A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
húsz éves mercim... n00b :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Zetorg
Nem szoktam tke-ökkel utazni, de ha mégis úgy alakulna, inkább bliccelek.

"Mi a fasznak bérlet, hiszen van egy húszéves kocsim."

z99999
nem mindig van nálam érvényes bérlet, de egyébként nem jellemzõ

Pszt.

Pepsi Twist
nem, hanem feljelentem, vagy megmondom neki hogyha még használni akarja a kezét bármire is akkor qrva gyorsan elenged, avagy szilánkosra töröm az alkarját :)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

TheRock18
ok

BMW Über Alles!

tommygear
minden második ember az õrsön ülne ha semmit nem csinált de nincs nála irat és ezért beviszik... leszarják hidd el nekem, vagy ha el is visznek kidobnak 2 utcával arrébb a kocsiból elmondják ne forduljon elõ ilyen többet és kész, nem úgy megy ez ahogy õk mondják :D
TheRock18
igen,elvileg csak a rendõrnek vagyok köteles átadni,de õt megkérhetem,hogy ne adjak ki,és ezt vagy teljesíti,vagy nem

BMW Über Alles!

TheRock18
hát,én villanyosmegállóba láttam bláthy-andrássy-nál õket,és bizony rendõrök voltak,nem polgárõrök
mellesleg,honnan veszed,hogy nincs joguk elvinni a rendõröknek,ha nincsenek nálad iratok?...hogyne lenne joga...
ha fiatalkorú vagy,akkor azért visznek be,hogy anyu/apu érted jöjjön és igazolja ki vagy,ha meg nagykorú vagy,akkor is bevihetnek,míg kiderítik,hogy kis is vagy valójában

BMW Über Alles!

tommygear
ismerni kell a jogaid, nem vihetnek el
ja meg azok hol rendõrök, valami polgárõrök akik nagyon kemények a buszon, max akkor vihet el ha valami komolyabbat csinálok (akkor is csak a rendõr) és nincs nálam papír, ezért nincs joga bevinni
SG rock
Nem rendõrökkel hanem Metro biztonsági õrökkel állnak az ellenõrök.. Azoknak meg nincs joguk téged elvinni sehova és az irataidat sem kérhetik el!

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

TheRock18
nem azért,mert nincs bérleted,hanem mert nincsenek nálad az irataid

BMW Über Alles!

tommygear
wtf
öööö olyan miért nincs, hogy bliccelnék nem lehet? :D
tommygear
meg amúgyse járkálnak már rendõrökkel itt miskolcon
tommygear
ja biztos fogdába fog vinni mert nincs bérleted
Londonban nem is lehet: metrora nem jutsz be, a busz meg nem indul, ha valaki elfelejti - meg a legkemenyebb feka is visszamegy ervenyesiteni a berletet, ha egy falka duhos kisnyugdijas elkezd vele uvoltozni...:)

http://gaborszantai.co.uk/

N1ggA
elvileg meg lehet azt csinálni, hogy megkéred a rendõrt, hogy ne adja ki másnak az adataidat.
mert elvileg az jogellenes

Spread De Love!

TheRock18
jah,és,ha ott áll mellette egy rendõr,már visznek is a fogdára,mert nem tudod azonosítani magad
manapság már ritka,hogy rendõr nélkül járkálnak az ellenõrök

BMW Über Alles!

szucsy89
"azt mondod, hogy nincs nálad a diákod/személyid"...
TheRock18
???
én eddig ahányszor láttam,hogy a brazilokat büntették,mindig elkérték a személyit és annak alapján töltötték ki a dolgokat

BMW Über Alles!

poppe
hagyjatok már, 5 évig blicceltem <#wink>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

CopyKing92
mindíg van nálam jegy/bérlet. egyszer nemvolt mentem volna venni.. és pont a kaller jött.. -.-

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

azt mondod, hogy nincs nálad a diákod/személyid, és mondasz egy hamis nevet, meg egy hamis címet.
aztán leszállsz és széttéped a csekket :D
mondjuk én túl gerinces vagyok ehhez, de egy ismerõs megcsinálta és semmi nem történt
N1ggA
a lényeg hogy ha kéri a személyid vagy a diákod, ne add oda

Spread De Love!

poppe
ha kapsz egy felszólítást (vagy csak õk kiküldik, mert te nem veszed át), az elévülési idõ újra onnan ketyeg... azért õk sem hülyék, soha nem évül el, és elõbb-utóbb kimegy vmi behajtó cég

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

jackcsabi
Néhányszor elõfordult már, de nem jellemzõ.

Városi buszokon ha egyedül vagyok akkor szinte mindig, lusta vagyok jegyet venni. Ha valaki mással megyek, akkor általában kötelez hogy vegyek már jegyet, ne miattam kelljen fizetnünk :D

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

poppe
akkor már rég jártál pesten, v nem metrózol... le se lehet menni, ha nincs jegyed, a lejáratnál nézik. de elég 1 jegy a kezedbe, és úgy tenni vele, mintha kilyukasztottad volna, úgyse nézik meg (legalább is ha sokan vannak)

"néha" elõfordult már-ra nyomtam, mert régen mindig... most meg cég fizeti a bérletet

N1ggA
amíg még 600 forint volt a bérletbemutatás, nem kellett veszekedni az ellenõrökkel
de amióta 3000, mindig az a vége, ha elkapnak
nyugodtan beszélek vele, persze mondom neki, hogy nem fogom odaadni a diákomat, se személyimet, õ meg elkezd velem üvöltözni. az összes
irreális ez a 3000 bérletbemutatásra
kapják be

Spread De Love!

meg, de csak valami nagyon kis összegre, mert bementem és felmutattam, hogy már megvettem
zsutyesz
és megbüntettek?

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

kétszer kaptak el, egyszer azért, mert már megvettem a bérletet, csak elfelejtettem kicserélni rá a múlthavit...
de az utóbbi évben nem blicceltem
Metalmilitiakid
én is egyszer villamoson , 6 án na mondom ez még bele fér , ajtó záródik ,állok a lépcsõn , hátulról hang, Jegyeket, bérleteket kérem ellenõrzésre felmutatni ! , mákom hogy háttal voltam, meg hogy havernak volt mellettem bérlete , szépen hátramutatta a válla fölött , utána átadta nekem és kivettem a tokból és úgy mutattam hátra és továbbment, azóta énse blicceltem Miskolcon (bár most már haver kisegít):D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

nem vagyok rá büszke, de debrecenben 3éven keresztül folyamatosan blicceltem, úgyhogy nem kaptak el, utána néhány hónapon belül 2szer is ez valahogy leszoktatott róla.
pesten nem merek bliccelni, meg amúgyis tetszik a kombinó:)
jhetedikj

Erre nyomtam,Gyõrben nem lehet bliccelni csak nagyon ritkán,ha Pesten vagyok ott sose veszek jegyet.:D

anno 1987

Doddy a düdõ
egyszer blicceltem, el is kaptak.

tommygear
mivel suliba járok/jártam ezért mindig volt nálam, de jópárszor otthonhagytam és igen blicceltem, ellenõr jön úgyis más nevet meg címet mondok csekk meg megy a kukába
TheRock18
nem nehéz..ha jó dumád van,nem félsz..és nincs az ellenõrrel rendõr :D

BMW Über Alles!

Metalmilitiakid
egyedül soha nem megyek olyan helyre Miskolcon ahova buszra lenne szükség :D mert ha iszunk egyet megyünk, ha party együt megyünk , ha vásárolunk (piát :D) akkor is együt megyünk , aztán a többi meg közel van a Búzához :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

NEOreg3
életemben nem blicceltem még és nem is tervezem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hegi90
Soha, mindig van nálam jegy/bérlet.

Miskolcon nagyon nehéz bliccelni

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

És egyedül hogy buszozol?

Metalmilitiakid
Egyéb . Haverom allergiás ->rokkant ->nyugdíjas bérlet -> bármilyen tömegközlekedésen vihet magával egy 18+ kísérõt ingyen , na ez most blicc ?? :D

immovable
Nem szoktam tke-ökkel utazni, de ha mégis úgy alakulna, veszek egy jegyet.
somdav95

VRSDM
néhányszor elõfordult már, amikor véletlen nem viszek béletet/ lejár

u dont have to listen anybody else but me

Scottt
Soha, mindig van nálam jegy/bérlet.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

RS
Nem szoktam tke-ökkel utazni, de ha mégis úgy alakulna, veszek egy jegyet.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

hallottam már olyan sztoriról, hogy valaki emiatt börtönben hûsölt:|

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Soha, mindig nálam van a bérlet... mivel vidéki vagyok és elég sokat járok pestre (vonat) és pesten(bkv) ezért muszáj, hogy legyen bérletem:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

milk4
Én buszon csak akkor lyukasztok,ha lejárt a bérletem és felszáll az ellenõr.Jó hogyha van az embernél egy 20-as jegytömb:D

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.