2319
-
#78 Paksot is mellékelik a kártyákhoz? Szánalom... -
#77 de az ara is brutalis!!!!
oszinten szolva inkabb HD4870!! -
#76 mire kifúj a 8800GT addigra lemegy az ára vagy kijön köv generáció xD -
#75 Meg az ára sem kellemes , de iszonyatos teljesítményről beszélnek de ilyen áron kell a ráknak! -
strebacom #74 A fogyasztás tényleg nem semmi....
-
#73 GeForce GTX 280 fotó és specifikációk
"Az Expreview.com-nak köszönhetően végre nemcsak a hűtőt, hanem magát, a lecsupaszított kártyát is megcsodálhatjuk."
Már 100 éve láttam ezt a képet, mind1. Ha igazak a speckók, figyeljétek az Ultra-hoz képest a GTX 280 fogysztását, jesszus... -
#72 Arra gondol, hogy mi honnan tudjuk, hogy néz a ki a hűtése belülről.
Mi sem tudjuk még. Képeken rajta van a borítás is. -
zoolee #71 Hogy mivan? -
#70 Őőő most nemtudom ti honnan vágjátok le a belsejét a hűtőnek -
#69 Ja, csak azt nem értem a G80-as szinte tökély hűtést miért kell elgombázni... :/ -
zoolee #68 Arra jó amire kell.
Ennyi..
Én is jobban örülnék, egy régi 7900 GTX hűtésnek kicsit áttervezve, venti ki jobbra, rá egy fém lap, hogy kinyomja a hőzt a házból, de ez van... -
#67 Tökéletesen működő? Ez a 8800 GTX kúlere bénább változatban. -
zoolee #66 Minek változtatni, ha van egy tökéletesen működő? -
#65 9800 GTX kúler kis modosítással... -
#64 Képek a végleges GeForce GTX 280-ról. -
"A GTX 280-asról megjelent képek alapján egészen biztosra vehető, hogy egyes kínai oldalakon hamarosan megjelennek az első korai tesztek is, amelyek a kártya teljesítményét próbálják majd bemutatni."
-
#62 oké. az ok. -
zoolee #61 Nagyker.: CCC -
#60 Akkor én mért 40 rugóért vettem decembereben? Ám szerintem nem volt az rossz vga.. -
zoolee #59 Nem volt még 8800 GT, a 320 as GTS meg 70 volt, ezt meg megkaptam ~20 ért...
Nem 40 ért. -
#58 gártásia=gyártása -
#57 256 bit bőven jó egy 512-es kártyának, olcsóbb is a gártásia. 1GB Csak extrém felbontásokban érvényesül. Az emberek 90%-a meg nem 2048*-ban játszik. Szóval ha kijön egy 512bit-es nvidia, az minden lesz csak olcsó nem. -
#56 jó lett -
#55 Zoolee ha jobb lesz az ati akkor elqrvulsz? -
#54 -
#53 -
#52 Ahhoz képest megvetted a legszarabb ár/érték arányú nv karit:D -
#51 8600GTS nagyon jó kártya. Ügyes voltál, hogy olyat vettél. -
zoolee #50 Az is maradok, csak nem elvakult, de amíg az ATI nem mutat jobbat, addíg NV-s maradok. -
strebacom #49 Kész a Banner amiért nagy köszönet Bala10 fórumtársnak!!! -
#48 Legyél csak elvakult nvidia fan:D -
#47 Mert felesleges az 512bit, ATinak is volt már 512bites kártyája (HD2900pro, HD2900XT) -
#46 A GDDR5 miatt elég a 256 bit. Ezt írták a szakértők.
Nvidián GDDR3 van és ahhoz még 512 bit kell. -
#45 Én szerintem 3-4 évig nem cserélek gépet. Akkor veszek újat, ha már lowon is szaggatni fog minden. -
zoolee #44 gddr5.Pff.szánalom..Semmi javulás nincs...
Annak ellenére így is csak 256 bites memo interfész lesz. -
#43 Amít az nv csinál az a parasztvakítás. 0 technológiai fejlődés, ugyanazokat a G80/G92re épülő karikat adják el másnéven 20adszor. Legalább a memóriát cserélték volna, ATi felső kártyáin már GDDR5 lesz, nv-n még mindig GDDR3:D No meg aztán aki 3 évíg nem cserél kártyát, lesz majd sírás az SM4.1 only játékoknál én érzem.. -
zoolee #42 Naja, de aíg nincs gamma, addíg minek hozzá kari?
"Paraszvakítázs!" -
#41 viszont ha már DX10-t fejlesztenének akkor inkább fejlesztenek DX10.1-t lévén ugyanannyit tud csak jobb teljesítménnyel. Szal szerintem ez a DX10 olyan dolog ami így át lesz ugorva 10.1-re. -
zoolee #40 Mit szólod le?!
Amíg nincs only dx10 gamma, addíg dx10.1 se lesz, addíg meg qrva fölös, és inkább a sebesség a fontos.. -
#39 sajnos kár igen:( tényleg jöhetne valami dx10.1 stuff:D