305
  • Zaladár
    Szerintem még nem.
  • mistermiskolcz
    Megjelent már a game?
  • fanka93
    :DDDDD
  • Shiwo
    ha jó játék lesz, biztos hamar lefordítják és kiteszik a magyaritasok.hu-ra
  • DaemoonHunter
    Azért annyira nem vagyok elmaradott Folyamatosan nyomonkövetem őket:D csak ez a draKula téma megfogott.
  • kirol
    A Gamekapocs szerint a megjelenés: Dracula: Origin (május 27.)
  • moralosan
    Ez alatt a 8 év alatt még jelent meg pár ilyesmi játék, hátha érdekel .

Fanka te meg buta vagy.
  • mama2
    Hát Fanka, azt kell mondjam nincs igazad, mert ez kalandjáték.
  • mama2
    Angolul jelenik meg gondolom:S. Nem? Csak azért mert én annyira nem tudok angolul, meghát a kalandjáték a rengetegsok szövegével, Magyaroknak nem jó angolul(legalábbis annak aki nem tud angolul)
  • DaemoonHunter
    Anno játszottam egy hopkins fbi nevű játékkal, 2000 tájékán...az asszem kalandjáték volt, tetszett is, tárgyakat összegyűjtögetni, nyomozni stb...
    Kíváncsian várom milyen ez a drakula:D
  • Shiwo
    több mint 10 évnyi szerepjátékos multtal megnyugtatlak..amiről te beszélsz, az nem a szerepjáték..és ez a játék erősen kalandjátéknak néz ki, ahogy a többiek is mondják
  • NeoMaN
    "kell így lépkedni"

:DDDDDDDDDDDDD

Ez tényleg elég ostobán hangzik...
    :DDDDDDDD
  • reaper4
    :D kész vagy :)
  • kirol
    "kell így lépkedni" ez állat! Honnan szedet ezeket a hülyeségeket. :D
  • haxoror
    de ne mondjad mert amiről beszélsz az pont a kalandjáték és ez is kalandjáték, a szerepjáték az más.
  • fanka93
    mondom hogy szerepjáték,azokba kell így lépkedni,és addig nem mehetsz tovább amig megnem oldasz valami feladatot
  • John Cena
    szépek a képek
    In game videó
  • Zaladár
    Ja, kb 5 nap.
  • kirol
    Ja és már 1 hét se kell és megjelenik. :)

Dehogy szerepjáték ez! Én sose játszottam még szerepjátékkal, de az első kép tényleg megtévesztő. :D
  • mama2
    Van Helsing? Az van filmben is. Multkor volt a tévébe, és pont azon gondolkoztam, hogy milyen jó lenne egy vámpíros játék, és lám, ittvan:D.
  • Qwerty4
    jav.:kalandjáték
  • Qwerty4
    Sztem inkább kalandjátéknak ez.
    És még jól is néz ki.
  • fanka93
    szerepjáték...nem az én műfajom
  • Zaladár
    A Frogwares újabb sötét és misztikus témájú játékot készít a Sherlock Holmes - The Awakened után, most a sötét éj félelmetes urát kell üldöznünk a Dracula: Originban, melynek most indult el a weboldala. Van Helsing professzor szerepében kell majd Drakula üldözésére indulnunk, aki korábban még a kereszténység hős védelmezője volt, de most már csak a vérszomj és a bosszú vezérli. Az egész világon végigüldözzük majd szinte, hogy pontot tegyünk ámokfutásának végére. A Point & Click rajzolt 2D-s hátterekkel és remek 3D-s karakterekkel dolgozik majd.

A megjelenése pedig 2008 május 29-én várható.