A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

üdv
clio1616v
legalább kicsit tartottad volna fenn neki az illúziót, hogy nem azért figyelsz fel egy nõre, mert szexuálisan vonzó 😄

amikor egy nõnek azt mondod, hogy igazad van, akkor azt azért mondod, mert dugni akarsz 😄 - miért nehéz ezt elhinni? - nem nehéz, csak szeretné azt hinni minden nõ, hogy jó másra is

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

BRAT
<#banplz>

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

ressy14
Mutass már egy klubot, ahol a befektetõ kizárólag saját tõkébõl nyereséges tud lenni, ugyanis senki sem emiatt fektet a fociba. Legális keretek között erõsen deficites a buli.

Dum spiro, spero.

BaliBoy
Aki focit néz, az nem egy bölcs ember. (teljesen mind1, hogy hazai vagy külföldi)
Senki sem szereti a kockázatos befektetéseket, már pedig a fociban dollár és euro milliárdok vannak. ;-)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Motoroj
Nem láttam a meccset, valószínûleg nudli volt az ebédje a magyar válogatottnak, én ebbõl hosszú távra nem vonnék le következtetést. Annyi biztos hogy nem jött jól.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Sir Quno Jedi
Vagy vegyük komolyan és költsük a GDP-t 10 évig focsira. Gyûjtsük be az összes niggát a világbú, aki jó ebben és a "magyar" válogatott mindenkit le fog nyomni... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

inkább a magyar dotába kellene több pénzt rakni szerintem
ha rám szavaztok megteszem
ressy14
Kinevelni sem kell, ott van Dzsudzsák, bizonyítottan jól vezeti a gyors kocsikat.

Dum spiro, spero.

tipitmi
elég lenne pár normális, tehetséges pilótát támogatni amíg eljut az f1-ig.
ressy14
Inkább indítsunk egy Forma 1-es csapatot, mondjuk a Ferrari helyén. Csak egy kicsit kell kifakítani a kocsik fényezését.

Egy feltétellel: Knézy közvetíti egyedül 😄

Dum spiro, spero.

milk4
Inkább a Zengõ csapatot támogatnák a WTCC-ben.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

A színházak évente 50 milliárd közpénzt kapnak, két évi összeget költenének stadionokra.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

ressy14
Elkeserítõ, hogy évtizedek óta csak vergõdünk, de egyszer csak elkezd feljebb ívelni a hazai foci.

Még az állami támogatásokkal együtt is nagyon kevés pénz van a fociban, nyugaton (ha már mindenki hozzájuk méri a magyar fodballt) a több tíz- és százszorosa forog a sportágban. Szponzorokkal nem megy, mert a nagyvállalatok lesz*rják (TAO ide vagy oda), államilag lehet csak fellendíteni. Ha kenyér nincs legalább cirkusz legyen. Vagy már van? <#fejvakaras>

Ps. A fellendülés akkor fog elkezdõdni, ha a belterjes SZAKMA el fogja hagyni a magyar focit, mert nekik a jelenlegi posvány tökéletesen megfelel céljaik (és pénzmennyiségük) eléréséhez.

Dum spiro, spero.

Molnibalage
Ennél "picit" többen költöttek rá...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tigeroo
4 milliárd forint sok ilyen meddõ álmokat dédelgetni
Molnibalage
Egervári 3,5 év az...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sir Quno Jedi
Egen az lenne a korrekt, ha megmondhatnád a NAV-nak, hogy az adóimat mire csoportostíhatják át (ilyen támogatásokra, sportágakra, nemnaponbarnultakra, mezõgazdasági támogatásokra, utépítésekre, legális bordélyházakra stb.). ÉS ha én bepucukázom, hogy focinak NYISTA, akkor tõlem szart sem kapnak, fizesse a sok hülye ultra õket, ha akarja, gyõzzön a közakarat, legyen DEMOKRÁCIA!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Molnibalage
Igen, csak azok amatõr futballisták. Szabadságot vesznek ki és úgy edzenek, stb. Csinálja így a magyar válogatott és áldásom rá.

Molnibalage
Mita nem tömegközlekedek azóta megkímélem magam attól, hogy ilyen emelkedett szintû beszélgetéseket halljak. Bármirõl.

Sir Quno Jedi
+1

Sir Quno Jedi
Az úriembert a vadállattól az különbözteti meg, hogy tud várni. 😄

Én pl. kifogástalan úriember vagyok a hölgyekkel. Türelmes és szenvetlen és hideg, ha kell. Azonban a gondolataimért nem vállalnék felelõsséget... D😄DD

San Marino és Feröer Szigetek és a többi kis csapat is indul midnig mégis mindig csont utolsók....
A románok elleni ütközet valóban elkeserítõ de tanulnunk kell belõle, a kapitányt hagyni dolgozni pár évig és nme cserélgetni mert így sosem fog tudni felmutatni valamit. Reméljük 3-4 év után oda jutunk,hogy valóban kijutunk valami nemzetközi versenyre, én bízom a csapatban és ezután is fogok. Ma verni kéne az észtekez ez a legfontosabb, de legalábbis az,hogy küzdjenek a pályán, ne adják fel. Van egy mondás miszerint aki végig küzd az már nyert is , legyen bármi a végeredményt, ha feladod már vesztettél is....
Sir Quno Jedi
Nem véletlen tanították régen az úri nõket zongorázni, hegedûlni, énekelni, táncolni, illemre, szépen artikulálni, késõbb szépen írni stb., mivel ez a minimum amivel egy társaságban meg lehet felelni. Persze a kinézetbéli különbségeket akkoriban is súlyos pénzekkel kellett kompenzálni a hozományban, ez már csak mindig így volt. 😄 A csúnyácska, de jómódú családban élõ lányoknak mindig akadt kérõje ugyebár.

predator1982
de amúgy ez valóban szomorú...de ilyen a világ, nézd meg csak a kereskedelmi csatornák fantasztikus kínálatát...ez kell a népnek. én csak és kizárólag amiatt nem szeretem az iskola idõszakot, mert amikor reggel megyek a tömegközön, legalább három emberkébõl kettõ valamelyik fasz mûsorról beszél mint való világ és hasonló kultúrális mûsorokról...

pred

predator1982
<#nevetes1>

pred

mondjuk ezzel teljesen egyetértek
ezek a kompetenciák egy szép nõ esetében, mint mûvészi érzék, intelligencia, muzikalitás azért teszik még kúrósabbá, mert ösztönbõl tudod, hogy egészséges és értelmes gyereke(d) lesz, akit normálisan fog nevelni
ja és hozzátenném, hogy a gitározós srácok is indokolatlanul népszerûek
mert a nõk viszont a muzikalitást az érzelmességgel azonosítják, tehát egy jól gitározó pasiból arra asszociálnak, hogy az általa kezelt hangszer által benne, a lányban keltett érzelmek a pasi érzelmei, és nem az õ saját átélése
pedig valójában tudomány ez is, a hangszer kezelése is készség, akárcsak az autóvezetés
annyiban különbözik, hogy alkalmas az emberi érzelmek manipulálására, még akkor is, ha nem célod ez
predator1982
de én nem is ezt a részét vitattam:-)

pred

predator1982
egy szóval sem mondtam hogy jobban tudom, látod megint túlzol. a másik meg hogy senki hülye gondolataira nem vagyok kíváncsi, így is elég sok baromságot hallgatok meg nap mint nap, a true blood-hoz, hogy ilyesmit nézel, ahhoz meg külön gratulálni tudok csak...

pred

Molnibalage
Pedig a kommentjének második fele igaz. Nímand csajok élnek el millós nézettséget, de pl. egy igazán tehetséges szaxofonosnak néhány ezer feliratkozója van...

immovable
Nekem az elsõ gondoltatom mikor meglátok egy nõt, hogy megdugnám-é/milyen pózban dugnám.<#idiota>
predator1982
drága 2007ben regeltem...aligha számítok újnak

pred

Sir Quno Jedi
Igen, mindent túlzásba viszek, de a kollegáim és a haverjaim és a barátaim is. Te még sosem tudtál férfiakkal nõkrõl õszintén beszélni, azon 1xû okból, mivel nem vagy férfi és nincs az az isten, hogy elmondják neked, amit valójában gondolnak. DE te jobban tudod, értem... (csúnyán meglepõdnél, ha olvasnád a gondolataikat)

Javaslom nézd meg a True Blood címû sorozat elsõ évadját. Abban a fõszereplõ hölgy hallja a többiek gondolatait, így eleinte nincs is kapcsolata egytelen férfivel sem, nem véletlenül... Elég reálisan ábrázolják a férfiakat benne szvsz. 😄

Dzsini
Akkor hadd üdvözöljelek az SG-n, látom még új vagy erre 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

predator1982
nem a komolyságról van itt szó, de mondjuk legalább ez a topik szólhatna a véleményekrõl ki mit gondol, és ne a nagyzolós hülyeségekrõl...ennyi

pred

predator1982
persze de ez lehet egy kölcsönös szimpátia is...és az nem a jó seggrõl vagy a dudorodó gatyáról szól...persze tudom én hogy a nõk is meg a pasik is teljesen máshogy gondolkoznak...na de ez amiket írtatok merõben nagy általánosítás:-)

pred

a gyõzni akarást nem a vadkapitalizmus okozza, hanem ugyanaz az emberi természet, ami a versenyelvû vadkapitalizmust is okozza
Dzsini
Protip: nem csak õt, másokat se kell véresen komolyan venni egy fórumon, sokan csak azért írják azt amit, hogy lássák a reakciókat rá, nem azért, mert valóban úgy is gondolják. Ez a topic pedig elég híres a túlreagálásokról.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

predator1982
nem azt mondom hogy ezek nem fordulnak elõ, de ne is haragudj te egy külön faj vagy...ahogy a hozzászólásaidat olvasom te mindent túlzásba viszel, így a te véleményed számomra elhanyagolható

pred

Uhh de gyorsan eltûnt a kommentem.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

immovable
Miután elaludt a gyerek, sör a kézbe és végig röhögöm az egész szennyet! 😊
Szerverhiba van hogy eltûnnek azok a hszeim amivel a focit kritizálom?

Vagy egy magyarfocifanboy moderátor törli õket, aki nem hallott még a szólás szabadságról, és törli a negatív véleményeket?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Dzsini
Csak eszembe jutott a repcsivel versenyzésrõl... 😊

Amúgy éveken át volt repcsis verseny a belvárosban augusztus 20 alkalmából, arra is morgott tetszés szerinti mennyiségû ember, úgyhogy mindegy - bármi ellen lehet találni megfelelõ mennyiségû (minimum online) hõbörgõt.

Szoval vegyunk fel IMF hitelt es rendezzunk Veyron kupat? 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Dzsini

Vegulis a gripenekkel megoldhato lenne.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Az igaz, kéne egy ovális pálya ahol az átlag sebesség 350 felett lenne

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Pluskast
Egyébként ma lesz az Észtek elleni meccs. Megnézi valaki?<#hehe>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Na kivele, melyik elnyomó, zsarnoknak nem tetszett a hsz tartama?

😄

trololol, eltûnt a téridõkontinumban a hozzászolásom 90%-a.