2319
-
#358 Hoho ez alapján visszavonnám hogy 1,5év múlva maxon jól fog futni a Crysis.(És úgye ez csak 4xAA :D )
-
#357 Húha.. Ezért már érdemes lesz megvenni... -
#356 Inno3D bundles two games with its GTX 200 cards -
#355 Biztos lesz, mert Nvidia is tudja, hogy van olyan aki megveszi.
55nm még soká lesz Nvidiánál.
Mondjuk az ára is érdekes lesz. Lemegy a GTX 280 ára 100k-ra és abból csinálnak GX2-t akkor mimimum 200 ezer Ft lesz. -
Akuma #354 Ezesetben pedig továbbfejlesztett chipből lesz GX2 (ami kevesebbet fogyaszt), de 90% lesz GX2. SZTEM -
Abu85 #353 Naná, hogy gányul megy, PipeGS van benne, ebben a GF8-9 széria kaki. -
#352 "Amúgy biztosan lesz ebből a kártyából is GX2"
Nem lesz. Megmondta az Nvidia, hogy nem lehet megvalósítani. GX2-es kártya fogyasztana 500W-ot és nincs olyan dolog ami ezt letudná hűteni.
Talán majd akkor lesz ha áttérnek 55nm-re. -
Bircsike #351 Elég gyenge szerintem, a férfi arca az egész jó de a többi közepes, sőt az a zöld kristály elég gagyi kidolgozású. Bezzeg az ATI techdemoja... -
#350 Nézzétek meg az új techdemot, eléggé jóra sikeredett, igaz, nálam szarúl megy.... -
Akuma #349 Igazad van, de az is benne van a pakliban, hogy az új család tagok ára redukálódik, míg a régi család tagok ára stagnál. Tehát akik most megfizethetik a 130k-t, arról az nvidia ügyesen okosan le is gombolja, aki meg csak 100k alatt hajlandó megvenni, azt meg még váratja kicsit. Amúgy biztosan lesz ebből a kártyából is GX2, aminél szintén ilyesmi árpolitika várható... Ez van akkor, amikor egy cég vezeti a piacot, nincsen kiélezett verseny. Majd ha megjelenik az AMD üdvöskéje, akkor biztosan az is árcsökkentéssel fog járni. Amúgy meg hülye lenne az nvidia fölöslegesen profittól megfosztania magát.... Valljuk be, senki sem olyan hülye, hogy ilyet tegyen. Viszont sok gazdag szó nélkül megveszi ezen az áron, sőt kettőt is! -
#348 Ki lehet ez a jóképességű? milka vagy zo**... ??? -
#347 Akkor minek kellett kiadni a GTX 280-at, ha lassabb, mint a GX2?
GTX 280: 130k
GX2: 100k
-
#346 Hülye tudatlan álreg. Hol látsz te olyat az írásomban, hogy az ATI gyorsabb? Szó nem volt erről. Arról volt szó, hogy a nagy teljesítményű GTX mellé nagy fogyasztás és nagy hang társul.
"semmit nem tudni az ATi kártyáiról (illetve a 4850-ről annyit, hogy nagyon lassú)..."
Menj már a picsába a hülyeségeiddel. Ha te olyan hülye vagy akkor vedd meg a 130 ezer Ft-os kártyát ami gyorsabb 30%-al.
Árversenyt ATI fogja nyerni. 60k körül lesz a 4870 és ugyanúgy maxon viszi majd a játékokat, mint a GTX280. -
Ender Wiggin #345 Az meg nem meglepő, hogy a GTX lassabb it-ott mint a GX2. egy mag a kettő ellen, jóreggelt! -
Ender Wiggin #344 "Csak a GTX280 annyit fogyaszt, mint egy normális konfig teljesen. Az tényleg nem túl sok. :)
Nem hangos? Ekkora teljesítménynél porszívó hangja lesz."
Akkor nézd meg jobban a "kamu" teszteket...Nem a GTX a legrosszabb (van például ATi ami rosszabb). Nem tudom ki a fogalmatlan (a reg időpontja azért fontos, mert ti a nagy veteránok az itt töltött idővel arányosan tettetek szert ekkora tudsásra ugye? Akkor bocsánatot kívánok)...egyelőre csak vaktában lövöldöztök, mert semmit nem tudni az ATi kártyáiról (illetve a 4850-ről annyit, hogy nagyon lassú)... -
#343 Jaj már megint ez a 3D Mark :D -
#342 Tesztelte, lassabb mint a 9800gx2:D -
zoolee #341 Akarom:C -
#340 pl flessnek is van sztem :D -
#339 PH-n már van valakinek GTX 280.Remélem nemsokára tesztel is majd :D -
#338 photoshop
(tom hogy péjnt :D) -
-
#336 vagy álrekk D: -
#335 Regisztráció időpontja: 2008. 06. 17.
Valami bohóc újreg... -
#334 -
#333 Jézus hogy te mennyire fogalmatlan vagy...
#332 -
#332 "az új NV kártyák nem fogyasztank túl sokat, se nem hangosak túlságosan"
Csak a GTX280 annyit fogyaszt, mint egy normális konfig teljesen. Az tényleg nem túl sok. :)
Nem hangos? Ekkora teljesítménynél porszívó hangja lesz. -
#331 GTX 280 árak
Itt meg a GTX 260 98.640 Ft-ért -
Ender Wiggin #330 Egyrészt ti írtátok sokkal lentebb, hogy ezek kamu tesztek...ahány site, annyi eredmény, egyiket sem lehet elfogadni egyetlennek is igaznak (de gyeben szinte mind megegyezik, az új NV kártyák nem fogyasztank túl sokat, se nem hangosak túlságosan - mint pl 3870X2 :-). Amíg nem látom az új ATi-t addig felesleges itt a hangulatkeltés. -
zoolee #329 Még a roadrunner se vinné el fullon azt a sz@rt. -
#328 "Mondom 1.5 év múlva talán lesz olyan vga amivel már szépen fog futni a Crysis Very Highon és talán már be lehet majd kapcsolni valamelyik szűrőt is."
nem tévedsz nagyot... kisegítelek:
"Mondom 15 év múlva talán lesz olyan vga amivel már szépen fog futni a Crysis Very Highon és talán már be lehet majd kapcsolni valamelyik szűrőt is.
-
#327 Nekem a játék tetszik meg is vettem eredetibe 4x végigvittem de hát sajnos fullmaxban majd csak 1,5 év múlva lehet vele játszani ha egyátalán lehet majd vele valaha olyat. -
zoolee #326 Nem csak technologialag..Ez egész egy rakat fos!
Amúgy a legjobb, hogy a végén eltűnik a fizika!
Játék elején minden szétlőhető, aztán a végefelé havernál voltunk, és mesélte, hogy a végén a rakétavetvel ami a páncélt átviszi a fa ládát nem lehet szétlőni.. -
#325 Sok GTX 280 teszt Crysis részeket nézegessed.
Ez a játék egy félresikerül valami technologiailag :( -
#324 Na ezaz, és nekem 150W-ot eszik kb. a gépem, meg a hülye CRT monitorom 200-at, nade akkoris... 4k-t csak kibírok/unk, Ezért szoktam leszólni azokat akik azzal kezdik, hogy "húú de gazdagok vagytok, hogy nálatok egész nap megy a gép " -
zoolee #323 Ez kamuteszt...
Nem is kicsit, milve a krályszisz nem nagyon támogatja se az sli-t se a cf et, szóval nemhinném, hogy egy 8800 GTS gyorsabb a 280 nál. -
zoolee #322 Nekem mondod? 2 évi elvoltam vele..Igaz, csak cs1.6 oztam, de akkor is. -
#321 ez mega looolol :D -
#320 Lentebb látsz egy képet.
Ahol a GTX ami 130-140 ezer ft között kapható Crysisban 1280*1024-ben Very Highban kap kemény 32,83FPS. Ennyi pénzért ez meg akkor egyenesen szánalmas főleg hogy a Crysis NV párti.
Itt ez egy másik tesztből: Igaz itt 1900-as felbontás.
Tényleg annyira jó ez az új nvidia 130 ezerért azta
Mondjuk ezt a Crytekeseknék kéne mutogatni mert ez az ő bűnük.
Mondom 1.5 év múlva talán lesz olyan vga amivel már szépen fog futni a Crysis Very Highon és talán már be lehet majd kapcsolni valamelyik szűrőt is.
-
Ender Wiggin #319 Szerintem kár ekkora arccal azonnal a torkomnak ugranod. Nem szóltam be neked, te se tedd. Amiket írsz az mind spekuláció. Egyelőre a 4850 teszteredményei nagyon sirlmasak. Árverseny? Az a processzorháborúban sem hozott sikert az AMD-nek már 2 éve. Te miről beszélsz?