Watchmen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snyder elmondása szerint az õ verziója jóval szexisebb és brutálisabb, mint a márciusban debütáló vágott változat.

Hm....nem baj majd megvesszük eredetibe is, és megnézzük!😄
Viktor99
Mégis megnézem, mégis megnézem, MÉGIS MEGNÉZEM!<#vigyor3>
De most komolyan? Úristen ezt nézzétek meg!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=f1wzweizm2o&feature=related

Kegyetlen lesz
Sokan=Sokkal
Sokan jobban jársz, ha megnézed feliratosan az élmény maradandó lesz egy életre😄
Szolnokboy1
így jártál... 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Viktor99
Akkor biztos nem nézem meg moziban ha csak feliratos lesz... :S
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Melyik filmnél adják a watchmen szinkronos elõzetesét?

Szolnokboy1
vazze. <#szomoru1> azért én még reménykedem...

Tyler1
hát a mozikban elkezdték vetíteni a trailert szinkronosan. szóval valszinû h akk szinkronos lesz a múvi is 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ProGabe
elõzetes? ha tv spot, akkor nem számít, azt mindig szinkronizálják, bár gondolom nem arról van szó

nekem marad a majdani HD verzió 😞 ez a látnoki erejû egyenesen szánalmas. nem fordítás, hanem ferdítés. meg stólbuci hangját már nagyon unom -.- (valakit úgyis rá osztanak, mondjuk egybõl Nite Owl-t, kb. neki van a legtöbb szövege)

aztán még meggondolom. nálunk nincs mozi, annak ellenére, hogy ez egy 25e-s város és aznap úgyis zegen leszek. meggondolandó 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
hát a válasz: de! szinkronosan fogják adni, legalább is a hírek szerint!
és mivel az elõzetes is már szinkronosan megy, igy elég valszinü 😊

Szolnokboy1
mi a szar az, hogy "látnoki erejû"?? ennek az ég világon semmi értelme... visionary = látnoki? jézusom.

ugye nem szinkronos lesz?

Tyler1
Íme a magyar plakát:

Most elméletileg 20-át írták, hogy megjelenik..........nézem egy oldalon, hogy megrendeljem erre 27-e van kiírva érdekes....
Mindenesetre számolok vissza már csak 2 nap!😄
Viktor99
Megértem... 😄
Sajnos már annyira a hatása alatt vagyok, hogy más nevet nem is találhattam ki:d
Viktor99
Jó a neved... 😛
3 nap és 3. kötet !!!!!! Alig várom már!
ProGabe
!!! 4 exclusive clips !!!

Dan and Veidt
"Friends"
Keene Riots
Tenement Rescue

ProGabe

Szép napot!

Bevallom nem vagyok képregényes sõt utálok is olvasni. De mikor megláttam a Watchmen trilerét egybõl elkezdtem keresni hol is vehetem meg a képregényt. A 2 kötetet kiolvasva zseniális remélem a film is az lesz.
Viktor99
Júj, árulnak egy jó watchmen képregényt és meg kéne venni csak messze van a bolt... :S 😊
Challanger
A Watchmen képregényben van egy kölyök aki olvas egy képregényt 😊 ...na ez az lesz.
wow! nem rossz! Úgy tûnik ebbõl is a bõvített változat lesz megvéve. 😊

ennek a rajzfilmnek mi köze a watchmenhez?

ProGabe

Challanger
Most vettem csak észre, hogy már te is belinkelted a videonaplót.

De, hogy valami (viszonylag) újdonság is legyen:

watchmen bd
poszter1
poszter2
Challanger
Video Journal#11: Rorschach's Mask

ProGabe

Viktor99
Imádom ezt a "hõst". 😊
[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Viktor99
<#finom><#idiota>
ProGabe
<#finom>

uhh, ezeket nézzétek!!!
Challanger
Itt tessék szétnézni.

Itt meg egy új poszter

[NST]Cifu

ProGabe

[NST]Cifu
Nagyon komoly és igényes, úgy tûnik nem viccelnek a PR-el, minden követ megmozgatnak, és nem is rosszul. A zenék is roppant hangulatosak. Én továbbra is csak Veidt miatt vakarom a fejem... Annyira nem illik a karakterhez ez a színész. Neal McDonough-ot jobban el tudnám képzelni...

ProGabe

ProGabe
yeah baby, yeah! 😊

"UPDATE: Here is the official statement from both studios...

Warner Bros. and Twentieth Century Fox have resolved their dispute regarding the rights to the upcoming motion picture Watchmen in a confidential settlement. Warner Bros acknowledges that Fox acted in good faith in bringing its claims, which were asserted prior to the start of principal photography. Fox acknowledges that Warner Bros. acted in good faith in defending against those claims Warner Bros. and Fox, like all Watchmen fans, look forward with great anticipation to this film's March 6 release in theatres."

[NST]Cifu

[NST]Cifu

[NST]Cifu
Ez még messze nem ok a csodavárásra, inkább csak jelzés, hogy a WB mégse rendelkezik olyasmivel, amivel elsöpörhetné a Fox érveit.

Challanger
ProGabe