127612
-
Azok ellen voltam valamikor meccsen, mókásak a tüntetők ott is :D -
én tudom, de gondolj azokra, akik szeretik a focit és remélik, hogy menni fog :) -
Ezek? Soha :) -
tudom, hogy nem a stadion fogja megtanítani focizni a pancserokat, csupán arra utaltam, az idő amíg megépül, hátha addig felmutatnak valamit, ami miatt meg is érdemlik. -
A stadionnal kapcsolatban csak annyit, hogy attól, hogy még díszdobozba csomagoljuk a szart, az még akkor is büdös marad. Azt nem mondanám, hogy mindenki képes megverni a válogatottat. Inkább úgy fogalmaznék pont azokat képtelen megverni akik EB vagy VB képesek. -
szerintem max ificsapatot tudna valahogy legyőzni a magyar csapat, így teljesen mindegy, egyik ellen sincs esélyük. de legyen új stadion, hátha addig megtanulnak focizni is. jól megvannak támogatva, más sportolók meg teljesítenek, de saját pénzen mennek ki versenyekre, mert senki nem törődik velük. -
Hogy egy kicsit a kérdésről is essen szó azért, nem meglepő módon vezet Bosznia-Hercegovina az 1. kalapból, és nem hinném h annyira a bosnyák szeretet miatt. :D -
Earth Angel #116105 A leggyengébbeket, mert hátha :) -
Egy kocka amúgy sem jut sehova. Nem tud felkelni a székből. -
Magamtól idéznék, csak olvasni is kéne ám: "és nem, nem ítélem el aki ilyesmit szeret és néz" -
"Az embernek el kell magát fogadnia annak AMI."
Ez teljesen igaz!
-
Kihagytad, hogy le kell nézni mások szórakozását, hogy nagyobbnak érezhesd magad, ha eddig nem jutsz el boldogtalan kis senki maradsz örökre :( -
És büszke koczka! Az embernek el kell magát fogadnia annak AMI. Első lépés, enélkül sehova nem jutsz az életben. -
Szóval kocka vagy
-
Már elnézést nem azé rohadtam az iskolapadban évtizedeket, végeztem évfolyamelsőként stb. és lettem "címeres" (:DDD) villamosmérnök aka hyper-koczka, hogy azt bámuljam, hogy néhány unatkozó, tripla y koromoszómás kövibunkó (valljuk be ezek többnyire egybites hímtaplók, a nevüket még tagoltan is lassan lehet velük csak kimondatni) egy bőrdarabot tuszakol LÁBBAL egyik kapuból a másikba (és a stoplis cipőjük is többe fáj, mint Uganda államdóssága). DE inkább csak felrúgatják magukat és színészkednek, hogy jujdefáj. Kislányok...
ÉS mindezt 90 perc, vagy akár ennél is hosszabb lassításos kínszenvedésben kell átélni. Szörnyű. Nem sok unalmasabb dolgot tudok elképzelni.
Kösz, de kösz nem. Nem bírom ki, hogy ne rágjam le a saját lábamat, ha ilyeneket kell nézni...
(és nem, nem ítélem el aki ilyesmit szeret és néz, de nekem HAGYNEKELLJENMÁRSZERETNI, plíz, hagyjátok élni a koczkákat is, ha már a televízió nézhetetlen az uncsiak sport és a marikrúz miatt :DDD) -
Pár évtizede még volt. :) -
Értsd úgy, hogy a magyar klubcsapatok, plusz a válogatott labdarúgás. -
Mi az a magyar foci? Ez valami paradoxon? -
Vagy éppen akik ide járnak azok többségét nem érdekli a foci. Mondjuk a magyar foci engem sem érdekel. Nincs is mit nézni, szeretni rajta. -
Remek alkalom a topik reklámozására és a szavazótábor növelésére. -
62 szavazat - semmilyen szempontból nem reprezentatív, még a fórumozók körében sem (hányan járnak ide a focis topicokból? azok elég pörgősek ám) -
Az az érdekes, h ha véletlenszerűen megkérdeznénk az utcán fiatal férfiakat, akkor 100-ból legalább 60 nézné legalább a nagyobb világeseményeket (eb, vb), ehhez képest itt a többség húzkodja a száját, ha fociról van szó. Ebből arra következtetek, h a kockák kevésbé szeretik a focit, mint más emberek. :) -
leszarom az eb-t meg a vb-t meg a focit úgy teljes egészében... -
A sima focinál még nézni a meccset is brutálisabb. -
Legalább egy szép nő lenne köztük, de ahogy nézem ezek majd mindegyike kivénhedt ócska....
Amúgy meg nem tök mindegy, hogy kit kapunk ellenfélnek? Úgysem jutunk ki. Ez nálunk már hagyomány. -
gondolod nem szolgálnak ki minden igényt? -
Ruhába jáccák és messze akkó nem érdekel. -
Van női foci is :) (ha lehet még brutálisabb, mint a hímek által játszott változat)
-
Jajj, kollegáim is megőrjítenek a focival. Íróasztalnál ülnek egész életükben, de a focsi így, meg a focsi úgy... Ja és fogadnak is és vesztenek is, de folytatják, me azt hiszik értenek hozzá (és nem). Rohattfocimár! Legalább nőkről lenne szó vaze! Buziakok-e vagytok-e vagy mi?!
Ma reggel is már egy órás "beszélgetést" végig kellett hallgatnom a focsiról, leszarom-e! -
Ezt még jobban leszarom, mint általában. -
Konkrétan 18 kiemelt kérdés van. -
Blum #116081 Bosznia
Lengyelorszag
Wales -
az egyetlen kiemelt kérdés meg nem kerül be :'( -
ez az ónos eső kérdés elég nagy epic fail -
Fbn Lx #116078 látom hasonló oldalról közelítjük meg a futballt! -
Bazsalusz #116077 leszarom
-
Bosnyák, szlovén, fehérorosz
nem értek a focihoz, a 3 leggyengébbre saccoltam. -