127612
  • tugyiti
    öjjöjj
  • Lacee86
    És a sramli nem zene, a csivava nem kutya stb.
  • Fbn Lx
    Akkor mostantól hagyd ki a mindennapi 1 sörödet egy hónapig.
    Nyugi, hamar rá fogsz jönni, hogy alkoholista vagy.
    Nem azért mondom mert ez durva, meg fú alkoholizmus, bizony a korosztályunk nagy része enyhén alkoholista, meg nagyapáink szerint már 50 évvel ezelőtt is az volt :]
  • Magnumrolcsi
    Mikor kimarad egy - egy alkalom mert még vezetni kell aznap sem hiányzik, hogy megigyam. És utólag sem pótolom be. Megszokottá nem válhat mert vége a nyárnak, jó időnek és utána annyiba marad. Nem is hiányzik, mint most se. Nem kell kontrollálni magam ahhoz, hogy ne igyak. Nem létszükségletem.
  • 89
    nekem tavaly volt ilyen...no ott minden hétvégén éjszakaival járkáltam haza...ki is buktam egyetemről...
    azóta leálltam ezzel, új egyetem és a bulik sem hiányoznak már...de senki ne mondja már, hogy ha megiszok egy sört mindennap, akkor alkoholista vagyok :)
  • MR ME
    a sör nem alkohol, a nő nem ember, a medve nem játékszer!
  • Lacee86
    Hát ha minden nap, akkor igen. Azért, mert az 1 sörből könnyen lehet több is. Ezenkívül annyira megszokottá és rendszeressé válik, h hiányzik ha nem ihatsz. Sztem hülyeség és felesleges minden nap alkoholt inni. Az nem természetes dolog, még ha csak sör, akkor sem.
  • Magnumrolcsi
    Nyáron szokott lenni, akkor jól esik. Tuborg, citromos gösser, mikor mi. Hozzá valami erősebb az mára már igencsak ritka.
  • N1ggA
    Meg ez korfüggő is. Ha egy egyetemista hetente 1x-2x részegre issza magát, a többi nap meg csak mértékkel iszik, de gyakorlatilag minden nap, az nem annyira durva, sokan csinálják, aztán ha vége az egyetemnek, leállnak. Viszont ha valaki 40 évesen, családapaként teszi, az már durvább.
  • HUmanHunter
    Napi szintű lerészegedés
  • Magic Boy
    Ha valaki naponta spiccesre issza magát az már alkoholista, de napi 1-2 sör vagy egy pohár bor még simán belefér.
    Mondom ezt úgy hogy én egyáltalán nem iszom alkoholt.
  • Willenbrock
    Nekem van olyan időszakom hogy hónapokig nem iszok semmit aztán pl. nyáron egymás utáni napokon több doboz sör is jólesik,utána megint 1-2 hét szünet.De rendesen lerészegedni egy évben 1-2x szoktam max. valami mulatság keretében.
  • Magnumrolcsi
    Azért kérdem, hogy mi az a kevesebb? Mert ha iszok 1-2sört az még nudli. Iszok 2 sört meg pár felest úgy már alakul. Mikor már a húr is szakad az a részegség. Nálam a kevesebb az annyit jelent, 1-2sör.. de az még ivászatnak sem nevezhető.. akkor mért lennék enyhén alkoholista?
  • Willenbrock
    Heti 1 alkalom még belefér egy hétvégi lazulás keretében,de heti több alkalom az már beteges állapot mert az már kivetül a hétköznapokra is,és a szervezetet is rongálja.Hetente egyszer spiccessé válni még nem hiszem hogy károsítaná a szervezetet 1-1 üveg bor vagy sör még jót is tehet a szervezetnek.
  • Magic Boy
    Ha iszol 1-2 sört az mióta ivászat?
  • extramagascsaj
    Heti több alkalom ivászat.
  • Lyukasbogrács
    nem, csak ha berúgsz, más a kulturált alkoholfogyasztás, meg a kotta részeg
  • Magnumrolcsi
    most ha nyáron minden nap hazaérve a melóból megiszok egy sört akkor enyhén alkoholista vagyok? ha már kettő csúszik le akkor erős alkoholista?
  • birdo #61609
    Mind1.... alkoholizmusnak tartom.
  • MR ME
    napi 1 sört igen nehéz meginni úgy h szétcsússz :D
  • birdo #61607
    Napi szintű italozás, szétcsúszás nélkül.....és ez kezdődik napi egy sörrel...akár
  • 89
    yeaaaaaah
  • tenkenorman
    szerintem aki minden nap iszik. akár milyen keveset. ha egy doboz sört is már az is az.
  • Lacee86
    Az az igazi, addig csinája az ember, míg lehet. Persze azért mértékkel. :)
  • tigerbácsi
    már ki merem jelenteni, hogy ez az év vicce :-D
  • whiskeyman
    sosem ittam, így nem tudom
  • Unreal1942
    Én csinálom mindkettőt :) tiszta züllés az életem
  • ba32107

#61599: ez jó ötlet!
  • cargame
    Olyan szavazas kellene ahol be lehetne sorolni a korhatarokba es pl. 12-15 eves meg ilyen kategoriak es, hogy azok mennyit isznak meg miota...erdekes lenne...
  • cargame
    Napi szintű italozás, szétcsúszás nélkül.
  • cargame
    h
  • 89
    mindenki szabadon kúrja el az életét...ki ezzel, ki azzal...én inkább azzal, hogy leülök haverokkal egy pub-ba és megiszom a söröm, minthogy egésznap a legújabb call of duty-t nyomjam
  • toysoldier
    nem látom a szavazást :o

szerk: beírtam, egyből megjelent -.-
  • Bruk
    Visszaolvastam jó pár hsz-t és hát... Mindenkinek a másik viselkedése a gáz/primitív/hülye/szánalmas stb stb csak a saját maga viselkedése szent és normális. Persze napi 35 órában esgét böngészni, állandóan okoskodni vagy más fórumokat lesni vagy éjjel nappal pc játékokkal játszani nem gáz.... Mindenki nagyon okos itt, csak azt nem veszik észre sokan hogy mindannyian különbözünk egymástól.... Na bocsi az off-ért.
  • Bruk
    "Napi szitű lerészegedés"

Napi 1 pohár bor még egészséges is... bár én nem iszom minden nap. Szeretném betartani hogy maximum havi egyszer iszok, annyira hogy berúgjak.

#61485 Az a bibi, hogy rengeteg hsz-t írtam a semmiért. Nem vagyok hülye gyerek, örököltem édesanyámtól 1-2 jó szokást pl.: észreveszem ha valaki hazudik (általában). Sokkal lentebb írtam, hogy nem vagyok az a verekedős típus, előbb kérdezek és legvégső esetben ütök. Ha meg a végén verekedés lenne, utána biztos nem érdekelne mit gondol rólam az a két veréb. :D
  • Fbn Lx
    4 dl bor = 1,5 üveg sörM
    most vagy a bor lófasz, vagy a sör bika. de szerintem ez nem stimmel.
  • Fbn Lx
    nem értek hozzá, de szerintem: én van, hogy egész hónapban nem iszok egy korty alkoholt se, mert nem érzem úgy, hogy szükségem lenne rá, különösebben nem kívánom, csak ha van valami finom.
    Na, aki nem így van veled, annak valamilyen szinten már fontos az alkohol, tehát ott már egy enyhe alkoholizmus tapasztalható. Az enyhe alkoholizmus a felnőtt lakosság kb. 80%_ában jelen van :D
  • Vadnokedli
    egyértelmű hogy heti több alkalom. amúgy heti több alkalmon belül lehet a napi szintű is.
  • bardocz
    Ezek közül a napi lerészegedés.
    Heti több alkalom is beleférhet, ha az ivászatot nem úgy értelmezzük, hogy jól bebaszunk mindenképpen. Napi szinten simán belefér szerintem 1 sör, vagy pár deci bor, semmi baja nem lesz tőle az embernek, ha normális életet él mellette.
  • Lacee86
    Sztem a hangsúly a rendszerességen van, nem a mennyiségen. Az, h vki ha kevesebbet is, de minden nap piál, az már én sztem akkor is egy enyhébb fokú alkoholizmus. Akik dohányoznak, azoknál is van, aki 5 szálat szív naponta, van aki 2 dobozzal: mind2 egyén DOHÁNYZÓ ember.