305
-
koj #185 Köszönöm a segítséget!! -
#184 katt a végén a metszéspontra -
koj #183 Sikerült összekötnöm de nem történik semmi! Mit kell csinálni? -
koj #182 Milyen sorrendben jönnek az utcák? Hogy kell őket összekötni? -
#181 #100 hsz -
koj #180 Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy az első pályán miután megvannak a dokumentumok, a térképen megvan a ceruza, akkor mit kell csinálni?
Mert nem enged ki az ajtón se! Segítséget köszönöm! -
Raven21 #179 Én az első sztobábol (ahonnan kezdek) sem tudok kijönni.
-
#178 Jelenleg nem megoldható. Egy korábbi Sherlock Holmes játék motorját használja, ami magyarul jelent meg, szóval van rá esély, hogy ez is így fog, de hivatalos infó nincs róla. -
Raven21 #177 Van magyarosítás?
-
baranykutya #176 a puzzle leirasa itt van ezen az oldalon...http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcDd/draculaorigin.htm -
baranykutya #175 VALAKI TUDJA MI A SZÉF KODJA MERT AMIT A PAPIRON ÁTT OLVASOK AZ NEM JO. -
Keti007 #174 Drakula kastélyában a cripta elötti falon van az a puzzle,hogy meg megcsinálni? -
baranykutya #173 A démonoknak serleget állítsd a szegényeknek meg cseppet. (a démonok a vérét isszák, a szegények meg siratják). -
Keti007 #172 Hali!A kripta elötti kirakot hogy kell megcsinálni? -
Keti007 #171 Bocsi de már nem emlékszem rá mit kell csinálni.nem kell öket kinyirni,majd a köv pályán kellenek.Probálgas mindent végig,esetleg kell e még valahová tenni valamit,vagy összekell rakni valamit.itt én is sokat szenvedtem,sőt van amikor össze kell rakni valamit elsőre nem csinálja meg
-
baranykutya #170 kösszi szépen. értem hogy a legyeket ki kell nyirni de hogy -
Keti007 #169 Ajánlom figyelmedbe a #100,ott van egy link a végigjátszáshoz,ami igaz hogy angol,de el lehet rajta menni,én pl nem tudok angolul de már a vége felé járok a játéknak! -
baranykutya #168 bementem a maluzoleumba felvetem a könyvet és tovább nem csinál semit mitt kell még a temetöben csinálni -
baranykutya #167 mar megvan
-
baranykutya #166 a temetöben mit kell még csinálni már szétfeszitetem a rácsot és betetem a lápát a lapátal meg összeszedtem a legyeket is de megakadtam -
baranykutya #165 kösszi
-
Keti007 #164 Hali! A kód:9698 -
baranykutya #163 valaki tudna segiteni a temetöben a lakatnak mi a kodja -
#162 ha jól emlékszem, lehet csinálni egy fáklyát és akkor azzal ellehet üldözni a patkányokat, de asszem ha megcsinálod a fáklyát először meg kell "kűzdened" egy őrült pappal! -
#161 átfogom csinálni ezt a logót, mindenki T-nek nézi! :D
Broafka! nem Broatka :P
Mint Broáfka Ottokár! :P -
Keti007 #160 Mit kell csinálni a pincében azzal amit kifolyattunk és a patkányokkal,és hogy jutunk át az ajtón,mert amit kulcsot találtam az nem nyitja.Előre is köszi! -
ace18 #159 köszi broatka -
#158 nah attól én kiakadtam, mert fingom sincs a hangokról a zongorán, ajánlom figyelmedbe a #100 hsz-t -
ace18 #157 mit kell csinálni a dolgozó szobában a kémiai labornál? aki tud segítsen. -
Keti007 #156 Sikerült nagy nehezen. -
Keti007 #155 Na jó most meg azt ne mtalálom havá való ez a kulcs!Help! -
Keti007 #154 Köszi,meg van,és a kulcs is -
#153 mind2 képen ahol kilyukasztottad a papírokat, oda rá kell rakni a kilyukasztott papír vmelyikét és a szavakhoz vidd és utána feljegyzi a betűket -
Keti007 #152 Sziaztok!
Tud nekem valaki abban segíteni mit kell most csinálnom?!A házban vagyok és már megvan a két kilyukaszotott pairom,de a szót még nem jegyezte fel,ezt hogy tudom elérni vagy mit kell most csinálnom?Előre is köszi! -
#151 a kard aranynak számít! -
ace18 #150 A temlomban hogyan kéne kimérnem a megfelelő mennyiségű aranyat? Aki tud segítsen. -
apasaky #149 köcce -
#148 nincsmit -
ace18 #147 köszi Merlin sokat segítettél. De tényleg. -
Miután összekötötted rá kell kattintani a metszéspontok közepén levő temetőre.
#100. hsz-ben ott a végigjátszás, ha elakadsz.