Watchmen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi az a jel, amit dr. manhattan a saját homlokába éget?
mit jelképez? kinek a kérésére csinálja? mit jelent a kör és abban egy pont?
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
PSN ID.: Beegabor
Ez mit dolgoz fel? miért tették a filmbe?
képregényt nem olvastam, de egyszerûen fonmenális a történet! mindent kitárgyal a film, Istent, az emberiség problémáit, az emberek butaságát, mindent...
Nem olvastam a képregényt és mégis, megértettem mindent.Kivéve persze Rorschach maszkját amire nem volt magyarázat a vágot verzióban.
Ezért sem értem azokat akik szerint zavaros a film, nem tudom elképzelni miket nézhetnek ha ennek a megértése is gondot jelent.
Akiket egy kicsit is érdekelnek a képregények/filmek azoknak egy rossz szava nem lehet erre az alkotásra.
A sok lehúzó mozis kritika után kellemeset csalódtam, remélem nem utoljára... 😊
"mert a képregényben a Komédiás utalt rá, hogy õ merényelte meg Kennedyt. így egy az egyben nem volt benne, ez csak amolyan kikacsintás a rajongóknak."
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
magáért a smiley-ért jogdíjat kéne fizetni. mármint azért, hogy az legyen a borítón. pont olyan, mintha a Coca-Cola logóját használnák persze ezt amerikában fizetik, pl. a poszterek után is. EZEN is ott van a legal részen, alul, hogy Smiley Logo: The Smiley Company, hiszen van smiley a képen
a képregényben már mûvészi célokat szolgál, ezért az maradhat. mondjuk szép is lenne, ha belekötnének
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A rendezõi 25 perccel hosszabb, vannak benne bõvített illetve teljesen új jelenetek.
ennek mi volt a cime? rákeresnék neten
köszi
EZ a 10 perc össze vissza van a filmben?, meg mik ezek a plus részek?
köszi
"Honnan lehet manapság beszerezni az amerikában kiadott 12 részt?"
az internetrõl, mint minden mást. ha esetleg nyomtatott formában szeretnéd megvásárolni e-bayen, képregényboltokban, antikváriumokban érdemes szétnézni.
köszi
mégpedig azért, mert nem az ilyen befejezésekhez szoktunk manapság, hanem a teljesen boldog, happy endhez.
Persze, rorsákk naplója bizakodásra ad okot, mert azzal fejezõdik a film, hogy a nyomdász fiu, aki megtalálja majd abból ir valamit, abból meg meg lehet tudni az igaza, hogy ki is készítette elõ a robbantást.
meg kár, hogy manhattan elment, egy másik galaxisba, ahol teljesen egyedül van, ez is szomorú <#sir>#sir><#szomoru2>#szomoru2>
egyébként a mai napig nem kapták el, az igazi kennedy gyilkost, ugye?
Miért, a többi vajon mit keresett ott fegyverrel a kezében? Virágot szedett? 😊
Watchmen: igen, az az. Kennedyt ölték meg úgy a kocsiban.
Szerintem arra gondoltok mikor a fõcím megy, és ott lelövi az elnököt.
De nekem fingom se volt róla, hogy az Kennedy lehet.
Mi az, hogy "valszeg õ volt"?
Hát mutatták, hogy ott állt fegyverrel a kezében!
komolyan mondom, a legnagyobb gond vele az, hogy a jogdíjak miatt nem a smiley van a borítón (így a DVD-n sem lesz)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
4., a magyart nem olvastam, de biztos, hogy teljesen ugyanaz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
4. Magyarországon is most jelent meg a watchmen képregényben, az alexandra könyvesboltban belelapoztam. Három kötetes. Ez a három kötet foglalja magába a 12 részt, ami amerikában megjelent.
Kérdésem: ,hogy ebben a magyarban a 3 kötetben TELJESEN ugyanazok a képek, az oldalak vannak, ugyanazokkal a rajzokkal, mint ami amerikában megjelent a 12 részben?(csak persze az angol szöveg lett magyar)
köszi
Ha már ilyen segítõkészek vagytok, akkor kérdezek még, amit nem értek.
1. Tehát a watchmen egy 12 részes képregény volt az usában, de melyik évben is?
2. Tehát elkészült ez a 12 részes képregény, és ezeken a képregényeken kivül semmi, de egyáltalán semmi más nem készült a watchmen-rõl, csak ez a film?
köszi
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Rorschach(!) maszkja is kimaradt a filmbõl. az egy különleges dupla rétegû anyag közte festékkel, amit eredetileg nõi ruhákhoz készítettek, de aztán mégsem került gyártásra. ezidõtájt Kovacs egy varrodában dolgozott, megtetszett neki és csinált belõle maszkot. azért változik, mert a festék ide-oda úszkál benne. emellett ez egy igen erõteljes utalás a Rorschach-tesztre. (fehér alapon fekete formák, volt a filmben is, pszichológusok használják)
azért majd nagy hülyeségeket ne kérdezz. 😊
Én még csak most néztem meg a watchment rendesen.
Szeretném kérdezni, hogy a film elején megölik az embert, kidobják az ablakon, és aztán kezdõdik még csak a fõcim.
Ekkor megy egy zeneszám, és ez alatt mutatnak be életképeket a szuperhõsök életébõl, amerika életõbõl...
Sok kérdésem van, de most egyenlõre csak azt kérdezném, hogy mi ennek a zeneszámnak a címe?, amit a fentebb írtam le
köszönöm
üdv.
wmp már faszán játszotta.
amugy a film valami marhajó szerintem.
Manhattan baromira bejövõs volt 😄 eredeti hang baromijó, nerf neki és különállo filmet akarok ugyanezzel a szinesszel!! 😄
Még egyszer tuti nem fogom megnézni. 6/10.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nézem 4 komment hátha valami érdekes a dvd-blue rayrõl hát nem.
F
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Sokkal jobb lett a film a bõvített dolgokkal!