A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
"Mi a fasznak bérlet, hiszen van egy húszéves kocsim."
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
BMW Über Alles!
mellesleg,honnan veszed,hogy nincs joguk elvinni a rendõröknek,ha nincsenek nálad iratok?...hogyne lenne joga...
ha fiatalkorú vagy,akkor azért visznek be,hogy anyu/apu érted jöjjön és igazolja ki vagy,ha meg nagykorú vagy,akkor is bevihetnek,míg kiderítik,hogy kis is vagy valójában
BMW Über Alles!
ja meg azok hol rendõrök, valami polgárõrök akik nagyon kemények a buszon, max akkor vihet el ha valami komolyabbat csinálok (akkor is csak a rendõr) és nincs nálam papír, ezért nincs joga bevinni
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
http://gaborszantai.co.uk/
mert elvileg az jogellenes
Spread De Love!
manapság már ritka,hogy rendõr nélkül járkálnak az ellenõrök
BMW Über Alles!
én eddig ahányszor láttam,hogy a brazilokat büntették,mindig elkérték a személyit és annak alapján töltötték ki a dolgokat
BMW Über Alles!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
aztán leszállsz és széttéped a csekket :D
mondjuk én túl gerinces vagyok ehhez, de egy ismerõs megcsinálta és semmi nem történt
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Városi buszokon ha egyedül vagyok akkor szinte mindig, lusta vagyok jegyet venni. Ha valaki mással megyek, akkor általában kötelez hogy vegyek már jegyet, ne miattam kelljen fizetnünk :D
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
"néha" elõfordult már-ra nyomtam, mert régen mindig... most meg cég fizeti a bérletet
de amióta 3000, mindig az a vége, ha elkapnak
nyugodtan beszélek vele, persze mondom neki, hogy nem fogom odaadni a diákomat, se személyimet, õ meg elkezd velem üvöltözni. az összes
irreális ez a 3000 bérletbemutatásra
kapják be
Spread De Love!
de az utóbbi évben nem blicceltem
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
pesten nem merek bliccelni, meg amúgyis tetszik a kombinó:)
Erre nyomtam,Gyõrben nem lehet bliccelni csak nagyon ritkán,ha Pesten vagyok ott sose veszek jegyet.:D
anno 1987
BMW Über Alles!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Miskolcon nagyon nehéz bliccelni
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
u dont have to listen anybody else but me
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.