A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emiatt járok RITKÁN baráti összejövetelekre.
Meg utálom a nagyarcú , nagypofájú , magukat okosnak tartó faszfejeket. Minden társaságban van ilyen gyökérarcú pöcsedék.
móka, különc, ha meg helyzet hozza az izom 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Bár az én baráti körömbe mindenki hülye barom állat 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
átlagos < mókamester < a fõnök.. < és a végén a lúzer _D😄_😄d
de egyébként semmilyen társaságban nincsenek ilyen beosztások, úgyhogy EGYÉB.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Figyú nagy hülyeségeket beszélsz...
na, de on:
különc, fõnök
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Néha már az a szörnyû érzésem van hogy csak azért hívnak meg a barátok bárhová is, mert mindig jó lesz a hangulat. Lehet hogy különben ki nem állhatnak? <#nevetes1>#nevetes1>
\"Heroes never die. They just reload.\"
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A különc
A fõnök...foleg mokamester 😛
A különc
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
A lúzer
A különc
Az átlagos
Szerencsére a mi baráti társaságunk igazi egyéniségekbõl áll, mindegyikünkre rá lehet húzni a fenti jellemzést.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Reszemrol a tema befejezve ,mert ennek csak flem lenne a vege. Higyj amit akarsz es ragaszkodj az elkepzelesedhez 😊 Orulok ,hogy igy otthon vagy a temaba es tudsz mindent. De tenyleg 😊 Keves ilyen zseni van a vilagon aki mindent jobban tud es ennyire tajekozott mindenben.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nemi ellentmondast erzek, de lehet csak oreg vagyok...-.-
http://gaborszantai.co.uk/
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A különc
Az átlagos
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Nem is tudod mennyit mosolyognál ezen, akár csak tíz év múlva is...
Nem tudlak meggyozni es nem is akarlak ,de pl. nekem semmi kozom a politikahoz es nem is papolok rola. Neked semmi kozod ehez ,de nagyon biztos vagy a velemenyedben. Megertelek ,mint kivulallot ,de ,ha tobbet tudnal rola esetleg lenne valamennyi tapasztalatod rola ,akkor mashogy velekednel az egeszrol. Persze jobb ,hogy nincs tapasztalatod rola.
Ettol fuggetlenul lexarom, ha egy felnott szivja - inkabb ezt hetente 1-2 alkalommal, mint rendes dohanyt minden nap...
(persze 18 ev alatti gyereket mindkettoert ugy vagnam pofan, hogy a fogait csak a vegbelrozsaja osszeszoritasaval tartana a testeben...)
Ilyet hol állítottam? Viszont vannak statisztikák te nagyokos.
#43956 Hogy jön ide? Látod itt látszik milyen értelmes vagy. Volt 1 hülye haverod és onnantól kezdve mindenki az.