Rundstedt17#61515
Nekem már a flörtölés is megcsalás.
Ha nem volt túl komoly és megbánta, akkor lehet hogy elnézem.
valószínűleg nem tenném meg.
Akik a "Soha nem tudnám, és nem is akarom megcsalni a páromat."-ra nyomtak azért arra kiváncsi lennék,lévén gondolom azok még sosem voltak olyan helyzetben amikor nagyon nehéz elkerülni a dolgot...
Mert az hogy nincs rá lehetősége úgy könnyű a sohára nyomni....De képzeljék el amikor egy kis alkohol van bennük,és egy igen jó csaj nyomul akkor azért megnézném a valódi arányt mennyire számítana ez a soha XD...
Másrészről viszont, akik a nem csinálok gondot-ra nyomtok viszont az azonnal szakítok ha a másik megcsalja.Az egy szép szegénységi bizonyítvány,olyan emberekbe nem sértésként de bizni nem lehet,ha hazudik a párjának hazudik mindenki másnak céljainak megfelelően az ilyen emberek társaságát meg kerülni ildomos.
A megveréssel kapcsolatban,meg egyet értek azzal hogy a csajomat elcsábítja egy faszi akkor érdemel egy rendes verést.Mindjárt itt egyesek el várják hogy veregessem meg a vállát: "Köszi mostantól a spanom lesz mert bebizonyítottad hogy a csajom a ribi,a többit is próbáld majd megdugni,számítok rád :)"....hát lehet hogy egyes ilyen cimborás kocsmai féle haver társaságba így megy de nálam nem.Lenyúlja és nyomorék akkor én magam verem meg,amúgy ha nem akkor ráküldöm ismiket jópárszor kapjon a pasas aki az én csajomat szemelte ki.