127612
-
Enyhébb formában ugyan, de sztem a rendszeres heti több alkalmas ivászatot már simán annak lehet nevezni. Durvább változata a napi szintű piálás, és nem kell hozzá részegedés. Az már a legsúlyosabb fokozat, ha vki állandóan be van töltve... Sajnos ismerek ilyet. -
szurop #61546 Én rokonokkal, és közeli ismerősökkel szoktam inni, mindig valamelyikünk házánál. Nyáron minden hétvégén buli, hétköznap is iszogatunk, de nem rúgunk be annyira. Még mindenki emlékszik rá, hogy tavalyelőtt nyáron egyik hétvégén nem nem buliztunk. -
Rundstedt17 #61545 Heti több alkalom ivászat. -
Szerintem ott kezdőik, amikor az ember szociális kapcsolatai leépülnek és nem képes többé normális emberként funkcionálni. Nem képes alkohol nélkül élni. Hogy ez kinek mennyi piától van, az valószínűleg egyén függő. -
Heti több alkalom ivászat.
-
Heti több alkalom ivászat. -
Napi szintű lerészegedés. -
Nekem már a flörtölés is megcsalás.
Azonnal szakítok.
Soha nem tudnám, és nem is akarom megcsalni a páromat. -
ba32107 #61539 :D:D:D -
clio1616v #61538 sehogy...
olyan párom van akivel jó a szex, akivel jó a csók, akivel jó flörtölni, és szeretem, vonz a lelke is és a teste is -
Hát nekem most derült ki, h lehet h egy leszbi csajt néztem ki magamnak. Engem akkor max a barátnője tudna megverni. :D -
Ott a pont. Mellesleg az sem biztos hogy a csávó tudja, hogy a csaj foglalt ugyebár. -
Kezdem már érteni, hogy miért olyan hulladék kapcsolatok vannak manapság. Csak elég elolvasni itt a kommenteket... -
ba32107 #61534 Jaja, foggal-körömmel védtem őket, valóban -
Sok dolgot vágtak már a fejemhez (mármint akik irl ismernek), de azt, hogy tehetetlen még senkitől nem hallottam. -
Hagyjad már szerencsétlent, napnál világosabb, hogy életében nem volt rendes kapcsolata, vagy nem volt belé nő szerelmes, most miért kell ezen lovagolni, biztosan elég szar ez neki épp eléggé anélkül is, hogy piszkálnák érte. -
Valóban nem szeretem az álszent dolgokat, azaz csak többnyire, mert vannak, akiknek ez is jól áll. A másik, amit szintén nem értek, hogy miért taposnék el mindenkit? Bizonyára tömegével vannak olyan emberek, akiket szimpatikusnak találok, velük pedig elnézően sőt "önzetlenül" fogok viselkedni, szóval nincs igazad, hogy ez mindent vagy semmit alapon működne. Azt az embert, aki pedig ködös eszmék miatt felebaráti szeretetet gyakorol mindenkivel szemben szimplán hülyének tartom (túl azon, hogy rendkívül kártékonynak is). -
Fbn Lx #61530 ::DDD
Legalább ne saját magad égetnéd azzal, hogy nem tudtad még lánynak megadni azt, amire szüksége van. Ha tényleg jól érzi magát egy kapcsolatban, hogy a picsába lépne félre? :D na ne légy már hülye.
Nekem van nőgyűlöletem, mikor úgy nyilatkozol a nőkről, mint könnyen elcsábítható, buta, naiv tárgyakról? Jájj -
Rundstedt17 #61529 nem tudom hol vetted be ezt a hülyeséget,de a legtöbb csaj akkor is elcsábítható hogy ha jól érzi magát a kapcsolatában,addig mosod az agyát míg végül beadja a derekát szóval....mindegy felfogás kérdése te a csajra haragudsz(bár érdekes erős nőgyülöleted van ez már jó néhány hozzászólásodból itünt) én meg arra aki elcsábította.... -
Rundstedt17 #61528 arról lehet inkább szó hogy tehetetlen vagy. -
Fbn Lx #61527 Foglalt csajra?
Szerinted hol foglalt egy olyan csaj, aki tudatosan megcsal téged. Vedd már észre, hogy akkor ő már nem a te barátnőd egy ideje...
Egy foglalt lányra NEM lehet ráhajtani! Csak egy elégedetlenre lehet. Ha elégedetlen, akkor benned, vagy a köztetek lévő kapcsolatban van a hiba, amit kurvajól elsimítasz azzal, hogy megkéred a haverjaid: verjék meg :D
mellesleg kétlem, hogy ennyire balfasz haverjaid lennének- -
Rundstedt17 #61526 vicces egy olyantól ezt olvasni aki szerint az erkölcsi normákat csak idióták tartják és bárkit eltapos céljai érdekében :D -
Nem, te (és a verekedős haverjaid) nem magadért állsz ki, hanem lejáratod magad. Amúgy meg teljesen kár erről vitatkozni, más környezetben szocializálódtál. Annyit megsúghatok, hogy manapság már nem nagyon dívik az a fajta viselkedés, ami mellett kardoskodsz, sőt nagyon régóta nem. Olyan dolgok jutnak az ember eszébe a hsz-eidet olvasva, mint primitivitás, egy bizonyos, nem kimondottan kedvelt, sőt lenézett társadalmi réteghez tartozás, közröhej, gáz, stb. -
Fbn Lx #61524 bazmeg.
"Ráküldöm az ismiket" ::DD
Ez nagyon szánalmas volt, sry. Tipikus cigány viselkedés.
Nyilván nem spanolnék le azzal aki megdugja a nőmet, de nem éreznék iránta ellenszenvet. Én is megdugnám az ő nőjét, ha független lennék, jól nézne ki és alkalmam is lenne rá...
A csajt annál inkább lenézném, mert gerinctelen -
Rundstedt17 #61523 Na látod szerintem meg töketlen barom aki nem áll ki magáért. -
Szerintem meg egy töketlen barom, aki azon malmozik, hogy kivel szabad kezdeni, és kivel nem. -
Rundstedt17 #61521 erkölcsi bizonyitvány annak nulla aki foglalt csajra hajt.Bár gondolom hasonszőrű lehetsz ha ennyire véded az olyasféle embereket -
nem érted? meg kell verni, mert különben szégyent hoz a családjára is, hetedíziglen -
ba32107 #61519 Fizikai erőszakkal "lemosni a szégyent", ez aztán tényleg kiállít egy erkölcsi bizonyítványt -
Nem köszönöm meg, de én kb. pofánröhögném a haverom, ha ilyenre kérne, h menjek megverni azt aki megdugta a csaját. :) Szánalom, erre nem tudok jobb szót. -
Rundstedt17 #61517 omg,semmi keménység sincs ebben lehet hogy a te köreidbe megköszönik a pasasnak de erre sokaknál nem így müködik :D...magyarul becsületbeli dolog. -
"ráküldöm ismiket jópárszor kapjon a pasas aki az én csajomat szemelte ki" Júúúúj, hát ez a nap poénja. Kemény csávó lehetsz hallod!
#61514 Nem "kétbites gondolkodás", csak kicsit sarkítottam a dolgot, ha nem tűnt volna fel... -
Rundstedt17 #61515 Nekem már a flörtölés is megcsalás.
Ha nem volt túl komoly és megbánta, akkor lehet hogy elnézem.
valószínűleg nem tenném meg.
Akik a "Soha nem tudnám, és nem is akarom megcsalni a páromat."-ra nyomtak azért arra kiváncsi lennék,lévén gondolom azok még sosem voltak olyan helyzetben amikor nagyon nehéz elkerülni a dolgot...
Mert az hogy nincs rá lehetősége úgy könnyű a sohára nyomni....De képzeljék el amikor egy kis alkohol van bennük,és egy igen jó csaj nyomul akkor azért megnézném a valódi arányt mennyire számítana ez a soha XD...
Másrészről viszont, akik a nem csinálok gondot-ra nyomtok viszont az azonnal szakítok ha a másik megcsalja.Az egy szép szegénységi bizonyítvány,olyan emberekbe nem sértésként de bizni nem lehet,ha hazudik a párjának hazudik mindenki másnak céljainak megfelelően az ilyen emberek társaságát meg kerülni ildomos.
A megveréssel kapcsolatban,meg egyet értek azzal hogy a csajomat elcsábítja egy faszi akkor érdemel egy rendes verést.Mindjárt itt egyesek el várják hogy veregessem meg a vállát: "Köszi mostantól a spanom lesz mert bebizonyítottad hogy a csajom a ribi,a többit is próbáld majd megdugni,számítok rád :)"....hát lehet hogy egyes ilyen cimborás kocsmai féle haver társaságba így megy de nálam nem.Lenyúlja és nyomorék akkor én magam verem meg,amúgy ha nem akkor ráküldöm ismiket jópárszor kapjon a pasas aki az én csajomat szemelte ki. -
Azért az úton útféle dolgot ne keverjük már össze egyetlen csókkal, mert még lefordulok a székről...
Komolyan mondom itt egyeseknek nagyon kétbites gondolkodása van. -
Csóknál kezdődik. Mondjuk ez az érzelmi megcsalás is érdekes dolog, elgondolkodtató a kapcsolat jövőjét illetően...
Szakítok.
Nem csalom meg. -
Fbn Lx #61512 meg vannak a tisztánlátók, ugye? -
Nem álomvilágról beszélek én, de az sem normális, amilyen manapság sok kapcsolatnak nevezett vmi... -
Nekem meg inkább a tökéletes kapcsolat körüli ocsmány propagandából van elegem. Aki meg akkora érzelmi retardált, hogy nem veszi észre, hogy a másik milyen fokú érzelmeket, szimpátiát stb. táplál iránta, az meg is érdemli. A politikai korrektség, és a tökéletes szerelem utáni nevetséges hajsza/vágyakozás... miatt ma már alig van ember, aki nem idióta módjára menne bele a kapcsolatokba. Persze az idiotizmusnak ezer arca van, vannak az "egyeztetők", ők előre mindent lebeszélnek, vannak a fantáziálók, ők képtelenek érzékelni a másik embert, csak a saját álomvilágukban képesek mozogni. Meg még rengeteg ilyen van, minek sorolni. -
Csoknal kezdodik.
Kivagom mint a szrt.
Mindegyiket megcsaltam eddig kiveve a mostanit(valszeg egyikben sem volt meg az ami most ebben a lanyban igen) -
tetszik a hozzáállásod