    Köszi,meg van,és a kulcs is
  • zzeN
    mind2 képen ahol kilyukasztottad a papírokat, oda rá kell rakni a kilyukasztott papír vmelyikét és a szavakhoz vidd és utána feljegyzi a betűket
  • Keti007
    Sziaztok!
    Tud nekem valaki abban segíteni mit kell most csinálnom?!A házban vagyok és már megvan a két kilyukaszotott pairom,de a szót még nem jegyezte fel,ezt hogy tudom elérni vagy mit kell most csinálnom?Előre is köszi!
  • Broafka
    a kard aranynak számít!
  • ace18
    A temlomban hogyan kéne kimérnem a megfelelő mennyiségű aranyat? Aki tud segítsen.
  • apasaky
    köcce
  • MerlinW
    nincsmit
  • ace18
    köszi Merlin sokat segítettél. De tényleg.
  • MerlinW

Miután összekötötted rá kell kattintani a metszéspontok közepén levő temetőre.

#100. hsz-ben ott a végigjátszás, ha elakadsz.