127612
  • SzirmosSzisza
    Azok ellen voltam valamikor meccsen, mókásak a tüntetők ott is :D
  • videobaby
    én tudom, de gondolj azokra, akik szeretik a focit és remélik, hogy menni fog :)
  • Pluskast
    Ezek? Soha :)
  • videobaby
    tudom, hogy nem a stadion fogja megtanítani focizni a pancserokat, csupán arra utaltam, az idő amíg megépül, hátha addig felmutatnak valamit, ami miatt meg is érdemlik.
  • Pluskast
    A stadionnal kapcsolatban csak annyit, hogy attól, hogy még díszdobozba csomagoljuk a szart, az még akkor is büdös marad. Azt nem mondanám, hogy mindenki képes megverni a válogatottat. Inkább úgy fogalmaznék pont azokat képtelen megverni akik EB vagy VB képesek.
  • videobaby
    szerintem max ificsapatot tudna valahogy legyőzni a magyar csapat, így teljesen mindegy, egyik ellen sincs esélyük. de legyen új stadion, hátha addig megtanulnak focizni is. jól megvannak támogatva, más sportolók meg teljesítenek, de saját pénzen mennek ki versenyekre, mert senki nem törődik velük.
  • Lacee86
    Hogy egy kicsit a kérdésről is essen szó azért, nem meglepő módon vezet Bosznia-Hercegovina az 1. kalapból, és nem hinném h annyira a bosnyák szeretet miatt. :D
  • Earth Angel
    A leggyengébbeket, mert hátha :)
  • immovable
    Egy kocka amúgy sem jut sehova. Nem tud felkelni a székből.
  • Sir Quno Jedi
    Magamtól idéznék, csak olvasni is kéne ám: "és nem, nem ítélem el aki ilyesmit szeret és néz"
  • Pluskast
    "Az embernek el kell magát fogadnia annak AMI."

Ez teljesen igaz!
  • SzirmosSzisza
    Kihagytad, hogy le kell nézni mások szórakozását, hogy nagyobbnak érezhesd magad, ha eddig nem jutsz el boldogtalan kis senki maradsz örökre :(
  • Sir Quno Jedi
    És büszke koczka! Az embernek el kell magát fogadnia annak AMI. Első lépés, enélkül sehova nem jutsz az életben.
  • Pluskast
    Szóval kocka vagy
  • Sir Quno Jedi
    Már elnézést nem azé rohadtam az iskolapadban évtizedeket, végeztem évfolyamelsőként stb. és lettem "címeres" (:DDD) villamosmérnök aka hyper-koczka, hogy azt bámuljam, hogy néhány unatkozó, tripla y koromoszómás kövibunkó (valljuk be ezek többnyire egybites hímtaplók, a nevüket még tagoltan is lassan lehet velük csak kimondatni) egy bőrdarabot tuszakol LÁBBAL egyik kapuból a másikba (és a stoplis cipőjük is többe fáj, mint Uganda államdóssága). DE inkább csak felrúgatják magukat és színészkednek, hogy jujdefáj. Kislányok...

ÉS mindezt 90 perc, vagy akár ennél is hosszabb lassításos kínszenvedésben kell átélni. Szörnyű. Nem sok unalmasabb dolgot tudok elképzelni.

Kösz, de kösz nem. Nem bírom ki, hogy ne rágjam le a saját lábamat, ha ilyeneket kell nézni...

(és nem, nem ítélem el aki ilyesmit szeret és néz, de nekem HAGYNEKELLJENMÁRSZERETNI, plíz, hagyjátok élni a koczkákat is, ha már a televízió nézhetetlen az uncsiak sport és a marikrúz miatt :DDD)
  • Lacee86
    Pár évtizede még volt. :)
  • Pluskast
    Értsd úgy, hogy a magyar klubcsapatok, plusz a válogatott labdarúgás.
  • Fresh Duke
    Mi az a magyar foci? Ez valami paradoxon?
  • Pluskast
    Vagy éppen akik ide járnak azok többségét nem érdekli a foci. Mondjuk a magyar foci engem sem érdekel. Nincs is mit nézni, szeretni rajta.
  • Fresh Duke
    Remek alkalom a topik reklámozására és a szavazótábor növelésére.
  • Dzsini
    62 szavazat - semmilyen szempontból nem reprezentatív, még a fórumozók körében sem (hányan járnak ide a focis topicokból? azok elég pörgősek ám)
  • Lacee86
    Az az érdekes, h ha véletlenszerűen megkérdeznénk az utcán fiatal férfiakat, akkor 100-ból legalább 60 nézné legalább a nagyobb világeseményeket (eb, vb), ehhez képest itt a többség húzkodja a száját, ha fociról van szó. Ebből arra következtetek, h a kockák kevésbé szeretik a focit, mint más emberek. :)
  • pxxl
    leszarom az eb-t meg a vb-t meg a focit úgy teljes egészében...
  • Fresh Duke
    A sima focinál még nézni a meccset is brutálisabb.
  • Pluskast
    Legalább egy szép nő lenne köztük, de ahogy nézem ezek majd mindegyike kivénhedt ócska....

Amúgy meg nem tök mindegy, hogy kit kapunk ellenfélnek? Úgysem jutunk ki. Ez nálunk már hagyomány.
  • Dzsini
    gondolod nem szolgálnak ki minden igényt?
  • Sir Quno Jedi
    Ruhába jáccák és messze akkó nem érdekel.
  • Dzsini
    Van női foci is :) (ha lehet még brutálisabb, mint a hímek által játszott változat)

• Sir Quno Jedi
    Jajj, kollegáim is megőrjítenek a focival. Íróasztalnál ülnek egész életükben, de a focsi így, meg a focsi úgy... Ja és fogadnak is és vesztenek is, de folytatják, me azt hiszik értenek hozzá (és nem). Rohattfocimár! Legalább nőkről lenne szó vaze! Buziakok-e vagytok-e vagy mi?!

Ma reggel is már egy órás "beszélgetést" végig kellett hallgatnom a focsiról, leszarom-e!
  • immovable
    Ezt még jobban leszarom, mint általában.
  • Fresh Duke
    Konkrétan 18 kiemelt kérdés van.
  • Blum
    Bosznia
    Lengyelorszag
    Wales
  • Jim Morrison
    az egyetlen kiemelt kérdés meg nem kerül be :'(
  • David2
    ez az ónos eső kérdés elég nagy epic fail
  • Fbn Lx
    látom hasonló oldalról közelítjük meg a futballt!
  • Bazsalusz
    leszarom
  • BRAT
    Bosnyák, szlovén, fehérorosz

nem értek a focihoz, a 3 leggyengébbre saccoltam.
  • clio1616v
    miért ti bejutottatok az EB sorsolásba?
  • clio1616v
    lesz romafoci?
  • dartonite
    Bosnyakok,romanok,skotok.