Watchmen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem már csak miatta is megéri angolul
Olyan kérdésem lenne hogy hol kapok én olyan kabátot mint Rorschach bácsinak volt, és hogy mi a neve a kabátnak? Ballonkabát?
Elõre is köszi a válaszokat!
😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Örülök hogy akadnak még ilyen gyöngyszemet a fostengerben, amit HollyWood okád ki magából mostanában...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Jon - Miller Zoltán
Daniel - Stohl buci
Idézet a Voxból:
"Színvonalas munkával van dolgunk, amely felnõ az eredeti hanghoz, ennél nagyobb dicseretet pedig szinkronra nem nagyon mondhatunk."
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
http://www.youtube.com/watch?v=2N6KhCRO6-Q
akkor inkább nézem feliratosan.
minden más teljesen életszerû.
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
daniel hajója mitõl repül? vagy hogy tudtak akkorákat ütni hogy falakat törtek stb...
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
hallod, komolyan te vagy az infantilis kérdések nagymestere!
báris én nem találom
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Még nem láttam a filmet, most akarom ezt pótolni, azt szeretném kérdezni hogy mi a különbség a sima meg a rendezõi változat között? Melyiket érdemesebb megnézni elsõre?
Most szerintem elolvasom a képregényt, nagyon bejön az egész 😄
Az érdekelne még, hogy mitõl mozog Rorschach maszkja.
#319 Nekem is az egyik legszimpatikusabb karakter.
20 hsz-al lentebb írtam is
http://www.sg.hu/cikkek/53415/gondok_a_watchmen_szereplovalogatasan
Szóval arról van benne szó, hogy a film rendezése elõtt a rendezõ nagyon nehezen talált szinészt az alábbi karaktereknek:
"Jelenleg Richard Nixon, Henry Kissinger, H.R. Haldeman, Ted Koppel, John McLaughlin, Annie Liebowitz, John Lennon és Yoko Ono, Fidel Castro, Albert Einstein, Norman Rockwell, JFK és Jackie Kennedy, Andy Warhol, Mao Tze Tung és Larry King filmbeli szereplése vált kétségessé.
"
Ezek közül végül sokan nem is voltak benne a filmben, ugye?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
nagyon jó társadalomkritika, a befejezés tetszett!
egyedül Rorschach sorsa nem tetszett...õ végig szimpatikus volt a filmben...
Nincs ezzel semmi gond, hogy neked nem tetszett csak egy kis véleményt írhatnál, hogy miért nem tetszett a vége.....szerintem a film egyik legjobb része a vége.
legalább leirnád, h szted miért volt az
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Next PC upgrade: 2022
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.