Dracula origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kastélyban nem tudom a fegyveres szekrényt kinyitni mert állandóan azt mondja, hogy több infóra lenne szüksége, pedig beszéltem igorral is.
Helló! Továbbjutottam végre... igaz megint elakadtam! Amikor a satunál vagyok összerakom azt az izét, levágom a fát, kalapálok, meg szöglek és kész van. De nem csinál semmit, aztánb láttam a végigjátszásos rajzon hogy valamilyen nyél is kell vagy mi addig nem jó! Az hol van?
9698 a helyes kód,de a #197 es hozzászólásnál találsz egy linket ami egy végigjátszást mutat, igaz angol.
OK TÚLJUTOTTAM DE NEM TOM MI A KÓD A TEMETÕBE, VISSZAOLVASTAM DE NEM ÉRTEM EZT A 6-9-ES DORDITÁST MEG MI AZ A VICA-VERSA???
EZT A KETTÖT IRTAM BE ÉS NEM REAGÁLT RÁ:
6-9-6-8
9-6-8-6 LÉCCCY TUDTOK SEGITENI
SZIASZTOK!
NEM TUDOM MEGOLDANI A TÉRKÉPEST A LEGELEJÉN! VISSZAOLVASTAM, MEG IS TALÁLTAM , DE MIKOR AZ UTOLSÓ ELÖTTIT KELL ÖSSZEKÖTNI AKKOR NEM REAGÁL RÁ, HA AZ ÖSSZES TÖBBIT ÖSSZEKÖTÖM AKKOR REAGÁLL, MIUTÁN ÖSSZEKÖTÖTTEM DE ANNÁL NEM! VMI GEORDE CADITDDRÁLIST KELL ÖSSZEKÖTNI VMI TOTTENHATTAL PLS SEGITSETEK
ezt is sikerült megoldani😛
Szia! Köszi sikerült de, elakadtam ott amikor kinyitottam a koporsót, lementem megcsináltam ott is a kirakóst. Felvettem pár cuccot, de most merre a hapsihoz nem megy pedig ott a kéz van ott egy satu, meg ilyen kalitka azt is néztem. És itt merre?
na mégegy problémám van,a hagymát beraktam az ajtoba de utánna nem enged semmit se csinálni
zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

megvan sikerült!
üdv!Kairoban a tevéknáél megvan a villa és a fücsomó is de utánna mit kell kombinálni vagy hogyan továb?
Helló! Megvannak a 4 bõl 1 et megoldottam azt amikor a grammokat kellett pakolni! De a többit sajna nem tudom! Leírnád hogy kell? Vagy elég hogy mi a logikája! Köszi!
zzeN
a cérnát meg a fakanalat meg talán még vmit össze kell kombinálni, azt bedugni a lyukakba, így leméri h mekkora kulcs kell ahhoz a rejtett ajtóhoz

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Hy all! Én ott akadtam el amikor leszedtem harapó fogóval a gyertyatartót a polcról, az után nem tudom hogy mit kell csinálni! Van nállam fûrész, satu, fakanál, kloffoló, cérna, meg valami fos ami egy mozifilm tekercsre hasonlít! annyit sejtek hogy ezekbõl kellene valamit készíteni a satunál de nem engedi! Elõre is kössz!
zzeN
ott van 4 kép, azokat kell majd kirakni ezek az angyaloknál vannak, lent ahol kifeszítetted a rácsot és elolvastad az írást, a mellett a lépcsõnél van egy angyal meg még fent is...

Nincs kéz csak szem, és csak mond valamit? Kell tárgyat használni talán?
zzeN
akkor utána kell majd 4 szobornál, meg a kriptánál ilyen kombinációkat kirakni...

Ott már voltam, onnan vettem ki az ásót, lámpát, meg még vmit.
A Kriptában már a mohát lekapartam és A Lemon család volt rajta.
A Kombincióval jutottam be a házba az a 4 jegyû kód, ez már megvan!
zzeN
be kell jutni a bejáratnál lévõ kis házikóba, oda egy kombináció kell, amit a lépcsõ melletti kriptában tudsz lekaparni a falról

Megint elakadtam, bocs! A Temetõben miután kinyitottam azt a rácsot a 2 szobornál, beraktam az ásó segítségével a lámpát, és beszéltem az öreggel is! Utána semmi, most hogyan tovább? Azért kérdem mert nemtom használni a #100 hsz-t mert németes vok és nemnagyon tudok angolul!
Köszönöm a segítséget!!
Broafka
katt a végén a metszéspontra

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Sikerült összekötnöm de nem történik semmi! Mit kell csinálni?
Milyen sorrendben jönnek az utcák? Hogy kell õket összekötni?
Broafka
#100 hsz

Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy az elsõ pályán miután megvannak a dokumentumok, a térképen megvan a ceruza, akkor mit kell csinálni?
Mert nem enged ki az ajtón se! Segítséget köszönöm!
Én az elsõ sztobábol (ahonnan kezdek) sem tudok kijönni.
<#nevetes1>
Evin
Jelenleg nem megoldható. Egy korábbi Sherlock Holmes játék motorját használja, ami magyarul jelent meg, szóval van rá esély, hogy ez is így fog, de hivatalos infó nincs róla.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Van magyarosítás?
a puzzle leirasa itt van ezen az oldalon...http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcDd/draculaorigin.htm
VALAKI TUDJA MI A SZÉF KODJA MERT AMIT A PAPIRON ÁTT OLVASOK AZ NEM JO.
Drakula kastélyában a cripta elötti falon van az a puzzle,hogy meg megcsinálni?
A démonoknak serleget állítsd a szegényeknek meg cseppet. (a démonok a vérét isszák, a szegények meg siratják).
Hali!A kripta elötti kirakot hogy kell megcsinálni?
Bocsi de már nem emlékszem rá mit kell csinálni.nem kell öket kinyirni,majd a köv pályán kellenek.Probálgas mindent végig,esetleg kell e még valahová tenni valamit,vagy összekell rakni valamit.itt én is sokat szenvedtem,sõt van amikor össze kell rakni valamit elsõre nem csinálja meg
kösszi szépen. értem hogy a legyeket ki kell nyirni de hogy
Ajánlom figyelmedbe a #100,ott van egy link a végigjátszáshoz,ami igaz hogy angol,de el lehet rajta menni,én pl nem tudok angolul de már a vége felé járok a játéknak!
bementem a maluzoleumba felvetem a könyvet és tovább nem csinál semit mitt kell még a temetöben csinálni
mar megvan
a temetöben mit kell még csinálni már szétfeszitetem a rácsot és betetem a lápát a lapátal meg összeszedtem a legyeket is de megakadtam
kösszi
Hali! A kód:9698
valaki tudna segiteni a temetöben a lakatnak mi a kodja
Broafka
ha jól emlékszem, lehet csinálni egy fáklyát és akkor azzal ellehet üldözni a patkányokat, de asszem ha megcsinálod a fáklyát elõször meg kell "kûzdened" egy õrült pappal!

Broafka
átfogom csinálni ezt a logót, mindenki T-nek nézi! 😄
Broafka! nem Broatka 😛
Mint Broáfka Ottokár! 😛

Mit kell csinálni a pincében azzal amit kifolyattunk és a patkányokkal,és hogy jutunk át az ajtón,mert amit kulcsot találtam az nem nyitja.Elõre is köszi!
köszi broatka
Broafka
nah attól én kiakadtam, mert fingom sincs a hangokról a zongorán, ajánlom figyelmedbe a #100 hsz-t

mit kell csinálni a dolgozó szobában a kémiai labornál? aki tud segítsen.
Sikerült nagy nehezen.