356
-
#36 Új poszter
-
jamamura #35 épp csak elkezdtem olvasni a kolléga spoileres kommentjét, de még így is sikerült felbasznom magam. remélem, csak a nézőket tesztelik... és azok meg jó hangosan kurvaanyáznak majd, hogy snyderék sűrgősen rakják össze az eredeti finisht. :) -
#34 hát ezt nagyon összerakták :O
elolvastam a másik bejegyzést, amiben a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!végéről van szó
hát basszák meg! ez tényleg szentségtöréssel ér fel
"a polip ma már nem állná meg a helyét, komolytalannak tűnne"
most ezzel direkt minket, rajongókat akart felidegesíteni Snyder? a vége nem csak pár kocka, minden erre megy mi, ez A poén igazi csattanója , a világ legnagyobb elméi és legkorszerűbb technológiája révén létrehozzák ezt az abszolút abszurditást, erre kicserélik egy szimpla szerkezetre?! eszem megáll b+
na ennek nem volt értelme, hogy leírtam, csak gyorsan ki akartam adni a dühömet :) -
#33 hát ez erősen odabasz... -
jamamura #32 új trailer! -
#31 Video Journal #7: Creating Dr. Manhattan
-
#30 Őőőőőő... ezen képek egyike sem új... legalábbis nekem :) -
#29 Reménykedjünk, hogy Snyder csak azért nyilatkozta ezt, mert elege lett a film körüli őrültek házából, ami a jogi viták miatt alakult ki. Nem kéne egy amúgy jó filmet/képregényt alázni 'Zs' kategóriás folytatásokkal (lásd pl. Starship Troopers). -
#28 16 új kép!
#26: a vicc az egészben az, hogy játék viszont lesz, ami az előzményeket "mutatja be". de egyáltalán milyen előzményeket!? már megint az a k*rva pénz! a képregény egy teljes egész, nem kell zargatni ezt a világot, ha csak nem maga Moore teszi :\ -
#27 Goldolom, ha a stúdiónak viszketne a tenyere, akkor kitalálnának valami új történetet, hogy folytathassák...ám jelen állás szerint Snyder ebben nem venne részt. -
#26 A történetnek lenne folytatása / előzménye? Úgy tudtam eddig, hogy a film a teljes képregénysorozatot felöleli... -
#25 Újabb infok:
tegnap néhány szerencsés hollywoodi újságíró megnézhetett 26 percet a készülő WATCHMEN-ből, s utána még zack snydert is kifaggathatták. természetesen nem a kedvenc kajájáról kérdezték. a begyüjtőtt infók:
- a film jelenlegi hossza 163 perc
- ebben nincs benne a TALES OF THE BLACK FREIGHTER sztori, ami animált lesz, a mozibemutató után pár nappal fog megjelenni, a későbbi dvd-verzión viszont integrálják a filmbe (igen, az több mint 3 órás játékidőt jelent)
- zack snyder szerint nem lesz sem folytatás, sem előzmény, legalábbis vele biztosan nem
- a nyitányban bob dylan - the times are a-changing című száma szól
- a film szigorúan követi az eredeti történet fonalát, csak az akciójelenetek lesznek felpumpálva kissé.
- a második előzetes a QUANTUM OF SOLACE előtt debütál a mozikban
forrás: http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2008/10/02/watchmen_hirmorzsak/ -
knightbali #24 Nálam tuti vétel lesz => watchmen -
#23 HD trailer (apple.com) -
#22 Video Journal #6: The Look of Watchmen
-
#20 Nem rossz. ^^ -
#19 trailer - képregény összehasonlítás -
#18 Kevin Smith interjúból idézet, valamint új nagyfelbontású képek -
#17 Van aki már látta a filmet... pl. Kevin Smith... jó neki^^ xD -
#16 Kissé megkésve, de itt az 5. videónapló: Watchmen video Journal #5: Building the Owlship
(a hivatalos oldalt meg látogassátok, mert megújúlt és baromi jól néz ki) -
#15 "Az Empire lassan már szokás szerint kettős címlappal jelentkezett, és azon kívül még pár exkluzív képpel is" (filmbuzi.hu)
-
sandor8206 #14 hát annyira nem ismerem a comicot, de ez nem az a tipikus jó és rossz figurák küzdelme( mint pl-x-men, batman) -
Suffering #13 Aki a trailer 3/4-edénél van a tetőn esőben álarcban és motyog valamit ő gonosz vagy jó oldalon áll? 60-asdjára nézem ezt a trailert de valahogy nem esik le nekem hogy miről fog szólni ez a film. Meg hogy lesz Watchmennek ilyen hajója? Szovla kik a gonoszok akiket a trailerben mutattak? valaki válaszolna ezekre azt megköszönném. -
knightbali #12 Valahol azt olvastam, hogy Snyder nagyon kapar a 180 perces játékidőért. Hát, remélem sikerül kiharcolni. -
#11 De, hogy új hír is legyen...
Jöttek új poszterek. Egyet megosztok veletek, a többit pedig nézzétek meg itt.
és még egy fontos info aeonflux oldaláról:
"a filmet nálunk a uip duna film mutatja be moziban, a terv szerint a nemzetközi premierrel egy időben és magyar szinkronnal" -
#10 na hát a trailer megjelenésének hetében pont nem voltam itthon, de természetesen azonnal pótoltam :) elég érdekesnek ígérkezik a film, bár ez a trailer nekem egyelőre túl sűrű volt.
amúgy fura volt, hogy az előzetesben mennyi CGI volt. merthogy a kis videonaplókból jól látszik, hogy a stáb azért rendesen felépített egy kisebb városrészt. -
knightbali #9 A most megjelent trailer nagyot üt! Eddig semmit nem tudtam erről a képregényről, de most ez után a trailer után erősen elkezdett érdekelni a film és az eredeti mű is. Aki még nem látta volna:
http://www.traileraddict.com/trailer/watchmen/trailer -
#8 Köszi. ^^ -
#7 Bár a hivatalos oldalra még nincs feltéve, de ha minden igaz, akkor ez itt a 4. videónapló. -
#6 Megérkezett a 3. videónapló is -
#5 Hatodika van (USA-ban), így ismét egy újabb videónapló látott napvilágot.
Valamint az aeonflux-on olvasható a következő hír:
"watchmen: az őrzők. ez lesz a magyar címe. bemutató: 2009. március, a világpremierrel egyidőben" -
#4 jonak tunik -
#3 Valamint minden hónap hatodikán fel fognak tenni egy pár perces "így készült" videónaplót is. Összesen 12 db lesz, ezek közül az első itt található. -
#2 Szépen lassan jönnek ki a képek, videok is.
Eddig ezek kerültek nyílvánosságra:
Képregény és filmrészlet összehasonlítása
Egy kész képkocka a filmből
Karakterposzterek
A kedvencemet azért beteszem ide, hogy legyen kép is.
-
#1 Na kéremszépen ez egy igazán cool filmnek ígérkezik (bár a 300 is így indult, aztán én személy szerint csalódtam benne), csak sajna a bemutató még igencsak odébb van (2009 March 6 - USA).
Addig is itt van némi info:
Íme egy rövidebb, magyar nyelvű leírás a képregényről.
Az angolosoknak segít Wiki
A film hivatalos oldala
IMDb link