127612
  • CoolX
    Nem kimondottan gyakori, de nem is túl ritka.
    Pedig félig magyar jelentésű :) (Csaba)
  • Lacee86
    Laci: No1 név Magyarországon! ;) Magam sem választhattam volna jobb nevet, örülök h ez lettem. :)
  • Doddy a düdő
    itt van
  • kastil
    Zoltán
  • Ic3 m4n
    Tamás ?!
  • miilann04
    korosztályomban elég gyakori.
  • RS
  • Butterbean47
    Nem tudom hogy a Tamás milyen gyakori,de csak az osztályban 4 Tamás van:D
  • Cat 02 #60819
    Passz, ha lenne valami lista linkelve meg tudnám talán mondani. De így középső.

Előttem levő hozz szólás alapján viszont ritka.
  • ba32107
    Betolhatnál egy linket, én most csak ezt találtam hirtelen. Amúgy itt az enyém is bőven top 10-es :)
  • Doddy a düdő
    2009-es lista alapján top10-es
  • Dick Riddick
  • Calver
    volt pár "akkor jó ötletnek tűnt" eset, de semmi igazán morbid.
  • tigerbácsi
    Igen, de annyira égő, hogy leírni sem fogom
  • Ability
    Gondolom arra céloz, hogy az állandó elégedetlenkedő, a dolgokat elhülyülő, releváns véleményt nem foglaló embereket zárjuk ki. Hogy honnan, azt nem tudom én sem, de annyira nem is érdekel. :D
  • ba32107
    Én speciel nem értem :D
  • Dick Riddick
  • Fbn Lx
    ez biztos hogy nem igaz. emberi léptékkel ennyire balfasznak nem lehet lenni, mindemellett pont minden a lehető legrosszabbul jött ki.
    ráadásul a csajnak két kulcsa volt a fürdőszobához? mert ugye beszólt, hogy unlocking the door... tehát akkor belülről is be lett zárva, ő meg kívülről kinyitotta... mindegy, sztem kamu
  • tigeroo
    bakot lőttél kisapám

true story << tess ittvan:P

nemtom hogy igaz-e...de ha igen akkor fullos sztori
  • xxxpaulxxx
    valld be, hogy ez a story rólad szól:D
  • extramagascsaj
    hááát...ha a pasijaimnak is olyan heréi lettek volna,mint neki... :D:D
  • F1re
    a faxt :D tudták ezek a tanárok h gumi nélkül nem csinálnák alapbol ge.i tanárok voltak híd el ez azért van mert amikor ők voltak fiatalok 1ik fiúnak se kellettek ! :D azt irigyek h ezek a lányok meg szépek voltak
  • Dick Riddick
    Azért az éremnek két oldala van. Ha belegondolsz nem lehet egyszerű kis kreténekre felügyelni /már bocs/, úgy hogy három hónap múlva ne kezdjen el nőni a lányok pocakja. Vagy mondjuk egy jó kis nemibetegség-hullám...
    Tiszta élvezet lehet a szülőknek és a főnököknek elmagyarázni hogy mi a francot is csináltál ott.

OFF vége.
  • Dick Riddick

Ha én iszogattam volna ott tutti hogy letüdőzöm a narancslevemet. :D
  • F1re
    kérdeztelek ?
  • Kicsikiraly
    1ik, fax, faxxopo, qrva...

"megérett a világ a pusztulásra" vagy hogy szokták ezt mondani
  • F1re
    TÉLLeeg ááá én bicoval miket lenyomtam :D kis gyökerek voltunk azt ilyen kiülős szórakozó hely elött vagánykodtunk tekertünk mint állat azt ugrattam vmi bukkanon és belerepültem full 1enesen 1 fába a szórakozó hely elött :D:D:D másik ugyan ilyen hely elött meg tekertünk tök forgalmas helyen tele volt emberekkel mi meg vagánykodtunk h leugrunk a járdárol ki és megyünk a főúton azt olyan jol sikerült nekem leugrottam a járdárol 2 parkolo kocsi között akartam elmenni és mi volt köztük ? 1 kuka bazmeg :D ugy belecsattantam mint a huzat
  • Dick Riddick
    Pár éve versenybiciklivel elkaptam egy kátyút, akkora volt hogy megállt benne az első kerék. Én átfordultam, és a csuklóimmal/arcommal tompítottam.
    Pont egy mentőállomás előtt, szépen bebattyogtam, de ahogy azok rámnéztek... Le lehetett olvasni az arcukról: megint egy hülye kretén alkoholista, hétköznap részegen tör zúz /egyébként nem iszom/.
  • F1re
    persze sok de nem ugrik be v is most csak ez jutott eszembe :D
    volt olyan h sítáborba csajoknál voltunk spanommal én felvettem 1ik csaj melltartóját haveromon meg tanga volt ráhuzvva a gatyájára :D azt 1ik csaj qrva hangosan nevetett berontott 1ik faxxopo tanár nyakon kurta a csajt minket meg nézett h mi a fax :D azt kiküldtek a szobájukból .. ez általánosba volt még
    azt hozzá kell tennem h ezek a tanárnők azért voltak tuti ilyen ge.ik mert irigylik a csajokat h ők szépek :D késöbb olyan volt nem engedtek minket a csajok közelébe . éjjel 3ig pásztázták a folyósokat de 1ik csaj felszökött hozzám azt nálam volt éjjel kicsit :D(benyitott a tanár de nem vette észre a csajt mert magára huzta a takarót mögöttem és sötét volt :DD amikor meg ment vissza szobába meg látta a tanár majdnem megölt minket kb riadot fújt nem tom mi a fax van az ilyen emberek agyával
  • Dick Riddick
    Az ilyen találkozásokból lesznek az életre szóló emlékek. A retinád remélem nem sérült a látványtól. :)
    /Egy régebbi csajom meg volt őrülve a golyókért, néha rá kellett szólnom, hiszen mégsem gyerekjáték... :D /
  • Vadnokedli
    tudjátok mit kéne csinálni? amikre szavaztak azokat a kommenteket el különíteni az alapján ki mire szavazott. és így egységesíteni az arra adott válaszokat mint most pl.:

-Igen, mégpedig:
    -Nem, mert tökéletes vagyok:

szoval értitek. :D
  • Vadnokedli
    a mamut elött neki ugrottam véletlen a stoptáblának mert épp pirosra váltott és gyorsan fel bániztam a járdára és hát el kaptam egy kicsit XD kb vagy 300 emberlátta XD
  • extramagascsaj
    nem egyszerre :D
    de olyan ciki volt...voltam vagy 14...és azért az h épp lehajolt zuhanyozás közben és láttam a heréit...nem volt vmi lélekemelő pillanat egyikőnknek sem :S
  • tommygear
    AS_DASD?DAS
  • Lacee86
    Ez nem olyan vészes. Mondjuk ha keresztapád a kettőt együtt csinálta, akkor az neki elég ciki. :)
  • Dick Riddick
    Mondd hogy nem egyszerre...
  • extramagascsaj
    Igen, mégpedig: ...rányitottam a keresztapámra...miközben pisilt/fürdött.
    Egyébként a szokásos apró égések: elesés,felakadás...mások előtt :D
  • Ability
    Milyen motor? :D Úgyérted, hogy pang az egész, és most sem került be semmi változatos?
  • tigeroo
    igen mégpedig...

...aztán eszembe jutott egy sztori, és rájöttem hogy nekem annyira ciki sztorim nincs...: az a netes fórumbejegyzés ami arról szól hogy a faszit elhívta egy lány fel magához, nagyon kelett szarnia, hugyoznia, és merevedése is volt, aztán mindent összeszart és hugyozott a fürdőszobában, a csaj meg ki akarta hívni a rendőröket S:AD?S:d,as.das.sd,.s
  • Molnibalage
    Hónapok óta ugyanazokra a kérdésekre lehet szavazni és sok közülük volt már bent. Nagyon régóta rossza motor. :(