356
-
#116 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most néztem a képregényeket, de sajna n nem az a fajta vagyok aki csak ki ad egy képregényre 2,500-at :S Olcsóbban nincs? -
#115 Most láttam az előbb az RTL-en az előzetest... :P -
#114 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a gép jobban tetszene!! Lényegében pont ez volt nekem sok a könyvben. :) A polip benne lesz a csütörtöki theatricalban, vagy már abban is a gép lesz?
Igazából az nem világos teljesen, hogy miért nem nyírták ki Adriant? Sőt mi több, miért támogatták a tervét? Illetve nem támogatták, mert nyilván amikor ők megtudták, már megtörtént, de miért kellett eltitkolni, és ennek folyományaként miért ölte meg Manhattan Rorsharch-t? Új, szebb világ na de miképpen? Így az USA nem támadja be a ruszkikat és vica versa? Meg ezt az egész létezés-értelmezést sem értettem, amit a Marson folytattak és aminek Laurie által elmondottan köze van Manhattan pálforduláshoz. Erre mondtam, hogy kicsit bele kellene gondolni, csak túl sok volt így egyben. :) -
#113 a rendezőit csak NY-ban és LA-ben mutatják be mozikban is
a vége más lesz. ami előremutatja, hogy nem csak a vége lesz más
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tényleg spoiler, mármint a filmmel kapcsolatban!
nem lesz benne polip, hanem egy Manhatten által készített géppel "rakják rendbe" a várost :\
amúgy mi nem világos a végével kapcsolatban? -
#112 SPOILER VESZÉLY ON!! SPOILER VESZÉLY ON!! SPOILER VESZÉLY ON!! SPOILER VESZÉLY ON!!
"The director's cut is three hours and 10 minutes and comes out in July," Snyder revealed, calling his original edit "considerably more violent than this ... and sexier" and explaining that if the movie does well, the director's cut will get a theatrical release in Los Angeles and New York.
Following that, of course, will be the "Watchmen" DVD in the fall — which will include what he dubbed a "Crazy Ultimate Freaky Edition" boasting such time-omitted extras as "Tales of the Black Freighter," Hollis Mason's death, more Manhattan moments on Mars and dialogue-heavy scenes with the newsstand-bonding Bernies.
But first comes the March 6 theatrical cut of "Watchmen," a hard-R flick...
SPOILER VESZÉLY OFF!!SPOILER VESZÉLY OFF!!SPOILER VESZÉLY OFF!!SPOILER VESZÉLY OFF!!
Szóval most 5-én (Mo-n) lesz a 2:45 perces theatrical, júliusban újra mozikba kerül, de akkor már a rendezői változat (3:10) majd ősszel DVD-n újra a rendezői, kiegészítve pl a Tales of the Black Freighter-rel, az Under the Hooddal és hasonló kiegészítésekkel. Lehet, hogy ezeket beépítik a filmbe és akkor valóban 4 órás lesz. :) -
#111 a moziváltozat 2 óra 45 perc lesz, a rendezői változat pedig 3 óra 10 perc. 4 órás verzióról nem tudok, de neked legyen igazad. :)
ebben a pillanatban fejeztem be a képregényt, nekem a konklúzió annyira nem tetszett. nem nagyon tudom feldolgozni, meg a pontos okokat még így sem értem igazán, lehet, hogy én nem értettem vagy félreértettem valamit, vagy egyszerűen csak át kéne gondolni. na majd a film kitisztázza. ámbátor az utolsó képsoroktól kirázott a hideg, remélem, a film is így ér majd véget. :) -
#110 A nagyobbik baj az, hogy az a nagyon hosszú rendezői változat csak az év végén jön... -
#109 Aztarohadt 4 órás lesz a rendezői változat.Azt végignézni egyhuzamban -
Watchmen #108 Igen így fordították le őket..kicsit szokatlan, de jó:D -
#107 én most tartok a 8. rész végén az eredeti nyelvű képregényben és azt kérdezném azoktól, akik olvasták a magyart, hogy a neveket is magyarosították-e? szóval van Éji Bagoly, Molyember meg Komédiás? :) elég hülyén hangzanak magyarul. :D -
Watchmen #106 Snyder elmondása szerint az ő verziója jóval szexisebb és brutálisabb, mint a márciusban debütáló vágott változat.
Hm....nem baj majd megvesszük eredetibe is, és megnézzük!:D -
#105 Mégis megnézem, mégis megnézem, MÉGIS MEGNÉZEM! -
Watchmen #104 De most komolyan? Úristen ezt nézzétek meg!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=f1wzweizm2o&feature=related
Kegyetlen lesz -
Watchmen #103 Sokan=Sokkal -
Watchmen #102 Sokan jobban jársz, ha megnézed feliratosan az élmény maradandó lesz egy életre:D -
#101 így jártál... :) -
#100 Akkor biztos nem nézem meg moziban ha csak feliratos lesz... :S -
#99 óójesszjessz -
Suffering #98 Melyik filmnél adják a watchmen szinkronos előzetesét? -
#97 vazze. azért én még reménykedem... -
#96 hát a mozikban elkezdték vetíteni a trailert szinkronosan. szóval valszinű h akk szinkronos lesz a múvi is :) -
#95 előzetes? ha tv spot, akkor nem számít, azt mindig szinkronizálják, bár gondolom nem arról van szó
nekem marad a majdani HD verzió :( ez a látnoki erejű egyenesen szánalmas. nem fordítás, hanem ferdítés. meg stólbuci hangját már nagyon unom -.- (valakit úgyis rá osztanak, mondjuk egyből Nite Owl-t, kb. neki van a legtöbb szövege)
aztán még meggondolom. nálunk nincs mozi, annak ellenére, hogy ez egy 25e-s város és aznap úgyis zegen leszek. meggondolandó :) -
#94 hát a válasz: de! szinkronosan fogják adni, legalább is a hírek szerint!
és mivel az előzetes is már szinkronosan megy, igy elég valszinü :) -
#93 mi a szar az, hogy "látnoki erejű"?? ennek az ég világon semmi értelme... visionary = látnoki? jézusom.
ugye nem szinkronos lesz? -
#92 Íme a magyar plakát:
-
Watchmen #91 Most elméletileg 20-át írták, hogy megjelenik..........nézem egy oldalon, hogy megrendeljem erre 27-e van kiírva érdekes.... -
Watchmen #90 Mindenesetre számolok vissza már csak 2 nap!:D -
#89 Megértem... :D -
Watchmen #88 Sajnos már annyira a hatása alatt vagyok, hogy más nevet nem is találhattam ki:d -
#87 Jó a neved... :P -
Watchmen #86 3 nap és 3. kötet !!!!!! Alig várom már! -
#85 !!! 4 exclusive clips !!!
Dan and Veidt
"Friends"
Keene Riots
Tenement Rescue -
#84 6-os spot -
Watchmen #83 Szép napot!
Bevallom nem vagyok képregényes sőt utálok is olvasni. De mikor megláttam a Watchmen trilerét egyből elkezdtem keresni hol is vehetem meg a képregényt. A 2 kötetet kiolvasva zseniális remélem a film is az lesz. -
#82 Júj, árulnak egy jó watchmen képregényt és meg kéne venni csak messze van a bolt... :S :) -
#81 A Watchmen képregényben van egy kölyök aki olvas egy képregényt :) ...na ez az lesz. -
knightbali #80 wow! nem rossz! Úgy tűnik ebből is a bővített változat lesz megvéve. :) -
Suffering #79 ennek a rajzfilmnek mi köze a watchmenhez? -
#78 -
#77 Most vettem csak észre, hogy már te is belinkelted a videonaplót.
De, hogy valami (viszonylag) újdonság is legyen:
watchmen bd
poszter1
poszter2