305
  • Keti007
  • Keti007
    A kulcs később kell!
    Tudsz abba nsegíteni hogyan rakhatok be ide képet?
  • koj
    Keti007! Kimentem a temetőbe, ott már semmi nem volt. Visszamentem a koporsón át a házba ott a pincében csak a satuval kell eljáccadozni. Fent a házban a földszinten megcsinálnam a kirakóst a szobában, van egy kulcsom is. Felfelé menet a gyertyát letörtem kinyitottam ott valamit az is megvan. Majd elmentem az emeletre ott felvettem pár tárgyat, mwgvan minden, a fenti az nem kirakós csak segítség az alsó megoldásához! A satunál nemtok semmit csinálni, mert nincs nyél, a kulcs segítségével sem tudom kinyitni egyik ajtót se a kettőből. Na most hogy tovább? Amúgy minek a kulcs ha nem jó egyik ajtóhoz sem?
  • Keti007
    Koj nézzél szét a házban hátha elmaradt valami,vagy esetleg kombinálni kell valamit az eszköztárban
  • koj
    Na jó elegem lett ebből! LETÖRLÖM EZT A JÁTÉKOT!! A VONALZÓ ALATT
    N I N C S rúd! Az eddigi segítségeket azért köszönöm!!
  • Pentek13
    ezzel én is szoptam,nekem is tesóm segitett a forditásban,itt a végigjátszás angolul http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcDd/draculaorigin.htm
  • Punishment
    Sziasztok!
    Én ott akadtam el, amikor Cairóban ki kell nyitni egy ajtót, és golyók vannak rajta.
  • koj
    SatoshiT! Azt hiszem a fenti 10-est kell csak lehúzi, a többit hagyd békén!
  • koj
    Szia! Nem megy! A vonalzó alatt nincs rúd!!
  • zizike20
    megcsináltam a kulcsot a titkos ajtóhoz,kilyukasztottam a papírokat,eltekertem azokat a gombokat,de nem történik semmi.azt se mondja hogy jó,azt se hogy rossz.és már nem tudok mit csinálni.segítsen valaki.
  • SatoshiT
    Sziasztok!

Olvasgattam a hozzászólásokat, és nem találtam a mérleges temetős feladat megoldását. kb 20féleképpen számoltam, és szerintem én vagyok a gyökér, de nem volt jó semelyik!

Mennyi sújt kell odarakni?

Köszi
  • Keti007
    A vonalzó alatt van egy világosbarna hosszú rud,vagy bot az lesz a nyél!
  • Keti007
    bocsi de nem akarja a képet be tenni
  • Keti007
    A nyél pirossal be van karikázva:
  • koj
    És hol a fa a satunál készült kulcshoz?
  • koj
    Megvan a Kulcs!!! Most hogy tovább még mindig nincs meg a nyél?!!
  • koj
    Hogy kell megoldani a képletet a falon ha már megvan a kilyukasztott papír, és fel is jegyezte a betűket?
  • koj
    És hol a bot?
  • Keti007
    GodGamer nézd meg a festményeket a falon, és asszem elötte a kriptába is be kell menni.Ha igy sem megy akkor nem tudom.
  • Keti007
    A vonalzó alatti boto kell elvágni .ha jól emlékszem 5 cm.
  • GodGamer
    A kastélyban nem tudom a fegyveres szekrényt kinyitni mert állandóan azt mondja, hogy több infóra lenne szüksége, pedig beszéltem igorral is.
  • koj
    Helló! Továbbjutottam végre... igaz megint elakadtam! Amikor a satunál vagyok összerakom azt az izét, levágom a fát, kalapálok, meg szöglek és kész van. De nem csinál semmit, aztánb láttam a végigjátszásos rajzon hogy valamilyen nyél is kell vagy mi addig nem jó! Az hol van?
  • Keti007
    9698 a helyes kód,de a #197 es hozzászólásnál találsz egy linket ami egy végigjátszást mutat, igaz angol.
  • marcuc
    OK TÚLJUTOTTAM DE NEM TOM MI A KÓD A TEMETŐBE, VISSZAOLVASTAM DE NEM ÉRTEM EZT A 6-9-ES DORDITÁST MEG MI AZ A VICA-VERSA???
    EZT A KETTÖT IRTAM BE ÉS NEM REAGÁLT RÁ:
    6-9-6-8
    9-6-8-6 LÉCCCY TUDTOK SEGITENI
  • marcuc
    SZIASZTOK!
    NEM TUDOM MEGOLDANI A TÉRKÉPEST A LEGELEJÉN! VISSZAOLVASTAM, MEG IS TALÁLTAM , DE MIKOR AZ UTOLSÓ ELÖTTIT KELL ÖSSZEKÖTNI AKKOR NEM REAGÁL RÁ, HA AZ ÖSSZES TÖBBIT ÖSSZEKÖTÖM AKKOR REAGÁLL, MIUTÁN ÖSSZEKÖTÖTTEM DE ANNÁL NEM! VMI GEORDE CADITDDRÁLIST KELL ÖSSZEKÖTNI VMI TOTTENHATTAL PLS SEGITSETEK
  • Pentek13
    ezt is sikerült megoldani:P
  • koj
    Szia! Köszi sikerült de, elakadtam ott amikor kinyitottam a koporsót, lementem megcsináltam ott is a kirakóst. Felvettem pár cuccot, de most merre a hapsihoz nem megy pedig ott a kéz van ott egy satu, meg ilyen kalitka azt is néztem. És itt merre?
  • Pentek13
    na mégegy problémám van,a hagymát beraktam az ajtoba de utánna nem enged semmit se csinálni
  • zzeN
    itt vannak...
  • Pentek13
    megvan sikerült!
  • Pentek13
    üdv!Kairoban a tevéknáél megvan a villa és a fücsomó is de utánna mit kell kombinálni vagy hogyan továb?
  • koj
    Helló! Megvannak a 4 ből 1 et megoldottam azt amikor a grammokat kellett pakolni! De a többit sajna nem tudom! Leírnád hogy kell? Vagy elég hogy mi a logikája! Köszi!
  • zzeN
    a cérnát meg a fakanalat meg talán még vmit össze kell kombinálni, azt bedugni a lyukakba, így leméri h mekkora kulcs kell ahhoz a rejtett ajtóhoz
  • felegyi
    Hy all! Én ott akadtam el amikor leszedtem harapó fogóval a gyertyatartót a polcról, az után nem tudom hogy mit kell csinálni! Van nállam fűrész, satu, fakanál, kloffoló, cérna, meg valami fos ami egy mozifilm tekercsre hasonlít! annyit sejtek hogy ezekből kellene valamit készíteni a satunál de nem engedi! Előre is kössz!
  • zzeN
    ott van 4 kép, azokat kell majd kirakni ezek az angyaloknál vannak, lent ahol kifeszítetted a rácsot és elolvastad az írást, a mellett a lépcsőnél van egy angyal meg még fent is...
  • koj
    Nincs kéz csak szem, és csak mond valamit? Kell tárgyat használni talán?
  • zzeN
    akkor utána kell majd 4 szobornál, meg a kriptánál ilyen kombinációkat kirakni...
  • koj
    Ott már voltam, onnan vettem ki az ásót, lámpát, meg még vmit.
    A Kriptában már a mohát lekapartam és A Lemon család volt rajta.
    A Kombincióval jutottam be a házba az a 4 jegyű kód, ez már megvan!
  • zzeN
    be kell jutni a bejáratnál lévő kis házikóba, oda egy kombináció kell, amit a lépcső melletti kriptában tudsz lekaparni a falról
  • koj
    Megint elakadtam, bocs! A Temetőben miután kinyitottam azt a rácsot a 2 szobornál, beraktam az ásó segítségével a lámpát, és beszéltem az öreggel is! Utána semmi, most hogyan tovább? Azért kérdem mert nemtom használni a #100 hsz-t mert németes vok és nemnagyon tudok angolul!