• Ability
    Hát ez érdekes... Kettő állomány végén is volt egy olyan Javascript kód, amit biztos nem én tettem oda, és azt sem tudom mi volt. Olyan tömörítő/titkosító eljárással készült, ami számomra ismeretlen, igazából el is hiszem hogy valami ártalmas cucc lehetett, kérdés már csak az, hogy hogyan került oda. :D

Minden esetre _NEM_ én szarakodtam, és köszönöm a hibajelentéseket. Direkt emiatt tettem fel egy Avast-ot, nálam látszólag megoldotta a problémát az ismeretlen kód eltávolítása. Majd jelezettek vissza, hogy nálatok is megjavult-e. (Gyorstárazás még produkálhat furcsa dolgokat, de jónak kellene lennie.) A Firefox fagyogatások is szinte biztos emiatt voltak.

ui.: majd ezek után (ha nem bukkan fel hiba), akkor jelezzetek már vissza arról is, hogy gyorsabb lett-e a betöltés, illetve hogy az a pillanatnyi megakadás jelenség is elmúlt-e.

uui.: a jövőben is légyszíves jelezzétek ezeket a hibákat, nálam (Linuxon :P) nem volt semmilyen anomália, észre sem vettem volna, szóval sokat segített a jelentés. :)