A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tipitmi
autósportot kéne még jobban támogatni
immovable
Mikor elõször láttam rommá röhögtem magam.<#nevetes1>
hobbi sportban tényleg a részvétel a fontos, meg hogy élvezzék az emberek de ez élsport. A gyözelem a fontos.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Lacee86
Jaaaj, ez hatalmas! 😄 😄 Ahogy páran kommentben írják itt a videó alatt: egyetlen haszna volt a román-magyar meccsnek, az, hogy megszületett ez a videó. 😄D Csomószor megnéztem már. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Sztem sem. 😊

immovable
Sir Quno Jedi
Az a baj a mai versenyelvû vadkapitalizmussal, hogy arra neveli a fiatalokat, hogy gyõzniük kell bármi áron. A lehetõ legrosszabb üzenetet hordozza ez magában. Ez teszi embertelenné, közönyössé és gonosszá a társadalmunkat, mert aki nem teljesít azt eltiporják, egymást lökdösve a többiek hulláján emlekedve egyre magasabbra, lelkiismeret és kétségek nélkül. VÉGRE van egy csapat, aki emelt fõvel mer veszíteni. EZ az igazi keresztyéni üzenet a fiatalok felé, hogy megnyíljon a kicsi, ámde alapjaiban elkefélt lelkük és érezzék mások fájdalmát és szánalom és kegyelem ébredjen bennük.

A vesztesekre is szükség van, õk olyanok mint ti, vagy én, mint a szomszéd fiú, vagy lány, õket is anya szülte, nekik is nagy reményeik voltak. Nem dobhatjuk el õket, mint a használt labdapumpát! Õk a mi báttyaink és nõvéreink, öleljük hát kebelünkre õket és ünnepeljünk. HALELUJJA testvérek!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Molnibalage
Csak kicsit drága az a részvétel. Na az adómból fizessék ezt. Aki focizni akar, az keressen hozzá szponzort. Nekem akkor meg finanszírozzák már a spotter útjaimat a világ repnapjaira, mert nekem meg az a hobbim... Az oktatásra nincs pénz, de basszák el a pénzt a stadionokra meg futballakadémiára. Mi a fasznak...?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dzsini
A biciklista szereti az esõt. Mert ha nem szereti, az esõ akkor is esik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szoval oruljunk annak,hogy szar a csapatunk? Erdekes.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Sir Quno Jedi
Amúgy nem értem miért vagytok ilyen negatívak. Ez egy sport és a részvétel a fontos. Meg mindig kellenek sereghajtók is, azoknak a szerepe éppen olyan fontos. Vesztesek nélkül sosem lehetnének nyertesek, így a világbajnok csapat gyõzelme majd kicsit a mi érdemünk is lesz áttételesen. Így mikor ott ünneplik õket, akkor MINKET is ünnepelnek, igen MINKET a nemes VESZTESEKET! No EZÉRT érdemes focirajongónak és magyarnak lenni 1xrre...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Pluskast
Szerintem a szavazatokat elnézve nem valószínû, hogy bárki is megharagudna rád 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

videobaby
már rég nem beszélhetünk magyar fociról. pár bohóc rohangál a pályán eredmény nélkül. és ezzel most jó sokan megharagudtak rám, de akkor is így van.

[HUN]FaTaL
Itt fodball van (ahogy a szakma hívja), nem foci/futball, sajnos.

Nem a pénzhiány a baj, hanem az, hogy kevés a merítési lehetõség, és a belterjes "szakma". Amíg ennyi léhûtõ kiválóan megél az egészbõl addig semmi nem fog változni, max cserélgetik néha az edzõket.

http://goo.gl/gd6Zi5

én csak ilyen kisvárosi focicsapatban voltam rövid ideig még kb 14 éves koromban
de ha az reprezentatív volt, valamint az ezen kívüli eddigi focistás tapasztalataim kicsit is reprezentatívak, márpedig szerintem azok, akkor bátran elmondható, hogy önzõ, nagyképû, mérsékelten tehetséges idegesítõ csürhe a magyar focistafelhozatal
egyszerûen nem fedezik fel a valódi tehetségeket, valamint akiben van egy kis önfeláldozó csapatszellem (tehát érti a focit), azok nem tudnak érvényesülni a nagypofájú senkiaháziaktól
[HUN]FaTaL
Szerintem meg a nyelvtan oktatást kellene.

http://goo.gl/gd6Zi5

Jah, vizböl kilóg egy tucat úszósapka 😄😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Pluskast
Szerintem a vízilabda is baromi látványos sport. Elég izgalmas tud lenni 😊

Itt nincs futball. Itt csak foci van.

Es ez igy nagyon is jol van. Mar csak az kene,hogy ezek a falabu,nagykepu szerencsetlenek kepviseljenek minket egy europa/nemzetkozi szintu tornan.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

"amiben sikeresek vagyunk, VAGY amik látványosak"

ott a vagy, szóval nem azt írtam hogy sikeresek vagyunk az általam felsorolt 3 sportban, hanem hogy látványosak. 😄

Vízi sportokban tényleg jók vagyunk, és jobban kéne támogatni de egyáltalán nem látványosak, maximum a mûúszás.

Pluskast
Akkor már inkább az úszás, a kajak - kenu, vízilabda, kézilabda. Ezekben valóban sikeresek vagyunk.

nevettem
Molnibalage
A felsoroltak közül egyik sem igazán sikersportág. Néha van egy tehetséges csillag, aztán annyi. Ónódi Henriatta, Csollány Szilveszteré és a lólengéses új tehetséget lefed 20+ évet. Ehhez képest a kajak-kenu fényévekkel elõbbre van.

A támogatásnak viszont nem csak az olimpiai sportokról kellene szólnia, hanem arra, hogy az átlagember is mozogjon. Azt meg gondolom belátod, hogy az átlagember nem RSG-t, mûkorcsoját és ilyesmiket tolna, hanem pl. pl. teremben / szabadtéren ûzhetõ csapat és labdajátékokat. Ez lehet tradícionális - asztalitenisz, tenisz, tollas, foci, kosár, röplada, stb. - vagy újhullámosabb is, pl. frisbee és más dolgok.

Magyarországon a mozgáskultúra nagy általánásságban a béka segge alatt van, mert az ország nagy részén nincs normális sportcsarnok, az iskolágaban nem normális testnevelés óra...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Olyan sportokat kéne támogatni amiben sikeresek vagyunk, vagy amik látványosak. Torna, ritmikus gimnasztika, mûkorcsója

Pluskast
Na ja. A népet meg szart megkérdezni, hogy kell vagy nem. Nem baj... Eljön majd a tavasz kinyílnak a virágok... stb...<#whatever>

Sir Quno Jedi
Namost ha mellém ül egy nõ, vagy szembe vagy akárhogy és elsõ gondolatom, hogy belenézek a dekoltázsába, megmustrálom a combját, hátsóját stb. és fejben máris megvolt (2x), akkor nehéz azt állítani, hogy semleges félként közeledm hozzá utána, ugyanis mindig ott fog motoszkálni a fejemben, hogy khmmmm. Szerencsére a nõk nem gondolatolvasók, így mikor azt mondjuk nekik, hogy valójában tiszteljük õket stb. blablabla, akkor maximum gyanakszanak, DE gyanújukat nem tudják igazolni. 😄

Youtube is teli van közepesen tehetséges, avagy tehetségtelen csajokkal, akiknek 10000000000000000-s nézettségük van, mert mittomén gitározik. Fickóké, akik meg 100000000000000x jobban gitároznak, van pár fanatikus nézõjük és fanjuk. MIÉRT VAN EZ?!?! Megmondom miért, azért mert: **********************. Minket férfiakat csakis a csecssegg kombó izgat, a többi bullshit. Persze ha mellette szépen zenél, meg jól táncol, meg fest, meg okos, meg intelligens, meg blablabla, az csak hab a tortán, de mindez lényegtelenné válik és menten elpárolog, ha ronda, csúnya, iszonyat és esetleg még öreg is. A tények, azok tények, nehéz letagadni.

immovable
De hát a király szereti! 😄
Pluskast
Az égsz magyar labdarúgást vissza kellene vinni amatõr szintre. A profi megnevezés sértõ mind a nemzetközi mind a régi hazai labdarúgásra nézve. Ez nem foci amit mûvelnek. Még klub szinten is szánalmas (De persze azért egy rakás pénzért építünk stadionokat átlag 4000 szurkolónak). Szánalmas az egész.

tigeroo
de ha megnézed már nemcsak barátként gondolsz akkor sem rá még ha egy pillanatra is mert már valamit kivált(ana) belõled 😊

na mindegy hagyjuk majd máskor ha ilyesmi téma lesz folytatjuk
predator1982
most te egyik szavaddal ütöd a másikat, egy szó sem volt arról hogy ne néznék meg bárkit is vagy hogy szerelmes vagyok-e....

pred

Narxis
Plusz rengetegen inkább Fifáznak konzolon vagy PC-n. 😄 Az biztonságosabb.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Molnibalage
Én is ezt látom. Fiatal koromban nyáron napi 3-4, de sokszor 5-6 órát fociztunk. Minden nap. A fiatalságom egy része a lakótelepi / más focipályák körül zajlott. Jöttek csajok, sráok, toltuk a sört, zajlott az élet stb. Jellemzõ, hogy 10-12 srácot szinte bármikor össze tudtunk rántani, de volt olyan, hogy húsznál többen voltnuk. Emberemlékezet óta nem láttam 5-6 srácnál többet focizni ott, ahol mi ennyien toltuk.

Néhány évvel ezelõttig a régi haverokkal dec. 24 délelõttjén összejöttünk legalább egyszer egy évben és fociztunk és dumáltunk 1-2 órát. Sajnos azóta annyian elköltöztek, hogy ezt nem tudjuk megcsinálni. 😞

Dzsini
"Itt, ahol annyian játsszák a focit az utcákon" - vesd össze pártucat évvel korábbi állapottal, ahol minden gyárnak és üzemnek volt focicsapata (is), a városoknak, kerületeknek 2-3 legalább, és az emberek valóban lejártak focizni még szabadidejükben is.

Csak a saját gyermekkoromra emlékezve a lakótelepen van egy korrekt kis focipálya, szinte minden nap sötétedésig kergettük ott a labdát rengetegen, és több osztálytársam is benne volt különféle kerületi/iskolai focicsapatokban. Manapság ha arra járok, elvétve látok valakit, akkor is inkább "öregfiúkat", 40-es apukák mozognak egy kicsit. Sehol nincs már a se a tömegsport, se a diáksport ahhoz képest, amilyen csak 15-20 éve volt.
A lakótelep játszótereinek háromnegyedét lebontották, nincs rájuk szükség.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lacee86
Ja, csak ez olyan elkeserítõ: mitõl döglött meg, és miért pont mi? :/ Itt, ahol annyian játsszák a focit az utcákon, ahol annyian szeretik régóta, ahol olyan jó volt a futball néhány évtizede. Ahol igen is vannak kiváló képességû játékosok. Miért, ill. miért nem? :/

tigeroo
hagyni kéne a picsába a focinkat, nem megy és kész. nemis értem hogy miért kell stadionokat építgetni (persze tudjuk, mire felépül jópár ember megszedheti magát)

ennyi erõvel a tollaslabdát is támogathatná az állam, ez már megdöglött, hagyjuk békén szegényt és inkább fókuszáljunk a sikeres ágakra (kézi-, vízilabda stb.)
pxxl

All hail the double x!

immovable
Magyar futball?

bruhaha-muhahahahahaaaa!!!
Lacee86
Pontosan.

Következõ kérdés: Hogyan látod a magyar futball jövõjét?
A kérdés fõleg a pénteki mérkõzésen minõsíthetetlenül teljesítõ magyar "válogatottal" (és szurkolókkal...) válik újra aktuálissá.

--- Ez a meccs gyatra volt, de nem látom olyan borúsan a helyzetet.
     --- Elkeserítõ, hogy évtizedek óta csak vergõdünk, de egyszer csak elkezd feljebb ívelni a hazai foci.
     --- Addig, amíg nulla teljesítményért milliókat fizetnek, ne is számítsunk jobbra...
     --- Vessük be az összes pályát búzával... Több haszna lesz.
     --- Nem érdekel.

Elõzõ kérdés: Szakítás után barátság, szerinted létezik ilyen?
Nem rosszban váltok szét, és rendszeresen/ritkábban beszélgettek, jelen vagytok egymás életében. Neked mi a tapasztalatod?

// ========= Szakítás után barátság, szerinted létezik ilyen? =========
// | 48.6% | #####_____ | 36 | Igen, lehetséges hogy vannak ilyen emberek
// | 29.7% | ###_______ | 22 | Ki van zárva, ideig-óráig, de valamelyik fél csak szenvedhet tõle
// | 17.6% | ##________ | 13 | Szerintem lehetetlen, aminek vége annak vége
// | 4.1% | __________ | 3 | Üres szavazás
// |

// ========= Van olyan exed akivel mai napig jóbanvagy? =========
// | 46.5% | #####_____ | 33 | Nincs
// | 36.6% | ####______ | 26 | Van
// | 16.9% | ##________ | 12 | Üres szavazás
// |

clio1616v
fotót róla

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

tigeroo
mert a melóhelyen kikapcsolnak az ösztöneid? ha látsz mondjuk egy pasidnál jobb csávót nem stírölöd meg? hagyjuk a szerelmes vagyok dumát, énis jelenleg rohadtul szerelmes vagyok, 1 nõhöz vonzódom mint az állat és csak neki akarok megfelelni, de attól még van szemem

szerintem a fiú-lány barátság csak ettõl függ, vonzódsz-e hozzá vagy nem...

van olyan nõ barátom akivel évek óta jóban vagyok, rábíznám az életemet is, de nem tartom vonzónak mint nõ (legalábbis számomra)
clio1616v
két dolog miatt állok szóba egy férfival

okosabb nálam és segítséget kérek tõle, vagy én vagyok okosabb és segítek neki (okosabb vagy tapasztaltabb)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

predator1982
viszont a szakítás utáni barátság, mármint az hogy összejárjunk meg ilyesmi azt nem igazán hiszem hogy mûködhet, vagy csak hosszú évek után

pred

predator1982
jesszus egyszerûek vagytok mint a bot....de tényleg...azért lehet olyan szitu amikor elkerülhetetlen a férfi/nõi barátság, erre nagyon jó példa egy munkahely...de amúgy láttam már munkán kívüli barátságot is, sõt nekem is van fiú barátom, bár be kell vallanom nem sok.

pred

de a nõk nem izgalmas beszélgetõpartnerek alaphelyzetben, csak akkor, ha érzel irántuk valamit vagy megkúrnád õket
ha nem, és teljesen hideg fejjel tudsz gondolkodni, akkor feltûnik, hogy a felszínen pleytkaszintû dolgok, mélyebb szinten pedig közhelyes bölcsességek kötik le az elméjüket, valamint nincs humorérzékük
tigeroo
egy férfivel miért állsz szóba? nem ezek miatt... hanem hasonló érdeklõdési kör (film, sport, szakmai dolgok stb.)

ezekrõl is lehet nõkkel beszélgetni nem?😄 legfeljebb nem esnek bele a "húdemegb" halmazba, és annyira találod vonzónak mint a férfi haverjaidat (tehát semennyire)...
clio1616v
valami kell, hogy vonzzon benne, különben nem ismerkedsz meg vele

vonz a stílusa, a kommunikációja, az illata, a tudása, a tehetsége... valaminek kell, hogy vonzzon különben miért állsz vele szóba?

tigeroo
úgy hogy amúgy kurvajófej.

taszít =/= nem vonzódom hozzá
Akkor hogy kerülsz baráti kapcsolatba vele? Én alapból nem ismerkedek olyanokkal akiknek a külseje taszít. Kivéve ha muszáj.

tigeroo
mondjuk ha túl sovány-deszka-girhes vagy duci csaj