Watchmen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szolnokboy1
én várok bõvített dvdripre. remélem, gyorsan kijön.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Látom itt pangás sincsen csak szólok kijött a bõvített változat....neten fent van torrent oldalakon.
Azért remélem év végén kiadják a +30 percet arra lenne mindenki kíváncsi szinte nem értem az embereket.......
Szolnokboy1
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=11140

ez az extra tartalom így, ebben a formában nevetségesen kevés. <#levele>

Mindenesetre eléggé kavarják itt a dolgot. Azt se értem miért kell külön mindent kiadni miért nem lehet egybe....

Engem igazán a werkfilmek érdekelnének és a +30 perc de az kegyetlenül!
Szolnokboy1
év végén a bõvített bõvített változat jelenne meg ,amiben már benne van az Under the Hood és a Black Freighter is. a plusz harminc percet tartalmazó változat lenne most nyáron. úgy tudom.

Igen mikor olvastad te ezt a hírt? Mert én sehol se olvastam ilyet....
[NST]Cifu
Azt már Áprilisban elmondta Synder, hogy a rendezõi változat az év végén jön, nyáron csak a moziban látott verzió jelenik meg.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

De most miért ekkora szemetek? Komolyan mondom a Rendezõi érdekel engem nem a moziverzió.....áh....remélem valamit csak változik a hír mert ez így fos.
ProGabe
én ennek azért örülök, met így lesz HD a moziverzióból is, mert amcsiknál meg csak a rendezõi lesz kapható BD-n. hülye ez a warner :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Szolnokboy1
sorry, igazad van, valahogy elkerülte a figyelmemet, hogy nem lesz DC. :-/ hát így tényleg nem adja. talán az valamennyire vigasztal, hogy nem csak MO-n, hanem egész Európában nem lesz DC.

Hát ez így nem zsír hanem nagy rakás szar....

Kiadnak minden szart de a Rendezõit meg nem? Ne röhögtessenek már azt várom már vagy 2 hónapja......a hír alján olvasható, hogy nem biztos még a hír remélem is megváltozik mert ez így fos....
Szolnokboy1
zsír!!! 😊

ProGabe
váááá, lesz steelbook verzió \o/
augusztusban jön
KATT

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nem igaz bakker mikor adják már ki ilyen nincs.....
ProGabe

Jó kérdés nem tudom reménykedek benne.....
Szolnokboy1
magyarországon is 21-én jön?

ShadyLady

Üdv amúgy a honlapod Watchmenes? Arra kivi lennék😄
Nehéz lesz kivárni, de a pénz már elõre megvan rá!
Alig várom, hogy megvegyem!
ProGabe
júli 21

Köszönöm szépen a segítséget!

A 9. fejezet végén van egy Sally Jupiter interjú, ott mondja Sally, hogy két férfi a Percrekészek közül meleg volt, de nem említ neveket.

www.watchmen.gportal.hu

Hogy Sziluett leszbi volt ezt tudtam de Metropolis és Hooded is? Úgy rémlik ezt a képregényben nem olvastam... Lehet újra el kell olvasnom...
Szolnokboy1
Captain Metropolis és Hooded Justice (de õ csak bi)

Sziasztok!

Lenne egy fontos kérdésem. Nem tudjátok kik voltak melegek a Percrekészek közül? Azt tudom, hogy Sziluett az volt, de volt még két férfi. Kik voltak azok?
Fontos lenne, mert kérdezték a honlapomon.
Elõre is köszönöm a segítséget.

www.watchmen.gportal.hu

Sajnálom, hogy sokaknak nem jött be a film. Pedig én is több bevételt vártam......Nem baj legalább megkaptam amit vártam.

Rettentõ jó történet, és vizuálisan is erõs filmet.
Ja. amolyan "Mi lenne ha a Watchmen amcsi stílusú szuperhõsmozi lenne" stílusban. 😊
Szeritned tényleg? Keress rá Youtube-on, csak egy rajzfilmintro létezik, azt is poénbol csinálták, Saturday Morning Watchmen a cime (http://www.youtube.com/watch?v=YDDHHrt6l4w) Rajongoi video, poénbol, még Michael Bay is azt mondta rá hogy állat.
Rengeteg kiutalás van már ilyen "vasárnap reggeli" mesékre, mint Tininidzsa teknõcök, Jem, Scooby Doo, stb. A szereplõket is kifigurázzák teljesen, pl. Nite Owl, az eredetileg gyámoltalan, visszahuzodo impotens alkatábol itt a csapat vezetõje aki szeret partizni, Rorschach egy bohókás, állatbarát alak, a Komédiást miután kiesik az üvegen, ozymandias kapja el, és mindkettek kacsintanak.
Tehát lehetetlen hogy a Foxon ment ez a rajzfilm.
Ennek a rajzfilmenk honnan lehet letölteni az epizodjait? Asszem a fox kidsen ment amerikában.

Azon vigyorogtam még, amikor Rorschach a kutyákkal van idilli környezetben 😄

threeman

Sziasztok! Nos,olvastam a képregényt,láttam a filmet,elvileg minden a helyén,de még mindig nem tudom mit érezzek Laurie iránt. Elvileg ugye azért hagyja ott Dr. Manhattant,mert berág arra,hogy nem lehet vele emberként együtt élni. De valahogy olyan benyomásom volt,hogy csak azért sodródik Danielhez,mert miért ne? Mert meghallgatja,ápolgatja,és kicsit olyan átejtés szaga volt a dolognak. Gondoltam,hogy a képregény végére letisztulnak az ilyesfajta képzelgéseim,de nem. Továbbra is "ha nincs ló,jó a szamár is" érzésem van. <#conf> Vélemény?
Más. Olvastam valahol,talán wikin,hogy a képregényben utalnak rá,hogy mind Rorschach,mind Ozymandias a saját neme felé kacsingat. De semmi ilyesmit nem fedeztem fel. Vagy csak én vagyok vak? Egyébként nem értem miért szapulják mindenhol a filmet,szerintem a lehetõségekhez képest egész hû volt az eredeti storyhoz.
<#worship>

Kis érdekesség:
http://en.wikipedia.org/wiki/Kitty_Genovese

[NST]Cifu
A képregényben New Yorkba teleportálnak egy emberi pszihébõl épült lényt, a teleportálásba a lény belehal, de ezzel együtt magával rántja fél New Yorkot is. A szörny teste is ott marad (ezért polip, mert egy óriás polip-szerû izé), ezért úgy gondolják, hogy egy Földön kívûli lény támadta meg New Yorkot, ezért a szovjetek (és a világ) felajánlja a segítségüket, hogy összefogva vegyék fel a harcot az új fenyegetés ellen.

Nagy vonalakban ez a képregény féle történet.

Seth

PSN ID.: Beegabor

Képregényben mennyivel mássab a vége mint a filmben? Szoval ott mit kavartak a polippal?

Pretorian
10/10
Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam. Nem is értem a sok sírást-rívást, persze, világos, h egy képregény adaptáció esetében mindig nagy a kockázat, mert a HC-fanok az élõ fába is képesek belekötni egy-egy ehhez hasonló film kapcsán, amint ahogyan tették ezt pl. a Transformers esetében is. De mondjon nekem valaki még egy olyan filmet (a Dark Knight-on kívül), amelynek ennyire árnyalt sztorija van, és a vizuális megvalósítás, a képi világ kivitelezése csak fele ennyire öncélú, mint ebben a filmben. Transformers pl. élbõl kiesik, ott szinte csak a CGI effektekkel akarták eladni a filmet, ez tény. Ezzel csak azt akarom mondani, h a sirámkodók igen jelentõs része pont a CGI miatt sirámkodik, pedig ebbe a filmbe KELL a CGI. És mégsem ettõl lesz "jó". Viszont ettõl lesz "káprázatos", pontosabban attól, h a technikai megvalósítás nem öncélú, hanem tökéletesen integrálódik a filmbe.
A sztori bombasztikus, a látvány csodálatos, a karakterek részletesen kidolgozottak, minden a helyén van.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

[NST]Cifu
Érdekes, hogy saját bevallásuk szerint "gyengén sikerült", de azért õk is 70%-ot adtak rá (a saját olvasóik 86%-ot). Meg az is, hogy elfelejtik megemlíteni, hogy ezeket az eredményeket egy 'R' korhatárral érte el a film. Sebaj, a kárörvendés a lényeg, a következetesség meg a kutyát sem érdekli... 😊

http://www.mozinet.hu/index.nof?o=0&nyelvid=1&k1=1&k2=13&hid=5793

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Viktor99
Köszönjük ezt a fantasztikus kritikát! Komolyan, akár csak egy született kritikus! Semmi indok, semmi infó. Minek az?
limperatore
ekkora fost iflmet most jöttem meg mozibol váá 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Nagyon jól látod a lényeget. Ezért Watchmen a Wachmen lehet valakinek más jön le abból amit olvas....

Manhattan Laurie miatt döbben rá, hogy a születés nem mindennapi....
Aztán meg a többi jön a maga módján. Érzései nincsenek hát, ha vannak is jó mélyen.....Igaz Veidt így is kihozza azt, hogy elmenjen a földrõl.....
Remekmûrõl beszélünk amit máskor is a kezébe fog venni az ember.
ProGabe
"még gyenge pontja sincs mint supermannek"

egészen pontosan egy gyenge pontja van, és amiatt történik minden, amit te nem értesz: nagyívben szarik az emberiségre. õ nem "istennek hitt", hanem tulajdonképpen tényleg isten(i erõvel bír). ezt egészen pontosan leírják a képregényben. igen, megnyeri a vietnámi háborút az amcsiknak, és végül is mellettük áll, de csak azért a kis emberi érzelem miatt, ami még maradt benne: a (látszólagos) szerelem az éppen aktuális csaja iránt. elárulják, ezt hiszi árt nekik, nincsen maradása
aztán ugye felismeri, hogy igenis számít az emberiség. visszatér, megpróbálja menteni a menthetõt, de már elkésett. elkésett, mert még egy emberi vonása maradt: végig kell járnia a felismerés folyamatát. aztán amikor már ez is megvan, régi énjére, mint egy VOLT emberre utal és kijelenti, hogy létrehoz õ is egy saját emberi fajt -> az istenné válás befejezõdött, pá-pá emberiség

-- a fentiek az én értelmezésemet tükrözik, nem kell készpénznek venni --

ez a film topicja, és ez nem azt jelenti hogy csak a jó véleményeket kell ide leírni, az én véleményem is egy vélemény, ha nem teszik akkor ne olvasd el

és ideírnod is.

"Ha így állsz a filmhez / képregényhez, akkor tényleg felesleges volt megnézned. 😊 "

úgy ahogy mondod 😊

[NST]Cifu
Akkor még mindig nem érted, hogy Dr. Manhattant egyáltalán nem érdekli az Amerika és a szovjetek közötti hercehurca. Inkább a tudományos kihívások foglalják le. Ezen kívül senki sem tudja, hogy pontosan mi árthat neki, és mi nem. A nukleáris fenyegetéssel pedig Amerika is sakkban tartható, hiszen ahogy azt már írták, az összes rakétát õ sem képes elkapni. Hiába menne át a szovjetekhez, õk kilövik a rakétákat, III.Vh kirobbant. Pont.

a film mondanivalójáról meg annyit hogy a hidegháborúnak már rég vége max történelmi áttekintésként fogható fel, 30 éve biztos nagyobbat ütött volna, az emberi faj önpusztító természete már 100 filmben ki lett tárgyalva

Ha így állsz a filmhez / képregényhez, akkor tényleg felesleges volt megnézned. 😊

[NST]Cifu
A Kovacs név nem tudatosan lett felhasználva, egyszerûen kellett egy K betûs családnév, Moore valahol ezt találta.

nem arra gondoltam hogy megállítja az atomtölteteket

hanem arra hogy oda teleportál az orosz elnök elé és megugatja neki ha háború lesz vége az életüknek és tart egy kis bemutatót, ez megcsinálja az amerikival is és kész, ha tényleg tudják hogy mekkora hatalma van,pl egy várost egy fél pillanat alatt elpusztít akkor úgyse fog senki ugrálni, manhattan hallhatatlan, ki fasz harcolna a mai vilábgan egy hallhatatlan ellenféllel? még gyenge pontja sincs mint supermannek

a film mondanivalójáról meg annyit hogy a hidegháborúnak már rég vége max történelmi áttekintésként fogható fel, 30 éve biztos nagyobbat ütött volna, az emberi faj önpusztító természete már 100 filmben ki lett tárgyalva

+ a ruszkik és az amcsik az "igazi" hidegháborúnál használt töltetek TÖBBSZÖRÖSÉT halmozták fel pont Dr. M - miatt + ezeknek a robbanóereje is sokkal de sokkal nagyobb mint a mai tölteteké. (ha már kevés jut át azok legalább robbanjanak nagyot) Asszem a képregényben mondták hogy a ruszkik egyszerre 58 -ezer töltetet képesek indítani... (az elsõ hullámban) És kék barátunk nem tudja mindet leszedni... A legoptimistább becslés hogy 99%-ot leszed... ekkor 580 atom csapódik be ami már bõven elég... És ha mondjuk csak 90%-ot szed le?