Dracula origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi szépen,
megpróbálom, nekem csak a bevágott képen látható
négy helyszínre reagált a hapi, azt hittem csak azokat kell
összekötni.
Sir Quno Jedi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem a születési évek kellenek, hanem a halálukkori életkoruk és ahogy a temetõõr mondá, fejjel lefelé, azaz a 6-os 9-es és vica-versa. Így jön ki a 4 szám.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zzeN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
leírom h h is kell pontosan:
1:St. G. Church-tõl a Victoria Stationig, 2:Southwark Bridgetõl a Tate Gallery Art-ig, 3:Tottenham Court-tól St. G. Catedral-ig, 4: New Kent R. S.-tõl National Gallery-ig és még 1-et kell majd húzni, a hely középen fog kirajzolódni😉

vki megtudná mondani h mi a temetõben a kód az ajtóhoz?a születési évek nem jók...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Sir Quno Jedi
Ja. Rossz helyeket kötsz össze. Ha végigolvasod a doksikat (mindet amit sikerül kiguberálni) akkor a kezdõ címtõl a doksiban szereplõ végcímig kell húzni a vonalakat és azok nagyjábóli metszéspontja kiadja a helyet. Mondja ha jó helyrõl kezded és azt is ha jó helyre kötöd!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

jajj a térképnél én is elakadtam rögtön, négy helyszínt találtam, összekötögettem õket, de nem csinál semmit és nem enged tovább. van valakinek ötlet?
kirol
Már biztos rég készen van! 😄

Broafka
oké, sztornó, a kedvenc torrentemen fent van, nem hittem volna! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Magyarítás készül?
:-D
Broafka
srácok, honnan lehet letölteni?
mert a mininován az összes torrentoldalon regisztrálni kell vagy nem tudom, szal onnan nem megy egyik se nagyon

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

zzeN
na sikerült beszereznem...
egy kis nehézség az elején, a térképnél gondolom be kell rajzolni h hol történtek a gyilkosságok, összekötni õket...néztem a naplómba h hol haltak meg, az alapján kell összekötni õket?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Eagle16
Látom megjelent. Már folyamatban van a beszerzése 😊 Trailer alapján jónak tûnt. Nem is tudtam hogy volt demója.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tinman
Magyarítás kész van már? <#banplz><#lama>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kirol
Látjuk! 😄

Törölt felhasználó
Dracula.Origin-RELOADED
Evin
Én 4 Sherlock játékról tudok, amibõl 2-nek házi, 2-nek gyári fordítása van, de nem tudom ugyanaz a motor hajtja-e õket. Mert akkor elképzelhetõ, hogy azzal amivel a házi fordítások készültek, ez is megoldható, bár kétlem. Egyiket sem láttam. Én csak azt mondtam, amit a játék fájljaiból láttam. Úgy tényleg megoldható, ha hivatalosan csinálod, és így mögötted áll az egész fejlesztõgárda.
De ha szerinted fordítható, felõlem megcsinálhatod.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sir Quno Jedi
Igaz kicsit rövid, de a "fejtörõk" miatt el lehet vele azért szórakozni bõven.

Sir Quno Jedi
Jó a demó, de kicsit azért itt-ott nem is olyan triviális. 😄

kirol
Igen, de azok gyárilag olyanok, bár lehet van hozzá progi, nem tudom.

Miért ne lehetne fordítani.
Ugyan az, mint a Sherlock-os játékok.

Azok is magyarok.
Evin
Megnéztem a demót, és nem fordítható. Szóval akinek nehézséget okoz az angol, az készítse a szótárat.
Legfeljebb akkor lesz magyar, ha magyarul adják ki, de annak ki tudja mennyi az esélye.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Törölt felhasználó
Én már megvárom a fullt.
kirol
kirol
Na viszont most már tényleg meg kellett, hogy jelenjen.

zzeN
itt azt írják h már megjelent...de ha ma már lehet aktiválni úgyis feltörik majd...

kirol
Dehogy jelent meg külföldön!

Németül 2008.06.06-án jelenik meg.
Angolul ha elõtöltötted aktiválható: 2008.05.29 0 óra 01 perctõl.

Az az ma éjfélkor válik játszhatóvá!

Itthon lehet, külföldön már megjelent elvileg.
Nem olyan nagy játék hogy pénzt adjak ki érte, de a warezra "vevõ" vagyok.

Olvasd már ez elsõ hsz-emet!

Ott van benne, hogy: "A megjelenése pedig 2008 május 29-én várható."
27 volt a megjelenés

Nincs is még 29-e.
Szerintem még nem.
Megjelent már a game?

fanka93
😄DDDD

Shiwo
ha jó játék lesz, biztos hamar lefordítják és kiteszik a magyaritasok.hu-ra

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

DaemoonHunter
Azért annyira nem vagyok elmaradott <#ravasz1> Folyamatosan nyomonkövetem õket😄 csak ez a draKula téma megfogott.

kirol
A Gamekapocs szerint a megjelenés: Dracula: Origin (május 27.)

Ez alatt a 8 év alatt még jelent meg pár ilyesmi játék, hátha érdekel <#idiota>.

Fanka te meg buta vagy.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

mama2
Hát Fanka, azt kell mondjam nincs igazad, mert ez kalandjáték.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Angolul jelenik meg gondolom:S. Nem? Csak azért mert én annyira nem tudok angolul, meghát a kalandjáték a rengetegsok szövegével, Magyaroknak nem jó angolul(legalábbis annak aki nem tud angolul)

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

DaemoonHunter
Anno játszottam egy hopkins fbi nevû játékkal, 2000 tájékán...az asszem kalandjáték volt, tetszett is, tárgyakat összegyûjtögetni, nyomozni stb...
Kíváncsian várom milyen ez a drakula😄

Shiwo
több mint 10 évnyi szerepjátékos multtal megnyugtatlak..amirõl te beszélsz, az nem a szerepjáték..és ez a játék erõsen kalandjátéknak néz ki, ahogy a többiek is mondják

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

NeoMaN
"kell így lépkedni"

😄DDDDDDDDDDDD

Ez tényleg elég ostobán hangzik...
😄DDDDDDD

reaper4
😄 kész vagy 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

kirol
"kell így lépkedni" ez állat! Honnan szedet ezeket a hülyeségeket. 😄

de ne mondjad mert amirõl beszélsz az pont a kalandjáték és ez is kalandjáték, a szerepjáték az más.

fanka93
mondom hogy szerepjáték,azokba kell így lépkedni,és addig nem mehetsz tovább amig megnem oldasz valami feladatot

John Cena
szépek a képek

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Törölt felhasználó
Ja, kb 5 nap.
kirol
Ja és már 1 hét se kell és megjelenik. 😊

Dehogy szerepjáték ez! Én sose játszottam még szerepjátékkal, de az elsõ kép tényleg megtévesztõ. 😄