A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsikiraly
nem. a szeretem a viharokatra nyomtam, szeretem a viharokat, a viharkár meg egy elkerülhetetlen velejárója. nem szeretem, de ettõl függetlenül nem fogom kevésbé szeretni a viharokat. Ez vhogy az embernek vmi perverziója, a nagy természeti jelenségeket szereti nézni, vhogy emlékeztet arra hogy milyen kis semmik vagyunk mi a természethez képest vagy ilyesmi. Félelmetes egy vihar, ahogy megdõlnek teljesen a fák, szakad az esõ, dörögvillámlik, de azért valahogy az ember nézi és utólag belegondolva rájön hogy mennyire élvezte amíg volt. Ugyanez van pl erdõtûzzel. Tudom hogy mekkora károkat okoz, mennyire veszélyes, de egyszer horvátországban meggyulladt a sziget amin voltunk, áram elment stb, de ettõl függetlenül este kinn ültünk a teraszon, és tökre jó volt nézni ahogy a domb fölött átcsapnak ilyen nagy lángok. (nem volt akkora a gáz h evakuálni kelljen minket még)

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
de kerestem ezt a videót már 😄 de éreztem hogy a téma kapcsán vki berakja 😄

TORRÁDÓÓ OTT KAVAR!

DFTBA ಠ_ಠ

Doddy a düdő
TORRÁDÓ!

Christiansen
nyáron igen, novemberben viszont RÜHELLEM.

Narxis
Köszönjük Emese.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

akkor az igen is meg nem is re voksoltál ugye?
mert azért az durva ha valaki a szeretem a viharok-ra klikkelt!
álltalában a vihar nagy károkat tud okozni szóval ezért igen is meg nem is re kéne voksolni de mivel egyálltalán nem csipem mert félelmetes is nemtudod h pont nálunk csapódik-e be igy marad az ucsó lehetõség
valaki bal lábbal kelt fel
csatlakozom az elõttem íróhoz(#44748)
Kicsikiraly
nem a viharkárokat szeretjük, hanem a vihart magát. szépen néz ki.

DFTBA ಠ_ಠ

Adam II
Mi a szart szerettek a viharokban? Ennyi emo van itt? Majd ha a ti házatok cserepét cseszi szét és nektek kell kifizetni a helyreállítást vagy ha a ti kocsitokra dob egy jól megtermett faágat esetleg a terméseteket teszi tönkre akkor biztos marhára szeretnétek.

Metalmilitiakid
Hidegen hagynak , de szó szerint , ma is a szakadó esõben rövidnadrágban meg pólóban bicajoztam😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

predator1982
szertem a viharokat, bár legutóbb ebben a szép jégesõben megáztam cefettül...

pred

predator1982
na akkor neked szerencséd volt:-)nekem kicsit szarabbul festett😄

pred

Benny04
igen is, meg nem is...

CopyKing92
jó féle. valahova budapestre is le csaphatna pl 8kerre 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

szucsy89
<#wow2>

na azért az ilyen szintû vihart már nem csipázom😄
Dick Riddick
Néha benézek én is, de igazán nem az én világom.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Kifejezetten utálom

üdv!<#wave>
tigeroo
hm hm ez igaz XD
tigerbácsi
hogy a szavazás is szóba kerüljön :-D

engem hidegen hagynak, fõleg mostanában ( tegnap óta) vidéki magánházunknak a tetõcseréje akkor lett kész. elõtte ha ömlött az esõ s fújt a szél akkor a konyhában lehetett tusolni :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigerbácsi
köszy! :-DDDD

de nem hiszem hogy bekell, elvégre van fegyverem, meg dumám is :-DDDD

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigerbácsi
jah van sok mûnõ. de keresni kell az értékeseket is :-) de szerintem jó totyik :-D

tigeroo
ugyan! én köszönöm a "reklámot"😊 mostmár fogom nézni napi jelleggel.

bevédünk ha kell hagyd a sok konzumbuzit 😄
Kicsikiraly

DFTBA &#3232;_&#3232;

Dick Riddick
Nem azért mondom, de annyi mûnõt mint abban a topikban még nem láttam együtt.

Dick Riddick
Õket ezután már egy atomvillanás sem zökkentené ki a napi kerékvágásból.
Nem semmi cella egyébként.

Dick Riddick
Én magamra cuppantanék egy búvárszemüveget és pár szénszûrõs maszkot. Biztos ami biztos alapon. Meg talán egy impregnált overált... 😊

Dick Riddick
Nagyon szép felvételek. Nem semmi. Thx.

Dick Riddick
Imádom a viharokat. Szeretem a felhõket, a különbözõ idõjárási jelenségeket. Mindig is szertettem.

tommygear
szeretem
tigerbácsi
én kérek elnézést ha netán valakit megbántottam volna vagy ha valakit félreértettem. nem akartam tényleg. bocs. ezennel befejezem az offot s elnézést kérek megint :-)

Szeretem a viharokat...

Az elmúlt két évben igen érdekes lett az idõjárás itt a Kárpát-medencében.
Érdekesebbnél érdekesebb viharok vannak, és itt-ott még tornádó is kialakul idõnként...

elitehun
Lehet hogy félreértettél de én azt akartam írni hogy nagyon is jó hogy beraktad ide
No emberek, egy kicsit változott a topik vezetõsége. Mint már olvashattátok, Abilty helyett én lettem a házigazda. Sok munka eddig sem volt, remélem ezután sem lesz. Az adminok közé pedig bekerült két új ember is, Fbn Lx és Rockynhooo személyében. Ha gondotok van valamelyik kérdéssel, akkor lehetõleg ne ide írjátok, hanem használjátok a panasztopikot (utolsó link a bannerban), mindenre válaszolunk.

szucsy89
jahjah😄
szucsy89
lol poén volt én kurva anyám hogy viccelõdni merek:\
Ability
Nincs gond vele, belsõs reklám, mi is így kezdtük ezzel a topikkal, mostanra meg azért van olyan 500 állandó látogató, bár persze nem mindenki jön minden nap. Amúgy oda is be lehetne tenni ezt az énfajta szavazós rendszert és akkor nem egy külön oldalon kell szavazni. Csak nem fogom átalakítani hogy képeket is lehessen beletenni, de arra jó lenne hogy képek alatt mindig mutatja az eredményt.
Doddy a düdő
látom érti mindenki a poént

tigerbácsi
jah de valahonnan meg kell tudni hogy van ilyen totyik is, s mivel kik ide járnak szeretnek szavazni ezért szerintem nem gond. másik mivel sg-n belül van így meg nem lehet bannolni érte, fõleg úgy hogy nem a saját totyikom reklámozom.

tigerbácsi
hagy szigjanak nemérdekel :-) de legalább többen megnézik s szavaznak :-)

Picar77
ezért nem raktam be ide 😛

()() (^^)

tigeroo
buzievagy?😄
elitehun
Az ilyen reklámot jutalmazni kéne 😊
tigerbácsi
ok csak Neketek akartam jót :-) bocsánat :-(

szucsy89
reklám<#banplz>
nem szimplán szeretem, hanem cseszettül imádom :0
DJKonya
Rohadtul szeressük'😄
Imádom mikor villámlik, dörög, nem tudom miért de jó😊 Kedvesemmel úgy szoktuk csinálni mivel ahol én lakom egy sarokporta és mögöttünk szántóföldek vannak és mindig arról Szlovákia felõl jönnek a rohadt nagy viharok, és volt olyan kifeküdtünk az udvar közepére kiraktuk a napozóágyat és lefeküdtünk, szépeket villámlott és gyakorlatilag olyan rohadt nagy esõ jött hogy szabály szerûen minden tûnt el a szürkeségbe, és mindig az utolsó pillanatban spurizunk be a házba😄
De volt olyan mikor nagyanyám Hernádnémetibe lakott és mentem hozzá mindig nyaralni és jött egy szép vihar de már ott járt a Hernádnál, mondom kimegyek megnézem mi a helyzet és abban a pillanatban ahogy kiléptem az ajtón tõlem vagy 15 méterre a garázs elé becsapott a villám, hát kaka pisi az megállt bennem, életembe nem voltam még ilyen közel hozzá, ráztam is rendesen😄

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

jackcsabi
Aha, majd próbáld ki a másik oldalról is 😉

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Pepsi Twist
Szeretem a viharokat

qrva jó mikor autóba ülsz szakad az esõ mint az állat azt nézel kifele hogy áznak szarrá az emberek 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

tigerbácsi

Picar77
Kifejezetten utálom

()() (^^)