127612
  • DJKonya
    A megcsalás a csóknál kezdődik.
    Ha nem volt túl komoly és megbánta, akkor lehet hogy elnézem.
    Néha elfantáziálok, de valószínűleg nem tenném meg.(Istenem, emberek vagyunk)
  • jhetedikj
    szintén!

#61459 Minek boxolni, akkor már nem jobb egy machete(és a többi a múlté)?
  • 89
    legegyszerűbb és leghatásosabb ha nyom nélkül eltűnsz ilyenkor a másik életéből...nem kell a felhajtás meg semmi...egyszerűen nem kommunikáltok semmilyen szinten egymással...előbb-utóbb rájön h mekkora idióta volt és próbálja majd visszakönyörögni magát, de szarni kell rá továbbra is...

ha elkezdesz arcoskodni, meg verekedni csak azt bizonyítod hogy gyenge jellem vagy
  • panther112
    Ebben az esetben viszont nem értem mi az oka ennek a kincstári optimizmusnak. Te tényleg elhiszed magadról, hogy bárkit meg tudsz verni?
  • Molnibalage
    Milyen bugra gondolsz?

Szerinem a net alapvetően nem mobiltelefonos használatra van optimalizálva.
  • Bruk
    Már nem kell. :)
  • panther112
    Iratkozz be egy sportklubba, ha ennyire szeretsz boxolni...
  • tenkenorman
    nem volt jobb egy picit a régi szavazó? ez akkora mint az állat, bugos is. mobilon pl néha be sem jön.
  • Bruk
    Maunika sóról eddig szó sem volt. Nem alázza meg ezzel magát, meg nem bizonygatja ezzel senki hogy még függ a másiktól hisz elveri, aztán elmegy mulatni a barátaival. Bár én ezt az egész megcsalás témát vidáman veszem fel... sokkal fontosabb dolgok vannak az életembe mint egy ribanc meg a ratyija... ha megcsal akkor az már csak egy kis szórakozás ha pl.: boxolok egyet a palijával, aztán a többi a multé. Ennyi az egész. :)
  • panther112
    Megalázás: jól megalázod magadat azzal, hogy szánalmasabbnál szánalmasabb módokon (megveri a fiúját, etc.) bizonygatod mennyire függsz még attól a valakitől, aki megcsal, elhagy, stb. Az önlejáratás kiváló módja. Bár mondjuk nekem kicsit furcsa reakció, hogy azért alázzam meg magamat ország világ előtt, mert megcsalt/elhagyott a barátnőm...
  • Bruk
    Igaz, a büntetés szó nem illett ide.... Természetesen mindenki ott csalja meg a másikat, meg akkor amikor akarja de ezek következményekkel járnak. Ha szakít a nő/férfi utána azt csinál amit akar. Nem fogja megbántani azzal a másikat hisz már nincs köztük semmi... :)

#61456 Nem, nem csak az. Mivel ha ilyen történik utána nem érdekel annak a másik 2 embernek a sorsa ezért csak 3 lehetősége van:
    1. Leszarom
    2. Fizikai erőszak
    3. Megalázás
  • Lacee
    mivan?
    Ne vedd sértésnek, komolyan érdekel: ilyenkor humorizálsz vagy tényleg a fizikai erőszak az egyetlen megoldás, ami felmerül?
  • somdav95
    korrekt
  • panther112
    Büntetni, mit? Mindenki akkor, és ott hagyja ott, csalja meg a másikat, amikor akarja, ebben senki nem akadályozhat meg senkit. Az illető úriembernek inkább azon kellene elgondolkodnia, hogy milyen mértékben lehet unalmas jelenség egy nő számára, ha az már kettő, azaz kettő hét után új kalandokat keres. Persze könnyen lehet, hogy ez az adott hölgy ilyen természetű, de akkor meg minek erőlködik ez a szerencsétlen? Döntse el, hogy jó-e neki úgy, ahogy van, vagy felejtse el, megváltoztatni senkit nem lehet, és nem is kell.
  • Lacee
    - csóknál kezdődik
    - ha nem komoly, elnézném
    - néha elfantáziálok, de sosem tenném meg
  • Bruk
    Amúgy ezzel egyet értek... a csaj sok esetben hibásabb mint a kölyök.. mert pl.: tegyük fel hogy a kölyök nem tudta hogy a csajanak van palija és így ő nem tudhatta hogy mibe megy bele.. persze ez fordítva is igaz. Ezért jobb mindkettőt megbüntetni.
  • Bruk
    ""Azonnal szakítok." -Természetesen ebben az esetben egyik fél részéről sem hagynám szó nélkül a dolgot..sőt.." :D
  • somdav95
    Sok helyzetben nem csak a kölyök követett el hibát akivel a csaj megcsalta, hanem a csaj maga is. Ezért ugyan úgy üthetné a csajt is, ha már a gyereket megverte...
  • panther112
    Az ilyen primitív embereknek nincs könnyű életük, gondolhatod, hogy az sem volt véletlen, hogy a barátnője 2 hét után mással kezdett kapcsolatot... Az ilyen típusú emberek csak hisztériázni tudnak minden szituációban, semmire nem jók, ráadásul elviselni is nehéz őket a környezetüknek. A primitív nők és férfiak csak látszólag olyan különbözőek, nagyon is közös bennük, hogy a hisztizésen kívül mást nem tudnak felmutatni egy probléma megoldására, csak a férfiak másképp hisztériáznak, mint a nők.
  • Bruk
    Helyesbítek:
    -jön
    "Most nincs nőm, de ha lenne és komoly lenne a kapcsolat akkor max ennyi..."
  • Bruk
    Sok helyzetben a szép szó, és az "üljünk le dumáljuk meg" dolog nem jön hatásos, ilyenkor célszerű ütni vagy ratyiskodni...

"A megcsalás a csóknál kezdődik."
    "Azonnal szakítok." -Természetesen ebben az esetben egyik fél részéről sem hagynám szó nélkül a dolgot..sőt..
    "Néha elfantáziálok, de valószínűleg nem tenném meg." -Most nincs nőm, de ha lenne és komoly lenne akkor max ennyi... ember vagyok én is.
  • Molnibalage
    Érdekes dolgokat olvasok itten a párkapcsolatokról...
  • somdav95
    egyetértek
  • milk4
    Azonnal szakítok.
    Soha nem tudnám, és nem is akarom megcsalni a páromat.

Elvárom,hogy a barátnőm szeressen és ő is figyeljen,hogy sose tudjam megcsalni vagy ő engem.
  • Lacee86
    Ennyi erővel a barátnődet is megverhetted volna... Annyira utálom, mikor nekiállnak az emberek bunyózni, hogy megmutassák, jaj de fasza gyerekek vagyunk. (Most ez nem csak a megcsalás témához kapcsolódik, hanem úgy általában, "fantasztikus" problémamegoldás...)
  • N1ggA
    A csóknál kezdődik.
    Szakítanom kéne, de ha nem volt túl komoly, akaratlanul elnézem.
    Nem tenném meg.
  • Scottt
    Ha nem volt túl komoly és megbánta, akkor lehet hogy elnézem.
    Jelenlegi barátnőm 2. héten megcsalt,de megbocsájtottam neki mert szeretem,a srácot meg jól megvertem..
  • panther112
    6-7000kJ energia fedezi egy átlagos méretű ember kémiai folyamatait/per nap. ~10000kJ pedig egy átlagos irodai munkát végző ember energiafelhasználása egy nap alatt. Szóval nem az, hogy nem elhanyagolhatóan kicsi ez az energiamennyiség, hanem épp ellenkezőleg ez a meghatározó.
  • DIESEL DOG #61439
    Nekem már a flörtölés is megcsalásnak számít...

Ha nem volt túl komoly és megbánta, akkor lehet hogy elnézem, bár nálam általában csak egy esély szokott lenni...

Soha nem tudnám, és nem is akarom megcsalni a páromat. Lehet hogy túl hűséges lennék?

• extramagascsaj
    van aki olyan flörtölős típus...és mondjuk nem is komolyan gondolja
    én is szoktam flörtölni,ha van vkim...de az nem azt jelenti,h bármit is csinálnék más pasival...
  • NEOreg3
    sehogy
  • Vadnokedli
    Nekem már a flörtölés is megcsalás.
    Talán el nézem.

(okkal flörtöl nyilván, ebből lesz a csók...)
  • somdav95
    Azonnal szakítok.
    Néha elfantáziálok, de valószínűleg nem tenném meg.
  • extramagascsaj
    Azonnal szakítok.

• 89
    Flörtölés
    Ha nem volt túl komoly és megbánta, akkor lehet hogy elnézem
    Sosem tudnám...
  • xxxpaulxxx
    csóknál
    azonnal
    nem tudnám
  • Dick Riddick
    Ha velem csinálják azonnal szakítok.
  • autoszimulator
    senki sem beszélt csak a mekis kajáról, mellesleg a finom nagyon szubjektív dolog. Én pl utálom a tökfőzeléket, több ismerősöm meg imádja. De azért az egy globálisan kijelenthető dolog, hogy a mekis kajáknak az ÍZÉVEL nincs sok gond, a többi már egy másik kérdés.
  • Garrett27
    azért hallod is saját magad? Semmi közöm ahhoz, mit eszel, de a "csuda egészséges" ételek sokkal de sokkal jobb ízű kaják, mint a gány mc szendvics...
  • Ability
    Én meg éppen most akartam kiegészíteni, hogy jobban belegondolva az átlag bevitt engergiamennyiség minimális része fordítódik a létfenntartásra. Ha jól tudom, akkor a szellemi "műveletek" legalább annyi energiát használnak, mint az alapszintű "izomellátás", tehát egy nagyobb séta mennyiségével vetekszik. De hát én sem vagyok kimondott hozzáértő, szóval...

Egyébként ja, de ha már itt tartunk, akkor az álmodás is egy durva folyamat.