Watchmen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez az extra tartalom így, ebben a formában nevetségesen kevés. <#levele>#levele>
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Engem igazán a werkfilmek érdekelnének és a +30 perc de az kegyetlenül!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kiadnak minden szart de a Rendezõit meg nem? Ne röhögtessenek már azt várom már vagy 2 hónapja......a hír alján olvasható, hogy nem biztos még a hír remélem is megváltozik mert ez így fos....
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Üdv amúgy a honlapod Watchmenes? Arra kivi lennék😄
Alig várom, hogy megvegyem!

A 9. fejezet végén van egy Sally Jupiter interjú, ott mondja Sally, hogy két férfi a Percrekészek közül meleg volt, de nem említ neveket.
www.watchmen.gportal.hu
Lenne egy fontos kérdésem. Nem tudjátok kik voltak melegek a Percrekészek közül? Azt tudom, hogy Sziluett az volt, de volt még két férfi. Kik voltak azok?
Fontos lenne, mert kérdezték a honlapomon.
Elõre is köszönöm a segítséget.
www.watchmen.gportal.hu
Rettentõ jó történet, és vizuálisan is erõs filmet.
Rengeteg kiutalás van már ilyen "vasárnap reggeli" mesékre, mint Tininidzsa teknõcök, Jem, Scooby Doo, stb. A szereplõket is kifigurázzák teljesen, pl. Nite Owl, az eredetileg gyámoltalan, visszahuzodo impotens alkatábol itt a csapat vezetõje aki szeret partizni, Rorschach egy bohókás, állatbarát alak, a Komédiást miután kiesik az üvegen, ozymandias kapja el, és mindkettek kacsintanak.
Tehát lehetetlen hogy a Foxon ment ez a rajzfilm.
Más. Olvastam valahol,talán wikin,hogy a képregényben utalnak rá,hogy mind Rorschach,mind Ozymandias a saját neme felé kacsingat. De semmi ilyesmit nem fedeztem fel. Vagy csak én vagyok vak? Egyébként nem értem miért szapulják mindenhol a filmet,szerintem a lehetõségekhez képest egész hû volt az eredeti storyhoz.
<#worship>#worship>
http://en.wikipedia.org/wiki/Kitty_Genovese
Nagy vonalakban ez a képregény féle történet.
Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam. Nem is értem a sok sírást-rívást, persze, világos, h egy képregény adaptáció esetében mindig nagy a kockázat, mert a HC-fanok az élõ fába is képesek belekötni egy-egy ehhez hasonló film kapcsán, amint ahogyan tették ezt pl. a Transformers esetében is. De mondjon nekem valaki még egy olyan filmet (a Dark Knight-on kívül), amelynek ennyire árnyalt sztorija van, és a vizuális megvalósítás, a képi világ kivitelezése csak fele ennyire öncélú, mint ebben a filmben. Transformers pl. élbõl kiesik, ott szinte csak a CGI effektekkel akarták eladni a filmet, ez tény. Ezzel csak azt akarom mondani, h a sirámkodók igen jelentõs része pont a CGI miatt sirámkodik, pedig ebbe a filmbe KELL a CGI. És mégsem ettõl lesz "jó". Viszont ettõl lesz "káprázatos", pontosabban attól, h a technikai megvalósítás nem öncélú, hanem tökéletesen integrálódik a filmbe.
A sztori bombasztikus, a látvány csodálatos, a karakterek részletesen kidolgozottak, minden a helyén van.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Manhattan Laurie miatt döbben rá, hogy a születés nem mindennapi....
Aztán meg a többi jön a maga módján. Érzései nincsenek hát, ha vannak is jó mélyen.....Igaz Veidt így is kihozza azt, hogy elmenjen a földrõl.....
Remekmûrõl beszélünk amit máskor is a kezébe fog venni az ember.
egészen pontosan egy gyenge pontja van, és amiatt történik minden, amit te nem értesz: nagyívben szarik az emberiségre. õ nem "istennek hitt", hanem tulajdonképpen tényleg isten(i erõvel bír). ezt egészen pontosan leírják a képregényben. igen, megnyeri a vietnámi háborút az amcsiknak, és végül is mellettük áll, de csak azért a kis emberi érzelem miatt, ami még maradt benne: a (látszólagos) szerelem az éppen aktuális csaja iránt. elárulják, ezt hiszi árt nekik, nincsen maradása
aztán ugye felismeri, hogy igenis számít az emberiség. visszatér, megpróbálja menteni a menthetõt, de már elkésett. elkésett, mert még egy emberi vonása maradt: végig kell járnia a felismerés folyamatát. aztán amikor már ez is megvan, régi énjére, mint egy VOLT emberre utal és kijelenti, hogy létrehoz õ is egy saját emberi fajt -> az istenné válás befejezõdött, pá-pá emberiség
-- a fentiek az én értelmezésemet tükrözik, nem kell készpénznek venni --
úgy ahogy mondod 😊
a film mondanivalójáról meg annyit hogy a hidegháborúnak már rég vége max történelmi áttekintésként fogható fel, 30 éve biztos nagyobbat ütött volna, az emberi faj önpusztító természete már 100 filmben ki lett tárgyalva
Ha így állsz a filmhez / képregényhez, akkor tényleg felesleges volt megnézned. 😊
hanem arra hogy oda teleportál az orosz elnök elé és megugatja neki ha háború lesz vége az életüknek és tart egy kis bemutatót, ez megcsinálja az amerikival is és kész, ha tényleg tudják hogy mekkora hatalma van,pl egy várost egy fél pillanat alatt elpusztít akkor úgyse fog senki ugrálni, manhattan hallhatatlan, ki fasz harcolna a mai vilábgan egy hallhatatlan ellenféllel? még gyenge pontja sincs mint supermannek
a film mondanivalójáról meg annyit hogy a hidegháborúnak már rég vége max történelmi áttekintésként fogható fel, 30 éve biztos nagyobbat ütött volna, az emberi faj önpusztító természete már 100 filmben ki lett tárgyalva