A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFTBA ಠ_ಠ
TORRÁDÓÓ OTT KAVAR!
DFTBA ಠ_ಠ
mert azért az durva ha valaki a szeretem a viharok-ra klikkelt!
álltalában a vihar nagy károkat tud okozni szóval ezért igen is meg nem is re kéne voksolni de mivel egyálltalán nem csipem mert félelmetes is nemtudod h pont nálunk csapódik-e be igy marad az ucsó lehetõség
csatlakozom az elõttem íróhoz(#44748)
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
üdv!<#wave>#wave>
engem hidegen hagynak, fõleg mostanában ( tegnap óta) vidéki magánházunknak a tetõcseréje akkor lett kész. elõtte ha ömlött az esõ s fújt a szél akkor a konyhában lehetett tusolni :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
de nem hiszem hogy bekell, elvégre van fegyverem, meg dumám is :-DDDD
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
bevédünk ha kell hagyd a sok konzumbuzit 😄
\"Heroes never die. They just reload.\"
Nem semmi cella egyébként.
Az elmúlt két évben igen érdekes lett az idõjárás itt a Kárpát-medencében.
Érdekesebbnél érdekesebb viharok vannak, és itt-ott még tornádó is kialakul idõnként...
Imádom mikor villámlik, dörög, nem tudom miért de jó😊 Kedvesemmel úgy szoktuk csinálni mivel ahol én lakom egy sarokporta és mögöttünk szántóföldek vannak és mindig arról Szlovákia felõl jönnek a rohadt nagy viharok, és volt olyan kifeküdtünk az udvar közepére kiraktuk a napozóágyat és lefeküdtünk, szépeket villámlott és gyakorlatilag olyan rohadt nagy esõ jött hogy szabály szerûen minden tûnt el a szürkeségbe, és mindig az utolsó pillanatban spurizunk be a házba😄
De volt olyan mikor nagyanyám Hernádnémetibe lakott és mentem hozzá mindig nyaralni és jött egy szép vihar de már ott járt a Hernádnál, mondom kimegyek megnézem mi a helyzet és abban a pillanatban ahogy kiléptem az ajtón tõlem vagy 15 méterre a garázs elé becsapott a villám, hát kaka pisi az megállt bennem, életembe nem voltam még ilyen közel hozzá, ráztam is rendesen😄
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
qrva jó mikor autóba ülsz szakad az esõ mint az állat azt nézel kifele hogy áznak szarrá az emberek 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.