A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

* JAVÍTÁS: ,, Emiatt járok gyakran baráti összejövetelekre." --->

Emiatt járok RITKÁN baráti összejövetelekre.

GYÛLÖLÖM a mókamestereket, ELÍTÉLEM a fõnök típusúakat !!! --> Emiatt járok gyakran baráti összejövetelekre.

Meg utálom a nagyarcú , nagypofájú , magukat okosnak tartó faszfejeket. Minden társaságban van ilyen gyökérarcú pöcsedék.

immovable
Egyik sem. Én én vagyok.
bardocz
Csakhogy ez nem okoz fizikai függõséget,csak lelkit,ez meg már egyénfüggõ,hogy ki menyire gyenge személyiség.
BlackShadow
Néhányból / mindegyikbõl egy kicsi

móka, különc, ha meg helyzet hozza az izom 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Azert az jo, h szinte indenki mokamester 😄DD ha valogatnanak innen egy brigadot csak mokamesterek lennenek XD

Pepsi Twist
A mókamester.

Bár az én baráti körömbe mindenki hülye barom állat 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Christiansen
az ital fogyasztásával exponenciálisan nõ
átlagos < mókamester < a fõnök.. < és a végén a lúzer _D😄_😄d

de egyébként semmilyen társaságban nincsenek ilyen beosztások, úgyhogy EGYÉB.

Hegi90
<#mf2>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

tigeroo

<#nezze>
Hegi90
Nálunk nincsenek ilyenek oO

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Bachstein
boss
dartonita
A fonok termeszetesen 😄

VRSDM
szimplán debil vagyok 😊

u dont have to listen anybody else but me

ha kor alapján véleményezünk,akkor én modhatom neked?
Figyú nagy hülyeségeket beszélsz...

na, de on:
különc, fõnök

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Dick Riddick
A mókamester. Egyértelmûen.
Néha már az a szörnyû érzésem van hogy csak azért hívnak meg a barátok bárhová is, mert mindig jó lesz a hangulat. Lehet hogy különben ki nem állhatnak? <#nevetes1>

\"Heroes never die. They just reload.\"

89
mikorhogy

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

whiskeyman
inkább a mókamester, de néha a legrészegebb is én vagyok :|

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Picar77
A különc

()() (^^)

A mókamester
A különc
A fõnök...foleg mokamester 😛

jackcsabi
A mókamester
A különc

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

A mókamester
A lúzer
A különc
Az átlagos

Szerencsére a mi baráti társaságunk igazi egyéniségekbõl áll, mindegyikünkre rá lehet húzni a fenti jellemzést.

MR ME
néhányból egy kicsi, nem foglalkozom ilyenekkel, buta kérdés

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigeroo
Néhányból / mindegyikbõl egy kicsi

Az izom kicsit több😄
somdav95
Az átlagos --> mindenkivel eltudok beszélni, ha kell akkor a részeg disznó haverom józanítom, ha kell lelki gondokat hallgatok meg, nem szoktam arcoskodni, meg lenézni õket... van egy 15-20 fõs társaságunk, és mi úgy érzem jól megvagyunk... még ha néha egy kettõ kicsit hülye is 😄

elitehun
Mindegyikbõl egy kicsi kivéve a lúzert, meg a különcöt
Carlos
A mókamester

Þór vígi þessi rúnar

milk4
Mindig változó.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Bruk
Pontosan tudod mirõl beszélek. Nem az idõrõl. De látod, rád hagytam, minek vitázok? Én csak egy szaros 17 éves vagyok. Mit tudok én az életrõl? Ha meg olyan okos vagy, miért nem hagyod rá erre a szarosra?

OrioN the S
Tudod mit? Nem mondtam semmit! Csunya ,rossz fuvesek! Haljatok ehen!

Reszemrol a tema befejezve ,mert ennek csak flem lenne a vege. Higyj amit akarsz es ragaszkodj az elkepzelesedhez 😊 Orulok ,hogy igy otthon vagy a temaba es tudsz mindent. De tenyleg 😊 Keves ilyen zseni van a vilagon aki mindent jobban tud es ennyire tajekozott mindenben.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Doddy a düdõ
egyéb

az egyik köcsög

Molnibalage
Már megint mirõl beszélesz. Leírom, hogy mennyi az idõ. Erre te leírod ezt. Ezek szerint oksoabb vagyok azzal, hogy ismerem az idõ és az óra fogalmát?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bruk
Felesleges veled vitázni mert mindenkinél "okosabb" vagy. Az ilyennel minek?..

Molnibalage
Akkor ki számít nem kívûlállónak? Hány közeli erõsen füzevzõ barátnál húzod meg a határt? Vagy talán be belsõs vagy? Talán azért is véded ennyire?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Milyen témától? Vagy azért mert 9:00 után írtam tilos folytatni a beszélgetést? Megáll az ember esze...

Bruk
Egyéb:
A mókamester
Az átlagos

az atlagos kulonc?
nemi ellentmondast erzek, de lehet csak oreg vagyok...-.-

http://gaborszantai.co.uk/

sajnos a részleges dekriminalizáció is legalább még egy generáció távolságra van.

Bruk
Hidd el semennyit.

OrioN the S
Egyeb: barat.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Bruk
"Te ki vagy a baráti társaságodban?"

Ember, eltértél a témától.

milk4
A mókamester
A különc
Az átlagos

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

a bolcs realista, nemi ironiaval<#alien2>

OrioN the S
Statisztikak... 😊)) Hagyjuk inkabb 😊

" A kor alapján ne ítélj, mert elég dolgot meg éltem már a 17 év alatt."

Nem is tudod mennyit mosolyognál ezen, akár csak tíz év múlva is...

OrioN the S
Elobb fog leszurni egy alkoholista ,mint egy fuves.

Nem tudlak meggyozni es nem is akarlak ,de pl. nekem semmi kozom a politikahoz es nem is papolok rola. Neked semmi kozod ehez ,de nagyon biztos vagy a velemenyedben. Megertelek ,mint kivulallot ,de ,ha tobbet tudnal rola esetleg lenne valamennyi tapasztalatod rola ,akkor mashogy velekednel az egeszrol. Persze jobb ,hogy nincs tapasztalatod rola.

Kiprobaltam, nem tetszett - nekem csak lelkiismeretfurdalast okozott, semmi mast.
Ettol fuggetlenul lexarom, ha egy felnott szivja - inkabb ezt hetente 1-2 alkalommal, mint rendes dohanyt minden nap...

(persze 18 ev alatti gyereket mindkettoert ugy vagnam pofan, hogy a fogait csak a vegbelrozsaja osszeszoritasaval tartana a testeben...)

Molnibalage
Volt 1 hülye haverod és onnantól kezdve mindenki az.

Ilyet hol állítottam? Viszont vannak statisztikák te nagyokos.

Bruk
Attól ha legalizálják a füvet attól nem lesz több kemény drogos. Ha valaki elõtte is olyan hülye volt hogy lõjje magát utána is olyan hülye lesz. A kor alapján ne ítélj, mert elég dolgot meg éltem már a 17 év alatt.
#43956 Hogy jön ide? Látod itt látszik milyen értelmes vagy. Volt 1 hülye haverod és onnantól kezdve mindenki az.

Molnibalage
Segített valaki ezt a butaságot leírni, vagy magadtól jött össze? Szóval az ember is úgy lehet immúnis az AIDS-re, hogy hinni kell benne és ne akarjak beteg lenni? <#falbav>