305
  • mariann84
    briksz, nem az alapján kell választani, melyik tűnik démoninak, hanem az angol szöveg melyik állatokat sorolja fel, van alul egy idézet, rá kell kattintani, amúgy a pók, a béka,a kígyó és a farkasok (vigyázat ez utóbbi nem összekverendő a kutyákkal, amiknek nyakörve van...)
  • zzeN
    ja, nem tom mi köze hozzá, de amikor indítod a gamet akkor is kiírja:)
  • Eagle16
    Nálatok is fel akarja telepíteni az Ageia PhysX-et? Ez valami vicc? :D
  • zzeN
    ez pontosan hol van?még a manorban?

csináltam pár shotot ahol épp tartok:

ennyi cuccom van, nem tom h hiányzik-e még vmi

a lépcsőnél lévő titkos rekeszt vagy mit nem tom kinyitni, egy nő szobájában az egyik képen lehet tekergetni, más nincs:S
  • BKrisz79
    Nekem is segíthetne vki. A szobornál ahol az állatokban lakozó démont kell megtalálni. Egyszerűen nem tudom megtalálni melyik állat démon. Elég sok kombináció van. Egyszerűen ránézésre nekem majEnem mindegyik démoni lélekkel van felvértezve :). Plz help.
  • BKrisz79
    A démonoknak serleget állítsd a szegényeknek meg cseppet. (a démonok a vérét isszák, a szegények meg siratják).
  • zzeN
    na a köv. nehézség, h mit kell az angyalnál csinálni?ott vannak a figuráknál homokóra vagy eső csap jelek, de h mi a helyes kombó?h jöjjek rá ha nincs semmi kiinduló pont...

szerk:mégis van:When the saint sacrifies himself to redeem our sins, the demons drink his blood, and the pure cry on him.
  • mariann84
    ok, megvan
  • mariann84
    nah, új játékot kezdtem.. de hova kell beírnom a kódot, nincs sehol számkódos beíró... egy lakatot látok, de csak azt mondja closed...
  • mariann84
    most meg nem műúködik a ceruza, nem enged összekötni semmit semmivel, marha jó, mi ez ? bug? :(
  • mariann84
    köszi szépen,
    megpróbálom, nekem csak a bevágott képen látható
    négy helyszínre reagált a hapi, azt hittem csak azokat kell
    összekötni.
  • Sir Quno Jedi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem a születési évek kellenek, hanem a halálukkori életkoruk és ahogy a temetőőr mondá, fejjel lefelé, azaz a 6-os 9-es és vica-versa. Így jön ki a 4 szám.
  • zzeN
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    leírom h h is kell pontosan:
    1:St. G. Church-től a Victoria Stationig, 2:Southwark Bridgetől a Tate Gallery Art-ig, 3:Tottenham Court-tól St. G. Catedral-ig, 4: New Kent R. S.-től National Gallery-ig és még 1-et kell majd húzni, a hely középen fog kirajzolódni;)

vki megtudná mondani h mi a temetőben a kód az ajtóhoz?a születési évek nem jók...
  • Sir Quno Jedi
    Ja. Rossz helyeket kötsz össze. Ha végigolvasod a doksikat (mindet amit sikerül kiguberálni) akkor a kezdő címtől a doksiban szereplő végcímig kell húzni a vonalakat és azok nagyjábóli metszéspontja kiadja a helyet. Mondja ha jó helyről kezded és azt is ha jó helyre kötöd!
  • mariann84
  • mariann84
    jajj a térképnél én is elakadtam rögtön, négy helyszínt találtam, összekötögettem őket, de nem csinál semmit és nem enged tovább. van valakinek ötlet?
  • kirol
    Már biztos rég készen van! :D
  • Broafka
    oké, sztornó, a kedvenc torrentemen fent van, nem hittem volna! :)
  • Hay #47
    Magyarítás készül?
    :-D
  • Broafka
    srácok, honnan lehet letölteni?
    mert a mininován az összes torrentoldalon regisztrálni kell vagy nem tudom, szal onnan nem megy egyik se nagyon
  • zzeN
    na sikerült beszereznem...
    egy kis nehézség az elején, a térképnél gondolom be kell rajzolni h hol történtek a gyilkosságok, összekötni őket...néztem a naplómba h hol haltak meg, az alapján kell összekötni őket?
  • Eagle16
    Látom megjelent. Már folyamatban van a beszerzése :) Trailer alapján jónak tűnt. Nem is tudtam hogy volt demója.
  • Tinman #43
    Magyarítás kész van már?
  • kirol
    Látjuk! :D
    Dracula.Origin-RELOADED
  • Evin
    Én 4 Sherlock játékról tudok, amiből 2-nek házi, 2-nek gyári fordítása van, de nem tudom ugyanaz a motor hajtja-e őket. Mert akkor elképzelhető, hogy azzal amivel a házi fordítások készültek, ez is megoldható, bár kétlem. Egyiket sem láttam. Én csak azt mondtam, amit a játék fájljaiból láttam. Úgy tényleg megoldható, ha hivatalosan csinálod, és így mögötted áll az egész fejlesztőgárda.
    De ha szerinted fordítható, felőlem megcsinálhatod.
  • Sir Quno Jedi
    Igaz kicsit rövid, de a "fejtörők" miatt el lehet vele azért szórakozni bőven.
  • Sir Quno Jedi
    Jó a demó, de kicsit azért itt-ott nem is olyan triviális. :D
  • kirol
    Igen, de azok gyárilag olyanok, bár lehet van hozzá progi, nem tudom.
  • Zaladár
    Miért ne lehetne fordítani.
    Ugyan az, mint a Sherlock-os játékok.

Azok is magyarok.
  • Evin
    Megnéztem a demót, és nem fordítható. Szóval akinek nehézséget okoz az angol, az készítse a szótárat.
    Legfeljebb akkor lesz magyar, ha magyarul adják ki, de annak ki tudja mennyi az esélye.
    Én már megvárom a fullt.
  • kirol
    Demo
  • kirol
    Na viszont most már tényleg meg kellett, hogy jelenjen.
  • zzeN
    itt azt írják h már megjelent...de ha ma már lehet aktiválni úgyis feltörik majd...
  • kirol
    Dehogy jelent meg külföldön!

Németül 2008.06.06-án jelenik meg.
    Angolul ha előtöltötted aktiválható: 2008.05.29 0 óra 01 perctől.

Az az ma éjfélkor válik játszhatóvá!
  • mistermiskolcz
    Itthon lehet, külföldön már megjelent elvileg.
    Nem olyan nagy játék hogy pénzt adjak ki érte, de a warezra "vevő" vagyok.
  • Zaladár
    Olvasd már ez első hsz-emet!

Ott van benne, hogy: "A megjelenése pedig 2008 május 29-én várható."
  • mistermiskolcz
    27 volt a megjelenés
  • Zaladár
    Nincs is még 29-e.