2319
-
#118 Talán mert a 3870X2-nem mert ismerik az erjét?? -
#117 Ja meg a lámák miért a 3870X2-höz hasonlítják?
4870/4870 X2 lesz versenyben az új Geforce-okkal. -
zoolee #116 Pff.szánalom.Oké, fogadjuk el, én akkor is kételkedem, hogy elég a 256bit.
DE a 4850 nél 1 giga ddr3 van, és ott is cvsak 256 bit van.
Ez a 3%kihozatal pedíg azt jelenti, hogy lesz lebutított, olcsó gef . -
#115 Az a szánalom, hogy nem tájékozódsz. DDR5 valahogy optimizáltabb és annak elég a 256 bit 1 GB memóriánál. Geforce-nál DDR3 és ott kell az 512 bit.
Árakat gondolom megint nem néztétek. Dupla annyiba kerül a leggyorsabb Geforce, mint a leggyorsabb ATI. Lemerem fogadni, hogy nem dupla olyan gyors. Tehát ATI ár/érték arányban megint jobb lesz. ATI vezetője mondta, ha szükséges akkor tudják még olcsóbban adni. Geforce-nál már így is nagy a veszteség. 3%-os a kihozatali arány, ami azt jelenti, hogy legyártanak 100 GPU-t és abból csak 3 db jó. -
Bircsike #114 De ki mer ilyet állítani??? Már megveték a kártyákat? Betették egy gépbe őket? És ezeket a játékokat lefuttatták??? -
zoolee #113 Nézzed már meg..Szerintem nem az...Eléggé reális.. -
Bircsike #112 Ez egy óriási kamu. -
zoolee #111 Ha ez igaz, akkor köthetik a gatyók az ATI nál.
Az meg szánalom, hgoy 256 bitre rápakolnak 1 giga ddr5 öt..szemkiszúrás.. -
#110 GTX 260-nak nem is rossz az ára... -
strebacom #109 A béka helyett:
-
strebacom #108 Egy kis összehasonlítás!!!
-
strebacom #107 Egy képecske!
-
#106 Hát inkább egy 8800GTX, ez egy szar már bocsánat. 236W LOL, 650USD LOL:D -
#105 hát tipikus átszámolás hogy 649$ az 649€ ... szal.. drága lesz XD -
#104 Olcsóbban kapsz 1 kiló heroint Teshow... -
strebacom #103 Hát kiváncsi leszek rá hogy mennyi lesz az ára forintban, persze mindennel fütéssel, vizdijjal együtt, már ahogy itthon lenni szokott.. -
#102 Uhh... -
strebacom #101 Egy-két-há...illetve árak:
-
#100 Nvidia GT200b removes GT200 in september -
strebacom #99 ABU85 testvérünk irásából:
"Annyi a lényege, hogy a TSMC (ők gyártják a GT200 chipeket) közölte az nV-vel, hogy átlagosan 100 chipből 3 darab GT200 hibátlan, tehát ezek mehetnek a Tegra platformba. Illetve tudatta, hogy a tervezett megjelenésre 20%-os kihozatalra számítson a GTX280-nak specifikált kártyához. Ez azt jelenti, hogy 100 darab GT200 chipből kb. 20-at tud majd felhasználni és abból GTX280-as kártyát csinálni.
A TSMC azért közli ezeket az infókat, mert az nV-nek ki kell kalkulálnia az eladási árakat. Nagy valószínűséggel a kiszivárgott e-mail igaz, mert az elmúlt hétben az nV megemelte a GTX260 és 280 kártyák ajánlott árát, és csökkentette az órajeleket - talán kevesli a 20%-os kihozlatalt a GTX280-nak. Arról nincs infó, hogy a GTX260-hoz milyen kihozatal társul. Szerintem az már elég jó, mert a GT200 igen tetemes része le van tiltva a GTX260 speckóiban."
Elkondolkodtató a dolog.... -
#98 Kisebb csíkszélesség, kevesebbet melegszik, DX10.1, kevesebb fogyasztás, halkabb, DX10.1, ATi powerplay
9800GTX: Lecserélt gyári cooler, átnevezett 8800GTS G92 :D ugyanaz drágábban -
#97 Dehogy magyarázom. Ez egy Geforce topik -
#96 Ha semmi közöm hozzá akkor mér' írod ki?? Én nem offolok csak a téveszméid helyesbítem. Eszemben se volt éltetni az atit.
Ami meg sz@r az sz@r, bármennyire is fájdalmas neked. (2900-nak is katasztrófálisan hangos hűtője volt- mentségére 90nm-en készült, melegedett mint állat).
De a 9800GTX meg 65nm-en készül illene halknak lennie. Szóval a 9800GTX egy sz@r. Hulladék. Ne az legyen már a trendi egy cégnél hogy elqrjuk a minden szempontból fasza kártyát (8800GTS G92) és kiadunk helyette egy gagyibbat drágábban. Szeresd csak a piaci részesedésével együtt -
zoolee #95 Akkor magyarázd meg nekem, hogy a 2900xt->3870 nek mi értelme vol, ha szerinted nem volt értelme a 8800GTX->9800GTX?
Ha a te szavaiddal élünk, akkor semmi.
Vagy ez is csak valami értelmetlenség?
Esetleg a más áramellátás miatt fogyaszt egy kicsivel többet..-.-Ennyi. -
zoolee #94 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nah, akkor, ha nem jöttél volna rá, ezt benézted, mert ez nem az ATI topikod.:C Itt senkit sem érdekel az ATI...Nem én baszogatok embereket, te jössz mindíg itt a hittérítő dumáddal.0 cég? Fél szemedre vak vagy, vagy mi?, hogy csak a piaci részesedésük felét látod?Ehh, ami így it több mint az ATI-é.Ne személyeskedj töki...
Szánalmasan szarráoffolod a topikot...
Megértem, hogy ATi -s vagy, és ott ez a menő, de ez nem ATI topik. Rézemről itt vége, lehet leszállni rólam;hogy milyen videokarim van, amihez ugye neked igazából semmi közöd... -
#93 ...és a zajmentes hűtést is lecserélték erre a hangos hűtőrendszerre...
a 9800 GTX-ről egyenesen lesújtó a véleményünk. Ennek a videokártyának egyszerűen nem látjuk az értelmét. A 8800 GTS-nél alig gyorsabb, miközben annál többet fogyaszt. (ph teszt)
Néha erőltesd meg magad, és böngészd a hardveroldalakat. -
Figyelj azért mert neked orgazmusod van az nvidiától, másnak még nem jön be.. Ennyi. És ne b@szogass embereket egy ilyen nulla cég miatt. Ja és növessz te is agyat.
-
zoolee #91 Mégis valahogy halkabb, meg hűvösebb.
Nem sokkal, de mégis... -
#90 Annyi hogy a hűtőt sikerült elbarmolniuk. -
zoolee #89 Nemjátszom vele, mert nem izgat..Ennyi...
Amúgy meg mi a f@szért ezzel jösz?
Most gépre nemkőltök amúgy se, holnap veszem meg az n95 8gb-t.: DD
Amúgy meg, nagyon nagy a pofád. Leállhatnál már a folytonos szapulással... -
zoolee #88 Na akkor, a 9 esben ez minde bennevan amit felsoroltál, cask feles 10.1 támogatás nélkül. -
#87 Kissebb csíkszélesség, kevésbé melegszik, halkabb gyári kúler, dx 10.1, ati powerplay... Hozzá nem értésed vérlázító... -
#86 A COJ tartalamzza a legtöbb dx10 kódot, még az sem igazán dx10-s gém. A játékgyártók pénzelése meg az nvidia stílusa.
"Bivajerős" 8600-odon biztos jól fut... -
zoolee #85 Na, akkor hogy tiszta legyen, a COJ "dx10-re írását" az ATI pénzelte, és valahogy jobban megy a 40% kal gyengébb atikon a coj mint a bivalyerős gefeken, és pl a COH ben meg szarráverik azt az ATI-t xd10 ben. -
#84 Dehogynem. El is keni a száját rendesen (call of juarez). Az más tészta hogy nincs normális dx10 game. -
zoolee #83 Hallod? Hallottunk már olyan ígéreteket az ATItól, még 2900 xt nél, hogy majd dx 10 ben elkeni nagyon az NV száját, meg, hogy ha driver így-úgy akkor az NV nek semmi esélye..
Persze...
Semmi nem lett belőlle.
Amúgy meg nemtudom mit szídjátok az NV-t a 9 es sorozattal.
Ha úgynézzük, akkor pl a 3 mas sorozatnak mi értelme volt?
Szinte semmi gyorsulást nem hozott a 2900, hogy képest.
Ráírták, hogy dx10.1, azt a sok atifan erre veri a nyálát..pff. -
#82 Krájzisz mediumon is olyan szép hogy az ember lef*ssa a bokáját a gyönyörtől... -
Bircsike #81 Egyébként mért lenne brutális a teljesítménye? Kicsit erősebb lesz a 4870-nél, de ennyi. A 4870-es 1008 GFlops teljesítményt nyújt majd míg ő csak 933, illetve 124 GB/sec memo sávszél lesz míg itt 140 GB/sec. És mindezt úgy hogy az ATI-nál 150 W lesz a fogyasztás míg itt majd 240 W??? Az ATI kb. 60-70 ezer lesz itthon, a GTX280 100-110 ezer minimum!!! Mindenki döntse el az ár érték arányt! -
#80 Crysis simán Highon, élsimítás meg egyebek nélkül is szép volt, és csak minimálisan lassult be néhol, szal tökéletesen megvagyok elégedve vele.
én úgy tervezem hogy először talán procit cserélek, utána memókat kéne 1066-sra, akkor tudom húzni azt a procit majd (E8200 meg E8400-t már nemigen lehet 800as memó alatt húzni, nem?), és majd aztán jöhet VGA :D esetleg közben jöhet még olyan hogy normálisabb ház vagy valami... ha épp van rá fölös pénz -
#79 Én ezeket meg lehet sőt serintem biztos hogy az ezutáni szériát is kihagyom.
Ugyanis eddig minden megy a 8800GT-n is szépen egyedül a Crysis nem,de 1 játékért nem fogok fejleszteni.Meg ebben az évben nem jön a Far Cry 2ön kivül brutál gépigényes game szóval 8800GT nekem marad még 1-1,5 évig szerintem.