Dracula origin

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

=O =O =O.... VÉGIG VITTEM DE NEM ÉRTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!<#wow1><#wow3><#falbav><#falbav>

Valaki magyarázza el nekem hogy most mi történik a végén.... bemegyek megölni Drakula bácsit, aztán egy video ahol (NEM AKAROM LELÕNI A FÕ POÉNT!!!) de "TUDJUK KI" életben van......

MOST AKKOR MIVAN????
MEG MIT KERESETT OTT A NÕNÉL?????
...elõre is köszi a választ attól az okostól aki érti.......XD
hello elakatam valahol a dracula originbe!blood rocksban a verszerzesben mit kel csinalni ot?
IMYke2.0.0.0
Elég szomorú, hogy letölthetõ onnan...
Ahelyett, hogy az eredeti szoftvereket támogatnátok - szaros 1790 és 1990 Ft-okba kerülnek ám az EVM termékei! Nem 10 ezrekrõl beszélünk...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kosz
Sziasztok!
Hát igen! Erre jó a fórum. Kerestem a megoldást, hogy mit kezdjek a letöltött magyarítással, és Csabika megadta a választ. Köszönöm!!!! mester-nek üzenem, hogy a magyarítás letölthetõGamesmagyarítások címrõl

felelős vagy azért, akit megszelidítettél

hello!honan toltoted le a magyarositast?es nem tudsz valami jo helyet ahonan lelehet tolteni a vegigjatszast?megneztem a pcgurun de nem tudok at meni a 2-dik oldalra.
már meg van nem irtam át a hu-t en-ra

Hello segitene vki,hogyan lessz magyar a játék mert bemásoltam a magyar fájlt és nem lett az lehet vmit rosszul csináltam.

kirol

Axon
A nevetséges az, hogy az evm oldalán még mindig az a borító van kint, amire az van írva, hogy angol nyelvû szoftver.
Mindenesetre a cdgalaxis oldalán már a magyar nyelvet feltüntetõ borító van fent.

Lokalizációnak viszont az van írva, hogy magyar szinkron vagy felirat. gondolom a borító alapján fogalmuk sem volt, melyik is lehet a kettõ közül.

blackcalibra
Na tuti holnap elugrom, és meg is veszem.
kirol
Gratula! 2k? Az baráti.

nagykispeter
Igen ott!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

nagykispeter
Nincs mit!

blackcalibra
576 -ban vetted?
IMYke2.0.0.0
A magyarítás során |{redenc végigjátszását használtam, így az általa már lefordított versikék, és egyebek vissz fognak köszönni a játékban is. Így [b]ez a végigjátszás ajánlott, ha elakad valaki a játékban.
Mondjuk, én csak az utóbbi másfél évben kezdtem el erõsebben foglalkozni a kaland mûfajjal - The Longest Journey topik lakói: <#worship> -, így nem vagyok vérprofi: nekem nehéz volt ez a játék.
A végigjátszás nélkül bizony számtalanszor felhagytam volna vele.
Arról nem is beszélve, hogy |{redenc is írja, néhol szószerint semmi segítség nincs a rejtvények mikéntjét illetõen...

Szóval, a játék nálam: *5

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Megnyugodtam!
Köszönöm az információt.

nagykispeter
Megvan a játék és magyarnyelvû!
A honlapon rosszul van kiírva a dobozkép is.

nagykispeter
Maga a hír is ma kerülhetett ki délután.

kirol
<#smile>

kirol
Akkor még szánalmasabb, hogy nem rakták ki, mert egy linket kirakni nem tart addig, mint magyar verziókat legyártani dvd-n.

nagykispeter
Valóban,így van kirakva,lehet nem rakták még fel a magyarítást.
Remélem így van és nem valami szívatás.
Épp most kaptam az SMS-t hogy átvehetõ,holnap ha mindenigaz megtudom.

IMYke2.0.0.0
Nem vagy vak - nincs feltéve az oldalra...
De én úgy tudtam, hogy ELEVE magyarul adják ki.
Sõt, nekem olyan verzióm van otthon, ami így mûködik.

blackcalibra
Igen, de a magyarítás nem elérhetõ. Vagy csak én vagyok vak?
IMYke2.0.0.0
Hát ez kifejezetten fáj!!!
Nos, akkor mi a fene van?!
Az oroszok ennyire lusták lennének?

Axon
Nem hiába vagyok sas szemû kalandor (és nem szakadt le a plafon <#kacsint>), de a borító kinagyítása után felfedeztem ezt a feliratot.

Axon
Bementem a magyarítások menübe, de ott sem találom.

Axon
Nekem nincs ott sehol.

kirol
Ott van, hogy kiegészítésként letöltheted a magyar feliratot, nem?

Axon
Axon
Az EVM oldalán az van hogy megjelent, DE angol nyelven.

IMYke2.0.0.0
Az 576-os szóróújságban már ott van. Decemberi megjelenés várható... Bár, félek már ettõl.

kirol
Ezért egy nagy röhej az egész, amit mûvelnek.

Imike megcsinálta vagy 2 hónapja és nem bírják kiadni.<#eljen>
Jó lehet a munkamorál ott.

blackcalibra
Sajnos. Pedig szívesen megvettem volna magamnak karácsonyra.
nagykispeter
Lehet Neked lesz igazad!Az elõkészületekhez sem került ki!

nagykispeter
Végülis igazad van.

kirol
Én nem kiabálnám el! 😊

nagykispeter
Köszi!
Már nagyon várom.
Végül csak karácsony lett lassan.

IMYke2.0.0.0
Pontos dátumot nem tudok most mondani neked, de e hónap eleje körül ment el a végleges verzió - GMiki-n keresztül - a kiadó/fejlesztõ duóhoz.
Így, ténylegesen rajtuk áll, hogy mikor kerül polcra a honosított verzió.

nagykispeter
Akkor ezekszerint végeztél a teszteléssel!?

IMYke2.0.0.0
Már csak a kiadótól függ. <576.hu>

És mikor?
nagykispeter
Nincs magyarítás,eredeti játék lesz magyarul.

van magyarítás? vagy mikor lesz kész?
IMYke2.0.0.0
Szívesen "kiszivárogtatnám" a master DVD-t, de akkor végképp elvágnám magam GMiki-nél, akitõl a hivatalos fordítási megbízásokat kapom... 😊(

kirol
Amit most csináltál az vérlázító!!! <#kacsint>

nagykispeter
Pedig ez az!
Sõt egyenest bûncselekmény!
Azért köszi,és már nagyon várom!

IMYke2.0.0.0
Értelemszerûen: nem Photoshop-machinált képek, hanem a magyar verzióból vannak.

IMYke2.0.0.0
Nem hergelésnek / idegesítésnek szánom: magyar képek
Csak néhány kép a játékból...

nagykispeter
Hát azt hittem ahhoz képest fog még csúszni!
Így még jó!

Oldal 1 / 7Következő →