305
  • Broafka
    most vagy ennyire rövid a játék, vagy te vagy ennyire betegesen megszállott már bocs! :D
  • mariann84
    ne mondd hogy végigjátszottad? :)
    én elakadtam cairo végén lenn ahol a krokodil
    meg a csónak van, nem tudok mit csinálni a köddel. :)
  • zzeN
    sikerült végigvinnem, szerintem jó lett ez a Dracula-s sztori, csak ajánlani tudom mindenkinek:)
  • Broafka
    szerintem az a space az áldás!
    nem jöttem volna rá hogy a szóköz az ennyit segít! :)
  • mariann84
    ügyi vagy, én kerestem már tegnap is, de nem találtam végigjátszást
  • zzeN
    hohoho micsoda áldás:D egy kis segítség:D
  • zzeN
    de tudod a külső háromszögeket is forgatni és ha nyomsz egyet a vámpír fejre, akkor kijön egy szöveg...
    de most akkor a kis gyémántoknak belül vagy kívül kell lenniük?

itt írnak arról, csak én nem értem: itt
  • mariann84
    láttam, de nem lesz egyszerű forgatni a háromszögeket, hogy jól jöjjön ki,egyenlőre még nem jöttem rá a logikájára. :)
  • zzeN
    na köszi mariann, megi s van, de durva a köv rejtvény, de viszont segítség képpen találsz egy könyvet arról az ördögi körről:)
  • Broafka
    hmm, oké, köszi! :)
  • mariann84
    broatka, előbb fel kell feszíteni a vasat egy fém rúddal, amit a kis házban találsz..
  • mariann84
    egymás után így beállítod és jólesz, de mindjárt agybajt kapok, meg te is ha meglátod milyen rejtvény a következő.. a drakula szobába, asszem most elmegyek főzni és d.u. folytatom mert erre rá kell pihenni, bár lehet hogy addigre meg majd te kitalálod :)
  • mariann84
    se-e-n-se-n-se n-e-n-s-se-e
  • Broafka

remélem működik
    szal ez van...
  • Broafka
    de nem engedi berakni! :S
    vagy hogy kell? mingyá megpróbálkozom vele még1X akkor
  • zzeN
    azt értem, az S E E N S E N SE-t kell elsőnek utána a N E E S SE E-t, de az első karikától kezdve?
    Broafka: a rács közepénél lesz majd egy kéz ikon, oda kell a lapátos lámpa:D
  • mariann84
    igen, megvan a széfből a kulcs, a tájolás szeirnt ment, szólj ha nem megy, leírom.
    (csak a földszinten tudsz tájolni, és első szint kódjával kezded, majd a második szint kódja következik, az egymás mellett lévő betűk pedig észak-nyugatot jelentenek,tehát 2 betű egy jellé olvad.. érted?: )
  • zzeN
    na kinyílt a titkos ajtó, bent meg megint kéne vmi h megbuheráljam azt a falon lévő izét:), most meg jöhetnek a forgatós témák
  • zzeN
    jaja, de amit ezelőtt írtál h az égtájak lehetnek, akkor úgy kell lent h a S E E N S E N S E, h beállítod h a megfelelő irányt, és még felül is van 1, ott is beállítod és lehet h kész is lesz, megpróbálom

Broafka:
    bekell rakni a rácson lapátostul:)
  • Broafka
    egy kérdés: a temetőnél...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    már megvan a lámpás, meg is gyújtottam, ráraktam a lapátra, odamentem ahhoz a mausoleumhoz ami kell nekem, és még mindig azt mondja hogy kell neki valami mert nagyon sötét van és egészen belülre kell a lámpás

csak annyi a kérdésem, hogy kell még valami vagy ez valami hiba lenne?
    bár mindenki ugyanezt használja, szóval biztos kell, de már körbe jártam az egész temetőt, mnid1, ne mondjátok meg hogy mi, csak az hogy kell e valami még (magam akarok rájönni)
    köszi
  • mariann84
    megvan, a vastag ,világos fából vágj bele kb 5centis éket
  • mariann84
    igen, vmi ék hiányzik, én is kész agyok a pálcikákkal, de látod ott a tartófán, középen van vmi kis lyuk.
  • zzeN
    10, 8, 12 és 5 cm-eseknek kell lenniük...de 1 vmit nem értek, a kis fapálcikákat leszabtam, beraktam felülre, lecsiszoltam, a szegeket bele ütöttem és mégse jó még vmi
  • mariann84
    figyi, sejtem mi lehet ez a két kódolt szó. mindkettőben s e n betűk vannak, south, east, north, iránytű szerint, csak tudni kéne milyen sorrendbe, és föl, le jobbra,balra lehet majd ez alapján állítani a kis tekerőket, nem?
    nah, megyek megnéztem én is a satut :)
  • zzeN
    make a key, szóval csinálni kéne vmiből, lehet h a fa piszkálókból vagy a szegekből:S
    aha a satupadba kell vhogy méretve szabva megcsinálni
  • mariann84
    igen, 1 perce jöttem rá épp, csak most hogyan tovább. megadott centi méretű akármiket kéne dugdosni a titkos ajtóba, kulcs gyanánt, csak mit?
  • zzeN
    nagyon szépen köszönöm:)
    vhol találtam egy csomó papírt, azt ráraktam az első és 2. emeleten található képekre a lyukakhoz és úgy kilyukasztotta.
    azokat meg mindkét képre, és 2 szót lejegyzetelt

most h megvan ez a leméregetős cucc, kulcsot is kell csinálni, szerintem a pincében lévő satuban kéne csinálni vhogy:S
  • mariann84
    zzen, tovább tudtál menni? látom a bevágott screenshot alapján még nem tetted össze a fakanalat, centit és a köteg zsinórt, ezzel kell lemérni az 1 és 2 emelet közti titkos ajtónál a kulcs lyukakat, előtte le kell verni a falról a gyertyákat. honnan van olyan kódolt leveled?
  • zzeN
    de h most mit kell csinálni...kezd nehezedni
    a lépcsőnél a fogóval leszedtem a a gyertyatartót, a lyukakba kell vmi kulcs féleség, a tekergetős képnél se tudom mit kéne csinálni, a fenti ajtón nem tudok bemenni, totál kész
  • Sir Quno Jedi
    Jah bocs, elírtam, igen a space-ra csinálja itt. (másik gémben van s)
  • zzeN
    space-el csinálja nekem, nem az S-el
  • mariann84
    hol tudod beállítani hogy mutassa a hotspotokat? nekem nincs ilyen lehetőség az options-ben, és semmit nem sinál az S-re. bizti ebben a játékban van ez? :D
  • zzeN
    hát télleg nem rongynak néz ki, de fémhálóval legyet vagy szúnyogot fogni se semmi:D

nem is tudtam h S-el a hotspotokat mutatja, thx:D
  • mariann84
    jajj, én azokat légynek néztem.. :) a fekete meg rongy? azt hittem fém háló. :)
  • Sir Quno Jedi
    Ugye ha nyomkodjátok az "S" gombot, akkor megmutatja a hotspotokat! Ez igen nagy segítség tud lenni néha...
  • zzeN
    ahol bejössz a temetőbe, oda van írva h rest in peace és ott a vázában, az ahhoz szükséges rongyot pedig a sírásó fickó mellett találod meg, csak menjél 1-et balra, és bal alsó sarokba lesz egy nagy kereszt, azon lesz rajta
  • mariann84
    befőttes üveg van, fakanál is, de hol vannak szúnyogok?? sehol se találkoztam olyannal..
    de megyek és megnézem, biztos visszább van.
  • zzeN
    ott kell felvenni a fakanalat meg még 1-2 dolgot(már pontosan nem emlékszek:S) és ezelőtt "fogtál" szúnyogokat, na azt bele kell tenni egy befőttes üvegbe és odagurítani neki
  • Sir Quno Jedi
    pók, béka, kígyó, farkas a ló előtt, farkas a ló alatt és farkas a pók alatt ha emlékeim nem csalnak
  • mariann84
    én ott akadtam el, hogy vmi hapi a titkos folyosóról nyíló szobában a földön négykézláb bogarakat eszik és elvileg csendben kéne vmit csinálnom, de ütletem sincs. Zzen? tudsz segíteni? úgy látom te már messzebb vagy.