A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A vesztesekre is szükség van, õk olyanok mint ti, vagy én, mint a szomszéd fiú, vagy lány, õket is anya szülte, nekik is nagy reményeik voltak. Nem dobhatjuk el õket, mint a használt labdapumpát! Õk a mi báttyaink és nõvéreink, öleljük hát kebelünkre õket és ünnepeljünk. HALELUJJA testvérek!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem a pénzhiány a baj, hanem az, hogy kevés a merítési lehetõség, és a belterjes "szakma". Amíg ennyi léhûtõ kiválóan megél az egészbõl addig semmi nem fog változni, max cserélgetik néha az edzõket.
http://goo.gl/gd6Zi5
de ha az reprezentatív volt, valamint az ezen kívüli eddigi focistás tapasztalataim kicsit is reprezentatívak, márpedig szerintem azok, akkor bátran elmondható, hogy önzõ, nagyképû, mérsékelten tehetséges idegesítõ csürhe a magyar focistafelhozatal
egyszerûen nem fedezik fel a valódi tehetségeket, valamint akiben van egy kis önfeláldozó csapatszellem (tehát érti a focit), azok nem tudnak érvényesülni a nagypofájú senkiaháziaktól
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Es ez igy nagyon is jol van. Mar csak az kene,hogy ezek a falabu,nagykepu szerencsetlenek kepviseljenek minket egy europa/nemzetkozi szintu tornan.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ott a vagy, szóval nem azt írtam hogy sikeresek vagyunk az általam felsorolt 3 sportban, hanem hogy látványosak. 😄
Vízi sportokban tényleg jók vagyunk, és jobban kéne támogatni de egyáltalán nem látványosak, maximum a mûúszás.
A támogatásnak viszont nem csak az olimpiai sportokról kellene szólnia, hanem arra, hogy az átlagember is mozogjon. Azt meg gondolom belátod, hogy az átlagember nem RSG-t, mûkorcsoját és ilyesmiket tolna, hanem pl. pl. teremben / szabadtéren ûzhetõ csapat és labdajátékokat. Ez lehet tradícionális - asztalitenisz, tenisz, tollas, foci, kosár, röplada, stb. - vagy újhullámosabb is, pl. frisbee és más dolgok.
Magyarországon a mozgáskultúra nagy általánásságban a béka segge alatt van, mert az ország nagy részén nincs normális sportcsarnok, az iskolágaban nem normális testnevelés óra...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Youtube is teli van közepesen tehetséges, avagy tehetségtelen csajokkal, akiknek 10000000000000000-s nézettségük van, mert mittomén gitározik. Fickóké, akik meg 100000000000000x jobban gitároznak, van pár fanatikus nézõjük és fanjuk. MIÉRT VAN EZ?!?! Megmondom miért, azért mert: **********************. Minket férfiakat csakis a csecssegg kombó izgat, a többi bullshit. Persze ha mellette szépen zenél, meg jól táncol, meg fest, meg okos, meg intelligens, meg blablabla, az csak hab a tortán, de mindez lényegtelenné válik és menten elpárolog, ha ronda, csúnya, iszonyat és esetleg még öreg is. A tények, azok tények, nehéz letagadni.
na mindegy hagyjuk majd máskor ha ilyesmi téma lesz folytatjuk
pred
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Néhány évvel ezelõttig a régi haverokkal dec. 24 délelõttjén összejöttünk legalább egyszer egy évben és fociztunk és dumáltunk 1-2 órát. Sajnos azóta annyian elköltöztek, hogy ezt nem tudjuk megcsinálni. 😞
Csak a saját gyermekkoromra emlékezve a lakótelepen van egy korrekt kis focipálya, szinte minden nap sötétedésig kergettük ott a labdát rengetegen, és több osztálytársam is benne volt különféle kerületi/iskolai focicsapatokban. Manapság ha arra járok, elvétve látok valakit, akkor is inkább "öregfiúkat", 40-es apukák mozognak egy kicsit. Sehol nincs már a se a tömegsport, se a diáksport ahhoz képest, amilyen csak 15-20 éve volt.
A lakótelep játszótereinek háromnegyedét lebontották, nincs rájuk szükség.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ennyi erõvel a tollaslabdát is támogathatná az állam, ez már megdöglött, hagyjuk békén szegényt és inkább fókuszáljunk a sikeres ágakra (kézi-, vízilabda stb.)
Következõ kérdés: Hogyan látod a magyar futball jövõjét?
A kérdés fõleg a pénteki mérkõzésen minõsíthetetlenül teljesítõ magyar "válogatottal" (és szurkolókkal...) válik újra aktuálissá.
--- Ez a meccs gyatra volt, de nem látom olyan borúsan a helyzetet.
--- Elkeserítõ, hogy évtizedek óta csak vergõdünk, de egyszer csak elkezd feljebb ívelni a hazai foci.
--- Addig, amíg nulla teljesítményért milliókat fizetnek, ne is számítsunk jobbra...
--- Vessük be az összes pályát búzával... Több haszna lesz.
--- Nem érdekel.
Nem rosszban váltok szét, és rendszeresen/ritkábban beszélgettek, jelen vagytok egymás életében. Neked mi a tapasztalatod?
// ========= Szakítás után barátság, szerinted létezik ilyen? =========
// | 48.6% | #####_____ | 36 | Igen, lehetséges hogy vannak ilyen emberek
// | 29.7% | ###_______ | 22 | Ki van zárva, ideig-óráig, de valamelyik fél csak szenvedhet tõle
// | 17.6% | ##________ | 13 | Szerintem lehetetlen, aminek vége annak vége
// | 4.1% | __________ | 3 | Üres szavazás
// |
// ========= Van olyan exed akivel mai napig jóbanvagy? =========
// | 46.5% | #####_____ | 33 | Nincs
// | 36.6% | ####______ | 26 | Van
// | 16.9% | ##________ | 12 | Üres szavazás
// |
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
szerintem a fiú-lány barátság csak ettõl függ, vonzódsz-e hozzá vagy nem...
van olyan nõ barátom akivel évek óta jóban vagyok, rábíznám az életemet is, de nem tartom vonzónak mint nõ (legalábbis számomra)
okosabb nálam és segítséget kérek tõle, vagy én vagyok okosabb és segítek neki (okosabb vagy tapasztaltabb)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
pred
pred
ha nem, és teljesen hideg fejjel tudsz gondolkodni, akkor feltûnik, hogy a felszínen pleytkaszintû dolgok, mélyebb szinten pedig közhelyes bölcsességek kötik le az elméjüket, valamint nincs humorérzékük
ezekrõl is lehet nõkkel beszélgetni nem?😄 legfeljebb nem esnek bele a "húdemegb" halmazba, és annyira találod vonzónak mint a férfi haverjaidat (tehát semennyire)...
vonz a stílusa, a kommunikációja, az illata, a tudása, a tehetsége... valaminek kell, hogy vonzzon különben miért állsz vele szóba?