Watchmen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rorschach is ilyen. De stílusilag, a legnagyobb arc a sztoriban. A képregényben is nagyon tetszett de a film után már tényleg õ a legjobb az egész sztoriban. 😊
Az egyetlen ember akinek tényleg szuper -vagy inkább isteni?- ereje van az Dr. Manhattan. ( Õ az aki úgy néz ki mit egy túlméretezett foszforeszkáló törpapa. )
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
köszi
azt tudom, hogy ma kezdték vetiteni, mert ugy volt, hogy ma megyek el rá, de végül jöv. hét lesz belõle.
Egy ilyen kötet milyen vastag lehet? mennyibe kerülhet?
Szóval, akkor azt mondod, hogy 12 fejezet az egész watchmen. Az egész watchmen, ez azt jelenti, hogy 1985 tõl kezdve amit kiadtak watchment, az a egész 12 kötet?
A filmet pedig ma kezdték el vetíteni a mozik.
Ujra elkezdték kiadni õket? vagy csináltak képregényt is a film mellé?
Ennek ellenére jöv. héten megnézem a moziban.
A képregényeket mikor gyártották? Régi képregényrõl van szó, mint pl. a pókember esete, és akkor most megfilmesítették a watchmen-t?
Errõl van szó?
A film szerintem jó lett. Szinte 100% ig követi a képregényt de olyan szinten hogy még a dumák 99% a is szóról szóra megegyezik...
Hogy az utolsó 1/3 -ad szar? Hát az utolsó rész már inkább olyan 70% -ban követi képregényt de a csattanó és mondanivaló az csorbítatlan marad. Szóval ha szar a vége akkor képregénnyel van a baj. Szerintem semmi baj sem volt vele...
BRUTÁLIS!!!! - Nem spóroltak a vérrel de sztem tökéletesen illett a képregény világába... Az ütéseknek súlya és következménye volt...
Szereplõbenyomások szintén spoiler nélkül...
Dr. Manhattan: Kedvenc hupikék törpikénk se több se kevesebb mint a képregényben. 100% CGI a srác. Páran azt mondták rosszul játszik + minden de sztem 100% -osan azt adja ami a képregényben volt bár a történetét jobban kifejthették volna. Majd a rendezõiben... - Tisztességes Iparosmunka
Nite Owl II: Bagolysrác is jól adta kicsit a szerencsétlen Clark Kentre emlékeztetett, aki egy lappáttal rátett a szerencsétlenkedésre... Késõbb persze coolabb lesz... - Tisztességes Iparosmunka
Miss Jupiter: Se nem jó se nem rossz... Kelett egy nõ is a filmbe. Korrektül játszott... - Tisztességes Iparosmunka
Komédiás: A Rövid játékideje ellenére sztem jó volt. mint a színész mint ahogy játszotta. Kedvenc mondat "Imádok hazai földön dolgozni!" 😊
Ozmó: Nekem túl fiatlanak és túl szépfiúsnak tûnt a mint a karakter mint a színészi játék... Gyenge közepes vagy roszabb minõsítését érdemel...
Roschard: Na õ 10/10 volt! Mint a színész mint a karakter megformálása. Emlékezetes alakítást nyújtott.
A filmrõl késõbb írok de az már spoileresebb lesz. 😊
majd' 100km-t utazni, 3 órás film, idõhiány. nem megy :\ na mindegy, ez egyéni probléma. várom a beszámolókat
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
marad a HD változat...csak 4-5 hónap <#zavart2>#zavart2>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Ez a film vagy kult lesz vagy óriási bukás...
Holnap én megnézem csak gõzöm sincs hogy kell csinálni azt, hogy fehéren írjak😄
Aki holnap megnézi, az délután/estefelé rittyenthetne ide egy kis élménybeszámolót, persze spoilert jelezve... 😄
Mert én pénteken nézem, és kíváncsi vagyok más(ok) véleményére! Köszönöm!
A Komédiás tömegoszlató és vietnámi módszerén meg nem lepõdök meg ismerve a stílusát. 😊
Holnap bumm bele Snyder tudom megcsinálta!😄
Egyébként nem értem...Eddig mindenki azért sírt, mert nem volt a képregényes filmekben kellõ minõségû/mennyiségû/durvaságú erõszak. Most itt van egy Watchmen, ami tényleg odatett mindent (remélem legalábbis), és most meg ez nem tetszik. Soha nem megyek el kritikusnak az tutti. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha nincs külsõ veszélyforrás, akkor nincs indok se az összeborulásra, és vissza a hidegháborús sakktáblára elv érvényesülnek. Dr. Mannhatten azért ölte meg Kovacsot, mert õ nem volt hajlandó megalkudni. Amirõl persze nem tudtak (Nite Owl II. kivéve, bár õ sem valószínû, hogy teljesen tisztában volt vele), hogy a naplóját elküldte a médiának - ugyebár ezzel ér véget a képregény.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
üdv.,
Elméletileg magyaroszágon is most csütörtökön, azaz március 05-én kezdik vetíteni a filmet a mozikban.
Ennek ellenére a szegedi cinema city mozi még március 9-én sem fogja vetíteni. Ez hogy lehet?
Nem baj várjuk a filmet ezerrel😄
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Igazából az nem világos teljesen, hogy miért nem nyírták ki Adriant? Sõt mi több, miért támogatták a tervét? Illetve nem támogatták, mert nyilván amikor õk megtudták, már megtörtént, de miért kellett eltitkolni, és ennek folyományaként miért ölte meg Manhattan Rorsharch-t? Új, szebb világ na de miképpen? Így az USA nem támadja be a ruszkikat és vica versa? Meg ezt az egész létezés-értelmezést sem értettem, amit a Marson folytattak és aminek Laurie által elmondottan köze van Manhattan pálforduláshoz. Erre mondtam, hogy kicsit bele kellene gondolni, csak túl sok volt így egyben. 😊
a vége más lesz. ami elõremutatja, hogy nem csak a vége lesz más <#idiota>#idiota>
nem lesz benne polip, hanem egy Manhatten által készített géppel "rakják rendbe" a várost :\
amúgy mi nem világos a végével kapcsolatban?
"The director's cut is three hours and 10 minutes and comes out in July," Snyder revealed, calling his original edit "considerably more violent than this ... and sexier" and explaining that if the movie does well, the director's cut will get a theatrical release in Los Angeles and New York.
Following that, of course, will be the "Watchmen" DVD in the fall — which will include what he dubbed a "Crazy Ultimate Freaky Edition" boasting such time-omitted extras as "Tales of the Black Freighter," Hollis Mason's death, more Manhattan moments on Mars and dialogue-heavy scenes with the newsstand-bonding Bernies.
But first comes the March 6 theatrical cut of "Watchmen," a hard-R flick...
SPOILER VESZÉLY OFF!!SPOILER VESZÉLY OFF!!SPOILER VESZÉLY OFF!!SPOILER VESZÉLY OFF!!
Szóval most 5-én (Mo-n) lesz a 2:45 perces theatrical, júliusban újra mozikba kerül, de akkor már a rendezõi változat (3:10) majd õsszel DVD-n újra a rendezõi, kiegészítve pl a Tales of the Black Freighter-rel, az Under the Hooddal és hasonló kiegészítésekkel. Lehet, hogy ezeket beépítik a filmbe és akkor valóban 4 órás lesz. 😊
ebben a pillanatban fejeztem be a képregényt, nekem a konklúzió annyira nem tetszett. nem nagyon tudom feldolgozni, meg a pontos okokat még így sem értem igazán, lehet, hogy én nem értettem vagy félreértettem valamit, vagy egyszerûen csak át kéne gondolni. na majd a film kitisztázza. ámbátor az utolsó képsoroktól kirázott a hideg, remélem, a film is így ér majd véget. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Next PC upgrade: 2022