127612
  • Lacee86
    Hát azért az ne haragudj gusztustalan dolog, mikor úton-útfélen félrekúrnak egy kapcsolatban. Ha vki úgy érzi, h egy féldugást is megengedhet magának, akkor az a kapcsolat nem szerelemről meg szeretetről szól, csak egy látszólagos dolog ami mellé társul a szex, mint olyan. Ha érzi a kapcsolatban vmelyik fél, h ez nem az igazi, akkor 1000x tisztességesebb dolog azt mondani, h bocs, de ennyi volt, mint ámítani és megalázni a másikat. A megcsalás nem tolerancia kérdése, a hazugságot és becsapást nem lehet tolerálni...
  • Molnibalage
    Nem vagyok házas és most nincs barátnőm sem. Én nem csaltam meg soha senkit és én sem tudok az ellenkezőjéről. A leghosszabb kapcsolatom 3,5 hónap volt...

Attól függetlenül fentartom azt, hogy egyesekben semmi rugalmasság és megértés nincs...
  • Ability
    Ismert hibáról nem tudok, a fejlesztést egyelőre jegelem kicsit, javítani rajta még sokat lehet. De bugról nem tudok, a mai kérdést alapul véve a mérete sem nagyobb, hiszen kikerült a banner, így kb egál. Mobil Safari és Opera böngészők alatt nekem semmi baja sincs, a méretezés fals csak olykor, de ez ellen nem tehetek semmit. Mellesleg ahogy írták lentebb, ez nem mobilra lett tervezve. Hiába 3G meg WiFi, attól még nem ugyan olyan gyors, a legtöbb mobil kapacitása (proci, memó) is kevés a gyors működéshez, illetve a mobil böngészők sok helyen fejletlenek, rosszul kezelnek szabványokat, lassú vagy félig működő a JS támogatás, stb.
  • somdav95
    Ja szóval hogy te a nejeddel/barátnőddel félredugtok.. Értem, bocsi :)
  • Molnibalage
    Annyi előnye van, hogy talán mással nem csinálja meg.

Nem azt mondom, hogy keblére kell ölnelni az illetőt, de az ember akkor érzi meg, hogy ki a fontos számára, ha az képes megbocsátani az illetőnek. Ettől értékesebb ő a többinél.
  • Vadnokedli
    az tré lenne ha ezekután meg ölnélek(ha az én barátnőmmel csinálnádXDDD) :)
  • Dick Riddick
    Én nem teszem meg. És ezt elvárom tőle is.
    Vagy ha lazább kapcsolatot akar, nem gond. De az érmének mindig két oldala van.
  • Scottt
    Amúgy is kellett valami ürügy, hogy megcsapjam a srácot,nagyon nagy pofája volt,és talán csak rosszabbakat foghatott volna ki..
  • SötétBarom
  • Molnibalage
    Miért? Én nem kicsit vagyok kiadkadva, hogy a többség egy csókot sem visel el. Talán ezért nincs ma tartós házasság? Senki sem "rugalmas" és megbocsátó.

A verekedő egyének meg a lejobbak. Jaj...
  • SötétBarom
    Nem dugott félre, hiszen kirakták az esőbe :D
  • Vadnokedli
    ott olyan szabdalást rendeznék XDDD
  • somdav95
    félredugást megbocsátani.. szép..
  • Dick Riddick
    Csak vicceltem. :)
  • Scottt
    Akarom mondani a jelenlegi,mert megbocsájtottam neki....
  • Dick Riddick
    akarod mondani ex-barátnődet, ugye?
  • SötétBarom
    Mekkora arc :DDDDD
  • Scottt
    És a srác nagyon is jól tudta, hogy velem jár a csaj.Szóltak is neki,de nem hallgatott rájuk..A srácnál kötöttek ki és mondta, hogy na most vagy kefélünk vagy takarodj,de a kutyát ne keltsd fel kifele menet..Majd csatak részegen kirakta barátnőmet a szakadó esőbe(Y)
  • Lacee86
    Jó, hát ez kicsit megint más szitu.
  • Scottt
    Először természetesen a saját házam táján néztem körül,barátnőmmel megbeszéltem,részeg volt stb nem fordul elő többet.
    A srác már előtte többször kötött belém "me kopasz vagy asszed kemény vagy" stb.Én szerettem volna vele megbeszélni a dolgokat,de sajnos többszöri próbálkozás után sem sikerült,nem rajtam múlt a dolog.Amúgy is megalázta a barátnőmet,és nagy volt a pofája ráfért..
  • extramagascsaj
    bizony
  • Lacee86
    Azzal a részével viszont egyetértek, h el kell menni piálni, bulizni, mint otthon sajnál(tat)ni magam.
  • Lacee86
    Ebben csak annyi a bibi, h te azt honnan tudod, h a srác tudta-e h foglalt a csaj? Mondani bármit lehet, te meg mint felszarvazott magából kikelt faszi, úgyis nekimennél, akármit mondana a csajod vagy a srác... Az meg h összevered őt, vagy összevereted magad, mit old meg? Semmit. Inkább egy szánalmas senki leszel a csajod meg a srác szemében is.
  • Bruk
    Kár hogy nem olvastad el a hsz-eim, vagy ha olvastad nem volt elég tiszta.
    1. Nincs túlzott önbizalmam..
    2. Még nem volt ilyenre eset, de ha lenne is utána biztosan nem érdekelne minek néz a ribanc (kicsit visszaolvasva látod te is hogy ezt már írtam)
    3. Mint már írtam nem veszem komolyan ezt a témát, de ha megcsalna egy nő olyan valakivel aki tudta hogy az én nőm akkor abban az esetben verném meg (ha esetleg vesztenék akkor is szarul járna, ebben az egészben ez a jó...). Az egész szórakozás lenne a végén.
    4. Ha csórikám nem tudta hogy foglalt a csaj akkor leszarom, hisz nem tehet róla.
    5. Inkább verekszem egyet vagy elmegyek mulatni a barátaimmal minthogy hazamenjek, és sajnáltassam magam mindenféle fórumon..
    6. #61482-nek így nem sok értelme volt, de remélem most már mindent tisztáztam.
  • SötétBarom
    A megcsalás a csóknál kezdődik.
    Emberek vagyunk, egy-két félrelépés belefér.
    El tudom képzelni, hogy egyszer félrelépek.

Most így hirtelen :DD Csajommal 3 éve vagyunk együtt, de még nem volt ilyen jellegű gond. Az előzőekkel megesett párszor, hogy elkalandoztam, de úgy teljesen őszintén nem bántam meg egyet sem..

• Fbn Lx
    azért a bátorságod dícséretes.
    Lehet, hogy a valóságban felkeresnéd a faszit aki megdugta a nődet, az meg letörné az arcod. A túlzott önbizalom káros.
    Mellesleg ha a te barátnőd más f*szra vágyott, akkor hiába vered magad, hogy te vagy a király. Ha még meg is vered (feltéve, hogy sikerül), a csaj csak még jobban le fog nézni, mint egy primitív faszt, aki fizikai erőszakkal oldja meg az érzelmi természetű problémákat. Mert tény, hogy eddig se nézett sokba, ha megcsalt, ugye.
  • cement
    Azonnal szakítok.
    Én ebből nem csinálok gondot, esetleg már csináltam és fogom is.

én szanaszét szoktam csalni a csajaimat az utobbi idoben, de ha en megtudom valamelyikrol hogy engem megcsal biztos kivagom mint macskat szarni :))

• Fbn Lx
    óbazmeg.
    Én azt hiszem, ennyi erővel a barátnődet is jogosabb lett volna megverni :D
    Vagy nem ő adta be a derekát / tette szét a lábát, ő nem bűnös, csak a srác, aki kísértésbe esett? Hát jó, hogy kihasználta az alkalmat ha felkínálta neki a nőd, baszki :D
  • panther112
    Nem hittem, hogy van ember, akit annyiszor csalnak meg, hogy közel használható statisztikai adatokkal rendelkezzen pusztán a személyes tapasztalataiból. A 80% nagyon magas. Nekem eddig egyetlen olyan kapcsolatom volt, aminek nem én vetettem véget. Az a lány egy hosszabb magányos periódus után (mint később kiderült) sorra próbálkozott az ex-partnereinél, így nálam is. Nem vontam le magamra nézve semmiféle hízelgő következtetést az esetből, mint később kiderült helyesen tettem, hiszen nem én voltam az egyedöli, akinél próbálkozott. Ezért is mondom, hogy csak óvatosan az önámítással, jobb kritikus énképpel élni. A jelenségek okainak megértésére a legritkább esetben jó magyarázat saját magunk valamiféle kiválósága. Nem mondom, hogy nem létezik ilyen csak nagyon ritka, még egy mesterségesen tökéletesre alkotott fiktív szereplő egy kitalált világban is többnyire a körülményektől függ.
  • Bruk
    ""Azonnal szakítok." -Természetesen ebben az esetben egyik fél részéről sem hagynám szó nélkül a dolgot..sőt.."
  • Lacee86
    Ütni meg nem ütnék meg senkit. Ha rámtámadnak, nyilván nem fogom hagyni magam, de biztosan nem kezdeményeznék semmi ilyesmit. (Sem az alkatom, sem a habitusom nem ilyen.)
  • Lacee86
    De a megcsaláshoz tudtommal 2 ember AKARATA kell...
  • [HUN]FaTaL
    Azonnal szakítok.
    Soha nem tudnám, és nem is akarom megcsalni a páromat.
  • Bruk
    Látom nem érted. Senki nem mondta hogy különleges lesz...egy kis box, aztán elmenni szórakozni. Nincs szó olyanról hogy fél órán át oltogatás meg az arcoskodás megy... De mindegy, a hétköznapi ember mindig is nehezen értett szót az "esgés bölcsekkel" akik mindent tökéletesen tudnak a világról. Pedig az egész pofon egyszerű, te így, én úgy cselekednék... :)
  • 89
    statisztikát nem tudok...csak a saját kapcsolataimból merítek :D
    10ből 8 próbál visszakönyörögni...persze ez lehet pillanatnyi felindulás is, ahogy te írtad...
  • jhetedikj
    akkor itt felmerül a kérdés mit keres az az ember egyáltalán melletted...
  • panther112
    "ha elkezdesz arcoskodni, meg verekedni csak azt bizonyítod hogy gyenge jellem vagy" - amire én gondolok az teljesen másféle arcoskodás..."

Mindenki azt hiszi, hogyha ő maga csinál valamit, akkor az valami különleges... Ezért kéne felvenni videóra, 2 év múlva visszanézni, és lehetne látni, hogy ez még annál is silányabbul néz ki, mint ahogy egy ellenszenves figura egy filmben megformálta. Mert legalább az a színész szakmabeli volt...
  • panther112
    "előbb-utóbb rájön h mekkora idióta volt és próbálja majd visszakönyörögni magát, de szarni kell rá továbbra is..."

1. kíváncsi lennék egy rendes statisztikára, gondolom messze nem 100% mint ahogy te itt feltünteted
    2. a visszakönyörgések sokkal inkább magyarázhatóak lustasággal, pillanatnyi felindulásokkal, persze egy csalódás után az emberek inkább szeretnék saját pótolhatatlanságukat, tökéletességüket belelátni. A visszautasítás hátterében is nagyrészt az újabb és nyilvánvaló csalódástól való félelem áll, de ezt elnevezték büszkeségnek, mert úgy jobban hangzik. Hiszen milyen nagy esély van rá, hogy valakit uaz a személy másodszor is el fog hagyni. Ha elutasítással zárja le a megcsalt illető a kapcsolatot, akkor valami ilyesmi van a fejében: hát igen én tökéletes vagyok, kívánatos vagyok, pótolhatatlan vagyok. Az emberek pedig imádnak álomvilágokban élni. Már az is nevetséges, hogy egy adott személy preferenciájából következtetnek saját vonzóságukra.
  • extramagascsaj
    mondjuk,ha másról ábrándozik...másba szerelmes...az ugyanolyan szar,mintha megcsókol vki mást...
  • Bruk
    Félreértessz, nem vagyok box-os típus.. Nem verekszem csak ha nagyon muszáj, vagy kivétel az amiről most beszélünk de ilyenre még nem volt eset.
    #61465 Igen ez is jó..
    "ha elkezdesz arcoskodni, meg verekedni csak azt bizonyítod hogy gyenge jellem vagy" - amire én gondolok az teljesen másféle arcoskodás...
    #61466 Az úgy túl könnyű lenne, és túl durva. :D