Watchmen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Egy bajom van a trailerekkel: nem bírom megállni, hogy ne nézzem meg õket, és mindben egyre több és több új jelenet van. ^^

A Minutemen VJ poén, tetszik, hogy a képregények 'történelmi' részét ilyenformán átveszik. Viszont érdemes megfigyelni, hogy a filmfelvétel és a fotó nem stimmel. A filmfelvételnél a Minutemen 1940 felirat a falicsillárok alatt van, ezért alig látható a Minutemen tagjaitól, míg a fotón a falicsillárok fölé lett áthelyezve:

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Challanger
Video Journal#10: The Minutemen

Challanger
Japán trailer

[NST]Cifu
Remélem a WB úgy megy a bíróságra, hogy lesz valami a kezében. Kár lenne a filmért, a trailerekbõl süt a hangulat, a látványvilág, az érzés. Egyetlen pont van, ahol szerintem (hangsúlyozom, a trailerek alapján) hibáztak a szereplõválogatásnál, az pedig Veidt karaktere. Valahogy nem jön át az a felsõbbrendûség...

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hát akkor ebbõl már karácsonyi film lesz 2009-ben
ProGabe
jajanyám

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Challanger
Egy remek hír karácsonyra :-( A Fox megnyerte a pert a Warnerrel szemben, így akár úgy is dönthet, hogy be sem mutatja a filmet, de ha még is a végsõ vágási jog az övé, tehát nyugodtan várhatjuk a pg13 és a max. 2 órás játékidõt, persze ez csak poén, de a foxtól nem lepõdnék meg (lsd. Babylon AD stb.) semmitõl! Szóval azt csinál a filmmel amit akar!
Challanger
Comic Con Footage

Challanger
International Trailer

Challanger
1-2 elmaradásomat pótolnám.

Video Journal #9: Art Direction

[NST]Cifu
A saját nézõpontom az, hogy tökéletesen átvinni egy könyvet / képregényt / anime-ot élõszereplõs mozifilmre nem lehet. Bizonyos kompromisszumok mindig születnek. Így volt a Lords of the Rings-nél, a Harry Potternél, és a többi. Ettõl még nem mondanám rossz filmeknek ezeket alapból.

Másodszor, már az elején az volt a szöveg, hogy "Based on...". Ebbõl már azért lehetett sejteni, hogy nem betûrõl betûre fogják visszaadni a képregényt. Azért sok téren igyekeztek, ez sem rossz eredmény.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én inkább arra vagyok kiváncsi, hogy végül is hogy került a Comedian a képbe, hiszen nincs polip, nincs polip sziget sem...

ProGabe
egyre jobban nyílik a bicska a zsebemben :\

ha még a "Who watches the watchmen?" alaptézist is így kifingatják, ahogy a trailer mutatja, akkor a jó édes kurva anyjukat, már elnézést. mi az, hogy Watchmenként hivatkoznak rájuk? mi a jó büdös francot mûvelnek ezek?!

Challanger
Nekem nem jeleníti meg a képeket, úgyhogy inkább itt van két link.

filmbuzi vagy aeonflux
nagyon jók<#eljen>we,re society's only protection :-D

ProGabe
még1 teaser poszter

Challanger
Video Journal #8: Girls Kick Ass

ProGabe

Challanger
Új poszter

épp csak elkezdtem olvasni a kolléga spoileres kommentjét, de még így is sikerült felbasznom magam. remélem, csak a nézõket tesztelik... és azok meg jó hangosan kurvaanyáznak majd, hogy snyderék sûrgõsen rakják össze az eredeti finisht. 😊
ProGabe
hát ezt nagyon összerakták 😮

elolvastam a másik bejegyzést, amiben a

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
végérõl van szó

hát basszák meg! ez tényleg szentségtöréssel ér fel

"a polip ma már nem állná meg a helyét, komolytalannak tûnne"

most ezzel direkt minket, rajongókat akart felidegesíteni Snyder? a vége nem csak pár kocka, minden erre megy mi, ez A poén igazi csattanója , a világ legnagyobb elméi és legkorszerûbb technológiája révén létrehozzák ezt az abszolút abszurditást, erre kicserélik egy szimpla szerkezetre?! eszem megáll b+

na ennek nem volt értelme, hogy leírtam, csak gyorsan ki akartam adni a dühömet 😊

Challanger
hát ez erõsen odabasz...
Challanger
Video Journal #7: Creating Dr. Manhattan

[NST]Cifu
Õõõõõõ... ezen képek egyike sem új... legalábbis nekem 😊

[NST]Cifu
Reménykedjünk, hogy Snyder csak azért nyilatkozta ezt, mert elege lett a film körüli õrültek házából, ami a jogi viták miatt alakult ki. Nem kéne egy amúgy jó filmet/képregényt alázni 'Zs' kategóriás folytatásokkal (lásd pl. Starship Troopers).

ProGabe
16 új kép!

#26: a vicc az egészben az, hogy játék viszont lesz, ami az elõzményeket "mutatja be". de egyáltalán milyen elõzményeket!? már megint az a k*rva pénz! a képregény egy teljes egész, nem kell zargatni ezt a világot, ha csak nem maga Moore teszi :\

Challanger
Goldolom, ha a stúdiónak viszketne a tenyere, akkor kitalálnának valami új történetet, hogy folytathassák...ám jelen állás szerint Snyder ebben nem venne részt.
[NST]Cifu
A történetnek lenne folytatása / elõzménye? Úgy tudtam eddig, hogy a film a teljes képregénysorozatot felöleli...

Challanger
Újabb infok:

tegnap néhány szerencsés hollywoodi újságíró megnézhetett 26 percet a készülõ WATCHMEN-bõl, s utána még zack snydert is kifaggathatták. természetesen nem a kedvenc kajájáról kérdezték. a begyüjtõtt infók:

- a film jelenlegi hossza 163 perc
- ebben nincs benne a TALES OF THE BLACK FREIGHTER sztori, ami animált lesz, a mozibemutató után pár nappal fog megjelenni, a késõbbi dvd-verzión viszont integrálják a filmbe (igen, az több mint 3 órás játékidõt jelent)
- zack snyder szerint nem lesz sem folytatás, sem elõzmény, legalábbis vele biztosan nem
- a nyitányban bob dylan - the times are a-changing címû száma szól
- a film szigorúan követi az eredeti történet fonalát, csak az akciójelenetek lesznek felpumpálva kissé.
- a második elõzetes a QUANTUM OF SOLACE elõtt debütál a mozikban

forrás: http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2008/10/02/watchmen_hirmorzsak/
Nálam tuti vétel lesz => watchmen

Prince23
Challanger
Video Journal #6: The Look of Watchmen

[NST]Cifu
Nem rossz. ^^

D4nY
Van aki már látta a filmet... pl. Kevin Smith... jó neki^^ xD

xP

Challanger
Kissé megkésve, de itt az 5. videónapló: Watchmen video Journal #5: Building the Owlship

(a hivatalos oldalt meg látogassátok, mert megújúlt és baromi jól néz ki)
Challanger
"Az Empire lassan már szokás szerint kettõs címlappal jelentkezett, és azon kívül még pár exkluzív képpel is" (filmbuzi.hu)

hát annyira nem ismerem a comicot, de ez nem az a tipikus jó és rossz figurák küzdelme( mint pl-x-men, batman)
Aki a trailer 3/4-edénél van a tetõn esõben álarcban és motyog valamit õ gonosz vagy jó oldalon áll? 60-asdjára nézem ezt a trailert de valahogy nem esik le nekem hogy mirõl fog szólni ez a film. Meg hogy lesz Watchmennek ilyen hajója? Szovla kik a gonoszok akiket a trailerben mutattak? valaki válaszolna ezekre azt megköszönném.

Valahol azt olvastam, hogy Snyder nagyon kapar a 180 perces játékidõért. Hát, remélem sikerül kiharcolni.

Challanger
De, hogy új hír is legyen...

Jöttek új poszterek. Egyet megosztok veletek, a többit pedig nézzétek meg itt.

és még egy fontos info aeonflux oldaláról:

"a filmet nálunk a uip duna film mutatja be moziban, a terv szerint a nemzetközi premierrel egy idõben és magyar szinkronnal"
Challanger
na hát a trailer megjelenésének hetében pont nem voltam itthon, de természetesen azonnal pótoltam 😊 elég érdekesnek ígérkezik a film, bár ez a trailer nekem egyelõre túl sûrû volt.

amúgy fura volt, hogy az elõzetesben mennyi CGI volt. merthogy a kis videonaplókból jól látszik, hogy a stáb azért rendesen felépített egy kisebb városrészt.
A most megjelent trailer nagyot üt! Eddig semmit nem tudtam errõl a képregényrõl, de most ez után a trailer után erõsen elkezdett érdekelni a film és az eredeti mû is. Aki még nem látta volna:
http://www.traileraddict.com/trailer/watchmen/trailer

[NST]Cifu
Köszi. ^^

Challanger
Bár a hivatalos oldalra még nincs feltéve, de ha minden igaz, akkor ez itt a 4. videónapló.